- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.121
Yaninds olduğunu hissedince uyumustur belki. Yani kitaptakileri harfi harfine yspmsktansa degistirebilisin, brnimki de yatir kaldırla sss patin karisimi oldu. Ve dedigin gibi kendi uyuyunca gece de daha güzel uyuyor sanki. Bu gece de dene bence, sonucu merakla bekliyorum😊
geldik ama hemen geçmişi okumak ne mümkün, sağlam kaynatmışsınız haftasonu :) neyse yavaş yavaş okuyacağız artık :)
görüşmem çok güzel geçti...aslında boş pozisyon yokmuş ama cv mi görünce değerlendirmek istemişler, size uygun bir pozisyon yaratacağız, sizinle çalışmak isteriz dediler. 2 hafta istediler benden netleştirmek için...umarım pozisyon yaratamadık demezler, fabrikayı çok beğendim
haftasonu yine aksilikler yine beni bırakmadı ama yinede çok güzel geçti :) ana su borusu patladığı için susuz bir haftasonu geçirdik, bide üstüne kanalizasyon çalışması nedeniyle wc kullanımı yasaktı..yani Aybike üzerindeki karabulutları Ayvalık a kadar götürdü :)
ama oğluşum anneanne ve dediyse çok mutluydu. ilk kahvaltısını cumartesi sabahı anneanne elinden yaptı :) annem bir deneyelim yiyecek mi dedi, bizşmki peynirle yumurtayı götürdü. geldiğinden beri de ne eli ayağı ne çenesi duruyor. çocuğu oksijen mi çarptı anlamadım enerji patlaması yaşıyor :)
Haklısınn.. Randevu alayım en ıyısı
canım ne güzel bebeğin pozitif enerji alıp enerji patlaması yaşamaış maşallah.
bu defada kötüü haftasonu ben geçirdim.
annem söylediklerime alınıp evine gitme kararı aldı eşimede çağır anneni gelsin diyor ve kayınvalidemi çokta istemediğimi bilerek sırf beni sinir etmek için yapıyor bunu.ANLADIM Kİ HİÇBİRİ ZORA GELEMİYOR YAVRUMA BAKMAK HERKESE ZOR GELDİ.ÇOK GÜCÜME GİDİYOR. bakıcı bulsam ben çokmu baktırmaya baygınım sanki size.
alındığıda bişey olsa içim yanmıcak sadece gitmek için bahane arıyor işte.muhtacım ya bebeğime bakıyor.
kafama kakarak bakılıyor. bunalımdayım.yemek yapma diyorum canım sıkılır diyip yapıyor ben yapıyorum zaten yemeğimi.sonra yemeğini yaptım diyor
kendimi yorgun ve yalnız hissediyorum.
olaya gelince;
eşim oğlumun altını değiştirdi sonra birazda çıplak kaldı ben de üşütür diye düşündüm ama eşime çokta karışmak istemedim aman giydir üşütür filan diye oynaşa oynaşa giyindiler birde beline kadar kaka olmuş altını yıkadım poposu nefes alsın diye.çıtçıtlı badisi filan batmıştı.çıplak geçirilmiş 10 dakkalık sosyal zaman .
sonuçta o da babası anannesinden daha çok düşünür oğlunu.birde giyinirken sıkılıp ağlıyor oynayarak soy oynayarak giydir aglatmamak için.vakit kaybı.ama oğlum mutlu :)
(annemide defalarca kibar dille uyardım anne eşime karışma zaten baskıcı bir ailede büyümüş hala da akıl veren bir aileye sahip.kimsenin kalbini kırmamak için içine atıyor cevap vermiyor biriktirip sebepsizce surat asıp suratsızca dolanıyor evde sonra.kocam deprosyana gircek ya karışılmaktan yumuşak yüzlü diye.böyle yap şöyle yap deme rahat etsin koskocaman adam. ben de hoşlanmıyorum akıl verilmesinden aklımız var çok şükür dedim ne isteiyorsa yapsın . örneğin ampulmü değişecek şimdi yapma sonra yap, patates kızartması sitiyor şimdi yemek var sonra yap vb... bbunun gibi şeyler ya belki ALLAH korusun yarın ölecek o patates kzıartmasını şimdi yemek istiyorsa şimdi yicek bu kadar.tamam bazen ben de derim eşime ama benım demem farklı onunki farklı.
