2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir kaç gündür takip edemedim, önce bi ara geçmişi okuyacağım. Ama hem selam vermek hem de tracy teyze mucizesini söylemek için uğradım. Oğlum. 4 gundur kendi kendine uyuyor hem de 7 ile 20 dk arasında sürdü. Deneyin birşey kaybetmesiniz, benin huysuzum bile başardiysa 😀

Aksam onu da denedik dikkati dagilsin diye ama yok agladi agladi yavrum (

Her iki turlu de denedik, bi aglamaya basladi mi susmadi fikriyecim, ama aglamadan deniim bakalim, sagol.

Ss pat mi canim? Nasi basardin yaaaa?

bende aynı senin yöntemleri uyguluyorum önceden hiç ağlamazdı hastalandığında çok sık temizledik ve acayip gıcık kaptı çok ağlıyor ama zafer benim
kayra gibi nefessiz kalmıyor öyle olsa bende yapamazdım...

Ss pat mi canim? Nasi basardin yaaaa?

Yatır kaldır canım, ama biraz degistirdim ogluma göre. uykusu gelince yatağına yatırdım, mizirdandikca ya ninni soyledim, ys sss sesleri çıkardım ya da karnina hafif hafif masaj yaptım. Cok huysuzlanirsa azcik donencesini actim. Aglarsa yatay olarak kucagina aldim. Uyku vakti hadi uyu filan dedim yatirirken. Sakinlesince goremeyecegi bi yere cekilip brkledim, ilk gun 10, 2. Gun 20, 3. Gun esim uyuttu ams cok surmedi, dun de 7 dk, ds uyudu, anlatincs uzun gibi geliyo ama cok cabuk oluyo. Gündüz çalıştığım icin sallanarak uyuyo. En azindan gece kendi uyusun dedim. Uyumaz deme mutlaka dene,benimki uykusu gelince. Cok aglayan bi bebek bi de.

Sadece 1kez. Babasi basardi onu, o da gece 12 olmustu ve civitmisti artik, al dedim naparsan yap :) cok ii olur ASLİNDA alissa

Seninki inatçı demek ama hemen yilmayin, ben sallarken bile ağlıyor uyumsmak için direniyor diye denrmemistim hiç.biseyi eksik yada yanlis mi yaptınız acaba?

Belki sonraki aksam da denesem uyurdu, ama ben salladim onu dsunemedim. Baya onceydi bu . Dun aksam uyuyup emzirdikten sonra yatagina koydum, bu surec bizde hep olur bi yarim saat eziyet eder bana, aglar ben alir kucagimda brz daha sallarim sakinlesir sora yatagina koyarim yine aglar filan. Dun aglarken yanina gittim yan cvirdim poposuna sssss yaparak hafifce vurdum ve ilk kez gece 3e kadar deliksiz uyudu, sonra da 5.30da emmeye kalkti, acaba ss pat boyle mi basarili oldu bizde diye dusundum simdi sen soyleyince bak.

Yaninds olduğunu hissedince uyumustur belki. Yani kitaptakileri harfi harfine yspmsktansa degistirebilisin, brnimki de yatir kaldırla sss patin karisimi oldu. Ve dedigin gibi kendi uyuyunca gece de daha güzel uyuyor sanki. Bu gece de dene bence, sonucu merakla bekliyorum😊

geldik ama hemen geçmişi okumak ne mümkün, sağlam kaynatmışsınız haftasonu :) neyse yavaş yavaş okuyacağız artık :)

görüşmem çok güzel geçti...aslında boş pozisyon yokmuş ama cv mi görünce değerlendirmek istemişler, size uygun bir pozisyon yaratacağız, sizinle çalışmak isteriz dediler. 2 hafta istediler benden netleştirmek için...umarım pozisyon yaratamadık demezler, fabrikayı çok beğendim

