- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.161
Kızlar fikrinnize ihtiyacım var. Ben lazerle epilasyon yaptirmak istiyorum tek endisem emziriyor olmam. Bugün lazer merkezine gidip gorustum bebeğin büyümüş artık sakincasi yok dediler 40 günde bir gidecekmisim ve 10dk surecekmis ama sizede sormak istedim. Fikri olan varmı? Zararı olurmu sizce?
Canım nasıl bi zarar? Ben yaptırıyorum kızım doğduğundan beri hamileyken yaptıramadım ama şimdi nasıl bi zarar verebilirki
Sagol teyzesi , o kadar hareketliler ki üçünü birarada yakalamak ne mümkün :))merhaba kızlar. perşembe günü döndük eve.. cuma eşimi hastaneye götürdük o da nee.. açtık kan şekeri 380 tokkluk 500 çıktı.. benim adam ondan sinirliymiş.. iğneye başlayacak ama onun öncesinde ilaca başladı bi görün melake oldu
birdeeeee benim kızımın dişi çıktı bugün teyzeleri.. parmağımı bi ısırdı öyle farkettim.. dünde ısırmıştı ama yoktu... 4-5 gündür çok erken uyanmaya başlamıştı ve rüyasında ağlıyordu.. 2 haftadırda kaka artışı oldu.. bugün gördük incimizi.. darısı çıkmayanların başına.. bizim kızında 6. ay aşısı cuma günü.. bu dişin üstüne aşılar nasıl olur bilmem..
NEVALE: canım hakkınızda hayırlısı olsun.. eşine söyleyip rahatlamana sevindim.. belki kızıcaksın ama ben olsam aldırmazdım.. kocamla boşanma aşamasında olsam aç açıkta kalsam dahi.. bebek için uğraşan olumsuz sonuçlar elde eden o kadar kadın varken Allah benim karnıma ruhundan üflemiş can vermiş.. ben kıyamazdım ona.. tabi ben benimm.. senden ricam noluuurr iyi düşün.. sonra pişman olma.. vardır bunda bir hayır..
ayyy ne güzel bir kare yaa :) inş bize de nasip olurda eksiklik var yahuuu.. şu benim gözümün nuru kızın..
Arkamı donüyorum abisi oturmuş mama sandalyesineMeltemcim ben bile kızımın oyuncaklarına sarıyorum bazen senin ufaklıkları düşünemiyorum bileanne ben oturiim diolar mı benim evime gelen bütün misafirlerin çocukları salıncağa binmek için kavga ediorlar anneleriyle :)
Selam kızlar
Lepistes: canım inşallah en kısa zamanda uygun bi bakıcı bulursun Allah gerçekten kimseyi muhtaç etmesin ben şimdiki aklım olsa oturduğum yerden hiç taşınmazdım ev falan almazdım tutardım yarım gün bi yardımcı Gül gibi yaşardım ama nerden bileceksin işte gördüğümüz her hayırda bir şer her şerde de bi hayır vardır Allah yardımcın olsun
Aybike : canım umarım kısa zamanda
Olumlu haberler alırsın
Nevale : eşine söyleyebilmene çok sevindim ama keşke kıymasan yawruya vardır Allah'ın bi bildiği belki o kuzu yuvanızı düzeltecek eşinin aklını başına getirecek çok zor ikinci bir çocuk bu dönemde böle problemler varken ama olmuş lütfen çok iyi düşün ileride vicdanın seni zorlayabilir
Saol tatlım.Ya bide bizim yatak biraz yüksekce..Baza yüzünden! Çok fena bi durum,anlatamam! Bi üzüldüm..hala şokunu üzerimden atamadım
Yuvarlanmayı geçti sürünerek her yere gidiyor.. Ne yapacam bilmiyorum. Bugünde kafasını sandalyeye çarptı! Ne kadar dikkat edersen et bişi oluyo
canım ne güzel bebeğin pozitif enerji alıp enerji patlaması yaşamaış maşallah.
