- 31 Ekim 2012
- 1.031
- 962
- 323
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.101
Saol canım yaa..Bende 6 ayımı bitirmeden diş çıkarmışım. Şükürki bana benzer bişiisi oldu
Saol canım. Hiiç dönemiyo edemiyo falan fistan diye boşlama..Bende dönemiyo diye oyuncakları yanına dökmüştüm mutfağa kadar bi gittim bi cıyak! sen dön oyuncak suratına bat!Te Allaam ya!
Teşekkürler teyzesi. Çok fenaa çokŞimdi alnının sol tarafında yeşerikle karılık bi morluk var
Teşekkürler. Sizede çok geçmiş olsun. Biran önce toparlansınlar inşallah.İştahsız çocuk çekilmiyormuş! Ne zamandır kendi kendime sinirleniyorum avent deyince bi patlama geldi şimdi..hemen kusayım içimdekileri! Çok kaliteli yok öyle iyi falan fistan diye avent biberon aldım..fossss! Sonuçta plastik!Çok dikkatli ve temiz kullanmama rağmen berbat oldu!Emziği desen odun gibi bişii!Çoooook süper mükemmeel denilen mustela bebeğimin egzemasını ayyuka çıkardı!Beyaz paket prima poposunu pişik yaptı!Daha saymak istemiyorum.Tecrübem:En pahalı ürün değil en yarayışlı ürün!En pahalısı en iyisi anlamına gelmiyormuş!
Teşekkürler canım. Allah korudu..
Canım fileyi çıkartıp suyun içine oturtarak yıkamayı denesen..Suyla oynatsan biraz..dikkati dağılınca belki huysuzluk yapmaz.
CANIM benımkşde kafayı yikarken ağlıyordu son iki uıkamada bende onunla yıkandım aldım onu kucağıma girdik duşun altına kafamızdan sular dökülüyor ses yok hiç ağlamıyor .
büyük oğlumö da çok kucakçı bir çocuktu ve pek istemesem de yürüteç kullandık.zaten fazla oturtmasan hiç bie sakıncası yok.en baştan 5 er dk büyüdükçe daha fazla durabilir ama bi emekledimi pek durmaz içinde.şimdi ise daha kullanmöadım bu oğluş daha sakin yerlde yatırıyorum yanına uzanırım öyle vakit geçiriyoruz.
geçmiş olsun canım canını sıkma oluyor böyle kazalar Allah kurusun diyorum.dişleriniz hayırlı olsun birden çıkarması güzel sıkıntıyı birden bitmiş olur.yemek için zorlama dişleri çıksın iki katını yemeye başlayac rahat ol.
canım başını tewrsteykenm yıkamaya dene bakalım belki ağlamaz benimki de ters pozisyonda daha memnun suya oyuncakları izliyor yalıyor oyalanıyor.sonrada duşta yıkıyorum ben.
Bir kaç gündür takip edemedim, önce bi ara geçmişi okuyacağım. Ama hem selam vermek hem de tracy teyze mucizesini söylemek için uğradım. Oğlum. 4 gundur kendi kendine uyuyor hem de 7 ile 20 dk arasında sürdü. Deneyin birşey kaybetmesiniz, benin huysuzum bile başardiysa 😀
Kayra burnunu temizlerken cok agliyor ama ne aglamak katiliyor. En sonunda kiyamiyorum pes ediyorum oyle burnunda kuru sumugu ile kaliyor.
Burun temizleme yontemim su sekilde, Once solisyon sikiyorum yumusamasini bekliyorum sonra otri bebe ile cekiyorum. Eger otri bebe ole gelmiyorsa kulak pamukcugu ile aliyorum.
Kizilca kiyamet kopuyor bunlari yaparken. O kadar ki kipkirmizi olup nefessiz kaliyor. Esim de burnunu temizleyecegim diye Kayra da fobi olacak diyor.
Siz ne yapiyorsunuz?
Ss pat mi canim? Nasi basardin yaaaa?
Yatır kaldır canım, ama biraz degistirdim ogluma göre. uykusu gelince yatağına yatırdım, mizirdandikca ya ninni soyledim, ys sss sesleri çıkardım ya da karnina hafif hafif masaj yaptım. Cok huysuzlanirsa azcik donencesini actim. Aglarsa yatay olarak kucagina aldim. Uyku vakti hadi uyu filan dedim yatirirken. Sakinlesince goremeyecegi bi yere cekilip brkledim, ilk gun 10, 2. Gun 20, 3. Gun esim uyuttu ams cok surmedi, dun de 7 dk, ds uyudu, anlatincs uzun gibi geliyo ama cok cabuk oluyo. Gündüz çalıştığım icin sallanarak uyuyo. En azindan gece kendi uyusun dedim. Uyumaz deme mutlaka dene,benimki uykusu gelince. Cok aglayan bi bebek bi de.
Sadece 1kez. Babasi basardi onu, o da gece 12 olmustu ve civitmisti artik, al dedim naparsan yap :) cok ii olur ASLİNDA alissa
Seninki inatçı demek ama hemen yilmayin, ben sallarken bile ağlıyor uyumsmak için direniyor diye denrmemistim hiç.biseyi eksik yada yanlis mi yaptınız acaba?
