2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet biraz değil çok alıngan canım sürekli ben balık burcuyum duygusalım diye evde dolanan bir annem var:)
tamam erken kalkmayan uykuyu çıok seven biri sırf oğlum için evini bırakıp gelıyor erken kalkıyor. bunlarıda görüyorum elbette ama artık benim de yapılanların karşılığında surat asmaları vs canımı sıkıyor.
bende çok merak içindeyim onların yaşına gelince böylemi olucam diye?

Kılzar bebeğimi bi kreş kabul etti tanıdık hatrına 500 tlye
tek bebek benım oğlum olucak .diğerleri büyük kadına içim ısındı .dedim ağlarsa zırlarsa nolucak dedim orasını bize bırak bzım işimiz bu dedi bayan. Aslında evde bakıcı daha iyi olur dedi.istersen öylede araştırayım çevremi dedi.
Ama çok zor durumdaysan bakarım ben seni amdur etmeyiz dedi.
Sizce???

canım ben 2 hafta önce deldirdim kızımın kulağını.. uyuşturularak delindi.. birtek makinanın sesinden korktu 3-4 saniye ağladı o kadar.. krem verdiler onu sürdüm sürekli.. tek püf noktası küpeyi sürekli haraket ettirmek.. o yara olmasını engelliyor.. hala daha küpesinin farkında değil

Bilemedim ki canım , kadın bakarız diyorsa baseder heralde
Ama bakıcı olsa sizin evde baksa daha iyi olur sanki , kresten mikrop da alacak simdi

Aman da aman , yerim onun o tontis yanaklarını , küpesini de sevsinler kucuk hanım

Canım kreş çok sıkıntı olur bence o paraya bakıcı kendi evinde bile baksa sadece onla ilgilenecek ama kreşte tek çocuk yokki ayrıca diğer çocukların ilgisini çekicek oynamak isteyecekler eline yüzüne dokunmak isteyecekler ve en kötüsü hastalık kapacak ben olsa. Gönderemezdim hangi kreş bu peki belki biliyorumdur

İyiymissss???? Evde kadin bakmasindansa kres daha iyi diyorlar. Toplu oldugu icin guvenilirligi daha cok oluyomus. İsmi ne kresin???

arkadaşım geçmiş olsun. msjını okuyunca tüylerim diken diken oldu.ben tam 2 ay çektim.hiç geçmeyecek sanmıştım. şimdi benim o zamanlarda sütüm taşıyordu.üstüme başıma birşey giyemiyordum.yatarken bile hem yaralardan hem de ıslaklıktan sadece ince bir çarşaf örtüp havlularla kendimi sarıyordum. o süreye kadar bir sürü pahalı krem kullandım geçmedi. şöyle ki 2 ay sonra göğüs kalkanları ancak gelebilmişti aklıma.kalkanları sürekli takamıyorsun süt toplanıyor ama en azından ilaç sürdüğünde herhangi bir yere hava alarak temas etmemesini sağlıyor ve birşeylere değerek daha beter olmamasına yardım ediyor. ve onun dışında günde 3 kere falan madecassol sürdüm emzireceğim zaman göğüslerimi yıkadım.bu ilaç bir harika.ilaç sürmediğim zamanlarda da zeytin yağı sürdüm ve ben neden bunu 2 ay çekmişim allahım dedim. tabiki eninde sonunda geçicekti ama benim artık memelerimin ucu falan kalmamakla birlikte eti gözüküyordu artık.daha fena oldu.bana sorarsan bu işin sırrı kalkanlarda ve iyileştirici bir ilaç olan madecassol...fiyatı da uygun tüm hamileliğim boyunca çatlaklar için kullanmıştım,allaha şükür alt tarafta bir iki çizgi dışında bir şey kalmadı. inşallah geçer bir an önce de tekrar yara olması da çok ilginç neden oldu ki ya?korktum şimdi

Kizlar sizide takip adiyorum cok guzel seyler paylasiyorsunuz ivy emel meltem chenn ve yazamadiklarim ben 6 eylulde oglumu kucagima aldim sayenizde motillumu ogrendim ve inanilmaz sonuc sagoln kizlar iyiki varsiniz

merhaba arkadaşım. bende motillumu burdan öğrendim ve doktoruma sordum, oda her zaman heryerde yazdığı gibi ilacın yan etkisinin ne olduğu bilinmediği için süt arttırmak için en iyi yolun dinlenme bol sıvı vs... söyledi. bende tüm annler gibi bebeğimi emzirmek istiyorum 5. ay bitti hiç mama kullanmadım ama hep şüphe var içimde acaba süt yetiyormu diye. çünkü göğüslerim gün içinde hiç dopdolu olmuyor.
Özetle süt arttırıcaz diye yan etkisini bilmediğimiz bu ilaçmı kullanılmalı yoksa en azından günde bir öğün bebeğe mama mı verilmeli? Mama yan etkisini bilmediğimiz ilaca göre daha masum geliyor.
bu konuda fikrinizi almak isterim.

