- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.401
Aaaaaaa!! Sizde de mi var cok kahkaha atinca hickirik tutma olayi?!!
Fotoğraf ekle de kızını görelim canım :) Amin cümlemizinkini ?
Amin canım hepimizinkini. Bende çok severim bebek gülmelerini :)
Merhaba arkadaşlar, sizi hep takip ediyorum, yorumlarinizi okuyorum. Oyle guzel butunlesmissinizki gıpta ediyorum. Daha once size mesaj yazmistim ama beni araniza almadiniz(((( kendimi tanittim ama arada kaynadi. Sizinle konusmak fikirlerinizi almak istiyorum ama daha önceki gibi arada kaynar gidersem hepten moralim bozulur diye cesaret edip yazamıyorum. Beni de araniza alacak misiniz?
Kızlar ilk defa çiğden yaprak sardım dün akşam koydum ocağa pişiyor kaç dakika da pişer acaba ?
Merhaba arkadaşlar, sizi hep takip ediyorum, yorumlarinizi okuyorum. Oyle guzel butunlesmissinizki gıpta ediyorum. Daha once size mesaj yazmistim ama beni araniza almadiniz(((( kendimi tanittim ama arada kaynadi. Sizinle konusmak fikirlerinizi almak istiyorum ama daha önceki gibi arada kaynar gidersem hepten moralim bozulur diye cesaret edip yazamıyorum. Beni de araniza alacak misiniz?
Hoşgeldin tabi alırız. :) Kızlara katılıyorum ..Merhaba arkadaşlar, sizi hep takip ediyorum, yorumlarinizi okuyorum. Oyle guzel butunlesmissinizki gıpta ediyorum. Daha once size mesaj yazmistim ama beni araniza almadiniz(((( kendimi tanittim ama arada kaynadi. Sizinle konusmak fikirlerinizi almak istiyorum ama daha önceki gibi arada kaynar gidersem hepten moralim bozulur diye cesaret edip yazamıyorum. Beni de araniza alacak misiniz?
Hic fikrim yok. Yalniz ilk defa mi yaptin?? Cok sasirdim :))) buarada yaprak sarmaya nasi vakit buluyosun yaaa
aa alırız tabiki..cnm beklenn de dediği gibi araya kaynamışsın galibasen yaz bol bol tanışır kaynaşır gideriz burda eskiler kadar yeniler de çok sakın çekinme.. de bizim topice, kıskanan çok
Pişti pişti çok güzel olmuş elime sağlık :) Canım normalde azcık pişirip yapıyordum içini. İlk defa çiğden sardım yani içini hiç pişirmedim :)
Valla akşam kızı uyuttum yemeklerimi yaptım. Kızım 9 da uyuyor bende o arada yarının yemeğini yapıyorum çünkü gündüz bazen vaktim olmayabiliyor.
6 agustosta oglum Deniz i kucagima aldim. 2980 kg. 52 cm dogdu. Su an 70 cm.7500 kg. Idrar yolu enfeksiyonu olduk baya ugrastik. Iyiyiz cok sukur. Su ara memeyi reddetme disinda pek sıkıntımız yok. Ek gıdaya hic baslamadim daha. Su bile vermedim. Bilmiyorum yanlis mi yaptim ama. Neyse böyle işte. Ben hepinizi ccokkk yakindan tanıyorum hep okudum yorumlarinzi.. ekleyebilirsrm oglumu da koyayım. Nasil ekleniyor bilmiyorum
6 agustosta oglum Deniz i kucagima aldim. 2980 kg. 52 cm dogdu. Su an 70 cm.7500 kg. Idrar yolu enfeksiyonu olduk baya ugrastik. Iyiyiz cok sukur. Su ara memeyi reddetme disinda pek sıkıntımız yok. Ek gıdaya hic baslamadim daha. Su bile vermedim. Bilmiyorum yanlis mi yaptim ama. Neyse böyle işte. Ben hepinizi ccokkk yakindan tanıyorum hep okudum yorumlarinzi.. ekleyebilirsrm oglumu da koyayım. Nasil ekleniyor bilmiyorum
9da uyusa hemen kendimi yataga atarim:) sen nasil hepsini yapiosun yaa? Tü ka ka beceriksiz anneyim ben galiba, pudra okuyosa övünür selam olsun :)))
Elime saglik buarada valla helal:)
Elime saglik ne yaa eline saglik:) ah bu telefon:) goren de yaprak sardim
Sanacak!
Benim uyumam 12-1 buluyor bazen daha geç.Sabaha kadar 2-3 kere kalkıyor kızım uykumu alıyorum o yüzden hemen yatmıyorum canım. Sen uykunu alamıyorsun belki ondan uyumak istiyorsun. Bazen gündüz yapıyorum. Gel beraber yiyelim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?