- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.381
Selam arkadaslar,
Hemen ogrendigim sicak bir bilgiyi sizinle paylasiyorum. Ofisden arkadasimin 1 yasinda oglu var. 3-5 gundur cocuk cok huzursuzmus. Aksam veya gunduz bunu yatirdiklarinda gece ya da sabah bir bakiyorlarmis, ogullari sirtini yatagin kose kismina dayamis oturur vaziyette uyuyor. Allah allah yeni yeni adetler cikariyor demisler, tekrar yatar pozisyona getiriyorlarmis aradan vakit gectiginde baktiklarinda oglani yine oturur vaziyette uyuyor olarak buluyorlarmis. Haftasonu ciddi ateslenmis ve hemen doktora goturmusler ve cocukda ortakulak iltihabi oldugu tespit edilmis. Sonra arkadasim oglunun son gunlerdeki yatis pozisyonundan bahsetmis. Doktor a genel de ortakulak iltihabi oldugunda bebeklerin duz yattiklarinda kulaklarinin cok agridigini ve uyuyamadiklarini soylemis. Oturarar uyuduklarinda kulaklari daha az agrirmis ve o sekilde rahat ettiklerinden oturur vaziyette uyurlarmis. Tabi arkadasim bunu ogrenince cok uzulmus oglumun agrisi izdirabi var kendine gore bir yontem bulmus ben anne olarak anlamamisim diye.
Bana da bugun soyledi. Allah korusun boyle bir durumla karsilasirsan sebebi buymus doktor soyledi dedi. Ben de sizinle paylasayim dedim.
Insallah hastalanmazlar huzurlu saglikli bebeklerimiz olur. Allah onlari hastaliklardan, kotuluklerden korusun.
Eczaneye gittim ki kendisi tanıdığım mustela önerdi oda en iyisi dedi şampuanını da değiştirip mustela aldım pişik kreminde de tüm denemelerimden sonra mustela işe yaramıştı bakalım deneyeceğiz geçirmez ise senin söylediğinizde not ettim doktora sorup bide onu denerim inşallah geçer bir anda oldu bizim muhtemelen hasta oldu die sık yıkanmadı çocuğum pek nemlendiremedik vücudunu ondan oldu galiba teşekkür ederim adaşmış kaantolarımız :)))
:))) Kaan ismini de severim.
Kızlar buyurun sizler için uğraştım kızımın gülüşü. 1 ay önce çekilmişti. Göbeğinde yürümesini de çektim videoya ama henüz onu pcye yüklemedim yükleyeyim sonra youtubeye atınca link veririm yine:)
http://www.youtube.com/watch?v=9y3tOUeZamM&feature=youtu.be
Kaan'ın kaplumbağa aşkı :))Eki Görüntüle 944390
Malesef çok yoğunlar, Sayın IvyTheMe'ye özelden de açıklama yaptım, gönderdiğiniz mesajlara cevap alamadığınızda benle irtibata geçebilirsiniz, yöneticilerimize soru ve sorunlarınızı iletir, yolladığınız mesajları hatırlatırım.
Kusura bakmayın, sohbetinizi böldüm.
Hepinize hayırlı geceler, sohbetiniz bol olsun.
Gunaydin canim. Nassin kiz napiyo . Az once butibebeye baktim manuel salincak var. Almayi dusunuyorsan hani. 160 tl fikir olsun dedim belki daha uygun bulursun. Optm seni kızını
bizim bıcrıkda buay diğer aylara göre az aldı sanrım alışmamız lazım artık hep az az alıcaklar emel buarada kızının gülüşüne bayldm. benzer bi videoyu bugün bende kızmla çektim mandalinayı gördükçe kahkahalar attı :)
canım bizimkide çok yapıyordu kulağını çekiştirip kıvırıp duruyordu arkadaşım diş çıkarmanın habercisi olduğunu söyledi ama bilemeyeceğim doğru mu?
