2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşaallah kararınız aldırmamak olur canım ya kıyma canına.
her çocuk nasibiyle doğar derler.
uzaktan davulun sesi... diyeceksin belki ama aldırma yaaaaa...
hakkınızda hayırlısı...

Arada sırada alıyor yeni yeni, onla ds oynuyor aslında. Eline alıp çeviriyor, sapini emiyor. Gece emzik vermedim. Bu arada bugün denedim olmuyor, illa gunduz sallanacak. Gece ne olacak bakalım?

benim kızım emerek uyuyor ve emzik almıyor. yatırıyorum uykusu gelene kadar sorun yok ama iyice uykusu gelip gözleri kapanmaya başlayınca basıyor çığlığı emzik veriyorum sss pat yatır kaldır hiç bir işe yaramıyor çok ağlıyor. emzik alsa belki uyuyacak ama almıyor.

Tatlım oncelıkle selamlar nıce zamandır yazanıyorum.. Benım kızımda am kılo almıyor senın kı dımdı ac kg oldu.. Ben anlamıyorum artık kafayı yicemm
Benim kızım 6 aylık iken 6300gr dü canım.
Teşekkür ederim canım . :)

Bende deneyerek alma taraftarıyım ama o zaman İstanbul a gelmemiz lazım dediğim gibi burada pek seçenek yok ben netten alacaktım. Bakalım eşimle konuşayım ona göre annemlere gelince alırız.
Masallah ona nazar degmesin :)

Cam silmek miiii, emel bu konuda seni yakalayamam yok yok.
Evet canım ama silemiyorum burada hava çok ama çok soğuk ve kar atıştırıyor

Emelcim güldürdün beni, marifetli hatun :) illa heryer miss olacak yani, 40 yıl düşünsem cam silmek aklıma gelmez bebğime bakacak birileri varken:))
Ne yapayım canım Temizliğe gelen kişinin işini pek sevmiyorum. O yüzden kendim silerim dedim. Ama hava buz kar atıştırıyor.

Çok geçmiş olsun canım. Allahtan birşey olmamış. Dişinizde hayırlı olsun.
Emelcim özelden mesaj attım sana.
Gördüm ama geç kaldım galiba canım
Emel'cim azmine hayran kaldim. 1 saatlik otobus yolculugu ve tek basina. Valla maallah arkadasim. Babamin bir lafi var, kadin milletine gokte dugun var de, merdiven dayar giderler der.

Cani tez birine benziyorsun. Ben mi cok miy miyim yaaaaa.
Evet canım gittik geldik çok şükür gelirken babamız aldı. Evet canım çok tez can'ım kızımda anasına çekmiş içerde yatamadı 9 ay :) Ya aslında gitmeyecektim de canımı sıktılar bebekler gidilmezmiş bilmem ne sanki bebeği olan eve hapis olmak zorunda.

Çok sevindim canım hadi bakalım inşallah güzel haberler duyarız. Maşallah Atahan paşaya da :)

Hakkınızda hayırlısı canım . Sevindim konuşmanıza :)

Katkisiz ve masum d vit marivit imiş
Parabensiz Demir ilacı bilen var mi
Bizim doktorumuz acd verdi canım.

Bir de dediğin gibi deneyeyim. Cok saol canım

6. Ay aşılarını yaptıran var mı? Dedikleri kadar Zor mu?

Aybike'cim görüşmenin pozitif geçmesine sevindim. Umarım
Pozisyon yaratırlar,

Selam kızlar
Lepistes: canım inşallah en kısa zamanda uygun bi bakıcı bulursun Allah gerçekten kimseyi muhtaç etmesin ben şimdiki aklım olsa oturduğum yerden hiç taşınmazdım ev falan almazdım tutardım yarım gün bi yardımcı Gül gibi yaşardım ama nerden bileceksin işte gördüğümüz her hayırda bir şer her şerde de bi hayır vardır Allah yardımcın olsun
Aybike : canım umarım kısa zamanda
Olumlu haberler alırsın
Nevale : eşine söyleyebilmene çok sevindim ama keşke kıymasan yawruya vardır Allah'ın bi bildiği belki o kuzu yuvanızı düzeltecek eşinin aklını başına getirecek çok zor ikinci bir çocuk bu dönemde böle problemler varken ama olmuş lütfen çok iyi düşün ileride vicdanın seni zorlayabilir

hayırlısı olsun canım inşallah olumlu sonuç olur
atahanada maşallah

Kızlar göğüslerim yara oldu doktora gittim antibiyotik krem verdi bi de merhem ama iyileşmiyor sizler be tavsiye edersiniz

6. Ay aşılarını yaptıran var mı? Dedikleri kadar Zor mu?

Aybike'cim görüşmenin pozitif geçmesine sevindim. Umarım
Pozisyon yaratırlar,
Biz bugün vurulduk 6. Ay aşıları , ama aksam anlayacağız sanırım anyayi konyayı :))
Şimdilik aşıdan değilde öksürükten biraz sıkıntımız
Canım insallah iyi bir bakıcı bulursun , kimseye minnet etme bosver , benim annemde 3 yapar 5 söyler , aman hic gerek yok , bakıcımızdan Allah razı olsun , insallah hep boyle iyi bakar
Cok iyi yapmissin canım , belki bi umut Esin akillanir , bu kadın benden cocuk yapmak istemiyor , aklımı basıma toplayım der , insallah isleri düzene koyarsınız da aldırmazsin kuzuyu , o da can , insan kıyamıyor iste

