- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.421
Pişti pişti çok güzel olmuş elime sağlık :) Canım normalde azcık pişirip yapıyordum içini. İlk defa çiğden sardım yani içini hiç pişirmedim :)
Valla akşam kızı uyuttum yemeklerimi yaptım. Kızım 9 da uyuyor bende o arada yarının yemeğini yapıyorum çünkü gündüz bazen vaktim olmayabiliyor.
Sagol emelcim yemis kadar oldum. Valla ben artik hatirlamiyorum kac kez kalktigini eskiden daha kendimde kalkardim geceleri artik okadar degil gozum yari kapali oluyo. Eet alamiyorum uykumu(
Kavurarak yapıyordun sanırım canım bizde kavurup yaparız hatta dolma biberi de öle yaparız ama ben şu yaprak sarma da pişirme işini bi tutturanadım
6 agustosta oglum Deniz i kucagima aldim. 2980 kg. 52 cm dogdu. Su an 70 cm.7500 kg. Idrar yolu enfeksiyonu olduk baya ugrastik. Iyiyiz cok sukur. Su ara memeyi reddetme disinda pek sıkıntımız yok. Ek gıdaya hic baslamadim daha. Su bile vermedim. Bilmiyorum yanlis mi yaptim ama. Neyse böyle işte. Ben hepinizi ccokkk yakindan tanıyorum hep okudum yorumlarinzi.. ekleyebilirsrm oglumu da koyayım. Nasil ekleniyor bilmiyorum
Pek mini mini degilim 31 yaşındayım :)) denizli de yaşıyorum. Öğretmenim ama su an ücretsiz izindeyim. İlk bebegim. Dogumdsn önce surekli buralardaydim fakat dogumdan sonra yanımda kimse yoktu
Kv rahmetli olmus annem de cok panik unutmuş bebek bakmayi. Yalnizdim düşe kalka ogrendim birseyleri. Ondan pek giremedim
Ben daha mama sandalyesine karar veremedim. Polly iyi güzel hem salıncak oluyor ama tuzlu biraz .
Eki Görüntüle 944834 benim kızım da bu daha önce çok fotosunu koymuştum
Maşallah kızına canım :) Evet hatırladım kızını görünce bu ağustos böceklerinin hepsi birbirine benziyor :)
sizin saçlar biraz uzadı mı bizimkiler ortadan biraz uzamaya başladı ama havaya doğru uzuyorlar
Merhaba arkadaşlar, sizi hep takip ediyorum, yorumlarinizi okuyorum. Oyle guzel butunlesmissinizki gıpta ediyorum. Daha once size mesaj yazmistim ama beni araniza almadiniz(((( kendimi tanittim ama arada kaynadi. Sizinle konusmak fikirlerinizi almak istiyorum ama daha önceki gibi arada kaynar gidersem hepten moralim bozulur diye cesaret edip yazamıyorum. Beni de araniza alacak misiniz?
Çok mu kalkıyor benim kızım 9 da yatınca 12-1 gibi kalkıyor sonra 3-4 gibi kalkıyor sonra 6-7 gibi kalkıyor ondan sonra 8 de tamamen uyanıyor.
Gün içinde uyumuyor benim kızım senin ki uyuyor mu ?
Pişti pişti çok güzel olmuş elime sağlık :) Canım normalde azcık pişirip yapıyordum içini. İlk defa çiğden sardım yani içini hiç pişirmedim :)
Valla akşam kızı uyuttum yemeklerimi yaptım. Kızım 9 da uyuyor bende o arada yarının yemeğini yapıyorum çünkü gündüz bazen vaktim olmayabiliyor.
Cok degisiyo bazen yarim saat bazen 1saat uyuyo. Benimki de 3-4saate bi kalksa yeter ama nerdeyse her saat basi emmek istiyo. Cozumu bizimle yatmasinda buldum ama. Ozaman 3saat uyuyo bana sarilinca. Ama o da tehlikeli bebegin kendi yatagini bilmesi lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?