2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın, bence de doktoruna güvenmelisin, bu sorunu farkettiyse geri kalanda da ne yapacağını emin ol biliyordur.
doktorunu arayıp soramaz mısın bu soruları, eminim seve seve cevaplayacaktır, böylece için rahatlar.
en iyi dileklerimle.

Merhaba arkadasim bende senle aynı kaderi paylaşıyorum benimde kaybim oldu ben hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri coraspin ve cleaxene 0.4 iğne kullanıyorum iğnenin saati önemli hergün aynı saatte oluyorum coraspini sabah iğnesi aksam oluyorum kapalı damarı acarmi bilmiyorum ama ilaç düzenini bozma derim sonuçta saatleri önemli sen ist mısın damar kapalı diyen kadın dogumcumu nasil anladı doopler cihazıylami

sheena ben kesinlikle normal düşünüyorum, çok da cesaretliyim inşallah bir sorun çıkmaz,
hatta abartıp kendi başına doğum yapmak durumunda kalındığında neler yapılmalı diye okuyup duruyorum sürekli.
ne zaman nefes tutulur, ne zaman ıkınmaya başlanılır falan filan,

bence korkma, korkunca her iki doğumda zor,
sezeryanında bir sürü avantajı dezavantajı olmakal birlikte, normal doğumda da bir sürü sorun çıkabiliyor.
genetik faktörlerde önemli, annen, teyzelerin nasıl doğum yapmışlar kolaymıymış,
benim annem de teyzelerim de yırtıksız normal doğum yapmışlar 3'er çocuk,
hepsi benim gibi minyon 1.60, 50 kilo.
ben onlardan da kolay olduğunu duyunca normal olmasını istiyorum en baştan,
inşallah yırtıksız kesiksiz normal bir doğum olur.

evet canmm 2 tane benimkiler :) Allahtan bi kerede bitcek bu aş erikliği yoksa tekrar cocuk yapmaya hayattaa cesaret edemezdim ben :2:

Cnm ins bebegini saglikla alirsn kucagina.cnm bn 4. Haftadan 8. Haftann sonuna kadar igne kullandm bebegn gelisimi iyi oldugundn doktorum kesti bde kanama ypti bnde.bn aksam ypiodum ayni saatte olmasi onemliymis.bde doktor damarn tikali oldugunu nasi teshis etti

canım senle aynı haftadayız beni 2 hafta sonra çağırdı ikili test yapar herlde bişey demedi bende kararsız kaldım tokmu gitsem diye bakalım sen gidince haber et mutlaka 2li testi yapacakmı?

canım senle aynı haftadayız beni 2 hafta sonra çağırdı ikili test yapar herlde bişey demedi bende kararsız kaldım tokmu gitsem diye bakalım sen gidince haber et mutlaka 2li testi yapacakmı?

Cnm bnde hftaya persembe gdicem 11+4 olucaz bna doktorum ac gel falan demedi delimavi cnm hberdar et bzi guzel hberlerle gel ins

naber kızlar nasılsınız ben bugum kuzumu gördüem ayy elleri kolları açmış oh yatıyo keyifli keyifli benim tatlı bebeğim anneanesinin can kuşu oooo

Ya arkdslar cinsyet ogrencz dye nimetin ustune idrar mi koycaz
Yapmayn allh askinaaa
Az daha sabredn
Allhtan hayrli olani dileyn
Boyle seylerle ugrasmy dermm

Yok bea nimetle ne alakası var, kaynar suyu koyunca renkli su oluyor o suyu kullanıyorsun sadece. Gene lahanaları yiyebilirsin ziyan olan birşey yok abartma bence :) Yurtdışında sıklıkla kullanılan bir yöntem, youtube'da dolu videosu var :) Tuttu diyen de var tutmadı diyen de, bütün yöntemler gibi

Canım doktoruna güven, teşhisi yapabildiğine göre yapılacakları da biliyordur. En azından bizden iyi biliyordur yani
Damarın tıkalı olduğunu nasıl tesbit etti? Test mi yaptı? Ultrasonla mı gördü? 3 boyutlu falan mı? biraz anlasam makinenin markasını soracam Bende de bir genetik mutasyon var çünkü. Taşıyıcıyım, hasta değilim çok şükür. Neyseki eşimde aynı mutasyondan yok yani bebek hasta olmayacak çok şükür. Ne olur ne olmaz diye coraspin kullanıyorum ama 21. haftada acaba birşey olur mu diye endişelendim gene de...

kizlarr parol zararlimi ?bebise ya..bu hafta ikinci kez iciom ,her ictigimde vicdan azabi ama bas agrisindan geberiyorum

Bende sizinle aynı tahmini tarihte dogum yapıcam bende 10 haftalık iken gittiğimde iki hafta sonraya gün verdi yani 11 Şubat canım seninki bana göre erken gibi genede doktorun en iyisini bilir.

kızlar sizde de var mı? çok sık tuvaletim geliyor. bi bardak su içsem on dakika sonra çatlıcakmışım 10 saat wc ye gitmemişim gibi sıkışıyorum. ay geceleri deliksiz uyuyan ben 3 kere kalkıyorum.
oğluma hamileyken daha çok karnım büyüdüğünde böylee olduğumu hatırlıyorum 8. ayda felan. böyle giderse 8. 9. ayı düşünemiyorum

hosgeldın cnm kuzunun ıyı olmasına sevındım sende bendensın ozmaan benımde rahmım bayagı arkada yanı rahmımız ters bu yuzsden en net sekılde gorulsun dıye alttan muayene edıyor dr hala daha rahım ter solunca haftya olarakta 1 hafta erken gozukuyorsun ultrasyondas

resmen aynı durumdayım eşimde durmadan bol su iç deyip duruyor...
Ama inanın tuvaletten geri gelemiyorum...
Hamil olduğumu öğrendiğimden beri bu böyle
ilk hamileliğimde bu şekilde olmamıştı sanki....

Bende sizinle aynı tahmini tarihte dogum yapıcam bende 10 haftalık iken gittiğimde iki hafta sonraya gün verdi yani 11 Şubat canım seninki bana göre erken gibi genede doktorun en iyisini bilir.
canım ben 15 şubatta gidicem yani 12+2 günlük olucaz bakalım artık yaparsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…