neyse sonra oğlum biraz mızmızlandı annemde hemen ''çocugu 2 saatte giydirdiniz çıplak durdu hastalandı işte dedi'' ben de ne alaksı var hemen de hasts olucak değil ya dedim .sonra köpürdü hemen herşye cavap veriyormusum o cocuguma bakıyormus alttan alıcakmışım falan fistan.
birde bunun üstüne eşimde anneye babaya öyle yapılmaz deyince iyicene dellendim bir de çocugun yanında eşim sesini yükseltti kan beynime sıçradı sinirden bende ona kızdım bu defa '' ya ben sen çocugu 2 saatte giydirdin diye annem laf söleyınce ona köpürdüm o bana akıl veriyor ''ya yavrumun yanında kimse yüksek sesli konuşamaz ya ....ben sokaktamı buldum oğlumu .onun psikolojisi şimdi oluşuyor .
annem kocama , kocam anneme akıl verip laf söyleyemez ama onların haklarını ben savunuyorum ben kötü oluyorum.onlar iyi masum ben cadı.
ikisinede sorsam annem eşimi, eşimde annemi daha çok sevdiğimi düşünüyordur:) onları savununca.
yok ben artık en çok kendimi seviyorum...
yorulan ben ,kalbi paramparça olan ben kötü yine ben
Allah kimseye muhtaç etmesin.
Ben kullanıyorum CANIM yürüteç çokta memnunum.ama zararlı olduğunu söylüyor bazı arkadaşlar.ben arastırmadım sen istersen bi araştır içine hangisi sinerse öyle yap.
eşimle konuştum kızlar bundan sonraki sürece onun bilgisi ile devam edeceğim aslında bu biraz rahatlattı beni bu yükü tek başına taşımak zormuş. onun dışında kızımın bu ay 6 aylık aşıları vardı çok ağladı
canım ne dedi ?
nasıl söyledin ?
ay çok merak ettim ya
Bende bu konuda çok skntılıyım ne alsam napsam bilemedim
eşimle konuştum kızlar bundan sonraki sürece onun bilgisi ile devam edeceğim aslında bu biraz rahatlattı beni bu yükü tek başına taşımak zormuş. Onun dışında kızımın bu ay 6 aylık aşıları vardı çok ağladı
canım ne dedi ?
Nasıl söyledin ?
Ay çok merak ettim ya
aha super:) biz de ilk kahvaltimizi cts yaptik peynir ve yunurta sarisiyla:)) gorusmen de hayirlisiysa olur insallah canim, hosgeldin tekrar.
ah canim ne zor durumdasin. Hangi sehirdeydin sen?? Annen mi bakiyo bugun noldu yavrun? Cok uzuldum ya boyle yanlis anlasilmalar cok oluyor ayni evde olunca(
cnm bebegın ne kadar dusuo falan dıolar ole bı sorun yasadınmı kucakta gezdırmekten ıyce yoruldum
amin canımcanım ne güzel bebeğin pozitif enerji alıp enerji patlaması yaşamaış maşallah.
Bu defada kötüü haftasonu ben geçirdim.
Annem söylediklerime alınıp evine gitme kararı aldı eşimede çağır anneni gelsin diyor ve kayınvalidemi çokta istemediğimi bilerek sırf beni sinir etmek için yapıyor bunu.anladım ki hiçbiri zora gelemiyor yavruma bakmak herkese zor geldi.çok gücüme gidiyor. Bakıcı bulsam ben çokmu baktırmaya baygınım sanki size.
Alındığıda bişey olsa içim yanmıcak sadece gitmek için bahane arıyor işte.muhtacım ya bebeğime bakıyor.
