2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkse gunaydınnnn guzel, mutlu, huzurlu ve bereketli bir gün olsn hepimiz için inşallah..
Kızlar sabah sabah bu nerden cıktı dıcenız ama aklıma birsey geldı biliyorsunuz sevoo arkadasımız bebegını kalbı durdugu ıcın kaybettı
Acaba bu durumda bir belirti oluyor mu? Agrı, mıde bulantısı vs. 2 gundur mıdem bulanmıyor, belım agrımıyor benim. 9+6 yım bebişime birşey mi oldu dıyorum ama bugun hapsırdım yıne sabah sag kasıgıma sancı gırdı heralde ıyı dedım pimpiriklendim gün içinde karnım, kasıgım cok rahatladı kontrole de 3 hafta var ıcıme kurt dustu wallahi

Kuzum yaa vesvese yapma..İyi bebişlerimiz iyi..

Günaydınlar olsun herkese, neyse ki hafta bitiyor. Biz dün 2li tarama için doktora gittik, o kadar çikolata yedim vişne suyu içtim ama bebeğimiz bizi bekletti, dinlenme zamanına denk gelmişiz sanırsam. Doktor cinsiyeti söylesem bile %60 ihtimal olur bu da çok çok düşük bi ihtimal dedi. Herşeyimiz normalmiş çok şükür, ama sayısal değerleri söylemedi. Kan akışına, dolaşım sistemine filan baktı. O ara bizimki biraz yer değiştirdi. Doktor mu çok sakin sessizdi de bana ruhsuz geldi, yoksa ben mi beklentilerimi yüksek tutmuşum bilemedim. Bi boşlukla döndüm eve. Çok şükür ki sağlıklı bebeğimiz. Cinsiyeti neden söylemedi ki yaa

gunaydın canım:121:

gunaydın canım evfam yapma kendıne benımbulantılarım kesıldı 9 . haftamda ama bazen hıc olmuyor bazende 2 gun bulantıdan bır hal oluyoprum aklıma bazen kotu seyler gelıyor ama sonra sacmalama dıyorum annelık ıste bırsey olmaz canım ıcını ferah tut helekı oksurmekle aksırmakla kolay kolay hıc olmaz olcagı varsa bıle olduktan sonra ruhumuz duymaz kendımızı ıcımızı ferah tutalım yeter

gunaydınnn drdan beklentını yuksek tutugun ıcındır cnm ama eger aklında bır soru olusursa dr sor mesela su nasıl burasuı nedır falan dıye ben 3 gun oncekı kontrolumde drum saolsun guler yuzlu bırı ona fırsat kalamadan ense kalınlıgı ne kadfar buun kemıgı falan olusmu dıye pes pese sorular sordum dr um gulde masallah nekadar ıncelıyorsun dedı bende bır cocugum var azcık tecrubelendım ondan soruyorum dedım cınsıyetını soyelmemesı normal cunku erken bana 12. haftamda kız buyuk ıhtımal dendı kendımı hep kıza alıstırdım sımdı erkege benzıyor dendı 1 ay sonrsa netlesıcek ınsallahh

yani kız olsa nolcak erkek olsa nolcak ama insan merak ediyor. Doğru düzgün doktor da bulamıyorum İstanbul'da.. Ama ruhsuz bunlar resmen, biraz da anne psikolojisini düşünmeleri gerekmez mi, heyecanımıza ortak olmaları gerekmez miii

günaydın kızlar.

Hazarcım sana da günaydın Bildiğim kadarıyla böyle durumlarda genelde belirti vermiyor.

Ama bunları düşünüp kendini lütfen boşuna strese sokma. Ben de hiç bulantı yaşamadığım için acaba yok mu öldü mü ölcek mi diye boşu boşuna kurdum :44: Belinin ağrımaması ve artık midenin bulanmamasını şansın olarak gör.

seni iyi anlıyorum hazarfen, işimiz zor gerçekten,
midemiz bulansa bir türlü bulanmasa başka türlü,
bulantı ve ağrılar en büyük belirti aslında, onlar olmadığında da endişeleniyoruz,
ben de mide bulantımı neredeyse hiç hissetmediğim zamanlarda bebişin mama kaynaklarına parmak kontrolü yapıyorum acıyorlarsa iyi diyorum yolunda herşey:):):)

Bu arada canlarım ben de doktora dün gittim.Haftaya 2li test için tekrar çağırdı.Bebeğim düz duvara tırmanıyordu resmen Şimdilik bir sıkıntı yok.Sat tarihimle uyumlu bir görünümdeydi.Keyfi yerinde kollarını açmış Ankara'nın bağlarını oynuyordu resmen. Cinsiyeti de haftaya sormayı düşünmüyorum çünkü sürpriz gelen bebeğin cinsiyeti dee sürpriz olsun istiyorum

Benim gittiğim ilk Dr ben memnun kalmadım bir daha gitmedim benim etrafımda Mete tarcanda doğum yapan çok ama kordonun anlaşmalı olduğu hastaneler çok kötü egepole ve medikalparka gidiyorum şimdilik

izmirdensin sen de msc sanırım, medicalpark nasıl, ben de orada düşnüyorum doğumumu,
bir de medicalparktaki uygulamaya göre kontrole gittiğin doktor doğum yaptırmaya gelebiliyomuş,
o ara herhangi başka bir doktor girebiliyormuş,
öyle olsun istemediğimden araştırmalarım sonucu mitra özdemir diye başka bir doktor buldum, fikrin var mı?
mitra hanım operator doktor ama, medicalparkta da merve biçer var sanırım o da doçent.
onun devam edeceğini bilsem doçent olanı tercih ederim tabiki.
bir de dışarıdan doktor ayarlayıp medical parkta doğum yapabiliyoruz değil mi?
bana fiyat söylemediler telefonda, doğum ücretinin ne kadar olduğunu biliyormusun medicalparkta.

o nasıl oluyor ya daha neler duycaz acaba nersiymiş ki mama kaynakları

benim toxoplazmama bakılmadı, sen mi istedin doktor mu yaptırdı?
bir de kanda toxoplazma olması mı iyi olmaması mı?
sanırım Türkiyede herkesde varmış zaten,
hamile kaldıktan sonra kapmak daha riskli mi oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…