- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.141
teşekkürler kızlar eşime anlatmak iyi geldi. sonra düşündüm sen ne yapıyorsun evli bir kadının eşinden gizli böyle bir işlemi yapması akla çok daha farklı şeyler getirebilir hem de ömür boyu içim rahat etmeyecek belki bir gün itiraf edecek ve işler daha kötüye saracaktı. doktor çarşamba günü gel oyalanma dedi gün geçtikçe zor haklısınız. bakalım bugün tekrar konuşuruz sanırım
kim bakacak canım yavruna
bir şey sormak istiyorum. olun emzik alıyor mu)
Arada sırada alıyor yeni yeni, onla ds oynuyor aslında. Eline alıp çeviriyor, sapini emiyor. Gece emzik vermedim. Bu arada bugün denedim olmuyor, illa gunduz sallanacak. Gece ne olacak bakalım?
Benim kızım 6 aylık iken 6300gr dü canım.Tatlım oncelıkle selamlar nıce zamandır yazanıyorum.. Benım kızımda am kılo almıyor senın kı dımdı ac kg oldu.. Ben anlamıyorum artık kafayı yicemm
Teşekkür ederim canım . :)Senin adına çok sevindim emelcim inş güzel zaman geçirirsin :)
Bu arada hep benim yazdıklarım oldu son sayfa ama napıım toplu alıntıla yaz konusunda pek becerikli deilim :/bide kızlar hoppalamı yürüteç mi alsam alıcam birini ama karar veremiyorum
Bende deneyerek alma taraftarıyım ama o zaman İstanbul a gelmemiz lazım dediğim gibi burada pek seçenek yok ben netten alacaktım. Bakalım eşimle konuşayım ona göre annemlere gelince alırız.Canım en iyisi deneyerek karar vermek belli başlı markalar arasında kızçenin en çok rahat ettiği modelleri tercih edebilirsin Maxi cosi tobi isofixli değil Maxi cosi pearl var isofixli ki iç genişliğini beğenmiştim onun malum biz biraz enliyiz ancak onda da isofix bağlantısı ayrı satılıyormuş bu yüzden eledim. Ama kesinlikle denemek gerekiyor benim favorim cybex sirona idi ama bizim ki hiç sevmedi onu
Evet canım ama silemiyorum burada hava çok ama çok soğuk ve kar atıştırıyorMasallah ona nazar degmesin :)
Cam silmek miiii, emel bu konuda seni yakalayamam yok yok.
Ne yapayım canım Temizliğe gelen kişinin işini pek sevmiyorum. O yüzden kendim silerim dedim. Ama hava buz kar atıştırıyor.Emelcim güldürdün beni, marifetli hatun :) illa heryer miss olacak yani, 40 yıl düşünsem cam silmek aklıma gelmez bebğime bakacak birileri varken:))
Çok geçmiş olsun canım. Allahtan birşey olmamış. Dişinizde hayırlı olsun.Merhabalar kıymetli anneeler. Bir kaç gündür çok karmaşık olaylar yaşadık. 3 gün önce oğlum yataktan düştüAklım başımdan gitti.. Sabah çok erkn kalkıyor,hepinizin bebesi gibi.. yatağına yatırmadım emzirdim yanımda yatırdım,yastığı da yatağın kenarına koydum tedbir amaçlı..Sen ne ara uyandın o yastığı kenara attın... Bi çığlık sesine uyandım amaaa..gözlerimin önü karardı resmen.Hemen elinin yüzünü yıkadım su içirdim arabaya atladım dooğru acil!Dr her yerine baktı,röntgen çekildi..Şükürler olsun hiç bir şey yoktu.24 saat kontrol edeceksin falan fistan..atlattık.Allah'ım en kötü olayımız bu olsun inşallah!
Çok hareketlendi.. Sürünerek her yere gidiyor.Napacam bilmiyorum :26:
Kızlar oğlum ilk dişini gün itibariyle çıkarmış bulunmaktadiğeride yolda..yeri boşluk,diş henüz üste çıkmadı;bekliyoruz Felaket derecede iştahsız. Sadece su içiyor.. Az da olsa yese razıyım.
Gördüm ama geç kaldım galiba canımEmelcim özelden mesaj attım sana.
Evet canım gittik geldik çok şükür gelirken babamız aldı. Evet canım çok tez can'ım kızımda anasına çekmiş içerde yatamadı 9 ay :) Ya aslında gitmeyecektim de canımı sıktılar bebekler gidilmezmiş bilmem ne sanki bebeği olan eve hapis olmak zorunda.Emel'cim azmine hayran kaldim. 1 saatlik otobus yolculugu ve tek basina. Valla maallah arkadasim. Babamin bir lafi var, kadin milletine gokte dugun var de, merdiven dayar giderler der.
Cani tez birine benziyorsun. Ben mi cok miy miyim yaaaaa.