Kafama kakarak bakılıyor. Bunalımdayım.yemek yapma diyorum canım sıkılır diyip yapıyor ben yapıyorum zaten yemeğimi.sonra yemeğini yaptım diyor
Olaya gelince;
eşim oğlumun altını değiştirdi sonra birazda çıplak kaldı ben de üşütür diye düşündüm ama eşime çokta karışmak istemedim aman giydir üşütür filan diye oynaşa oynaşa giyindiler birde beline kadar kaka olmuş altını yıkadım poposu nefes alsın diye.çıtçıtlı badisi filan batmıştı.çıplak geçirilmiş 10 dakkalık sosyal zaman .
Sonuçta o da babası anannesinden daha çok düşünür oğlunu.birde giyinirken sıkılıp ağlıyor oynayarak soy oynayarak giydir aglatmamak için.vakit kaybı.ama oğlum mutlu :)
(annemide defalarca kibar dille uyardım anne eşime karışma zaten baskıcı bir ailede büyümüş hala da akıl veren bir aileye sahip.kimsenin kalbini kırmamak için içine atıyor cevap vermiyor biriktirip sebepsizce surat asıp suratsızca dolanıyor evde sonra.kocam deprosyana gircek ya karışılmaktan yumuşak yüzlü diye.böyle yap şöyle yap deme rahat etsin koskocaman adam. Ben de hoşlanmıyorum akıl verilmesinden aklımız var çok şükür dedim ne isteiyorsa yapsın . örneğin ampulmü değişecek şimdi yapma sonra yap, patates kızartması sitiyor şimdi yemek var sonra yap vb... Bbunun gibi şeyler ya belki allah korusun yarın ölecek o patates kzıartmasını şimdi yemek istiyorsa şimdi yicek bu kadar.tamam bazen ben de derim eşime ama benım demem farklı onunki farklı.
Neyse sonra oğlum biraz mızmızlandı annemde hemen ''çocugu 2 saatte giydirdiniz çıplak durdu hastalandı işte dedi'' ben de ne alaksı var hemen de hasts olucak değil ya dedim .sonra köpürdü hemen herşye cavap veriyormusum o cocuguma bakıyormus alttan alıcakmışım falan fistan.
Birde bunun üstüne eşimde anneye babaya öyle yapılmaz deyince iyicene dellendim bir de çocugun yanında eşim sesini yükseltti kan beynime sıçradı sinirden bende ona kızdım bu defa '' ya ben sen çocugu 2 saatte giydirdin diye annem laf söleyınce ona köpürdüm o bana akıl veriyor ''ya yavrumun yanında kimse yüksek sesli konuşamaz ya ....ben sokaktamı buldum oğlumu .onun psikolojisi şimdi oluşuyor .
Annem kocama , kocam anneme akıl verip laf söyleyemez ama onların haklarını ben savunuyorum ben kötü oluyorum.onlar iyi masum ben cadı.
Ikisinede sorsam annem eşimi, eşimde annemi daha çok sevdiğimi düşünüyordur:) onları savununca.
Yok ben artık en çok kendimi seviyorum...
Yorulan ben ,kalbi paramparça olan ben kötü yine ben
allah kimseye muhtaç etmesin.
canım ne dedi ?
nasıl söyledin ?
ay çok merak ettim ya
bende çok merak ettim eşinin tepkisi ne oldu. konuştuğun çok iyi olmuş. sonuç ne olursa olsun sorumluluğu tek başına almamış olacaksın.