Belki sonraki aksam da denesem uyurdu, ama ben salladim onu dsunemedim. Baya onceydi bu . Dun aksam uyuyup emzirdikten sonra yatagina koydum, bu surec bizde hep olur bi yarim saat eziyet eder bana, aglar ben alir kucagimda brz daha sallarim sakinlesir sora yatagina koyarim yine aglar filan. Dun aglarken yanina gittim yan cvirdim poposuna sssss yaparak hafifce vurdum ve ilk kez gece 3e kadar deliksiz uyudu, sonra da 5.30da emmeye kalkti, acaba ss pat boyle mi basarili oldu bizde diye dusundum simdi sen soyleyince bak.
geldik ama hemen geçmişi okumak ne mümkün, sağlam kaynatmışsınız haftasonu :) neyse yavaş yavaş okuyacağız artık :)
görüşmem çok güzel geçti...aslında boş pozisyon yokmuş ama cv mi görünce değerlendirmek istemişler, size uygun bir pozisyon yaratacağız, sizinle çalışmak isteriz dediler. 2 hafta istediler benden netleştirmek için...umarım pozisyon yaratamadık demezler, fabrikayı çok beğendim
haftasonu yine aksilikler yine beni bırakmadı ama yinede çok güzel geçti :) ana su borusu patladığı için susuz bir haftasonu geçirdik, bide üstüne kanalizasyon çalışması nedeniyle wc kullanımı yasaktı..yani Aybike üzerindeki karabulutları Ayvalık a kadar götürdü :)
ama oğluşum anneanne ve dediyse çok mutluydu. ilk kahvaltısını cumartesi sabahı anneanne elinden yaptı :) annem bir deneyelim yiyecek mi dedi, bizşmki peynirle yumurtayı götürdü. geldiğinden beri de ne eli ayağı ne çenesi duruyor. çocuğu oksijen mi çarptı anlamadım enerji patlaması yaşıyor :)
geldik ama hemen geçmişi okumak ne mümkün, sağlam kaynatmışsınız haftasonu :) neyse yavaş yavaş okuyacağız artık :)
görüşmem çok güzel geçti...aslında boş pozisyon yokmuş ama cv mi görünce değerlendirmek istemişler, size uygun bir pozisyon yaratacağız, sizinle çalışmak isteriz dediler. 2 hafta istediler benden netleştirmek için...umarım pozisyon yaratamadık demezler, fabrikayı çok beğendim
haftasonu yine aksilikler yine beni bırakmadı ama yinede çok güzel geçti :) ana su borusu patladığı için susuz bir haftasonu geçirdik, bide üstüne kanalizasyon çalışması nedeniyle wc kullanımı yasaktı..yani Aybike üzerindeki karabulutları Ayvalık a kadar götürdü :)
ama oğluşum anneanne ve dediyse çok mutluydu. ilk kahvaltısını cumartesi sabahı anneanne elinden yaptı :) annem bir deneyelim yiyecek mi dedi, bizşmki peynirle yumurtayı götürdü. geldiğinden beri de ne eli ayağı ne çenesi duruyor. çocuğu oksijen mi çarptı anlamadım enerji patlaması yaşıyor :)
ben de öyle yapıyorum canım zaten yoksa şimdiye çoktan vermiştim. çok çabuk kilo veririm normalde ama hiç kasmıyorum kendimi. gerçekten sana katılıyorum emzirmek çok güzel bi duygu kilo falan umrumda değil arada moralim bozuluyor ama kızım için diyorum. 2 yaşına kadar emsin diye dua ediyorum. sütüm az zaten. yemeye içmeye devam. süt olsun kızçeme.
ben burayı çok seviyorum ya herkes çok samimi...
kimseyle paylaşamadığımı, korkularımı hep burda döküyorum içimi...
iyiki varsınız....
Bir kaç gündür takip edemedim, önce bi ara geçmişi okuyacağım. Ama hem selam vermek hem de tracy teyze mucizesini söylemek için uğradım. Oğlum. 4 gundur kendi kendine uyuyor hem de 7 ile 20 dk arasında sürdü. Deneyin birşey kaybetmesiniz, benin huysuzum bile başardiysa 😀
Yatır kaldır canım, ama biraz degistirdim ogluma göre. uykusu gelince yatağına yatırdım, mizirdandikca ya ninni soyledim, ys sss sesleri çıkardım ya da karnina hafif hafif masaj yaptım. Cok huysuzlanirsa azcik donencesini actim. Aglarsa yatay olarak kucagina aldim. Uyku vakti hadi uyu filan dedim yatirirken. Sakinlesince goremeyecegi bi yere cekilip brkledim, ilk gun 10, 2. Gun 20, 3. Gun esim uyuttu ams cok surmedi, dun de 7 dk, ds uyudu, anlatincs uzun gibi geliyo ama cok cabuk oluyo. Gündüz çalıştığım icin sallanarak uyuyo. En azindan gece kendi uyusun dedim. Uyumaz deme mutlaka dene,benimki uykusu gelince. Cok aglayan bi bebek bi de.
Hosgeldin canım , hakkında hayırlısı olsun insallah pozisyon çıkarırlar sana uygungeldik ama hemen geçmişi okumak ne mümkün, sağlam kaynatmışsınız haftasonu :) neyse yavaş yavaş okuyacağız artık :)
eşimle konuştum kızlar bundan sonraki sürece onun bilgisi ile devam edeceğim aslında bu biraz rahatlattı beni bu yükü tek başına taşımak zormuş. onun dışında kızımın bu ay 6 aylık aşıları vardı çok ağladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?