- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.461
Tableti falan yokmuymuş damla içmek biraz zor olur en azından tablet olsa tadını algılamazdın.Bari meyve suyuna falan katıp iç ben vitamin hiç kullanmıyorum sadece folik asit kullanıyorum.Sana niye erken yazdı acaba?[/
sağlık ocağındaki hemşire, bu damlayı içemezsen sadece yoğurtla karıştırıp içebilirsin dedi.
bu şekilde de çok kötü oluyor..
hakkaten benden başka kimse kullanmıyor sanırım
neden verdi bu sefer gittiğimde sorayım bari çok gerekli değilse kullanmıcam yaa...
Dr.bana 12.haftanın sonunda kan ilacı vereceğiğni söyledi şimdilik sadece folik kullan dedi.Ben de onu kullanıyorum.Bir de kan ilaçları bazı annelerde kabızlık sorunu yapıyor ve ilk 3 ay da bebek için riskli o yüzden vermiyorlar demir ilacını diye düşünüyorum.Bir de asıl ihtiyaç 3 ay dolunca başlıyormuş.Ama sana dr kullan diye verdiyse kullan canım.Tableti falan yokmuymuş damla içmek biraz zor olur en azından tablet olsa tadını algılamazdın.Bari meyve suyuna falan katıp iç ben vitamin hiç kullanmıyorum sadece folik asit kullanıyorum.Sana niye erken yazdı acaba?[/
sağlık ocağındaki hemşire, bu damlayı içemezsen sadece yoğurtla karıştırıp içebilirsin dedi.
bu şekilde de çok kötü oluyor..
hakkaten benden başka kimse kullanmıyor sanırım
neden verdi bu sefer gittiğimde sorayım bari çok gerekli değilse kullanmıcam yaa...
Mrb; bu sabah doktor muaynem cok sukur iyi gecti:)21 subata ikili test randevusu verdi. İkili test: ultrason ve kan tahlili 250 tl. Ayrica 4 boyutlu ultrasonda 18- 24 hafta araliginda yapilabiliyormus ve onunda fiyatina 200 kusur dediler. Sizce bu fiyatlar nasil?
Allah iyiliğini versin inşallah bende diyorum ki karnında bi yer mi diye bende kontrol ediyordum tatlım sonra geçen haftalarda kesildi göğüs hassasiyetim hemde ben progestan kullanıyorum kk da bi arkadaşım çok takılmamam gerektiğini arada kaybolduğunu sölemişti haklıymış dün akşam progestanımı kullanmayı unuttuğum halde sabah acayip hassastı yine bide çok kontrol de iyi olmuyormuş rahim kasların harekete geçiriyomuş duyduğum kadarıyla
kızlar şu progestan beni mahvediyor.mide bulantısı baş dönmesi serselik...yediğimin içtiğimin tadı yok. Daha ne kadar kullanıcam acaba yaaa...doktoru arayıp sorsam mı,yoksa haftaya çarşamba muayenem var beklesem mi bilemedim..
kızlar napıonuz akşama kadarr evde? ben cok bunalıyorum artıkk ev işide yapamıyorum hergun aynı hergun aynı annemde yokkı gıdıyım gelıyım 1hafta evın ıcınde bazen ınsan cıldırcak gıbı oluyor
hayırlı cumalar kızlaaar....
bana sağlık ocağından monovit verdiler
günde 7 damla içmem gerekiyormuş ama tadı iğreeenncc
üstelik gün içersinde folbiol ve progestan da içiyorum
şimdi birde kan ilacı almam gerekiyormuş
hepsi birden midemi alt üst ediyor...
hepsi de tok karnına ve kahvaltıdan sonra,
sizlerde bu ilaçları kullanıyormusunuz?
midenizin bulanmaması için neler yapıyorsunuz?
ladycim senle konusmustuk ya oglusun vıdeosunu yuklemıstım face e gordunmu demıstım gordun mu acaba yoksa yukleyemedım mı ben. Engellenmıs ıste face ya gıremıyorum aksam da vaktım olmuyor pek...
selam hamişler nasılsınız neler yapıyorsunuz? bizde bugün ikili teste gideceğiz şans dileğin bize
ayy sorma cnm yaaa bende aynı durudayım ailem yok burda gurbetteyim hergünnn kalk otur tv seyret bilg. bişeler yeee ev işi yap yemek yap akşamda yatçok sıkıcıııı kendimi oyalayacak bişeler bulamıyorum az kaldı sıyıracam kafayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?