bu defada kötüü haftasonu ben geçirdim.
annem söylediklerime alınıp evine gitme kararı aldı eşimede çağır anneni gelsin diyor ve kayınvalidemi çokta istemediğimi bilerek sırf beni sinir etmek için yapıyor bunu.ANLADIM Kİ HİÇBİRİ ZORA GELEMİYOR YAVRUMA BAKMAK HERKESE ZOR GELDİ.ÇOK GÜCÜME GİDİYOR. bakıcı bulsam ben çokmu baktırmaya baygınım sanki size.
alındığıda bişey olsa içim yanmıcak sadece gitmek için bahane arıyor işte.muhtacım ya bebeğime bakıyor.
kafama kakarak bakılıyor. bunalımdayım.yemek yapma diyorum canım sıkılır diyip yapıyor ben yapıyorum zaten yemeğimi.sonra yemeğini yaptım diyor
kendimi yorgun ve yalnız hissediyorum.
olaya gelince;
eşim oğlumun altını değiştirdi sonra birazda çıplak kaldı ben de üşütür diye düşündüm ama eşime çokta karışmak istemedim aman giydir üşütür filan diye oynaşa oynaşa giyindiler birde beline kadar kaka olmuş altını yıkadım poposu nefes alsın diye.çıtçıtlı badisi filan batmıştı.çıplak geçirilmiş 10 dakkalık sosyal zaman .
sonuçta o da babası anannesinden daha çok düşünür oğlunu.birde giyinirken sıkılıp ağlıyor oynayarak soy oynayarak giydir aglatmamak için.vakit kaybı.ama oğlum mutlu :)
(annemide defalarca kibar dille uyardım anne eşime karışma zaten baskıcı bir ailede büyümüş hala da akıl veren bir aileye sahip.kimsenin kalbini kırmamak için içine atıyor cevap vermiyor biriktirip sebepsizce surat asıp suratsızca dolanıyor evde sonra.kocam deprosyana gircek ya karışılmaktan yumuşak yüzlü diye.böyle yap şöyle yap deme rahat etsin koskocaman adam. ben de hoşlanmıyorum akıl verilmesinden aklımız var çok şükür dedim ne isteiyorsa yapsın . örneğin ampulmü değişecek şimdi yapma sonra yap, patates kızartması sitiyor şimdi yemek var sonra yap vb... bbunun gibi şeyler ya belki ALLAH korusun yarın ölecek o patates kzıartmasını şimdi yemek istiyorsa şimdi yicek bu kadar.tamam bazen ben de derim eşime ama benım demem farklı onunki farklı.
neyse sonra oğlum biraz mızmızlandı annemde hemen ''çocugu 2 saatte giydirdiniz çıplak durdu hastalandı işte dedi'' ben de ne alaksı var hemen de hasts olucak değil ya dedim .sonra köpürdü hemen herşye cavap veriyormusum o cocuguma bakıyormus alttan alıcakmışım falan fistan.
birde bunun üstüne eşimde anneye babaya öyle yapılmaz deyince iyicene dellendim bir de çocugun yanında eşim sesini yükseltti kan beynime sıçradı sinirden bende ona kızdım bu defa '' ya ben sen çocugu 2 saatte giydirdin diye annem laf söleyınce ona köpürdüm o bana akıl veriyor ''ya yavrumun yanında kimse yüksek sesli konuşamaz ya ....ben sokaktamı buldum oğlumu .onun psikolojisi şimdi oluşuyor .
annem kocama , kocam anneme akıl verip laf söyleyemez ama onların haklarını ben savunuyorum ben kötü oluyorum.onlar iyi masum ben cadı.
ikisinede sorsam annem eşimi, eşimde annemi daha çok sevdiğimi düşünüyordur:) onları savununca.
yok ben artık en çok kendimi seviyorum...
yorulan ben ,kalbi paramparça olan ben kötü yine ben
Allah kimseye muhtaç etmesin.
