2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar, sizi hep takip ediyorum, yorumlarinizi okuyorum. Oyle guzel butunlesmissinizki gıpta ediyorum. Daha once size mesaj yazmistim ama beni araniza almadiniz(((( kendimi tanittim ama arada kaynadi. Sizinle konusmak fikirlerinizi almak istiyorum ama daha önceki gibi arada kaynar gidersem hepten moralim bozulur diye cesaret edip yazamıyorum. Beni de araniza alacak misiniz?

Son düzenleme:

Hosgeldin canim. Niye almayalim aak olsun. Daha once burada bebekler disinda sayfalarca pek cok geyik donuyordu oyuzden arada kaynamistir. Nezaman dogdu bebegin tanit istersen kendini

Son düzenleme:

aa alırız tabiki..cnm beklenn de dediği gibi araya kaynamışsın galiba sen yaz bol bol tanışır kaynaşır gideriz burda eskiler kadar yeniler de çok sakın çekinme.. de bizim topice, kıskanan çok

Hoşgeldin tabi alırız. :) Kızlara katılıyorum ..

Son düzenleme:
Hic fikrim yok. Yalniz ilk defa mi yaptin?? Cok sasirdim :))) buarada yaprak sarmaya nasi vakit buluyosun yaaa

Pişti pişti çok güzel olmuş elime sağlık :) Canım normalde azcık pişirip yapıyordum içini. İlk defa çiğden sardım yani içini hiç pişirmedim :)
Valla akşam kızı uyuttum yemeklerimi yaptım. Kızım 9 da uyuyor bende o arada yarının yemeğini yapıyorum çünkü gündüz bazen vaktim olmayabiliyor.

6 agustosta oglum Deniz i kucagima aldim. 2980 kg. 52 cm dogdu. Su an 70 cm.7500 kg. Idrar yolu enfeksiyonu olduk baya ugrastik. Iyiyiz cok sukur. Su ara memeyi reddetme disinda pek sıkıntımız yok. Ek gıdaya hic baslamadim daha. Su bile vermedim. Bilmiyorum yanlis mi yaptim ama. Neyse böyle işte. Ben hepinizi ccokkk yakindan tanıyorum hep okudum yorumlarinzi.. ekleyebilirsrm oglumu da koyayım. Nasil ekleniyor bilmiyorum

Son düzenleme:

9da uyusa hemen kendimi yataga atarim:) sen nasil hepsini yapiosun yaa? Tü ka ka beceriksiz anneyim ben galiba, pudra okuyosa övünür selam olsun :)))

Elime saglik buarada valla helal:)

Elime saglik ne yaa eline saglik:) ah bu telefon:) goren de yaprak sardim
Sanacak!

Son düzenleme:

Masallah ogluna cok guzel buyumus annesi. Valla resim eklemeyi ben de bilmiorum:) tlfdan olmuyor zaten sanirim. Topicin en buyuk memeyi reddetme sikintisini ben yasadim hala yasiyorum okumussam bilirsin belki.

Kafayi yiyordum bu cocuk beni istemiyo mu artik diye. Herkes amaaan kilosu cok ii kuruntunyapiosun dedi ama anne ile olan bag cok baska emzie konusunda. Biz uyurken emilruz ve son pozisyon da ben yatiyorum
Kizimi uzerime aliyorum o da kafayi gömüyo bana oyle emiyo:) dene istersen.

Çok geçmiş olsun maşallah canım oğluşuna :)

Resim mesaj yazdığın yerin altında eklenti ekle var oradan ekleyebilirsin canım. Sütün varken birşey verme zaten canım. Eğer doktorun ek gıdaya başla derse başlarsın doktorun daha iyi bilir. Anne sütü alan bebeğin su ihtiyacı yokmuş zaten.

canım sen ve miniğin hoşgeldin aramıza .
bu arada sen kaç yaşındasın ilk bebeğin mi?
yaşını sorudm sanki karşımda mini mini bir anne var giib hissttim

Benim uyumam 12-1 buluyor bazen daha geç.Sabaha kadar 2-3 kere kalkıyor kızım uykumu alıyorum o yüzden hemen yatmıyorum canım. Sen uykunu alamıyorsun belki ondan uyumak istiyorsun. Bazen gündüz yapıyorum. Gel beraber yiyelim canım.

Sagol emelcim yemis kadar oldum. Valla ben artik hatirlamiyorum kac kez kalktigini eskiden daha kendimde kalkardim geceleri artik okadar degil gozum yari kapali oluyo. Eet alamiyorum uykumu (

Canım ben seni hatırlıyorum doğumdan önce daha çok giriyordun sanki maşallah oğluna. Artık kaynamazsın arada canım buralar çok değişti :)) bende henüz ek gıdaya başlamadım ama bu ay su vermeye başladım

Canim 5 aylik olmamiza 1 hafta var ne orumcegi ne mama sandalyesini nede oto koltugunu sevdi:)) bizimkisi sadece gezmeyi vede kucagi seviyor onun disinda bisey sevdigi yok ama zamanla alisir diye dusunuyorum daha cok kucuk orumc3k haric digerlerine 6yi doldurunca koyarim ama orjmcegw 7yi bitirmesini bekliyicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…