- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.461
Kimse beceriksiz değildir bence. Hem yapmaya yapmaya tembelliğe alışıyor insan. Ben gün içinde yada eşimin gelmesine yakın kızımı da mutfağa götürüp yemek yapıyordum. Kızım erken yatmaya başlayınca uğraştıracak yemekleri sarma mantı vs gibi yemeklerimi akşamdan hazırlıyorum dolaba koyuyorum sonra pişiriyorum.
Ben bir çok tarife netten bakıyorum. Annemide arıyorum bazen anne ne koyuyorduk diyorum. Yani unuttuğum varmı yok mu kontrol ediyorum. Sende yaparsın yeter ki iste.
Bu arada bende bazen çok beceriksiz olabiliyorum. Mesela öğlen kızın çorbasını yaktım çok az su koymuştum sebzelere haşlansın diye o ara çamaşır asarken yanmış :)
Bizim kız baya saçlı doğdu, sonra birazı döküldü yeniden çıktı kalanlarda uzadı 3-4 cm vardır boyu, ama kafasının arkasında yatağa sürtünen kısım kel :) çok komik duruyor arkadan bakınca :)
Bizim kız baya saçlı doğdu, sonra birazı döküldü yeniden çıktı kalanlarda uzadı 3-4 cm vardır boyu, ama kafasının arkasında yatağa sürtünen kısım kel :) çok komik duruyor arkadan bakınca :)
Hadi bakalım bize de yaz canım yanılmıyorsam bir kaç kişinin daha bebeği öyleydi.Yok bu ay basladi. İlk kontrolde sorucam.
Ivy cim ve beklecim abartmayın kızlar kızım akşam uyuyorken yaptığım birşey.O bi tanemizde var arkadasim genellemesne :) olagan ustu bir hal onunki :)))
yapalım yapalım ,valla ne yalan söyliimmm ben istiyorum ,yakışır hepimize de yani açarız bir topik daha değmeyin keyfimize ,araları da çok olmaz çocukların sıkı fıkı birer kardeş olarak büyürler ,nasıl olsa kardeş lazım ,bencil olmak istemiyporum 1 tane yeter diye ben ama eşim istemiyor ,kati konuşuyor ben de korunma işini katledip paketlere iğne batıracağım yaza ,muhahahahahahaha....
yapalım yapalım ,valla ne yalan söyliimmm ben istiyorum ,yakışır hepimize de yani açarız bir topik daha değmeyin keyfimize ,araları da çok olmaz çocukların sıkı fıkı birer kardeş olarak büyürler ,nasıl olsa kardeş lazım ,bencil olmak istemiyporum 1 tane yeter diye ben ama eşim istemiyor ,kati konuşuyor ben de korunma işini katledip paketlere iğne batıracağım yaza ,muhahahahahahaha....
şekerim burda öle eve servis dönerci yoktur, bura küççük şeeerr
akşama eşimden isticem pizza mı alır, balık mı yaptırır, şimdi makarna yapıcam en pratikinden
İkinciyi de yap rahatla:))
Hadi bakalım bize de yaz canım yanılmıyorsam bir kaç kişinin daha bebeği öyleydi.
Ivy cim ve beklecim abartmayın kızlar kızım akşam uyuyorken yaptığım birşey.
Bende istiyorum eşimde istiyor çok şükür. kızım emmeyi bırakınca düşünüyorum.
Kızlar ikincileri de aynı anda büyütsek ne güzel olur ya
bizmkide aynıı tıpkı bizim oğlanın kafasını tarif ettin :)
Tabii canım, tam anneliğe ısınmışken bilgilerim tazeyken yapayım gitsin. nasılsa iyice pijamalı anne olduk imajımızı 2. Çocukla pekiştirelim :)
Bak bana teselli verecekken iyice moralimi bozdun Emelim... Mantı mı? Kızı mutfağa götürüp yemek yapmak mı? Yemek yaparken çamaşır asmak mı? Bunlar çok büyük marifetler bana göre. Ben akşam kızımı uyutunca eşimle takılıp birşeyler okuyup atıyorum kendimi yatağa, sonrada sizinle yazışıyorum. Eşin sana hayrandır eminim. Ben geçen akşam bir yemek yaptım, bu aralar evde derli toplu diye bir övgüler bir övgüler aldım :)
Abartmiyoruz arkdasim beceriklisin iste:) ben kizim uyuyunca aninda atliyorum yataga:)
bizmkide aynıı tıpkı bizim oğlanın kafasını tarif ettin :)
kızımın da öyle önden saçlı , arkadan kel
benim kız da doğduğunda çok az vardı saçları arkaları yanları biraz döküldü orta kısmı dökülmedi uzuyor aynen bizimde yattığı yer kel sarı zaten hiç belli olmuyor uzun olanlar da havada bütün saçlar zaten çok komik
Tamam sustum. Ya bende her akşam yapmıyorum. Yani zorlu yemekler olunca onları akşamdan hallediyorum sabah da pişiriyorum. Eşim yemek yaptığım için değil sevdiği için hayran zaten maşallah diyim. Bazen yemek yapamadığım oluyor dışarıda yiyoruz.
Sende yaparsın ama senin kızın seni uyutmadığı için uykusuz oluyorsun ondan canım birşey yapmak istemiyor.
olur canım o da olur birbirimizi yine hamile olmuşken bir topikte daha da buluruz inş.çünkü ben ciddiyim yani daha oğlanın eşyalarının çoğunu bile vermedim 2.yi düşündüğümden hadi hayırlısı baklaım...Bende istiyorum eşimde istiyor çok şükür. kızım emmeyi bırakınca düşünüyorum.
Kızlar ikincileri de aynı anda büyütsek ne güzel olur ya
aaaaaa..... olmadı bak arkadaşım şimdi,hala eski cinsel hayata dönmedik falan...yapma lütfen eskisinden de güzel olmalı şimdi canım ilk aylar nadastaydık zaten anladık da artık silkelenmek gerek ,göster dişiliğini canım benim...Hahahahahahaa :)))))) biz yapicaz, ama once eski cinsel hayata donmek lazim hicbisey eskisi gibi degil ki o olsun:))
Pijama ve topuz litfen amaaaaa litfen amaaaa:)
Ben senin herşeyine hayranım zaten canım, eşinden bahsederkenki sevgin ve saygın cümlelerine yansıyor. Maşallahhhh size!
olur canım o da olur birbirimizi yine hamile olmuşken bir topikte daha da buluruz inş.çünkü ben ciddiyim yani daha oğlanın eşyalarının çoğunu bile vermedim 2.yi düşündüğümden hadi hayırlısı baklaım...
aaaaaa..... olmadı bak arkadaşım şimdi,hala eski cinsel hayata dönmedik falan...yapma lütfen eskisinden de güzel olmalı şimdi canım ilk aylar nadastaydık zaten anladık da artık silkelenmek gerek ,göster dişiliğini canım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?