2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kavurarak yapıyordun sanırım canım bizde kavurup yaparız hatta dolma biberi de öle yaparız ama ben şu yaprak sarma da pişirme işini bi tutturanadım

Sagol emelcim yemis kadar oldum. Valla ben artik hatirlamiyorum kac kez kalktigini eskiden daha kendimde kalkardim geceleri artik okadar degil gozum yari kapali oluyo. Eet alamiyorum uykumu (

Çok mu kalkıyor benim kızım 9 da yatınca 12-1 gibi kalkıyor sonra 3-4 gibi kalkıyor sonra 6-7 gibi kalkıyor ondan sonra 8 de tamamen uyanıyor.

Gün içinde uyumuyor benim kızım senin ki uyuyor mu ?

Kavurarak yapıyordun sanırım canım bizde kavurup yaparız hatta dolma biberi de öle yaparız ama ben şu yaprak sarma da pişirme işini bi tutturanadım

Evet canım ondan sonra çok fazla pişmesine gerek kalmıyordu. İlk defa çiğden yaptım işte güzel olmuş valla ve pişmişti. Yedim bile :)

Rabarbaa
Sevo
O bal kaymaklarınızı yerimmmmmmm maşallah çok tatlılar
Sevo gözleri De çok güzelmiş boncuk boncuk benim oğlumun hala netleşmedi rengi açık gibiii ama koyu da gibi öle parlak lacivert gri arası hala sizin bebişlerin göZ renkleri oturdu mu iice kızlar

Bu arada sabah Dr gittik bugün tam 5 aylık oğlum
Ek gıdaya bi ay daha başlama işe başlamıcaksan dedi
Başlıcaksan sadece bi öğün ver dedi

İşinize yarar bişiler çıkar mı bilmem sorduklarımı paylaşayım
Elleri ayakları ve ensesi bebeklerin genelde terlermiş normalmiş
Kan ilacını vermiom dedim ver dedi aynı D vit gibi bunu da kullanması lazım ilk etapta dedi sağlık ocağı 3 damla başlatmıştı Dr um 7 ver dedi
Kakasının ara sıra yeşile dönmesi sümüksü olması dişten kaynaklanırmış
Poposuna pişik kremi yerine bebe yağı daha ii gelio süriim mi dedim yağ cildin nefes almasını engeller losyon kullanmanı tavsiye ederim dedi
Süt buzlukta en fazla 3 at beklet dedi genel bilgi bu yöndeydi zaten
Tat değişmesi normalmiş
Biberon almıo dedim
Ne güzel dedi kaşıkla ver mutlaka ilerde ek gıdaya geçişte kaşığa aşina olur hem dedi
Bu kadar

Pek mini mini degilim 31 yaşındayım :)) denizli de yaşıyorum. Öğretmenim ama su an ücretsiz izindeyim. İlk bebegim. Dogumdsn önce surekli buralardaydim fakat dogumdan sonra yanımda kimse yoktu
Kv rahmetli olmus annem de cok panik unutmuş bebek bakmayi. Yalnizdim düşe kalka ogrendim birseyleri. Ondan pek giremedim

hoş geldin aramıza. benim kızımda 1 ay önce kadar idrar yolu enfeksiyonuna yakalandı. bizim demir ilacı kabız yaptı ve bu da idrar yolu enfeksiyonuna çevirdi. iyileşti çok şükür. son bir idrar kültürü sonucumuz kaldı oda temiz çıkar inşallah. bende ek gıdaya başlamadım. 6. ayımızı bekliyoruz.

Hemen hemen hepimiz tek bakıyoruz bebeklerimize canım. Bizler daha şanslıyız elimizin altında herşey var. Hem bebek bakmak çok zor değil yani benim için. Seviyorum bebekleri.
Artık oğluşun büyüdü daha sık gelirsin :)

Masallah muhabbetiniz cok güzel. Sabah giriyorum yorumları okumak için sayfalar uçmuş. Okumaya başlıyorum kaldığım yerden. Ooo son sayfaya gelene kadar sayfa nerdeyse ikiye katlamis :)))

Ben daha mama sandalyesine karar veremedim. Polly iyi güzel hem salıncak oluyor ama tuzlu biraz .

Bende almadım daha ya bir yandan gereksiz geliyor bir yandan gerekli. Ben sevmiyorum aslında mama sandalyelerini çok kaba duruyorlar. Ama galiba mecburen alacağım. Bilmiyorum belki almam. Henüz karar vermedim ne yapacağıma.

Eki Görüntüle 944834 benim kızım da bu daha önce çok fotosunu koymuştum

maşallah kuzuna canım ,seninkinin saçları da benim oğlumunkiler gibi dik dik sanırım,inatçılık var mı?bizde saçlar dik olunca inatçı olur derler ,nitekim benim kuzeninmin de öyleydi ve benim oğlumun da öyle,işin tuhafı bu inatçılık tezini doğruluyorlar,merak ettim şimdi seninkini inş sakin uslu bir melektir kızın...

Deniz ve annesi, hoşgeldiniz :) Arada herkes kaynıyor arada sırada, keşke yazmaktan vazgeçmeseydin

Çok mu kalkıyor benim kızım 9 da yatınca 12-1 gibi kalkıyor sonra 3-4 gibi kalkıyor sonra 6-7 gibi kalkıyor ondan sonra 8 de tamamen uyanıyor.

Gün içinde uyumuyor benim kızım senin ki uyuyor mu ?

Cok degisiyo bazen yarim saat bazen 1saat uyuyo. Benimki de 3-4saate bi kalksa yeter ama nerdeyse her saat basi emmek istiyo. Cozumu bizimle yatmasinda buldum ama. Ozaman 3saat uyuyo bana sarilinca. Ama o da tehlikeli bebegin kendi yatagini bilmesi lazim.

Sen hem yaprak sar, hem kızı büyüt, hemde bize yetişş tüm pozitifliğinle, maşallahhh Emelcim. Banada şöyle bir elini sür ya, çok tembelim ben, hadi enerjim var diyelim bu seferde beceriksizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…