haftasonu yine aksilikler yine beni bırakmadı ama yinede çok güzel geçti :) ana su borusu patladığı için susuz bir haftasonu geçirdik, bide üstüne kanalizasyon çalışması nedeniyle wc kullanımı yasaktı..yani Aybike üzerindeki karabulutları Ayvalık a kadar götürdü :)

ama oğluşum anneanne ve dediyse çok mutluydu. ilk kahvaltısını cumartesi sabahı anneanne elinden yaptı :) annem bir deneyelim yiyecek mi dedi, bizşmki peynirle yumurtayı götürdü. geldiğinden beri de ne eli ayağı ne çenesi duruyor. çocuğu oksijen mi çarptı anlamadım enerji patlaması yaşıyor :)

Hoş geldin. Umarım yaratırlar o pozisyonu. Ve atahanın ilk kahvaltısı hayırlı olsun. Ben 1 haftadır yumurtanın sarısından ve peynirden azıcık veriyorum. Şapur şupur yiyor ama fazlasını istemiyor. Topic olarak komple dua ettik bak kısmen işe yaramış. Bi daha abandık mı tamamdır bu iş. Hatta bu iyiye gidiş iyice ivmelenirse eşinde iyi bir anlaşma yapar ve süper olur.

hoşgeldin aybikecim hakkında hayırlısıyla olur umarım, bak 40 günlükken bırakıp çalışacaktın oğlunu nerdeys e6 aylıken başlayacaksın, tabi maddi sıkıntılar çektiniz zor olmuştur eminim ama onun kısmeti senin onun yanından 6 ay ayrılmamanmış,
şimdi artık sorun olmaz bu iş olursa atahan kocaman oldu zaten
kahvaltıya başlaycakmısnız artık canım, ben de 6 ay bitiminde yani 2 hafta sonra başlayayım kahvaltoıya diye düşünüyorum
zaten katı gıdayı da çok vermiyorum ama ona rağmen çok zor kaka yapıyıor

cenım hiç uğraşma bence kilo içşn dediğin gibi önemli olan emmesi, kim ne derse desin bence sğt yemkle doğrudan bağlantılı
ben 47 kiloyla hamile kaldım, 72 ile doğuma girdim, yani 25 kilo düşünebiliyomusun
doğumdan hemen sonra 60 kiloydum, doğumda 12 kilo verdim
ve şu an 50 kiloyum
hızlıca da 50nin altına iniyorum, oysaki kilo vermemek için elimdne geleni yapıyorum çünkü sütüm ciddi azalıyor
60 kiloyken ya da 55in üzerindeyken çok sütüm vardı, 55in altına inince baya azaldı, yemek için elimden geleni yapıyorum tıka basa yiyorum ama nafile
sütüm çok olsada tekrar 60 olsam keşke

bir şey sormak istiyorum. olun emzik alıyor mu?

hoş geldin. inşallah senin için pozisyon oluştururlar da en kısa zamanda başlarsın.
Atahan paşanın ilk kahvaltısı hayırlı olsun , hem oksijen hem de bulunduğu ortam iyi gelmiştir :)

Hosgeldin canım , hakkında hayırlısı olsun insallah pozisyon çıkarırlar sana uygun
Atahan zaten oburix sen sütle ona eziyet etme ,ver yesin kuzu :))

Tüm gecmis olsun dilekleriniz icin cok teşekkürler arkadaslar , iyiki varsınız
Gece geniz akıntısı olup huzursuz oluyor ama gündüz iyi sukur , bakalım bugün aşılarımız var , insallah sorunsuz atlatiriz

eşimle konuştum kızlar bundan sonraki sürece onun bilgisi ile devam edeceğim aslında bu biraz rahatlattı beni bu yükü tek başına taşımak zormuş. onun dışında kızımın bu ay 6 aylık aşıları vardı çok ağladı

