2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mrb; bu sabah doktor muaynem cok sukur iyi gecti:)21 subata ikili test randevusu verdi. İkili test: ultrason ve kan tahlili 250 tl. Ayrica 4 boyutlu ultrasonda 18- 24 hafta araliginda yapilabiliyormus ve onunda fiyatina 200 kusur dediler. Sizce bu fiyatlar nasil?

Dün işten eve giderken 2 kadın telefon yüzünden tartıştılar.Birisi uzun zaman telefonla konuşunca öbürü de itiraz etti. Kadın dedi ki kapalı ortamda telefonla konuştuğunda radyasyon 10 kat daha fazla etkiliyor falan dedi. Öbürü de git taıksiye bin falan filan derken konu uzadıkça uzadı.Benmi de aklıma takıldı yani ben çok telefonla konuşuyorum çok radyasyon aldım galiba diye dün telefonumu kökten kapadım.Birkaç gün cepten konuşmam dedim.Ah bu annelik yokmu......

merhabalarrr annelerrr yarın 11.haftaya girecem Allah izin verirse inşallah bebişlerimiz iyidir

Niye o kadar para harcayasın ki aynı testler tahliller devlette ücretsiz yapılıyor.Bence gerek yok ama yine de sen bilirsin canım.

aaa dikkat edeyim o zaman lillum, ben de aşırı hassasiyet oldu memişlerde, çok şiştiler, bi de C cup sütyen bile sıkmaya başladı,
ilk gebeliklerde böyle oluyormuş sanırım,

hazarfen senin 2. gebeliğin olduğu için bu konuda sıkıntı çekmiyosun sanırım,
bi de ne güzel tüm hamileleik şikayetlerin hafiflemiş bence nimet bu:)
bebişin mışıl mışıl uyuyodur merak etme annesi...
yakında hareket etmeye başlayacaklar bu da iyi bir kontrol mekanizması olcak bizim için,
annelik psikolojisi işte, daha doğmadan kontrol sistemini kuruyoruz, taki genç kız delikanlı olana kadar...

kızlar şu progestan beni mahvediyor.mide bulantısı baş dönmesi serselik...yediğimin içtiğimin tadı yok. daha ne kadar kullanıcam acaba yaaa...doktoru arayıp sorsam mı,yoksa haftaya çarşamba muayenem var beklesem mi bilemedim..

al benden de o kadar, progestan aynen beni de mahvediyor...
Ben 8 haftalıkken başladım
doktor 3 ay kullanacaksın dedi...
çok fazla değilmi yaa

tünaydınn...bende bıktımm progestan JEL den inşallahh keserr pazartesı drum artık 60 adet kullandım artık tıksındım

Sevgili progestan kullanan arkadaşlarım ben yurtdışındayım burdakı muayenemde doktor kanama vs sıkayetım olmadıgı halde azıcık düşük riskim oldugunu soyleyerek progesteron ignesi vermişti. Bende kullanmadan once kendı doktoruma maıl yoluyla danıstım. Sağolsun kendisi her an ulaşılabilir bir doktordur ve ayrıntılı olarak durumu anlatmış. Bana yazdıkları aynen soyle:
''Vücudumuz progesteronu ilk 3 ay yumurtalığımızdan yapar.Eğer bu maddeyi dışarıdan düşük önlemek için, üstelik gereksiz oldugu halde verirsek yumurtalıgımız progesteron yapmamaya baslar (Lüteoliz). Bebeğin kendi plasentası yeterli miktarda progesteron üretmeye 12. haftadan sonra muktedir olur. Bu sebeple düşüğü önlemek amacıyla kullanılan progesteron 12. haftadan önce kesilemez, kesilirse düşük olasılığı daha da artar''
Durum bu arkadaşlar, umarım yardımcı olmusumdur...Ben hıc kullanmadım, doktorum kullanma kanaman yoksa dedı ıyıyız cok sukur

ladycim senle konusmustuk ya oglusun vıdeosunu yuklemıstım face e gordunmu demıstım gordun mu acaba yoksa yukleyemedım mı ben. Engellenmıs ıste face ya gıremıyorum aksam da vaktım olmuyor pek...

ayy sorma cnm yaaa bende aynı durudayım ailem yok burda gurbetteyim hergünnn kalk otur tv seyret bilg. bişeler yeee ev işi yap yemek yap akşamda yatçok sıkıcıııı kendimi oyalayacak bişeler bulamıyorum az kaldı sıyıracam kafayı

Meraba canım. Seninle doğum tarihlerimiz aynı. Bütün bunları almaya başlaman için erken olduğunu düşünüyorum. üstelik ben talasemi taşıyıcısı olmama rağmen henüz kan hapı kullanmaya başlamadım. Kan değerlerim yerlerde senin anlayacağın. Sadece folik asit alıyorum. Doktorum 12. haftadan sonra folik asiti kesip vitamin ve kan hapına başlıcaz dedi. Ben de ona biliyosunuz akdeniz anemisi durumunu kan hapına erken başlasak olmaz mı dedim, ama ısrarla hayır bu haftalarda olmaz dedi. Ben derim ki bi doktora daha danış Burda da çoğu arkadaş 12 haftaya kadar bildiğim kadarıyla bunları almadı.

ladycim senle konusmustuk ya oglusun vıdeosunu yuklemıstım face e gordunmu demıstım gordun mu acaba yoksa yukleyemedım mı ben. Engellenmıs ıste face ya gıremıyorum aksam da vaktım olmuyor pek...

hazarcım ben facedeki gruptan ayrıldım ya çok fazla bildirim geliyodu. Burasının yeterli olduğunu düşündüm. Ama eğer istersen ordan arkadaş olabiliriz

ayy ne olur kıymetini bilin, ben şu anda evde sıkılmak için neler vermezdim ki bütün gün koşturmaca işte, evde akşamdan sızıp kalıyorum. haftasonu uyanamıyorum, kalktıktan sonra akşam hemen oluveriyor zaten. ne ev işi yapabiliyorum, ne bişey... üstelik de bulantılar, baş ağrısı, halsizlik derken işte de ciddi hatalar yapıyorum ama ne yapayım, çalışmaya devam arada azar işitsem de (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…