geçenki konuşmalar beni yüreklendirdi en azından sezeryandan sonra 2 yıl doktorların doğum önermediklerini bilmesi beni rahatlattı. Her ne kadar sorunsuz şekilde doğum yapanlar olsa da annenin vücudu yorgun düşebiliyormuş tabi şartlar farklı olsa bunu göze alırdım orası ayrı. Psikolojik olarak hazır olmadığımı daha geçen bana söylediklerini evliliğimizin bu ikinci çocuğa hazır olmadığını öncelikle maddi- manevi problemlerimizi halledip önümüzü görmemiz gerektiğini izah ettim. Bu işlemi onun haberi olmadan yapmayı da düşündüğümü ancak onun da bir parçası olduğundan ve ona saygım olduğunu bilmesi gerektiğini ve onun da bana saygı duymasını söyledim tabi üzüldü. Ben istiyorum dedi ama o da kararsız sana bırakıyorum dedi ama tabi bende üzülüyorum keşke böyle olmasaydı sonrasında da her iki şekilde de üzüleceğimi biliyorum.:26:
geçenki konuşmalar beni yüreklendirdi en azından sezeryandan sonra 2 yıl doktorların doğum önermediklerini bilmesi beni rahatlattı. Her ne kadar sorunsuz şekilde doğum yapanlar olsa da annenin vücudu yorgun düşebiliyormuş tabi şartlar farklı olsa bunu göze alırdım orası ayrı. Psikolojik olarak hazır olmadığımı daha geçen bana söylediklerini evliliğimizin bu ikinci çocuğa hazır olmadığını öncelikle maddi- manevi problemlerimizi halledip önümüzü görmemiz gerektiğini izah ettim. Bu işlemi onun haberi olmadan yapmayı da düşündüğümü ancak onun da bir parçası olduğundan ve ona saygım olduğunu bilmesi gerektiğini ve onun da bana saygı duymasını söyledim tabi üzüldü. Ben istiyorum dedi ama o da kararsız sana bırakıyorum dedi ama tabi bende üzülüyorum keşke böyle olmasaydı sonrasında da her iki şekilde de üzüleceğimi biliyorum.:26:
geçenki konuşmalar beni yüreklendirdi en azından sezeryandan sonra 2 yıl doktorların doğum önermediklerini bilmesi beni rahatlattı. her ne kadar sorunsuz şekilde doğum yapanlar olsa da annenin vücudu yorgun düşebiliyormuş tabi şartlar farklı olsa bunu göze alırdım orası ayrı. psikolojik olarak hazır olmadığımı daha geçen bana söylediklerini evliliğimizin bu ikinci çocuğa hazır olmadığını öncelikle maddi- manevi problemlerimizi halledip önümüzü görmemiz gerektiğini izah ettim. bu işlemi onun haberi olmadan yapmayı da düşündüğümü ancak onun da bir parçası olduğundan ve ona saygım olduğunu bilmesi gerektiğini ve onun da bana saygı duymasını söyledim tabi üzüldü. ben istiyorum dedi ama o da kararsız sana bırakıyorum dedi ama tabi bende üzülüyorum keşke böyle olmasaydı sonrasında da her iki şekilde de üzüleceğimi biliyorum.:26:
canım inşallah herşey istediğin gibi olur.
ben de merak ettim canım
bu haftasonu bizde yumurta sarısı yedik. Peyniri nasıl veriyorsunuz benimki öğürüyor yutamıyor.
kocaeli darıcadayım canım ben.bugün annem bakıyor.zaten sabahları annemde kayınvalidemde uyuyor bebeğim ağlayınca gidip alıyorlaruyanınca değil yani ağlayınca. Onu öyle gözleri gülücüklerle uyanmış halde yatağında bırakıp çıkıyorum her sabah.öpüp kokluyorum.açıyor kollarını anne al kucağına diye '' alamıyorum içim yanıyor kimse beni anlamıyor ''
canım hiç düşmedi 6 aylık olucaz ayın 5 de. Bu düşmeler bildiğim kadarıyla yürütecin altı dar olanlarda oluyormuş.15. Dakk filan duruyordu başta çabuk yoruluyordu şimdi yarım saat filan oyalanıyor
labne peyniri verdim ben canim, agzinde eriyo ya. Bi de bahcivan beyaz peynir var lacivert kabı, migrostan almistim, ona da uzaninca onu da denettirdim o da agzinda eridi sapur supur yedi:))
ben de nisanda ise baslicam onu birakip nasil gidicem bilmiyorum cok zor cokk(
canım ne güzel bebeğin pozitif enerji alıp enerji patlaması yaşamaış maşallah.
bu defada kötüü haftasonu ben geçirdim.
