2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aybikeee elma dersem çık armut dersem çıkmaaa..

elmaaaaaaaaaaaaa

tmzlik yaptım, açımm ve çook yorgunn

Maşallah canım. Kucağı sevmeyen mi aralarında :) büyüdükçe sever ama annesi merak etme. oto koltuğunu ilk defa mı kullanacaksınız? Benim kızımda yavaş yavaş oto koltuğunu reddeder oldu emzirme yastığı veya bumboda oturtuyorum ama onlarada küs bu aralar...

Irmak saolsun bir oyuncak paylaştı, onu deneyeceğim heralde ama henüz bulamadım. Irmak ın tuzu kuru tabii, 2. Si yolda, biz napacağız bu kadar döküntüyü hiç bir fikrim yok :)

Son düzenleme:

şuan sakin uslu ama benim de saçlarım öyleymiş ve inatçıymışım yapıcak bişi yok artık biraz daha büyüsün bakıcaz allah ne verdiyse razı olcaz artık

İkinciyi de yap rahatla:))

Canım bence yanında kimsenin olmaması daha iyi, ben şimdi doğum yapsam yine yanlız olmayı tercih ederdim. Bebeklerimizin düzenide bizimle birlikte oturuyor zamanla, o ilk günlerdeki uçan evler, her yerde bezler pompalar bebek eşyaları, aç anneler halimiz kalmadı bak :) üstesinden geldik. Bazılarımız yaprak bile sarıyor artık :)))

evet biraz kapçe gibi büyük biraz sanırım ondan öyle bana da benziyor olsun kız olduğu için pek takmıyorum saçları uzar kapatır

Sen hem yaprak sar, hem kızı büyüt, hemde bize yetişş tüm pozitifliğinle, maşallahhh Emelcim. Banada şöyle bir elini sür ya, çok tembelim ben, hadi enerjim var diyelim bu seferde beceriksizim

Kimse beceriksiz değildir bence. Hem yapmaya yapmaya tembelliğe alışıyor insan. Ben gün içinde yada eşimin gelmesine yakın kızımı da mutfağa götürüp yemek yapıyordum. Kızım erken yatmaya başlayınca uğraştıracak yemekleri sarma mantı vs gibi yemeklerimi akşamdan hazırlıyorum dolaba koyuyorum sonra pişiriyorum.

Ben bir çok tarife netten bakıyorum. Annemide arıyorum bazen anne ne koyuyorduk diyorum. Yani unuttuğum varmı yok mu kontrol ediyorum. Sende yaparsın yeter ki iste.

Bu arada bende bazen çok beceriksiz olabiliyorum. Mesela öğlen kızın çorbasını yaktım çok az su koymuştum sebzelere haşlansın diye o ara çamaşır asarken yanmış :)

sizin saçlar biraz uzadı mı bizimkiler ortadan biraz uzamaya başladı ama havaya doğru uzuyorlar

Bizim kız baya saçlı doğdu, sonra birazı döküldü yeniden çıktı kalanlarda uzadı 3-4 cm vardır boyu, ama kafasının arkasında yatağa sürtünen kısım kel :) çok komik duruyor arkadan bakınca :)

O bi tanemizde var arkadasim genellemesne :) olagan ustu bir hal onunki :)))

İkinciyi de yap rahatla:))

yapalım yapalım ,valla ne yalan söyliimmm ben istiyorum ,yakışır hepimize de yani açarız bir topik daha değmeyin keyfimize ,araları da çok olmaz çocukların sıkı fıkı birer kardeş olarak büyürler ,nasıl olsa kardeş lazım ,bencil olmak istemiyporum 1 tane yeter diye ben ama eşim istemiyor ,kati konuşuyor ben de korunma işini katledip paketlere iğne batıracağım yaza ,muhahahahahahaha....

bizmkide aynıı tıpkı bizim oğlanın kafasını tarif ettin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…