- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.181
Lepistesscim kötü bir durum ya seninki yani annen yanlış anlama lütfen ama biraz alıngan galiba :/ bende kimseden yardım isteyemiyorum bi işim olduğunda ya kızımı götürüyorum ya da evde yardıma gelen ablayla kalıor oda ancak bi saat gezmeye yemeğe misafirliğe gelenler bi yarım saat lütfen dediğimde bile ay işim var ay korkarım ay seninki emio ağlarsa meme ister susturamam Dio :s umarım iyi bi bakıcı bulursun zamanla kafan kulağın rahat olur
Bazı ebeveynler bebeklerinin kulaklarını hemen doğum sonrasında deldirmeyi tercih ederler. Aslında tıbben bunu engelleyen bir durum yoktur. Ancak yine de bu prosedür beraberinde bazı riskleri de getirir. Tüm kulak delme makinaları bebekler için uygun değildir ve steril olmayabilir. Bu durumda hepatit gibi tehlikeli hastalıkların bulaşması riski ile karşı karşıya kalınabilir. Bebeğinizin kulağını doğduktan hemen sonra deldirmek istiyorsanız doktorunuzdan talep edebilirsiniz.
Kulak delme işlemi herhangi bir uyuşturma uygulanmadan yapılır. Çünkü delme işleminin verdiği acı anestezi iğnesinin vereceği aşıdan daha azdır.
Ayrıca şunu da aklınızda bulundurmanızda fayda var; bebeğinizin kulağını deldirdiğinizde elleriyle sürekli kulaklarına dokunmak isteyeceğinden enfeksiyon kapmasına sebep olabilir. Bunu engellemek için sık sık alkol veya diğer dezenfektanlar ile temizlemeniz gerekir. Delik çevresinde kızarıklık veya şişlik olup olmadığını sık sık kontrol etmelisiniz.
Ek olarak, bazı bebeklerin küpelerde kullanılan bazı metallere karşı alerjik oldukları bilinmektedir. Bu durumda küpeyi çıkarmanız gerekebilir. Alerji riskini en aza indirmek için cerrahi metal veya en az 14 ayar altından üretilmiş küpeleri tercih edin.
günaydın kızlar
bu aralar işler çok yoğun çok fazla giremiyorum foruma
Kılzar bebeğimi bi kreş kabul etti tanıdık hatrına 500 tlye
tek bebek benım oğlum olucak .diğerleri büyük kadına içim ısındı .dedim ağlarsa zırlarsa nolucak dedim orasını bize bırak bzım işimiz bu dedi bayan. Aslında evde bakıcı daha iyi olur dedi.istersen öylede araştırayım çevremi dedi.
Ama çok zor durumdaysan bakarım ben seni amdur etmeyiz dedi.
Sizce???
canım ben 2 hafta önce deldirdim kızımın kulağını.. uyuşturularak delindi.. birtek makinanın sesinden korktu 3-4 saniye ağladı o kadar.. krem verdiler onu sürdüm sürekli.. tek püf noktası küpeyi sürekli haraket ettirmek.. o yara olmasını engelliyor.. hala daha küpesinin farkında değilEki Görüntüle 962771
Canim sanirim sen aktivite merkezi aldigini söylemiştin bende o marka bakiyorum nerden kaca aldin
bunlar niye böyle minik minik :)) bize ordan çırakla iki sarelle gönder :))
tek bebek benım oğlum olucak .diğerleri büyük kadına içim ısındı .dedim ağlarsa zırlarsa nolucak dedim orasını bize bırak bzım işimiz bu dedi bayan. Aslında evde bakıcı daha iyi olur dedi.istersen öylede araştırayım çevremi dedi.
Sizce???
Sizce???
