2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dur şimdi tanıdık çıkıcaz sene tutarsa :)) bende FAL mezunuyum 94 mezunu, sen?

yok aybikecim senemiz tutmuyor ben senden 10 sene kadar sonra mezun olmuşum. aynı tarihlerde fal sınırları içinde yaşayamamışız malese sizin zamanınızda da pilav günü ve su savaşları var mıydı? evimzde okul civarında bizim ama siz ayvalıkta oturuyorsunuz sanırım artık

Canım bende bilmeden bir defa mandalina suyu vermiştim kızıma, hafif kızardı vucudu, sonra buradan hemen imdadıma yetiştiler; turunçgiller 12 aydan önce verilmemeliymiş... Furkan muhtemelen üşütmüştür veya asit midesini rahatsız etmiştir ama bunuda hatırlatayım dedim. Çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
İkitelli bati bahat Nurcan Hnm... en iyi hekimden aratabilirsin...

bunu bilmiyordum.. Bu ates yoksa koloni elli bin de olsa enfeksiyon sayilmayabiliyo yani öyle mı...

ateş ve diğer belirtiler varsa ellibin kolonide enfeksiyon sayılıyor.yani anlatmak istediğim erkek çocuğunda bakteri üremesi pek olağan bir durum değildir üremişse mutlaka sebebi araştırılır.ateş yok ama bakteri ürüyor ise yine sebebi araştırılır darlıkmı var mesaneyimi boşaltamıyor vs vs..... çünkü anatomik olarak erkekler bakteri üretmeye yatkın değillerdir.

buarada benm kızm bugün iki ayagını birden kaldırıp yere vurmayı öğrendi.önce ağlıyor mu diye baktım ama ağlıyor gibide görünmüyordu.bunu gün içinde sık sık tekrarladı. buarada yüz üstü durmayı hiç sevmiyor cimcimem hemen ıh mıhhh demeye başlıyor. zaten dönme olayıda nadiren oluyor. hamileykende çok hareketli değildi minik kuşum doğduğunda da beni şaşırtmadı. sanırım biz emeklemeden yürüyeceğiz bu gidişle. napalım sağlıklı olsunda acelsi yok.

Selam, geçmişe dalıcam şimdi (100 sayfayı atlayaatlaya okuyarak size yetişmeyi düşünüyorum)
önce selam ve durum raporu vereyim dedim :)
Geçen Pzt annem geldi,
salı ozan hastane kontrol vardı, kan tahlikleri iyi çıktı çok şükür
Çarşamba kendim doktora gittim, perşembe evde büyük temizlik yaptım
Ama nekadar temizlesem de bina çok eski olduğu için belli olmuyordu , ve 4 insan 2 kedi ve 1bebek için çok küçük geliyordu ev artk. Annem "ben burdayken ev bulup taşınsanız ya " dedi ve ben de gaza gelip
cuma ev arayıp, cts tutup, pazar temizleyip, pzt taşındım :) salı çarşamba yerleştik (sayılır) bugün de kadıköyeindik gezmeye.
Çooook yoruldum,daha tam yerleşemedik, annem yarın Ankaraya dönüyor, o burdayken yaparım dediğim şeyleri yapamadım
Ama iyi oldu ne demişler tedbili mekanda ferahlık vardır!

Ohh çok şükür Ozan paşamız iyiymiş. :) Güle güle otur canım yeni evinde güzel günlerde otur inşallah.

Hoşgeldin burkacım ne hızlısın bu kadar sürede ne çok şey yapmışsın
Güle güle oturun yeni evinizde

saol cnmm..mandalina suyu bn çok verdim ama bi tepki vermemişti, portakala verdi galiba,üstelik bnm portakala alerjim var oğlumuda etkiledi belki..

a.s cnm kızların hızına bnde zor yetiştim uçmuşlar..
Ozan ın tahlillerine çook sevindim cnm gözünüz aydın tekrardan,
neeeeeee taşındın mıı uuuuuuu bu ne hızz
işiniz rast gitmiş çok şanslısın bu kısa zmnda ev bulmak tutmak taşınmak yerleşmek hele de bebeklee..bi de üstüne gezmecee..sendesin..eviniz hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun sağlıkla mutlulukla inş..

benim nekadar kart bir anne olduğum birkez daha ortaya çıktı :)))
yok canım annemler ayvalıkta, ben izmirdeyim

afiyet olsun ilk kahvaltınız :))
diyorum ben bu kız doğuştan şanslı, herşeyden önce senin gibi bir annesi var şimdi bide marketi olmuş :))
ne güzelmiş o öyle herşeyden az az alabilmek..valla bizim organik pazar var ama amca sağ olsun kiloyla satıyor
bende havaların ısınmasını bekliyorum artık, sinirlendim kendim yetiştiricem..meyva ağaçlarını da bakıma alırsam tamamdır

aman kuzum sesim soluğum kesildi benim
bugün evde temizlik vardı, paşamda artık yerinde durmuyor..tek göz kapalı kocacığımla kurtlar vadisi izliyorum :)
arada da odaya kaçıp sizi okuyorum

aynı beenn biteydi vadi de yataydık gözümden uyku akıyoo bnde ütü çamaşır boğuştum yoruldum
kuzular iice hareketlendi cnm bnm paşa da öle hep kucakta..kıpır kıpır
yrna fiziktedavi randevusu aldım sırtım boynum ağrıyo feci halde..kuluç var dayanamıyorumm