Çok sevindim canım hadi bakalım inşallah güzel haberler duyarız. Maşallah Atahan paşaya da :)geldik ama hemen geçmişi okumak ne mümkün, sağlam kaynatmışsınız haftasonu :) neyse yavaş yavaş okuyacağız artık :)
görüşmem çok güzel geçti...aslında boş pozisyon yokmuş ama cv mi görünce değerlendirmek istemişler, size uygun bir pozisyon yaratacağız, sizinle çalışmak isteriz dediler. 2 hafta istediler benden netleştirmek için...umarım pozisyon yaratamadık demezler, fabrikayı çok beğendim
haftasonu yine aksilikler yine beni bırakmadı ama yinede çok güzel geçti :) ana su borusu patladığı için susuz bir haftasonu geçirdik, bide üstüne kanalizasyon çalışması nedeniyle wc kullanımı yasaktı..yani Aybike üzerindeki karabulutları Ayvalık a kadar götürdü :)
ama oğluşum anneanne ve dediyse çok mutluydu. ilk kahvaltısını cumartesi sabahı anneanne elinden yaptı :) annem bir deneyelim yiyecek mi dedi, bizşmki peynirle yumurtayı götürdü. geldiğinden beri de ne eli ayağı ne çenesi duruyor. çocuğu oksijen mi çarptı anlamadım enerji patlaması yaşıyor :)
Hakkınızda hayırlısı canım . Sevindim konuşmanıza :)eşimle konuştum kızlar bundan sonraki sürece onun bilgisi ile devam edeceğim aslında bu biraz rahatlattı beni bu yükü tek başına taşımak zormuş. onun dışında kızımın bu ay 6 aylık aşıları vardı çok ağladı
Bizim doktorumuz acd verdi canım.Katkisiz ve masum d vit marivit imiş
Parabensiz Demir ilacı bilen var mi
Bende başlarda senin gibi yapıyordum. Artık çok daha seyrek yapıyorum bu dediklerini. Banyo yaptırırken yüzüstü çevirince başını yıkarken her su döküşümde elimle yüzünü yıkıyorum ve bu esnada burnunu da azıcık sıkıyorum. 3-5 sefer bunu tekrarlayınca sümük çıkıveriyor. Elimle alıp elimi yıkıyorum. Yani kendi burnumu temizler gibi. Bi tek hınkıramıyor kızım. Günaşırı banyo yapıyoruz genelde yeterli oluyor. Eğer nefes alışı zorlanmıyorsa otriyi kullanmıyorum. Yani sadece acil durumlarda kullanıyorum diyebilirim.
geldik ama hemen geçmişi okumak ne mümkün, sağlam kaynatmışsınız haftasonu :) neyse yavaş yavaş okuyacağız artık :)
görüşmem çok güzel geçti...aslında boş pozisyon yokmuş ama cv mi görünce değerlendirmek istemişler, size uygun bir pozisyon yaratacağız, sizinle çalışmak isteriz dediler. 2 hafta istediler benden netleştirmek için...umarım pozisyon yaratamadık demezler, fabrikayı çok beğendim
haftasonu yine aksilikler yine beni bırakmadı ama yinede çok güzel geçti :) ana su borusu patladığı için susuz bir haftasonu geçirdik, bide üstüne kanalizasyon çalışması nedeniyle wc kullanımı yasaktı..yani Aybike üzerindeki karabulutları Ayvalık a kadar götürdü :)
ama oğluşum anneanne ve dediyse çok mutluydu. ilk kahvaltısını cumartesi sabahı anneanne elinden yaptı :) annem bir deneyelim yiyecek mi dedi, bizşmki peynirle yumurtayı götürdü. geldiğinden beri de ne eli ayağı ne çenesi duruyor. çocuğu oksijen mi çarptı anlamadım enerji patlaması yaşıyor :)
Biz bugün vurulduk 6. Ay aşıları , ama aksam anlayacağız sanırım anyayi konyayı :))6. Ay aşılarını yaptıran var mı? Dedikleri kadar Zor mu?
Aybike'cim görüşmenin pozitif geçmesine sevindim. Umarım
Pozisyon yaratırlar,
Canım insallah iyi bir bakıcı bulursun , kimseye minnet etme bosver , benim annemde 3 yapar 5 söyler , aman hic gerek yok , bakıcımızdan Allah razı olsun , insallah hep boyle iyi bakarcanım ne güzel bebeğin pozitif enerji alıp enerji patlaması yaşamaış maşallah.
bu defada kötüü haftasonu ben geçirdim.
annem söylediklerime alınıp evine gitme kararı aldı eşimede çağır anneni gelsin diyor ve kayınvalidemi çokta istemediğimi bilerek sırf beni sinir etmek için yapıyor bunu.ANLADIM Kİ HİÇBİRİ ZORA GELEMİYOR YAVRUMA BAKMAK HERKESE ZOR GELDİ.ÇOK GÜCÜME GİDİYOR. bakıcı bulsam ben çokmu baktırmaya baygınım sanki size.
alındığıda bişey olsa içim yanmıcak sadece gitmek için bahane arıyor işte.muhtacım ya bebeğime bakıyor.
kafama kakarak bakılıyor. bunalımdayım.yemek yapma diyorum canım sıkılır diyip yapıyor ben yapıyorum zaten yemeğimi.sonra yemeğini yaptım diyor
kendimi yorgun ve yalnız hissediyorum.