canım ne güzel bebeğin pozitif enerji alıp enerji patlaması yaşamaış maşallah.
bu defada kötüü haftasonu ben geçirdim.
annem söylediklerime alınıp evine gitme kararı aldı eşimede çağır anneni gelsin diyor ve kayınvalidemi çokta istemediğimi bilerek sırf beni sinir etmek için yapıyor bunu.ANLADIM Kİ HİÇBİRİ ZORA GELEMİYOR YAVRUMA BAKMAK HERKESE ZOR GELDİ.ÇOK GÜCÜME GİDİYOR. bakıcı bulsam ben çokmu baktırmaya baygınım sanki size.
alındığıda bişey olsa içim yanmıcak sadece gitmek için bahane arıyor işte.muhtacım ya bebeğime bakıyor.
kafama kakarak bakılıyor. bunalımdayım.yemek yapma diyorum canım sıkılır diyip yapıyor ben yapıyorum zaten yemeğimi.sonra yemeğini yaptım diyor
kendimi yorgun ve yalnız hissediyorum.
olaya gelince;
eşim oğlumun altını değiştirdi sonra birazda çıplak kaldı ben de üşütür diye düşündüm ama eşime çokta karışmak istemedim aman giydir üşütür filan diye oynaşa oynaşa giyindiler birde beline kadar kaka olmuş altını yıkadım poposu nefes alsın diye.çıtçıtlı badisi filan batmıştı.çıplak geçirilmiş 10 dakkalık sosyal zaman .
sonuçta o da babası anannesinden daha çok düşünür oğlunu.birde giyinirken sıkılıp ağlıyor oynayarak soy oynayarak giydir aglatmamak için.vakit kaybı.ama oğlum mutlu :)

(annemide defalarca kibar dille uyardım anne eşime karışma zaten baskıcı bir ailede büyümüş hala da akıl veren bir aileye sahip.kimsenin kalbini kırmamak için içine atıyor cevap vermiyor biriktirip sebepsizce surat asıp suratsızca dolanıyor evde sonra.kocam deprosyana gircek ya karışılmaktan yumuşak yüzlü diye.böyle yap şöyle yap deme rahat etsin koskocaman adam. ben de hoşlanmıyorum akıl verilmesinden aklımız var çok şükür dedim ne isteiyorsa yapsın . örneğin ampulmü değişecek şimdi yapma sonra yap, patates kızartması sitiyor şimdi yemek var sonra yap vb... bbunun gibi şeyler ya belki ALLAH korusun yarın ölecek o patates kzıartmasını şimdi yemek istiyorsa şimdi yicek bu kadar.tamam bazen ben de derim eşime ama benım demem farklı onunki farklı.

neyse sonra oğlum biraz mızmızlandı annemde hemen ''çocugu 2 saatte giydirdiniz çıplak durdu hastalandı işte dedi'' ben de ne alaksı var hemen de hasts olucak değil ya dedim .sonra köpürdü hemen herşye cavap veriyormusum o cocuguma bakıyormus alttan alıcakmışım falan fistan.

birde bunun üstüne eşimde anneye babaya öyle yapılmaz deyince iyicene dellendim bir de çocugun yanında eşim sesini yükseltti kan beynime sıçradı sinirden bende ona kızdım bu defa '' ya ben sen çocugu 2 saatte giydirdin diye annem laf söleyınce ona köpürdüm o bana akıl veriyor ''ya yavrumun yanında kimse yüksek sesli konuşamaz ya ....ben sokaktamı buldum oğlumu .onun psikolojisi şimdi oluşuyor .

annem kocama , kocam anneme akıl verip laf söyleyemez ama onların haklarını ben savunuyorum ben kötü oluyorum.onlar iyi masum ben cadı.

ikisinede sorsam annem eşimi, eşimde annemi daha çok sevdiğimi düşünüyordur:) onları savununca.
yok ben artık en çok kendimi seviyorum...
yorulan ben ,kalbi paramparça olan ben kötü yine ben

Allah kimseye muhtaç etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…