Hehehe burkacım sen beni geçtin direkt evi değiştirdin :))) bende yakında hızımı alamayıp değiştirirmişim ) benim zor biraz önce borcunu bitirmemiz lazım. Güle güle oturun yeni yuvanızda

Çok geçmiş olsun inşallah Daha iyidir bu aralar olan salgında böyleymiş çok belirti vermeden direk ciğerlere iniyormuş
iyiki erken farketmişsiniz

Sonraki sayfaları okumadım daha ama ben seni hep öğretim üyesi olarak hayal etmiştim özel sektörde çalıştığını okuyunca
şaşırmıştım bence akademik kariyer tam sana uygun . Hayırlısıyla olsun inşallah!

Okurken sesli güldüm eşim ne oldu dedi yazını okudum doğru diyor dedi

Çok geçmiş olsun , aşı konusunda çok takılma ozan da 4 ay aşısını daha geçen hafta oldu, iyi olsun da aşı geç te olsa oluyor

Ben de annem gelmişken camları sildim büyük temizlik yaptım ama 2 gün sonra taşındım benden sonra o eve gelen çok şaşıracak

Çok geçmiş olsun , bize de doktorumuzküçük çocuklardan uzak tutun ençok bulaşıcı hastalık onlardan bulaşır demişti .
Ama senin öyle bir seeneğin yok tabii , iyi tarafından bakarsak kreşe başladığında bağışıkllık sisitemi güçlü olduğu için kolay kolay hasta olamyacak Ali Bey.

aman kuzum sesim soluğum kesildi benim
bugün evde temizlik vardı, paşamda artık yerinde durmuyor..tek göz kapalı kocacığımla kurtlar vadisi izliyorum :)
arada da odaya kaçıp sizi okuyorum

Bende bu kurtlar vadisini kim izliyor diyordum :))) bende iki gündür temizlik yapıyorum ama kendime değil anneme ve yakın bi arkadaşım var bu ay sonu doğum yapacak kısmetse onun temizliğine yardıma gittim ölüyorum yorgunluktan ama evimin hali perişan ben perişan Cumartesi kocam gelicek italyadan of of bana dinlenmek yok

Ohh çok şükür Ozan paşamız iyiymiş. :) Güle güle otur canım yeni evinde güzel günlerde otur inşallah.

Hoşgeldin burkacım ne hızlısın bu kadar sürede ne çok şey yapmışsın
Güle güle oturun yeni evinizde

Hehehe burkacım sen beni geçtin direkt evi değiştirdin :))) bende yakında hızımı alamayıp değiştirirmişim ) benim zor biraz önce borcunu bitirmemiz lazım. Güle güle oturun yeni yuvanızda

Çok teşekkurler inşallah sağlıkla huzurla hepimiz evlerimizde mutlu olalım

Chennciğin ben bekarken sabah evden ekmek almaya diye çıkıp ev bulup tutup temizleyip
döüp öbür evi toplayıp akşamına taşınmıştım ( arkadaşlarda yardım etti ) yani rekorum 9 saate taşınmak.:)

Rabarba, kiracı olmanın tek avantajı istediğin zaman çıkabilmek aman kendi evin lsun da sen içini bol bol değiştirirsin

Canım normal peyniir akşamdan suda bekletip tuzunu alınmış oluyor sabah rahatlıkla verebilirsin.Bazı bebekler pütürlüğe daha zor alışıyor ama alışıyorlar sabırlı olmak lazım.Ara ara sevdiği yiyeceklerini daha pütürlü olarak vermeye çalış yavaş yavaş alışacaktır.

Bakıcı bulmana çok sevindi hayırlı olsun.Ev işleri yükleme ona artık kendis isterse yapsın ama ilk olark bebeğinle ilgilenmesini bekldiğini belirtmekle fayda var.Kadın böyle rahat olur daha sabırlı bebeğe bkar yoksa onu ihmal eder ev işleri yetiştirmeye çalışırken.Tek bebekle ilgili işlerle uğraşsın.

canım portakal ve mandalina gibi meyveler ilk meyveleri olark verilmiş ama yabancı sitelerde hep 1 yaşından sonra verilecek meyvelerdendir alerji yapma riski daha yüksek üstelik asitli oldukları için mideyi rahatsız eder fakat aç karnında sık sık yenilirse mideye ciddi problere sebeb olur.Benim bildiğim böyle mandalina,portakal,şeftali,çilek,nar,ahududu,böğürtlen,yaban mersin,dut meyveleri bir yaşından sonra verilir.

hayırlı oosun güle güle oturnuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…