Aha super:) biz de ilk kahvaltimizi cts yaptik peynir ve yunurta sarisiyla:)) gorusmen de hayirlisiysa olur insallah canim, hosgeldin tekrar.
Hoş geldin. Umarım yaratırlar o pozisyonu. Ve atahanın ilk kahvaltısı hayırlı olsun. Ben 1 haftadır yumurtanın sarısından ve peynirden azıcık veriyorum. Şapur şupur yiyor ama fazlasını istemiyor. Topic olarak komple dua ettik bak kısmen işe yaramış. Bi daha abandık mı tamamdır bu iş. Hatta bu iyiye gidiş iyice ivmelenirse eşinde iyi bir anlaşma yapar ve süper olur.
Benim kızım 6 aylık iken 6300gr dü canım.
Teşekkür ederim canım . :)
Bende deneyerek alma taraftarıyım ama o zaman İstanbul a gelmemiz lazım dediğim gibi burada pek seçenek yok ben netten alacaktım. Bakalım eşimle konuşayım ona göre annemlere gelince alırız.
Evet canım ama silemiyorum burada hava çok ama çok soğuk ve kar atıştırıyor
Ne yapayım canım Temizliğe gelen kişinin işini pek sevmiyorum. O yüzden kendim silerim dedim. Ama hava buz kar atıştırıyor.
Çok geçmiş olsun canım. Allahtan birşey olmamış. Dişinizde hayırlı olsun.
Gördüm ama geç kaldım galiba canım
Evet canım gittik geldik çok şükür gelirken babamız aldı. Evet canım çok tez can'ım kızımda anasına çekmiş içerde yatamadı 9 ay :) Ya aslında gitmeyecektim de canımı sıktılar bebekler gidilmezmiş bilmem ne sanki bebeği olan eve hapis olmak zorunda.
Çok sevindim canım hadi bakalım inşallah güzel haberler duyarız. Maşallah Atahan paşaya da :)
Hakkınızda hayırlısı canım . Sevindim konuşmanıza :)
Bizim doktorumuz acd verdi canım.
bu mavi ördekte neyin nesi
Kızlar göğüslerim yara oldu doktora gittim antibiyotik krem verdi bi de merhem ama iyileşmiyor sizler be tavsiye edersiniz
Bugun ivy yok sanki nerelerde bilen var mi?
Hımmm evet benimde dikkatimi çekti yok canım ivy
Bu arada sen motilium kullanoyomusun beklecim
Ben 3-4 gün kullandım aşırı süt yaptı yani o kadar çoktuki bırakmak zorunda kaldım kızım emmeye yetişemedi baya zorladı beni
Bir de çok ağız kuruluğu yaptı karnımı ağrıttı. Vs yani ne kadar yan etkisi varsa gördüm
Zaten ilaç kullanma özürlüyüm kullanamadım
Başka ne yapsam acaba süt için göğüslerim iyice yumuşadı kızım doymuyo diye kafayı yiyebilirim
Mavi ördeği bi ben göremedim
Canım biz olduk ateş vs olmadı sadece mızmızdık birde aşıda çok ağladı ilk defa iç çeke çeke.6. Ay aşılarını yaptıran var mı? Dedikleri kadar Zor mu?
Aybike'cim görüşmenin pozitif geçmesine sevindim. Umarım
Pozisyon yaratırlar,
Yerim ben onları Maşallah .Bir rahat bırakmıyor Abi'm :)
Bizde bu gece gittik ama yer yoktu eşim yarın akşama alacak bilet bakalım :)Kızlar hafta sonu oğlumu gece uykusuna yatırıp 2 günlüğüne oğlumu sevmeye gelen eşimin teyzesine eve bırakıp fırsat bu fırsat diyerekten gittik filme. Bu seriyi çok seviyorum. Ve bu filmde yanıltmadı. çok güldük. özellikle Hüseyin bademin de oğlu bizim bebeklerde aynı ayında oldunduğundan mıdır nedir bebekle ilgili ikinci bölümde salya sümük ağlattı. deşarj olmak için tavsiyemdir..
