- 28 Temmuz 2011
- 959
- 114
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.441
Ben daha mama sandalyesine karar veremedim. Polly iyi güzel hem salıncak oluyor ama tuzlu biraz .
Canim 5 aylik olmamiza 1 hafta var ne orumcegi ne mama sandalyesini nede oto koltugunu sevdi:)) bizimkisi sadece gezmeyi vede kucagi seviyor onun disinda bisey sevdigi yok ama zamanla alisir diye dusunuyorum daha cok kucuk orumc3k haric digerlerine 6yi doldurunca koyarim ama orjmcegw 7yi bitirmesini bekliyicem
Evet. Doktoruna sordun mu çok sık kalmasını ?
aybikeee elma dersem çık armut dersem çıkmaaa..
elmaaaaaaaaaaaaa
tmzlik yaptım, açımm ve çook yorgunn
maşallah kuzuna canım ,seninkinin saçları da benim oğlumunkiler gibi dik dik sanırım,inatçılık var mı?bizde saçlar dik olunca inatçı olur derler ,nitekim benim kuzeninmin de öyleydi ve benim oğlumun da öyle,işin tuhafı bu inatçılık tezini doğruluyorlar,merak ettim şimdi seninkini inş sakin uslu bir melektir kızın...
Maşallah canım. Kucağı sevmeyen mi aralarında :) büyüdükçe sever ama annesi merak etme. oto koltuğunu ilk defa mı kullanacaksınız? Benim kızımda yavaş yavaş oto koltuğunu reddeder olduemzirme yastığı veya bumboda oturtuyorum ama onlarada küs bu aralar...
Irmak saolsun bir oyuncak paylaştı, onu deneyeceğim heralde ama henüz bulamadım. Irmak ın tuzu kuru tabii, 2. Si yolda, biz napacağız bu kadar döküntüyü hiç bir fikrim yok :)
Eki Görüntüle 944834 benim kızım da bu daha önce çok fotosunu koymuştum
Pek mini mini degilim 31 yaşındayım :)) denizli de yaşıyorum. Öğretmenim ama su an ücretsiz izindeyim. İlk bebegim. Dogumdsn önce surekli buralardaydim fakat dogumdan sonra yanımda kimse yoktu
Kv rahmetli olmus annem de cok panik unutmuş bebek bakmayi. Yalnizdim düşe kalka ogrendim birseyleri. Ondan pek giremedim
Eki Görüntüle 944834 benim kızım da bu daha önce çok fotosunu koymuştum
maşallah kızına. eski fotolarını biliyorum ama görmeyeli büyümüş :)
senin kızının da kulağı katlanmışbenim kızımın da katlanıyor iki kulağı birden. iyice kepçe kulaklı oldu :) ne yapacağız bu kulakları :44:
Sen hem yaprak sar, hem kızı büyüt, hemde bize yetişş tüm pozitifliğinle, maşallahhh Emelcim. Banada şöyle bir elini sür ya, çok tembelim ben, hadi enerjim var diyelim bu seferde beceriksizim
sizin saçlar biraz uzadı mı bizimkiler ortadan biraz uzamaya başladı ama havaya doğru uzuyorlar
Canım bence yanında kimsenin olmaması daha iyi, ben şimdi doğum yapsam yine yanlız olmayı tercih ederdim. Bebeklerimizin düzenide bizimle birlikte oturuyor zamanla, o ilk günlerdeki uçan evler, her yerde bezler pompalar bebek eşyaları, aç anneler halimiz kalmadı bak :) üstesinden geldik. Bazılarımız yaprak bile sarıyor artık :)))
İkinciyi de yap rahatla:))
Maşallahh, sarışın bir afet mi yetişiyor orda??? Ben bu aylarda bakışlarına hayranım, artık bilinçli bakıyorlar ve duygularını okuyabiliyorsun bakışlarından, yerimmm
bizim kız baya saçlı doğdu, sonra birazı döküldü yeniden çıktı kalanlarda uzadı 3-4 cm vardır boyu, ama kafasının arkasında yatağa sürtünen kısım kel :) çok komik duruyor arkadan bakınca :)
Yorgun ve ac oldugumda durum doner soyluyorum patatesli :)))
Aybikee 2. Balayını yaşıyorrr:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?