olaya gelince;
eşim oğlumun altını değiştirdi sonra birazda çıplak kaldı ben de üşütür diye düşündüm ama eşime çokta karışmak istemedim aman giydir üşütür filan diye oynaşa oynaşa giyindiler birde beline kadar kaka olmuş altını yıkadım poposu nefes alsın diye.çıtçıtlı badisi filan batmıştı.çıplak geçirilmiş 10 dakkalık sosyal zaman .
sonuçta o da babası anannesinden daha çok düşünür oğlunu.birde giyinirken sıkılıp ağlıyor oynayarak soy oynayarak giydir aglatmamak için.vakit kaybı.ama oğlum mutlu :)
annemde hemen ''çocugu 2 saatte giydirdiniz çıplak durdu hastalandı işte dedi'' ben de ne alaksı var hemen de hasts olucak değil ya dedim .sonra köpürdü hemen herşye cavap veriyormusum o cocuguma bakıyormus alttan alıcakmışım
Allah kimseye muhtaç etmesin.
Cok iyi yapmissin canım , belki bi umut Esin akillanir , bu kadın benden cocuk yapmak istemiyor , aklımı basıma toplayım der , insallah isleri düzene koyarsınız da aldırmazsin kuzuyu , o da can , insan kıyamıyor isteeşimle konuştum kızlar bundan sonraki sürece onun bilgisi ile devam edeceğim aslında bu biraz rahatlattı beni bu yükü tek başına taşımak zormuş. onun dışında kızımın bu ay 6 aylık aşıları vardı çok ağladı
Bir rahat bırakmıyor Abi'm :)
geldik ama hemen geçmişi okumak ne mümkün, sağlam kaynatmışsınız haftasonu :) neyse yavaş yavaş okuyacağız artık :)
Saol canım yaa..Bende 6 ayımı bitirmeden diş çıkarmışım. Şükürki bana benzer bişiisi oldu
Saol canım. Hiiç dönemiyo edemiyo falan fistan diye boşlama..Bende dönemiyo diye oyuncakları yanına dökmüştüm mutfağa kadar bi gittim bi cıyak! sen dön oyuncak suratına bat!Te Allaam ya!
Teşekkürler teyzesi. Çok fenaa çokŞimdi alnının sol tarafında yeşerikle karılık bi morluk var
Teşekkürler. Sizede çok geçmiş olsun. Biran önce toparlansınlar inşallah.İştahsız çocuk çekilmiyormuş! Ne zamandır kendi kendime sinirleniyorum avent deyince bi patlama geldi şimdi..hemen kusayım içimdekileri! Çok kaliteli yok öyle iyi falan fistan diye avent biberon aldım..fossss! Sonuçta plastik!Çok dikkatli ve temiz kullanmama rağmen berbat oldu!Emziği desen odun gibi bişii!Çoooook süper mükemmeel denilen mustela bebeğimin egzemasını ayyuka çıkardı!Beyaz paket prima poposunu pişik yaptı!Daha saymak istemiyorum.Tecrübem:En pahalı ürün değil en yarayışlı ürün!En pahalısı en iyisi anlamına gelmiyormuş!
Teşekkürler canım. Allah korudu..
Canım fileyi çıkartıp suyun içine oturtarak yıkamayı denesen..Suyla oynatsan biraz..dikkati dağılınca belki huysuzluk yapmaz.
CANIM biz çarşıda gezerken gördük Sunny baby vakvak yürüteç . Müzikli çokta kullanışlı biz 60 tl ye aldık nette daha ucuz olabilir. Alıcaksan müzikli olsun derim ilk baş korkmuştu oğlum sonra sesi ilgisini çekti öyle alıştı. Şimdi tek başına geziyor etrafı kereta
Halıda süremiyordu. Sımdi uçuyor
Mutfakta biz yemek yerken çok rahat ettik yemek boyunca oyalanıyor.
BiDe rahat rahat yiyoruz .
5n1ke meltowski mn_elif bebeklerinize çok geçmiş olsun
benimde çok dökülüyor saçlarım bioxcin femina denemeye karar vermiştim senin de onayını aldığım iyi oldu en kısa sürede başlayacağım. inşallah bana da iyi gelir.
çok geçmiş olsun benim kızımda koltuk üzerinden düşmüştü o an dünyası kararıyor insanın. Allah kimseye yaşatmasın. ilk dişinizde hayırlı olsun. inşallah huysuzluğu tez zamanda geçer.
Arkadaslar gecmis olsun. Yavrulariniz umarim simdi iyidir.
Bebegi hasta olan baska arkadaslar var ise tez zamanda sifa diliyorum
alt komsmun yurutecı war o hep kullandı kaldırmadan yerde otrdu ellerınıde cok ıyı kullanıo gecen gun agladı bnmkı otutrtum baktım muzık yerlerıne falan basmaya bassladı ellerını kullanamıo bnmkı alsam mı bılemedım oda dusuo falan ddı aklım karstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?