Valla 10 damla veriyorum canım.
ben ikinciye düşürdüm. inanılmaz içim yandı. hepi topu yatağımın üstüne koydum mutfaga gectım yanyana odalar, cezveye su koymaya gıttım maması ıcın kendım ıcınde degıl. düştü.odaya gırdıgım an gozumun onunde dustu. felaket bır durum. şimdi korkup wc ye gıdemıyorum. ıkıncıyı kımseye demedım babasına bbıle(((
kendı kendımı yedım o ne dese yapsa yeri!!
sana da çok geçmiş olsun..
aminnnnnnn...çok zor ya ileri de biz de mi böyle olacağız bilmiyorum. aklım almıyor şuan yaşadıklarıma veya bazı okuduklarıma.
sonuçta yaşamadan bilemeyiz. yaş ve psikoloji o hale mi getiriyor insnları acaba:44:
bizim dr umuz çok mu hızlı giriş yapıyor anlamıyorum ben ya. bizim kahvaltı başlangıcımız 30 cc devam sütüne bir dilim tam bugday ekmegı bır kıbrıt kutusu bır gece onceden suda bekletılmışş peynır(ben kendım yaptım çökelek koyuyorum). sonra ceyrek yumurtayla baslaıp gun ve gun tama cıkardık. sarısı tabıı. birde bir çay kaşığı kaymak yada tereyağı. ben birde dr demedı ama bir çay kaşığı pekmek koyuyorumm:))) bombaaaa:)))
kızlar ıkı ay sonra bana da abanın gözünüzü seveyim :)) ben de işten çıkarıldım malumm
aybike bu arada inş. pozisyon ayarlanır!! gözün aydın.
emel günde kaç damla kullanıyorsun acd yi??
Kizlar sizide takip adiyorum cok guzel seyler paylasiyorsunuz ivy emel meltem chenn ve yazamadiklarim ben 6 eylulde oglumu kucagima aldim sayenizde motillumu ogrendim ve inanilmaz sonuc sagoln kizlar iyiki varsiniz
Kızlar göğüslerim yara oldu doktora gittim antibiyotik krem verdi bi de merhem ama iyileşmiyor sizler be tavsiye edersiniz
ben ikinciye düşürdüm. inanılmaz içim yandı. hepi topu yatağımın üstüne koydum mutfaga gectım yanyana odalar, cezveye su koymaya gıttım maması ıcın kendım ıcınde degıl. düştü.odaya gırdıgım an gozumun onunde dustu. felaket bır durum. şimdi korkup wc ye gıdemıyorum. ıkıncıyı kımseye demedım babasına bbıle(((
kendı kendımı yedım o ne dese yapsa yeri!!
sana da çok geçmiş olsun..
aminnnnnnn...çok zor ya ileri de biz de mi böyle olacağız bilmiyorum. aklım almıyor şuan yaşadıklarıma veya bazı okuduklarıma.
sonuçta yaşamadan bilemeyiz. yaş ve psikoloji o hale mi getiriyor insnları acaba:44:
bizim dr umuz çok mu hızlı giriş yapıyor anlamıyorum ben ya. bizim kahvaltı başlangıcımız 30 cc devam sütüne bir dilim tam bugday ekmegı bır kıbrıt kutusu bır gece onceden suda bekletılmışş peynır(ben kendım yaptım çökelek koyuyorum). sonra ceyrek yumurtayla baslaıp gun ve gun tama cıkardık. sarısı tabıı. birde bir çay kaşığı kaymak yada tereyağı. ben birde dr demedı ama bir çay kaşığı pekmek koyuyorumm:))) bombaaaa:)))
kızlar ıkı ay sonra bana da abanın gözünüzü seveyim :)) ben de işten çıkarıldım malumm
aybike bu arada inş. pozisyon ayarlanır!! gözün aydın.
emel günde kaç damla kullanıyorsun acd yi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?