2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bak bana teselli verecekken iyice moralimi bozdun Emelim... Mantı mı? Kızı mutfağa götürüp yemek yapmak mı? Yemek yaparken çamaşır asmak mı? Bunlar çok büyük marifetler bana göre. Ben akşam kızımı uyutunca eşimle takılıp birşeyler okuyup atıyorum kendimi yatağa, sonrada sizinle yazışıyorum. Eşin sana hayrandır eminim. Ben geçen akşam bir yemek yaptım, bu aralar evde derli toplu diye bir övgüler bir övgüler aldım :)

benim kız da doğduğunda çok az vardı saçları arkaları yanları biraz döküldü orta kısmı dökülmedi uzuyor aynen bizimde yattığı yer kel sarı zaten hiç belli olmuyor uzun olanlar da havada bütün saçlar zaten çok komik

Son düzenleme:
Yok bu ay basladi. İlk kontrolde sorucam.
Hadi bakalım bize de yaz canım yanılmıyorsam bir kaç kişinin daha bebeği öyleydi.

O bi tanemizde var arkadasim genellemesne :) olagan ustu bir hal onunki :)))
Ivy cim ve beklecim abartmayın kızlar kızım akşam uyuyorken yaptığım birşey.

Bende istiyorum eşimde istiyor çok şükür. kızım emmeyi bırakınca düşünüyorum.

Kızlar ikincileri de aynı anda büyütsek ne güzel olur ya

Hahahahahahaa :)))))) biz yapicaz, ama once eski cinsel hayata donmek lazim hicbisey eskisi gibi degil ki o olsun:))

Abartmiyoruz arkdasim beceriklisin iste:) ben kizim uyuyunca aninda atliyorum yataga:)

Tamam sustum. Ya bende her akşam yapmıyorum. Yani zorlu yemekler olunca onları akşamdan hallediyorum sabah da pişiriyorum. Eşim yemek yaptığım için değil sevdiği için hayran zaten maşallah diyim. Bazen yemek yapamadığım oluyor dışarıda yiyoruz.

Abartmiyoruz arkdasim beceriklisin iste:) ben kizim uyuyunca aninda atliyorum yataga:)

Sende yaparsın ama senin kızın seni uyutmadığı için uykusuz oluyorsun ondan canım birşey yapmak istemiyor.

bizmkide aynıı tıpkı bizim oğlanın kafasını tarif ettin :)

bnm oğlan da öle saçlı kellerden çok komik, keloğlan die seviyoruz arada, tepede saç var arka ve sol özellikle açıldı baya

pijama ve topuz grubunda bende varımm 5aydır genel görünüm böle, çok nadir elbise felan sonrası eşofman pijama..

Yarın 10 da doktor randevumuz var bakalım ne diyecek doktor amcamız. Bu arada doktorumuzu değiştirdik bu doktora ilk kez gideceğiz.

Kızımın videosunu ekleyecektim ama hala kabloyu bulamadım. Eşime de sormayı unuttum

Ben senin herşeyine hayranım zaten canım, eşinden bahsederkenki sevgin ve saygın cümlelerine yansıyor. Maşallahhhh size!

Bende istiyorum eşimde istiyor çok şükür. kızım emmeyi bırakınca düşünüyorum.

Kızlar ikincileri de aynı anda büyütsek ne güzel olur ya
olur canım o da olur birbirimizi yine hamile olmuşken bir topikte daha da buluruz inş.çünkü ben ciddiyim yani daha oğlanın eşyalarının çoğunu bile vermedim 2.yi düşündüğümden hadi hayırlısı baklaım...

Hahahahahahaa :)))))) biz yapicaz, ama once eski cinsel hayata donmek lazim hicbisey eskisi gibi degil ki o olsun:))
aaaaaa..... olmadı bak arkadaşım şimdi,hala eski cinsel hayata dönmedik falan...yapma lütfen eskisinden de güzel olmalı şimdi canım ilk aylar nadastaydık zaten anladık da artık silkelenmek gerek ,göster dişiliğini canım benim...

Pijama ve topuz litfen amaaaaa litfen amaaaa:)

Canım senin sorununun yanıtı bu cümlemizde gizli sanırım :)))) özelden yazıcaktım biraz kaynatalım diye, şimdi çıkmam lazım.

Bu aralar öyle bahtsızımki, aldığım 3 eşya kırık veya eksik çıktı paketinden gidip geri vericem... Birazda sitem edeyim bebeğimle beni buralara kadar yordunuz tekrar v.s. diye. Havada yağmurlu, pufff

Ben senin herşeyine hayranım zaten canım, eşinden bahsederkenki sevgin ve saygın cümlelerine yansıyor. Maşallahhhh size!

Kimse yanlış anlamasın hepimiz eşlerimizi sevdiğimiz için evlendik belki ama ben eşime çok aşık oldum eşimle tanıştıktan 2 hafta sonra aileleri tanıştırdık ve 9 ay içinde söz nişan düğün oldu. Yani eşime ilk gördüğümde aşık oldum. Ve bunu ona söyledim. Eşimden Allah razı olsun beni üzmedi belkide daha yeni evli olduğumuz için.

Ayrıca bende sana hayranım herşeyi araştırıp bizlerle paylaştığın için.

Son düzenleme:

Bende ciddiyim canım :) Allah nasip ederse istiyorum ikinciyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…