2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da teyzem bebeğin ne için ağladığını bulamazsan kulaklarını elinle kapat. Eğer susarsa kulağı ağrıdığı için ağlıyor anlamına gelir demişti. Ne kadar doğru araştırmak lazım.

Evet özellikle Kaan adını görünce hemen bizim çözümümüzü yazayım dedim 😊 tospiğim cok rahatsız olmustu bizim baya bir ilerlemişti kuruluk olayı. Umarım düzelir hemen.

Yaa my honey çok güzel bir konuya değinmişsin kavanoz mamaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben meyveli verdim bi iki kere bayıldı kızım resmen versem hepsini yer o derece :/

Bu arada mama sandalyesinde seçimimiz bitti ikea da karar kıldım kvdelerde var ikea antilop kızım sonunda 6 aylık olmak üzere olunca denedik oturduk 10 dakika kadar ve sonuç mükemmel tepsisine vurup durdu elini sağa sola savurdu yanında yönünde ne varda dokunmak istedi neyse uzattım kısacası antilop alıyoruz.

maşallah bayıldım kızına ne güzel kahkahalar atmış öyle.(beğen dim hemen)

benim kızıma da benzettim biraz kızını ve gülüşünü.

rabbim nazarlardan saklasın hepimizin yavrularını.

Son düzenleme:
kızlar bakın paşama fuardan aldığım mama sandalyesi ve örümcek..

Eklentiler

• $995285_10152181461624785_2125334948_n (1).webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 45
  • $1425553_10152173452639785_722015137_n.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 44
  • $1532005_10152178890309785_1587896776_n.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 35
  • $1546373_10152182759399785_1740469474_n.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 39
  • $1601144_10152179540749785_1373452874_n.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 36
Ben mecbur kalmadikca hani yolculuk vs evde yapilmis tercih etmeyi düşünüyorum.
Iki gun once doktorumuza hipp mamanin organik olup olmadigini sordum oda mamada organik die birsey yoktur, .kavanoz kasik mamalari derden belki onlar organik olabilir dedi buda bir fikir cok zorda kalirsan kullanabilirsin dedi.
Ama soyle düşünüyorum ki zaten neyin organik neyin yararli neyin temiz oldugunu sasirdik artik. En azindan disaridan paketli gida alimini ne kadar ertelersem o kadar iyi benim icinn. Bilmem siz ne dusunursunuz.

Cevabiniz icin tesekkurler. Konuyu size de iletecegim en kisa surede. Kolay gelsin.

Gunaydin canim. Nassin kiz napiyo . Az once butibebeye baktim manuel salincak var. Almayi dusunuyorsan hani. 160 tl fikir olsun dedim belki daha uygun bulursun. Optm seni kızını

Gunaydin canim. Nassin kiz napiyo . Az once butibebeye baktim manuel salincak var. Almayi dusunuyorsan hani. 160 tl fikir olsun dedim belki daha uygun bulursun. Optm seni kızını

Gunaydin canim benim kiz iyi sabahin korunde dikti beni ayga:) bugun temizligim var insallah cok ariza cikarmaz. Sagol buarada bi bakayim manuel salincaga.

Son düzenleme:

Teşekkür ederiz canım.

Oy yerim ben onu :) Maşallah yavruma.

Hadi hayırlı olsun mama sandalyeniz canım. Kavanoz mamaları konusunda ben mecbur kalmadıkça kullanmıyorum. Yani o an dışarıda filansak kullanıyorum. Eşim bazen marketten alıyor fazlaca bazen evde de veriyorum tadını bilsin dışarıda iken yememezlik yapmasın diye.

Amin canım . Teşekkür ederiz canım.

Yerim seni küçük erkek :) Maşallah

Kocaman masallah bebilerinize kuş olup ucar gelir hepsini ısırırim yerim yutarim. Off ya ne tatlilar kuzu bunlar kuzu.

Sağol canım hepsine maşallah .

Teşekkürler canım, aklımızda bulunsun. Ay bende o anneye çok üzüldüm, kimbilir ne kadar üzüldü çocuğuna en başta yardımcı olamamasına.

Geçenlerde bende sormuştum bunu, benim doktorumda hipp in mamalarından verdi, ben kendimde organik ürünler satan bir yerden al natura marka almıştım (burda çok iyi yorumları). Bende tam emin olamıyorum nedense...

Yerim mmm, maşallahh. kaplumbağa yı patlatır Kaan bir iki güne gibi duruyor :)

Güle güle kullanın canım öyleyse,

O nasıl güzel bir paşa maşallahh. Annesi de öyle :)

Güle güle kullanın aldıklarınızı canım, ne kadarlıksınız şimdi tam? Örümceği sevdimi?

Bizde yeni uyandık :)

Hava çok yağmurlu ama bir sürü iş var dışarıda yapılacak,

Kızlar pusetlere geçirdiğimiz yağmurluklara dikkat edelim, çok kısa bir sürede tükeniyor içindeki hava, her tarafını kapatınca. Üzerinde delikler var ama bazen yana falan denk gelip kapanabiliyor. Dün yine yağmurluydu hava bir anne gördüm yağmurluğu takmış koşturuyor dikkat etmemiş sanırım, tüm yüzey buğulanmıştı, allahtan bebeği büyüktü tekmeliyordu yağmurluğu, bebek boğulur içeride öyle allah korusun. Bende çok korkuyorum yağmurluktan, koşturmacaya dalarım, unuturum ve yeteri kadar hava almassa diye, sizede hatırlatayım dedim.

afiyetle yesin hepsini inşallah.
bende hero baby den numune bekliyorum seninkiler ne kadar zamanda geldiler?

cnm ben üye olalı ne kadar oldu hatırlamıyorum ama mail cvbım 25 aralıkta geldi, numuneler gelecek die, ta 20 ocakta geldi :)))

DArbuka caliyorlar :)

olabilir demi bu arada orta kulakla ilgili yazın için teşekkürler cnm aklımızda olsun .. şu kavanoz mamalar bnm de kafamı karıştırıyor, ama bakıyorum herkes yediriyor etrafımda:26:

Rabarbaa: Cnm Kaan a ısırmalık yanaklaraa geeeeeeel...

Sevo 24: ayyy o gözlere, o gülüşe, rabbim nazarlardan esirgesin tüm bebişlerimizi...

nurumhiram: cnm sana da günaydın, güneşli bi gün burada..mutfak camlarımı sildim ohh miss..bu saatler ev işi temizlik kahvaltı saati, dolar birazdan buralar düşük çenelerle..bnde yrn annemlere gdcem bgn temzlk çamaşır ütü çooook işim var burdayım ama

KIZLAR TRT 1 DE ELİNE SAĞLIK DA SÜTÜM YETERLİ DEĞİL konusu işlenecek izlemenizi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…