2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aha super:) biz de ilk kahvaltimizi cts yaptik peynir ve yunurta sarisiyla:)) gorusmen de hayirlisiysa olur insallah canim, hosgeldin tekrar.

Bazı arkadaşlar aktivite merkezi kullanıyor, yürüteç gibi kendisini ittiremiyor ilerlemek için içinde, bele daha az yük bindiğinden memnunlar, bende almak istemiştim yakında ama belkide 1 ay daha dişimi sıkarım, sonrasında emekleme çalışmaları başlayacak zaten hızlıca, çocuğu öyle birşeyin içine hapsetmeyip yerde özgür bırakma taraftarıyım

cnm bnm oglum kucagımdan ındıgı an kıyametı koparıo yere falan ınmıo anlıcan

Ah canim ne zor durumdasin. Hangi sehirdeydin sen?? Annen mi bakiyo bugun noldu yavrun? Cok uzuldum ya boyle yanlis anlasilmalar cok oluyor ayni evde olunca(

Canim aynen katiliyorum yediklerimizle alakali sut olayi. Ben tosun oldum kizim tosun oldu:) sut mu yaglaniyor nedir bilmiyorum ama nekadar kilo alirsam kiz da oyle tombullasti sutum artti benim de.

canım ne dedi ?
nasıl söyledin ?
ay çok merak ettim ya

bende çok merak ettim eşinin tepkisi ne oldu. konuştuğun çok iyi olmuş. sonuç ne olursa olsun sorumluluğu tek başına almamış olacaksın.

Bende bu konuda çok skntılıyım ne alsam napsam bilemedim

alt komsmun yurutecı war o hep kullandı kaldırmadan yerde otrdu ellerınıde cok ıyı kullanıo gecen gun agladı bnmkı otutrtum baktım muzık yerlerıne falan basmaya bassladı ellerını kullanamıo bnmkı alsam mı bılemedım oda dusuo falan ddı aklım karstı

canım inşallah herşey istediğin gibi olur.

canım ne dedi ?
Nasıl söyledin ?
Ay çok merak ettim ya

ben de merak ettim canım

aha super:) biz de ilk kahvaltimizi cts yaptik peynir ve yunurta sarisiyla:)) gorusmen de hayirlisiysa olur insallah canim, hosgeldin tekrar.

bu haftasonu bizde yumurta sarısı yedik. Peyniri nasıl veriyorsunuz benimki öğürüyor yutamıyor.

ah canim ne zor durumdasin. Hangi sehirdeydin sen?? Annen mi bakiyo bugun noldu yavrun? Cok uzuldum ya boyle yanlis anlasilmalar cok oluyor ayni evde olunca(

kocaeli darıcadayım canım ben.bugün annem bakıyor.zaten sabahları annemde kayınvalidemde uyuyor bebeğim ağlayınca gidip alıyorlar uyanınca değil yani ağlayınca. Onu öyle gözleri gülücüklerle uyanmış halde yatağında bırakıp çıkıyorum her sabah.öpüp kokluyorum.açıyor kollarını anne al kucağına diye '' alamıyorum içim yanıyor kimse beni anlamıyor ''

cnm bebegın ne kadar dusuo falan dıolar ole bı sorun yasadınmı kucakta gezdırmekten ıyce yoruldum

canım hiç düşmedi 6 aylık olucaz ayın 5 de. Bu düşmeler bildiğim kadarıyla yürütecin altı dar olanlarda oluyormuş.15. Dakk filan duruyordu başta çabuk yoruluyordu şimdi yarım saat filan oyalanıyor

amin canım
arada kalmak kadar kötü bişey yok bence.
Olan aradakine oluyor diğerlerinin her isteği oluyor
bide vicdan var
pişmanlıklar
keşke demeseydinler
sen zaten pişmansın bi de üstüne gelirler...
Allah yardımcın olsun canım ben de hep eşimle annem arasında kalan biriyim

canım ne dedi ?
nasıl söyledin ?
ay çok merak ettim ya

bende çok merak ettim eşinin tepkisi ne oldu. konuştuğun çok iyi olmuş. sonuç ne olursa olsun sorumluluğu tek başına almamış olacaksın.

geçenki konuşmalar beni yüreklendirdi en azından sezeryandan sonra 2 yıl doktorların doğum önermediklerini bilmesi beni rahatlattı. her ne kadar sorunsuz şekilde doğum yapanlar olsa da annenin vücudu yorgun düşebiliyormuş tabi şartlar farklı olsa bunu göze alırdım orası ayrı. psikolojik olarak hazır olmadığımı daha geçen bana söylediklerini evliliğimizin bu ikinci çocuğa hazır olmadığını öncelikle maddi- manevi problemlerimizi halledip önümüzü görmemiz gerektiğini izah ettim. bu işlemi onun haberi olmadan yapmayı da düşündüğümü ancak onun da bir parçası olduğundan ve ona saygım olduğunu bilmesi gerektiğini ve onun da bana saygı duymasını söyledim tabi üzüldü. ben istiyorum dedi ama o da kararsız sana bırakıyorum dedi ama tabi bende üzülüyorum keşke böyle olmasaydı sonrasında da her iki şekilde de üzüleceğimi biliyorum.:26:

canım şuan senin kararın ne?
Kesin aldıracak mısın?

canım en azından o da destek tek başına taşıman zor olurdu gizli saklı şimdi ben bile rahatladım. Düşünüyorsan vakit kaybetme diye tavsiye ederim.gün geçtikçe daha zor olur kanımca

Bu çok olumlu bir gelişme olmuş. Sevindim konuşmanıza. İletişim candır. Şimdi hangi kararı verirsen ver gizli olmasından iyidir. Doktora da birlikte gidersiniz artısını eksisini konuşur ortak bir karara varırsınız.

Labne peyniri verdim ben canim, agzinde eriyo ya. Bi de bahcivan beyaz peynir var lacivert kabı, migrostan almistim, ona da uzaninca onu da denettirdim o da agzinda eridi sapur supur yedi:))

Ben de nisanda ise baslicam onu birakip nasil gidicem bilmiyorum cok zor cokk(

kim bakacak canım yavruna

alkah yardmcn olsun cnm.bence size bakici sart

canım şuan senin kararın ne?
Kesin aldıracak mısın?

canım en azından o da destek tek başına taşıman zor olurdu gizli saklı şimdi ben bile rahatladım. Düşünüyorsan vakit kaybetme diye tavsiye ederim.gün geçtikçe daha zor olur kanımca

Cok sevindim
Esine anlatmana, bak konusmussunuz da ne guzel...
Aldirma be yaaaaa, o da can (

teşekkürler kızlar eşime anlatmak iyi geldi. sonra düşündüm sen ne yapıyorsun evli bir kadının eşinden gizli böyle bir işlemi yapması akla çok daha farklı şeyler getirebilir hem de ömür boyu içim rahat etmeyecek belki bir gün itiraf edecek ve işler daha kötüye saracaktı. doktor çarşamba günü gel oyalanma dedi gün geçtikçe zor haklısınız. bakalım bugün tekrar konuşuruz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…