Slm kızlar doktordan geldim
Öncelikle çok kızdı :/ hala kahvaltı yapmıyoruz diye en geç 7.50 de kahvaltı yapmış olacak bu çocuk dedi beklecim gözünü sordum serum fizyolojik ya da kaynamış ılımış suyla temizleyebilirsin dedi. El hareketini sordum eet el becerisini keşfetmek demekmiş hani tel sarar dedikleri bi hareket varya bu oymuş :) çok şükür iyileşmişiz aşılarımız Çarşamba gnü olacak. Biz bide ortopedist e gittik çnk maalesef kızının kafasının sağ tarafında yamukluk var kaslarda bi skntı yokmuş muayene etti geçer zamanla doğuştan deilse skntı etme hareketleri gayet güzel dedi emin olmak için bi arkını çağırdı oda baktı bişeyi yok ama yinede 3 ay sonra gelin bi bakalım dedi şükür bunuda atlattık. Bu arada iki ortopedist yakalamışken yürüteç i sordum ikiside ben çocuğuma kullandım dedi hatta biri bence gayet güzel bişi oğlum jet gibi gidiodu halıda bile erkendende yürüdü dedi

merhaba kızlar. perşembe günü döndük eve.. cuma eşimi hastaneye götürdük o da nee.. açtık kan şekeri 380 tokkluk 500 çıktı.. benim adam ondan sinirliymiş.. iğneye başlayacak ama onun öncesinde ilaca başladı bi görün melake oldu

birdeeeee benim kızımın dişi çıktı bugün teyzeleri.. parmağımı bi ısırdı öyle farkettim.. dünde ısırmıştı ama yoktu... 4-5 gündür çok erken uyanmaya başlamıştı ve rüyasında ağlıyordu.. 2 haftadırda kaka artışı oldu.. bugün gördük incimizi.. darısı çıkmayanların başına.. bizim kızında 6. ay aşısı cuma günü.. bu dişin üstüne aşılar nasıl olur bilmem..

NEVALE: canım hakkınızda hayırlısı olsun.. eşine söyleyip rahatlamana sevindim.. belki kızıcaksın ama ben olsam aldırmazdım.. kocamla boşanma aşamasında olsam aç açıkta kalsam dahi.. bebek için uğraşan olumsuz sonuçlar elde eden o kadar kadın varken Allah benim karnıma ruhundan üflemiş can vermiş.. ben kıyamazdım ona.. tabi ben benimm.. senden ricam noluuurr iyi düşün.. sonra pişman olma.. vardır bunda bir hayır..

Bir rahat bırakmıyor Abi'm :)

ayyy ne güzel bir kare yaa :) inş bize de nasip olurda eksiklik var yahuuu.. şu benim gözümün nuru kızın neredee

afiyet olsun paşaya.. inş hayırlı haberler gelir canım..
bu arada delimavi gelip sana çatmıştı beni neden sildin diye.. o da beni silmiş. tabi ki kendi kararı.. burayıda okuyorsa sana haksızlık yaptığını ve gözümden kaçmadığını bilsin diye yazıyorum bunuda...

Canım teşekkür ederim iyileştik çok şükür ve aynen dediklerine katılıyorum bazen en pahalı ürün en kalitelisi olmuyor biberonda bende sıkıntı yaşadım aventte benim kızım Dr.brown daha çok sevdi

Alıcam valla canım bugün doktor a sordum almaya karar verdim aynen oyuncaklı müzikli bişi istiyorum. Aklımda sunny bakıcam :)

Saol canım teşekkür ederim bu arada bende bioxin kullandım memnun kaldım.
Arkadaslar gecmis olsun. Yavrulariniz umarim simdi iyidir.

Bebegi hasta olan baska arkadaslar var ise tez zamanda sifa diliyorum

Saol myhoneycim atlattık bitti çok şükür

Senin adına çok sevindim canım umarım güzel bi pozisyon yaratılır senin için :)

Dediğim gibi valla ben almaya karar verdim yani seveceğine inanıyorum bebeğimin

merhaba
ben de ana kucağı bakıyorum, ana kucağında bebeğimin sırtının rahat olamaması endişesi duyuyorum. Bir arkadaşım aşağıdaki markayı tavsiye etti? Ana kucağı düze yakın yatıyormuş, duyan bilen, yorum yapabilecek olan anne ve anne adaylarının yardımlarını rica ederim. tesekkurler.
https://www.facebook.com/KiddyTR
www.kiddy.com.tr

merhaba
ben de ana kucağı bakıyorum, ana kucağında bebeğimin sırtının rahat olamaması endişesi duyuyorum. Bir arkadaşım aşağıdaki markayı tavsiye etti? Ana kucağı düze yakın yatıyormuş, duyan bilen, yorum yapabilecek olan anne ve anne adaylarının yardımlarını rica ederim. tesekkurler. Başka hangi markaları önerirsiniz?
https://www.facebook.com/KiddyTR
www.kiddy.com.tr

Meltemcim ben bile kızımın oyuncaklarına sarıyorum bazen senin ufaklıkları düşünemiyorum bile anne ben oturiim diolar mı benim evime gelen bütün misafirlerin çocukları salıncağa binmek için kavga ediorlar anneleriyle :)

Son düzenleme:
Lepistesscim kötü bir durum ya seninki yani annen yanlış anlama lütfen ama biraz alıngan galiba :/ bende kimseden yardım isteyemiyorum bi işim olduğunda ya kızımı götürüyorum ya da evde yardıma gelen ablayla kalıor oda ancak bi saat gezmeye yemeğe misafirliğe gelenler bi yarım saat lütfen dediğimde bile ay işim var ay korkarım ay seninki emio ağlarsa meme ister susturamam Dio :s umarım iyi bi bakıcı bulursun zamanla kafan kulağın rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…