- 16 Kasım 2011
- 348
- 93
- 118
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.421
Gunaydın kızlarrrrrrr
herkse gunaydınnnn guzel, mutlu, huzurlu ve bereketli bir gün olsn hepimiz için inşallah..
Kızlar sabah sabah bu nerden cıktı dıcenız ama aklıma birsey geldı biliyorsunuz sevoo arkadasımız bebegını kalbı durdugu ıcın kaybettı
Acaba bu durumda bir belirti oluyor mu? Agrı, mıde bulantısı vs. 2 gundur mıdem bulanmıyor, belım agrımıyor benim. 9+6 yım bebişime birşey mi oldu dıyorum ama bugun hapsırdım yıne sabah sag kasıgıma sancı gırdı heralde ıyı dedımpimpiriklendim gün içinde karnım, kasıgım cok rahatladı kontrole de 3 hafta var ıcıme kurt dustu wallahi
Kuzum yaa vesvese yapma..İyi bebişlerimiz iyi..
gunaydın canım:121:
gunaydın canım evfam yapma kendıne benımbulantılarım kesıldı 9 . haftamda ama bazen hıc olmuyor bazende 2 gun bulantıdan bır hal oluyoprum aklıma bazen kotu seyler gelıyor ama sonra sacmalama dıyorum annelık ıste bırsey olmaz canım ıcını ferah tut helekı oksurmekle aksırmakla kolay kolay hıc olmaz olcagı varsa bıle olduktan sonra ruhumuz duymaz kendımızı ıcımızı ferah tutalım yeterherkse gunaydınnnn guzel, mutlu, huzurlu ve bereketli bir gün olsn hepimiz için inşallah..
Kızlar sabah sabah bu nerden cıktı dıcenız ama aklıma birsey geldı biliyorsunuz sevoo arkadasımız bebegını kalbı durdugu ıcın kaybettı
Acaba bu durumda bir belirti oluyor mu? Agrı, mıde bulantısı vs. 2 gundur mıdem bulanmıyor, belım agrımıyor benim. 9+6 yım bebişime birşey mi oldu dıyorum ama bugun hapsırdım yıne sabah sag kasıgıma sancı gırdı heralde ıyı dedımpimpiriklendim gün içinde karnım, kasıgım cok rahatladı kontrole de 3 hafta var ıcıme kurt dustu wallahi
Günaydınlar olsun herkese, neyse ki hafta bitiyor. Biz dün 2li tarama için doktora gittik, o kadar çikolata yedim vişne suyu içtim ama bebeğimiz bizi bekletti, dinlenme zamanına denk gelmişiz sanırsam. Doktor cinsiyeti söylesem bile %60 ihtimal olur bu da çok çok düşük bi ihtimal dedi. Herşeyimiz normalmiş çok şükür, ama sayısal değerleri söylemedi. Kan akışına, dolaşım sistemine filan baktı. O ara bizimki biraz yer değiştirdi. Doktor mu çok sakin sessizdi de bana ruhsuz geldi, yoksa ben mi beklentilerimi yüksek tutmuşum bilemedim. Bi boşlukla döndüm eve. Çok şükür ki sağlıklı bebeğimiz. Cinsiyeti neden söylemedi ki yaa
gunaydın canım evfam yapma kendıne benımbulantılarım kesıldı 9 . haftamda ama bazen hıc olmuyor bazende 2 gun bulantıdan bır hal oluyoprum aklıma bazen kotu seyler gelıyor ama sonra sacmalama dıyorum annelık ıste bırsey olmaz canım ıcını ferah tut helekı oksurmekle aksırmakla kolay kolay hıc olmaz olcagı varsa bıle olduktan sonra ruhumuz duymaz kendımızı ıcımızı ferah tutalım yeter
gunaydınnn drdan beklentını yuksek tutugun ıcındır cnm ama eger aklında bır soru olusursa dr sor mesela su nasıl burasuı nedır falan dıye ben 3 gun oncekı kontrolumde drum saolsun guler yuzlu bırı ona fırsat kalamadan ense kalınlıgı ne kadfar buun kemıgı falan olusmu dıye pes pese sorular sordum dr um gulde masallah nekadar ıncelıyorsun dedı bende bır cocugum var azcık tecrubelendım ondan soruyorum dedımcınsıyetını soyelmemesı normal cunku erken bana 12. haftamda kız buyuk ıhtımal dendı kendımı hep kıza alıstırdım sımdı erkege benzıyor dendı 1 ay sonrsa netlesıcek ınsallahh
herkse gunaydınnnn guzel, mutlu, huzurlu ve bereketli bir gün olsn hepimiz için inşallah..
Benim gittiğim ilk Dr ben memnun kalmadım bir daha gitmedim benim etrafımda Mete tarcanda doğum yapan çok ama kordonun anlaşmalı olduğu hastaneler çok kötü egepole ve medikalparka gidiyorum şimdilik
seni iyi anlıyorum hazarfen, işimiz zor gerçekten,
midemiz bulansa bir türlü bulanmasa başka türlü,
bulantı ve ağrılar en büyük belirti aslında, onlar olmadığında da endişeleniyoruz,
ben de mide bulantımı neredeyse hiç hissetmediğim zamanlarda bebişin mama kaynaklarına parmak kontrolü yapıyorum acıyorlarsa iyi diyorum yolunda herşey:):):)
Yeni doğmuş bebeğe izin verirler mi bizde Nisan gibi yüzebileyim diye sıcak bi yere gidelim diyorduk ama 6aydan sonra uçağa almıyorlarmış yeni öğrendimAlsalarda uzun yol bebek çok zor olmazmı aktarmalı olmasa bari Amerika'ya giden arkadaşlarım orda yaşayan kuzenim hep aktarmalı gîdiyorlar. Kızzz kırkını çıkar git bari
son 5 haftaya kadar uçağa alıyorlar ama 6.aydan sonra izin gerekiyor, 72 saat için de doğum riski yoktur diye doktor raporu gerekiyor,
doktor da raporu kullanacağın uçağın basınç değerlerine ilişkin bir belge vermen halinde veriyor falan,
biraz zor bir prosedür sanırım,
örneğin ben 35.haftamda gayet uçağa binerek izmire gitmeyi planlıyorum,
gidemezsem burada ebeden bozma doktorların eline kalmaktan korkuyorum,
benim yolum kısa ama, buradan İstanbul uçakla 3 saat, sonra 1 saatte izmire,
toplamda 4 saat uçmuş olucam aynı gün içinde,
amerika tabi çok uzak ve riskli, bence Türkiye'de doğum yapmak en iyisi.
Ben 8. ve 15. Haftada idrar tam kan sayımı hormon toxso şeker herşeye baktırdım 1,5-2 ayda bir yaptırıcam. 2li 3lü 4lü yaptırmadım yaptırmayacağım. 20. Haftamda Prof periontoloğa gidicem ayrıntılı usg için. Ayrıntılıda anne karnında yada doğar doğmaz müdehale gereken durumlar tespit edilebilîyormuş Allah korusun,
o nasıl oluyor ya daha neler duycaz acaba nersiymiş ki mama kaynakları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?