- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.441
çaktırmadan söyliyim demiştim, göğüsler oluyor onlar, zaten hamilelikle birlikte ağrımaya başlıyorlarya:):):)
Bu arada canlarım ben de doktora dün gittim.Haftaya 2li test için tekrar çağırdı.Bebeğim düz duvara tırmanıyordu resmenŞimdilik bir sıkıntı yok.Sat tarihimle uyumlu bir görünümdeydi.Keyfi yerinde kollarını açmış Ankara'nın bağlarını oynuyordu resmen. Cinsiyeti de haftaya sormayı düşünmüyorum çünkü sürpriz gelen bebeğin cinsiyeti dee sürpriz olsun istiyorum
günaydııınnn kızlarrr ben geldiimmmm iznim bitti başladım bugün...nbrsiniz geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır..
ben cumartesi günü gittim ikili test için sonuçlar iyi çok şükür..cinsiyet söylemedi tahmin bile yürütmedi..neyse bekliycez biraz daha ..
Gözün aydın menekşecim. hayy hiç mi merak etmiyosun sormıcam diyo. Ben çatlıcam meraktan :118:
Hoşgeldin kuşummmmmmmmmmmmmmm :119::119::119:
gunaydın canım evfam yapma kendıne benımbulantılarım kesıldı 9 . haftamda ama bazen hıc olmuyor bazende 2 gun bulantıdan bır hal oluyoprum aklıma bazen kotu seyler gelıyor ama sonra sacmalama dıyorum annelık ıste bırsey olmaz canım ıcını ferah tut helekı oksurmekle aksırmakla kolay kolay hıc olmaz olcagı varsa bıle olduktan sonra ruhumuz duymaz kendımızı ıcımızı ferah tutalım yeter
ayy canım benimm cok sagoll amannn ne bilimm şikayetin olsa bi dert olmasa ayrı dert :2: güya 2. kez anne olcam ama pimpiriğe aynen devam. Sakin ol kızım, sakin ol, sakin, sakinmucukkkss
günaydın kızlar.
Hazarcım sana da günaydınBildiğim kadarıyla böyle durumlarda genelde belirti vermiyor.
Ama bunları düşünüp kendini lütfen boşuna strese sokma. Ben de hiç bulantı yaşamadığım için acaba yok mu öldü mü ölcek mi diye boşu boşuna kurdum :44: Belinin ağrımaması ve artık midenin bulanmamasını şansın olarak gör.
inşallah ladycim sansıma gecmıstır bulantım ve agrılarım canımm off off herkes tadını cıkar hamılelıgın der ya bence karnındayken daha zor merak ıcındesın cunku.. Bebişlerimiz iyi olsun Rabbim , saglıkla kucacıklarımızı doldursunlarrr:119::119::119:
seni iyi anlıyorum hazarfen, işimiz zor gerçekten,
midemiz bulansa bir türlü bulanmasa başka türlü,
bulantı ve ağrılar en büyük belirti aslında, onlar olmadığında da endişeleniyoruz,
ben de mide bulantımı neredeyse hiç hissetmediğim zamanlarda bebişin mama kaynaklarına parmak kontrolü yapıyorum acıyorlarsa iyi diyorum yolunda herşey:):):)
hmm luboyf cum bende gogus hassasıyetı de yok bugungercı oglumda da pek olmamıstı bıde alıskındır belkı benımkıler sutten yenı kesmıstım kı hamiş kaldım.. Memeler boş kalmadı şükür
günaydııınnn kızlarrr ben geldiimmmm iznim bitti başladım bugün...nbrsiniz geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır..
ben cumartesi günü gittim ikili test için sonuçlar iyi çok şükür..cinsiyet söylemedi tahmin bile yürütmedi..neyse bekliycez biraz daha ..
naptın kolay oldu mu uyanmak
hos geldınnn ve de kolay gelsın canım..
hayırlı cumalar kızlaaar....
bana sağlık ocağından monovit verdiler
günde 7 damla içmem gerekiyormuş ama tadı iğreeenncc
üstelik gün içersinde folbiol ve progestan da içiyorum
şimdi birde kan ilacı almam gerekiyormuş
hepsi birden midemi alt üst ediyor...
hepsi de tok karnına ve kahvaltıdan sonra,
sizlerde bu ilaçları kullanıyormusunuz?
midenizin bulanmaması için neler yapıyorsunuz?
Gözün aydın menekşecim. hayy hiç mi merak etmiyosun sormıcam diyo. Ben çatlıcam meraktan :118:
canım benım once doktorunu ara saglık ocagının verdıgı ılacları sorr.kulllanmalımıyım dıyee..once onun onayını almalısın...folık asıdı zaten 3 aya kadar alacaksın.3 ayda olmak uzeee....hepsını ılla kahvalatıdan sonra alacaksan bırını kahvaltı arasında ala..folık asıdı ıstedıgın zaman alabılırsın...kan ılacını sut ve sut urunlerınden uzak tut..kahvaltıda sut ıctıysen 2 saat sonra ıcc.demır emılımını azaltıyor..ıctıgın ılac bosa gıdıyor sonra...progestanı bılemeyecegımm..mıde bulantılarınada gelınce bana lımonlu su bır numaralı tercıhım..maden suyuna lımon sıkmak da ıyı gelıyor
bırde lımonlu tuzlu ayva bırebır....karnını cok doyurma,az az sık sık yee.bıde bol bol su ıcc bu cok onemlıı
ya gece hiç uyuyamadım sağa dön sola dön
sabah da zor uyandım doğal olarak bi yoğunluk var sorma cuma cuma
hayırlı cumalar kızlaaar....
bana sağlık ocağından monovit verdiler
günde 7 damla içmem gerekiyormuş ama tadı iğreeenncc
üstelik gün içersinde folbiol ve progestan da içiyorum
şimdi birde kan ilacı almam gerekiyormuş
hepsi birden midemi alt üst ediyor...
hepsi de tok karnına ve kahvaltıdan sonra,
sizlerde bu ilaçları kullanıyormusunuz?
midenizin bulanmaması için neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?