Kizlar sizide takip adiyorum cok guzel seyler paylasiyorsunuz ivy emel meltem chenn ve yazamadiklarim ben 6 eylulde oglumu kucagima aldim sayenizde motillumu ogrendim ve inanilmaz sonuc sagoln kizlar iyiki varsiniz
Motiliumun surubu zaten reflu olan bebeklere veriliyor. Sute gecse gecse midesine iyi gelir bebeginin diye dusunuyorum.merhaba arkadaşım. bende motillumu burdan öğrendim ve doktoruma sordum, oda her zaman heryerde yazdığı gibi ilacın yan etkisinin ne olduğu bilinmediği için süt arttırmak için en iyi yolun dinlenme bol sıvı vs... söyledi. bende tüm annler gibi bebeğimi emzirmek istiyorum 5. ay bitti hiç mama kullanmadım ama hep şüphe var içimde acaba süt yetiyormu diye. çünkü göğüslerim gün içinde hiç dopdolu olmuyor.
Özetle süt arttırıcaz diye yan etkisini bilmediğimiz bu ilaçmı kullanılmalı yoksa en azından günde bir öğün bebeğe mama mı verilmeli? Mama yan etkisini bilmediğimiz ilaca göre daha masum geliyor.
bu konuda fikrinizi almak isterim.
canım ben 2 hafta önce deldirdim kızımın kulağını.. uyuşturularak delindi.. birtek makinanın sesinden korktu 3-4 saniye ağladı o kadar.. krem verdiler onu sürdüm sürekli.. tek püf noktası küpeyi sürekli haraket ettirmek.. o yara olmasını engelliyor.. hala daha küpesinin farkında değilEki Görüntüle 962771
kızlar okuyorum ama pek yazamıyorum.geçenlerde bayağı bi bu mevzular konuşulmuş.bende yazayım dedim.ben toprak ali'ye hemen her bezi kullandım sayılır.sadece prima ve evy babyden memnun kalmadım. huggies i 3 numaraya kadar kullandım.bir kere 3 no baby star aldım iki pakette 4 no baby star daha aldım ona devam ediyorum.biraz haşır haşır kalitesiz gibi ama çok fazla şişmiyo huggies gibi birde geniş geniş iyi oluyor pişik falanda yapmadı.fiyatı da uygun.
pişik kremine gelince; doğduğundan beri hergün her alt değiştirmede roosmandan aldığım 150 ml alman malı baby dream marka kremi kullanıyorum.bu bana rahat bir buçuk ay gidiyor zaten.bol bol sürüyorum,fiyatı 8 tl gibi birşey. ne kuruluk ne pişik hiç bir şey olmadı.içimi çok rahatlattı benim. ıslak mendilleri de ordan kokusu yok,alkol yok,babydream yine geçen 4 tanesini 10 tlye aldım.sabununa şampuanına kadar hepsi ordan biz bir sorun yaşamadık hem de fiyatları çok uygun.kendi ürünlerinin hepsi test edilmiş ve genel bir ankete tabi tutulmuş zaten. bilgilerinize...
kızlar okuyorum ama pek yazamıyorum.geçenlerde bayağı bi bu mevzular konuşulmuş.bende yazayım dedim.ben toprak ali'ye hemen her bezi kullandım sayılır.sadece prima ve evy babyden memnun kalmadım. huggies i 3 numaraya kadar kullandım.bir kere 3 no baby star aldım iki pakette 4 no baby star daha aldım ona devam ediyorum.biraz haşır haşır kalitesiz gibi ama çok fazla şişmiyo huggies gibi birde geniş geniş iyi oluyor pişik falanda yapmadı.fiyatı da uygun.
pişik kremine gelince; doğduğundan beri hergün her alt değiştirmede roosmandan aldığım 150 ml alman malı baby dream marka kremi kullanıyorum.bu bana rahat bir buçuk ay gidiyor zaten.bol bol sürüyorum,fiyatı 8 tl gibi birşey. ne kuruluk ne pişik hiç bir şey olmadı.içimi çok rahatlattı benim. ıslak mendilleri de ordan kokusu yok,alkol yok,babydream yine geçen 4 tanesini 10 tlye aldım.sabununa şampuanına kadar hepsi ordan biz bir sorun yaşamadık hem de fiyatları çok uygun.kendi ürünlerinin hepsi test edilmiş ve genel bir ankete tabi tutulmuş zaten. bilgilerinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?