2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydııınnn kızlarrr ben geldiimmmm iznim bitti başladım bugün...nbrsiniz geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır..
ben cumartesi günü gittim ikili test için sonuçlar iyi çok şükür..cinsiyet söylemedi tahmin bile yürütmedi..neyse bekliycez biraz daha ..

çaktırmadan söyliyim demiştim, göğüsler oluyor onlar, zaten hamilelikle birlikte ağrımaya başlıyorlarya:):):)

Allah iyiliğini versin inşallah bende diyorum ki karnında bi yer mi diye bende kontrol ediyordum tatlım sonra geçen haftalarda kesildi göğüs hassasiyetim hemde ben progestan kullanıyorum kk da bi arkadaşım çok takılmamam gerektiğini arada kaybolduğunu sölemişti haklıymış dün akşam progestanımı kullanmayı unuttuğum halde sabah acayip hassastı yine bide çok kontrol de iyi olmuyormuş rahim kasların harekete geçiriyomuş duyduğum kadarıyla

Gözün aydın menekşecim. hayy hiç mi merak etmiyosun sormıcam diyo. Ben çatlıcam meraktan :118:

Hoşgeldin kuşummmmmmmmmmmmmmm :119::119::119:

hos geldınnn ve de kolay gelsın canım..

hayırlı cumalar kızlaaar....
bana sağlık ocağından monovit verdiler
günde 7 damla içmem gerekiyormuş ama tadı iğreeenncc
üstelik gün içersinde folbiol ve progestan da içiyorum
şimdi birde kan ilacı almam gerekiyormuş
hepsi birden midemi alt üst ediyor...
hepsi de tok karnına ve kahvaltıdan sonra,
sizlerde bu ilaçları kullanıyormusunuz?
midenizin bulanmaması için neler yapıyorsunuz?

gunaydın kızlaaar.....bı heyecanla kalktık bugun yatagımızdan esımle bırlıkte..hızlı hızlı kahvaltı yapıp bebısımızı gormeye gıdıcektık doktor amcasına... :))o heycanlı bekleyış,uc bucuk haftadır bebesımı gormeyısımın ozlemıde tuzu bıberı oldu...neyse doktor amcamız cagırdı ve ıkıllı test ıcın erken oldugunu 1.5 hafta sonra gelmemmzı soyledı..ama bebeısmıze baktık babamızla bırlıkte..kucuk bı panda yavrusu..ellerı ayakları parmakları burun kemıgı bıle olusmus kuzumun....alnı,pıt pıt atan kalbı herseyıyle mukemmeldı...babamızın heycanı ayrı bıseydı zaten...ama uyuyoduu gzuel bebısım...3.3 santımcıkk..

Az önce haberleri okurkene bebek başına kadınlara 300er lira verileceğini okudum.Yahu bu para bebeğin günümüze göre masrafını ne kadar karşılar bilinmez..0-3 yaş bebelere verilecekmiş. ama bizim gibi çalışan annelere var mı bilemiyorum.Ah ah zaten sosyal güvencesi olmayan veya eşi çalışmayan kadınlar her doktora gitmeye o kadar para harcarlar bu yüzden çoğu doktora bile gidemiyor malesef.Hayat nereye gidiyor anlamış değilim.Ve de insan 300 lira için çocuk doğurur mu onu da çözemedim.....

canım benım once doktorunu ara saglık ocagının verdıgı ılacları sorr.kulllanmalımıyım dıyee..once onun onayını almalısın...folık asıdı zaten 3 aya kadar alacaksın.3 ayda olmak uzeee....hepsını ılla kahvalatıdan sonra alacaksan bırını kahvaltı arasında ala..folık asıdı ıstedıgın zaman alabılırsın...kan ılacını sut ve sut urunlerınden uzak tut..kahvaltıda sut ıctıysen 2 saat sonra ıcc.demır emılımını azaltıyor..ıctıgın ılac bosa gıdıyor sonra...progestanı bılemeyecegımm..mıde bulantılarınada gelınce bana lımonlu su bır numaralı tercıhım..maden suyuna lımon sıkmak da ıyı gelıyor
bırde lımonlu tuzlu ayva bırebır....karnını cok doyurma,az az sık sık yee.bıde bol bol su ıcc bu cok onemlıı

Gözün aydın menekşecim. hayy hiç mi merak etmiyosun sormıcam diyo. Ben çatlıcam meraktan :118:

Merak insanların doğasında var hele ki konu bebişin oluna tabiki olacak.Ama ben kızımda 3 aylıkken öğrenmiştim.Oğlumda 6 aylıkken öğrendim.Bunda da 9 aylıkken öğrenirim süprizleri seviyorum

Gözün aydın kııız darısı başımıza inşallah.Cinsiyet için de az daha meraklan bakalım

Kızlar bu arada bebeğinin hareketini hisseden var mı bilemiyorum ama ben sağ tarafımda kıvıl kıvıl hareketini hissediyorum.Kaldı ki 2 çocuktan sonra bebek hareketine karşı da tecrübeliyim.Doktor propu tam göbeğimin üstüne koydu ve ben orda olmadığını biliyordum tabi göremedi sağ tarafa getirdi iyice orda gördü Çok komiğime gitti valla eeee anneler bebişlerinin nerde olduğunu tabiki bilir

kan ilacını devlet hastanesinde yaptırdığım tahlil sonucunda doktorum (sağlık ocağına kaydını yaptırdığında tahlil sonuçlarını göster bi kan ilacı versinler) dedi.
folik asidi de kahvaltıdan sonra iç dediler ne bileyim yaa
zaten normalde hap içmekte zorlanan biriydim şimdi sanki boğazıma bir yumruk oturuyor...

Tableti falan yokmuymuş damla içmek biraz zor olur en azından tablet olsa tadını algılamazdın.Bari meyve suyuna falan katıp iç ben vitamin hiç kullanmıyorum sadece folik asit kullanıyorum.Sana niye erken yazdı acaba?

selamun aleykum en guzel anne adayları

bız çocuk sahıbı olamayan arkadaslar ıcın dua edıyoruz..
rıca etsem aranızda yasın okuyabılecekler varmı eksıklerımız var.. bugun bağışlama yapılması gerekıyo..
allah hepinizden razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…