annem söylediklerime alınıp evine gitme kararı aldı eşimede çağır anneni gelsin diyor ve kayınvalidemi çokta istemediğimi bilerek sırf beni sinir etmek için yapıyor bunu.ANLADIM Kİ HİÇBİRİ ZORA GELEMİYOR YAVRUMA BAKMAK HERKESE ZOR GELDİ.ÇOK GÜCÜME GİDİYOR. bakıcı bulsam ben çokmu baktırmaya baygınım sanki size.
alındığıda bişey olsa içim yanmıcak sadece gitmek için bahane arıyor işte.muhtacım ya bebeğime bakıyor.
kafama kakarak bakılıyor. bunalımdayım.yemek yapma diyorum canım sıkılır diyip yapıyor ben yapıyorum zaten yemeğimi.sonra yemeğini yaptım diyor
olaya gelince;
sonuçta o da babası anannesinden daha çok düşünür oğlunu.birde giyinirken sıkılıp ağlıyor oynayarak soy oynayarak giydir aglatmamak için.vakit kaybı.ama oğlum mutlu :)
(annemide defalarca kibar dille uyardım anne eşime karışma zaten baskıcı bir ailede büyümüş hala da akıl veren bir aileye sahip.kimsenin kalbini kırmamak için içine atıyor cevap vermiyor biriktirip sebepsizce surat asıp suratsızca dolanıyor evde sonra.kocam deprosyana gircek ya karışılmaktan yumuşak yüzlü diye.böyle yap şöyle yap deme rahat etsin koskocaman adam. ben de hoşlanmıyorum akıl verilmesinden aklımız var çok şükür dedim ne isteiyorsa yapsın . örneğin ampulmü değişecek şimdi yapma sonra yap, patates kızartması sitiyor şimdi yemek var sonra yap vb... bbunun gibi şeyler ya belki ALLAH korusun yarın ölecek o patates kzıartmasını şimdi yemek istiyorsa şimdi yicek bu kadar.tamam bazen ben de derim eşime ama benım demem farklı onunki farklı.
neyse sonra oğlum biraz mızmızlandı annemde hemen ''çocugu 2 saatte giydirdiniz çıplak durdu hastalandı işte dedi'' ben de ne alaksı var hemen de hasts olucak değil ya dedim .sonra köpürdü hemen herşye cavap veriyormusum o cocuguma bakıyormus alttan alıcakmışım falan fistan.
birde bunun üstüne eşimde anneye babaya öyle yapılmaz deyince iyicene dellendim bir de çocugun yanında eşim sesini yükseltti kan beynime sıçradı sinirden bende ona kızdım bu defa '' ya ben sen çocugu 2 saatte giydirdin diye annem laf söleyınce ona köpürdüm o bana akıl veriyor ''ya yavrumun yanında kimse yüksek sesli konuşamaz ya ....ben sokaktamı buldum oğlumu .onun psikolojisi şimdi oluşuyor .
annem kocama , kocam anneme akıl verip laf söyleyemez ama onların haklarını ben savunuyorum ben kötü oluyorum.onlar iyi masum ben cadı.
ikisinede sorsam annem eşimi, eşimde annemi daha çok sevdiğimi düşünüyordur:) onları savununca.
yok ben artık en çok kendimi seviyorum...
yorulan ben ,kalbi paramparça olan ben kötü yine ben
Allah kimseye muhtaç etmesin.
canım şuan senin kararın ne?
Kesin aldıracak mısın?
canım en azından o da destek tek başına taşıman zor olurdu gizli saklı şimdi ben bile rahatladım. Düşünüyorsan vakit kaybetme diye tavsiye ederim.gün geçtikçe daha zor olur kanımca
Bu çok olumlu bir gelişme olmuş. Sevindim konuşmanıza. İletişim candır. Şimdi hangi kararı verirsen ver gizli olmasından iyidir. Doktora da birlikte gidersiniz artısını eksisini konuşur ortak bir karara varırsınız.
Cok sevindim
Esine anlatmana, bak konusmussunuz da ne guzel...
Aldirma be yaaaaa, o da can(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?