Motiliumun surubu zaten reflu olan bebeklere veriliyor. Sute gecse gecse midesine iyi gelir bebeginin diye dusunuyorum.

kızlar okuyorum ama pek yazamıyorum.geçenlerde bayağı bi bu mevzular konuşulmuş.bende yazayım dedim.ben toprak ali'ye hemen her bezi kullandım sayılır.sadece prima ve evy babyden memnun kalmadım. huggies i 3 numaraya kadar kullandım.bir kere 3 no baby star aldım iki pakette 4 no baby star daha aldım ona devam ediyorum.biraz haşır haşır kalitesiz gibi ama çok fazla şişmiyo huggies gibi birde geniş geniş iyi oluyor pişik falanda yapmadı.fiyatı da uygun.
pişik kremine gelince; doğduğundan beri hergün her alt değiştirmede roosmandan aldığım 150 ml alman malı baby dream marka kremi kullanıyorum.bu bana rahat bir buçuk ay gidiyor zaten.bol bol sürüyorum,fiyatı 8 tl gibi birşey. ne kuruluk ne pişik hiç bir şey olmadı.içimi çok rahatlattı benim. ıslak mendilleri de ordan kokusu yok,alkol yok,babydream yine geçen 4 tanesini 10 tlye aldım.sabununa şampuanına kadar hepsi ordan biz bir sorun yaşamadık hem de fiyatları çok uygun.kendi ürünlerinin hepsi test edilmiş ve genel bir ankete tabi tutulmuş zaten. bilgilerinize...

canım nerede deldirdin kuyumcudamı?
maşallah çok yakışmış tombul kuşa
benimkinin eli sürekli kulakta ve saçlarında endişe ettim tutarmı diye
ama senin kız farkında değilmiş ne güzel

Kizlar ivy hala yok ortalarda elbet bi selam verirdi, sosyal medyada ulasabilecek olan var mi? Ya da cep telefonunu filan bilen? Aybike bilir belki ama bugun o da cikmadi ortay. Kizlaaaaaaaar elma dersem cikin, armut dersem cikmayinnn

Elmaaaaa:))

Rossman marketleri alman marketler zaten bildigim kadariyla. kalite kontrolleri iyi yapiliyordur.

Ben yine de hametan beponthol sudocream, prime beyaz premium care ve unibaby yenidogan islak mendilden vazgecemiyorum.

Esim dalga geciyo hala mi yenidogan diye ama iyi bence boyle:)))

Bu onceki gun yataginda agladiginda poposuna pis pis yapmistim dalmisti ve gece 3e kadar uyumustu. Bu bi isaret mi diyerek dun de deneyecektim ama normalde benim kizim aksam 7de bi kisa uyku yapar, uyanir, bizimle oynar mama yediririm sonra 10gibi uyur, dun tersine 7deki kisa uykusunu gece uykusuna bagladi uyanmadi, ben deneme yapacaktim ya inat iste:)) saat 11de agladi ozaman denedim poppya vurmayi, YEMEDİ! 12ye kadar direndim sonra dayanamadim yanima aldim aninda uyudu sipa:) esim de herhalde 1gibi geldi yanimiza hadi koy yerine diye, koydum uyudu. Ben anlamadim bu kizi, tipitip:)))

rosmanin nemlendirici kremini hamileliğimde kullanmıştım. tabi yanında başka kremlerde kullandığım için hangisi çatlamayı önledi bilmiyorum ama genel olarak rossmanndan memnun kaldım. bebek için hiç krem almadım yinede denemek lazım.
ben oğluma doğduğundan beri prima bez unibaby yeni doğan ıslak mendil kullanıyorum. her alt silmeden sonra poposunu şu beyaz tülbent mendiille kuruluyorum. ara sıra mustelanın pişik önleyici bariyer kremini kullanıyorum hiç pişik olmadı. popopsu kızardığında kantoran yağı sürüyorum 2 günde kızarıklık gidiyor.
bence pişik için püf nokta kuruluk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…