çok hoş görünüyorlar kafayı kaldırıyor ayakları kaldırıyor bi toto kalıyor yerde
hadi gözün aydın canm pek sevndm senin adına
bence gayet güzel olmuş
Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin canm bazen şükürsüzlük yapıyoruz
Yaa my honey çok güzel bir konuya değinmişsin kavanoz mamaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben meyveli verdim bi iki kere bayıldı kızım resmen versem hepsini yer o derece :/
Bu arada mama sandalyesinde seçimimiz bitti ikea da karar kıldım kvdelerde var ikea antilop kızım sonunda 6 aylık olmak üzere olunca denedik oturduk 10 dakika kadar ve sonuç mükemmel tepsisine vurup durdu elini sağa sola savurdu yanında yönünde ne varda dokunmak istedi neyse uzattımkısacası antilop alıyoruz.
Amin canım . Teşekkür ederiz canım.maşallah bayıldım kızına ne güzel kahkahalar atmış öyle.(beğen dim hemen)
benim kızıma da benzettim biraz kızını ve gülüşünü.
rabbim nazarlardan saklasın hepimizin yavrularını.
Yerim seni küçük erkek :) Maşallahkızlar bakın paşama fuardan aldığım mama sandalyesi ve örümcek..
Kocaman masallah bebilerinize kuş olup ucar gelir hepsini ısırırim yerim yutarim. Off ya ne tatlilar kuzu bunlar kuzu.
kızlar bakın paşama fuardan aldığım mama sandalyesi ve örümcek..
Günaydın güzel anneler
Selam arkadaslar,
Hemen ogrendigim sicak bir bilgiyi sizinle paylasiyorum. Ofisden arkadasimin 1 yasinda oglu var. 3-5 gundur cocuk cok huzursuzmus. Aksam veya gunduz bunu yatirdiklarinda gece ya da sabah bir bakiyorlarmis, ogullari sirtini yatagin kose kismina dayamis oturur vaziyette uyuyor. Allah allah yeni yeni adetler cikariyor demisler, tekrar yatar pozisyona getiriyorlarmis aradan vakit gectiginde baktiklarinda oglani yine oturur vaziyette uyuyor olarak buluyorlarmis. Haftasonu ciddi ateslenmis ve hemen doktora goturmusler ve cocukda ortakulak iltihabi oldugu tespit edilmis. Sonra arkadasim oglunun son gunlerdeki yatis pozisyonundan bahsetmis. Doktor a genel de ortakulak iltihabi oldugunda bebeklerin duz yattiklarinda kulaklarinin cok agridigini ve uyuyamadiklarini soylemis. Oturarar uyuduklarinda kulaklari daha az agrirmis ve o sekilde rahat ettiklerinden oturur vaziyette uyurlarmis. Tabi arkadasim bunu ogrenince cok uzulmus oglumun agrisi izdirabi var kendine gore bir yontem bulmus ben anne olarak anlamamisim diye.
Bana da bugun soyledi. Allah korusun boyle bir durumla karsilasirsan sebebi buymus doktor soyledi dedi. Ben de sizinle paylasayim dedim.
Insallah hastalanmazlar huzurlu saglikli bebeklerimiz olur. Allah onlari hastaliklardan, kotuluklerden korusun.
Kizlar cok kalamayacagim. Sadece sunu sormak istiyorum. Hipp marka organik kavanoz meyveleri ve sebzeleri var ya. Bunlarin besin degeri var midir acaba, hic doktoruna soran var mi? Yoksa vitamini, besin degeri gitmis sebze ve meyve gorunumlu seyler midir?
Yaa my honey çok güzel bir konuya değinmişsin kavanoz mamaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben meyveli verdim bi iki kere bayıldı kızım resmen versem hepsini yer o derece :/
Bu arada mama sandalyesinde seçimimiz bitti ikea da karar kıldım kvdelerde var ikea antilop kızım sonunda 6 aylık olmak üzere olunca denedik oturduk 10 dakika kadar ve sonuç mükemmel tepsisine vurup durdu elini sağa sola savurdu yanında yönünde ne varda dokunmak istedi neyse uzattımkısacası antilop alıyoruz.
kızlar bakın paşama fuardan aldığım mama sandalyesi ve örümcek..
afiyetle yesin hepsini inşallah.
bende hero baby den numune bekliyorum seninkiler ne kadar zamanda geldiler?
DArbuka caliyorlar :)
cnm ben üye olalı ne kadar oldu hatırlamıyorum ama mail cvbım 25 aralıkta geldi, numuneler gelecek die, ta 20 ocakta geldi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?