- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.481
afiyet olsun ilk kahvaltınız :))
diyorum ben bu kız doğuştan şanslı, herşeyden önce senin gibi bir annesi varşimdi bide marketi olmuş :))
ne güzelmiş o öyle herşeyden az az alabilmek..valla bizim organik pazar var ama amca sağ olsun kiloyla satıyor
bende havaların ısınmasını bekliyorum artık, sinirlendim kendim yetiştiricem..meyva ağaçlarını da bakıma alırsam tamamdır
Ben de veremiyorum. Ağlamak istiyorum. Hamile kalmadan 52 idim. Doğuma 62 ile girdim. Çıktığımda 57. Bi ara 55 e düştüm şimdilerde çıkıştayım 58 59 gidiyorum. Sütüm azalıyor. Süt olsun diye yemediğim içmediğim kalmadı. Zayıf halimi çok özlüyorum...
teşekkürler kızlar eşime anlatmak iyi geldi. sonra düşündüm sen ne yapıyorsun evli bir kadının eşinden gizli böyle bir işlemi yapması akla çok daha farklı şeyler getirebilir hem de ömür boyu içim rahat etmeyecek belki bir gün itiraf edecek ve işler daha kötüye saracaktı. doktor çarşamba günü gel oyalanma dedi gün geçtikçe zor haklısınız. bakalım bugün tekrar konuşuruz sanırım
Bir rahat bırakmıyor Abi'm :)
Geçmişi bitirdim cvp yazmaya halim almadı
Dişler alınanlar ilk defa yenenler hayırlı
Hastalıklar sıkıntılar hepimizden uzak olsun
İyi geceler
Selam, geçmişe dalıcam şimdi (100 sayfayı atlayaatlaya okuyarak size yetişmeyi düşünüyorum)
önce selam ve durum raporu vereyim dedim :)
Geçen Pzt annem geldi,
salı ozan hastane kontrol vardı, kan tahlikleri iyi çıktı çok şükür
Çarşamba kendim doktora gittim, perşembe evde büyük temizlik yaptım
Ama nekadar temizlesem de bina çok eski olduğu için belli olmuyordu , ve 4 insan 2 kedi ve 1bebek için çok küçük geliyordu ev artk. Annem "ben burdayken ev bulup taşınsanız ya " dedi ve ben de gaza gelip
cuma ev arayıp, cts tutup, pazar temizleyip, pzt taşındım :) salı çarşamba yerleştik (sayılır) bugün de kadıköyeindik gezmeye.
Çooook yoruldum,daha tam yerleşemedik, annem yarın Ankaraya dönüyor, o burdayken yaparım dediğim şeyleri yapamadım
Ama iyi oldu ne demişler tedbili mekanda ferahlık vardır!
Günaydın kızlar
Kızım salı günü akşam ve dün akşam çok kustu ama ne öncesinde ne sonrasında ağlama vs yok birden bütün yediklerini çıkardı. midesi kesin boş kaldı çünkü iki kusmada da yıkamak zorunda kaldık. Resmen musluktan su akar gibi ağzından kusmuk aktı bir kerede.
Birde 3 gecedir geceleri çok kalkıyor ve sabahları erken uyanıyor gece gözleri kapalı ağlıyor. pişpiş diyorum yine uyumuyor. Kafası da ateş gibi yanıyor ben dişe yoruyorum ama bakalım.
maşallah sana neler becermişsin iki gündee:)))
çok teşekkür ederiz teyzesi kızım ilaçları kullanmaya devam ediyor. çok ama çok huysuz onun dışında azıcık öksürüğü var...
Emelcim doktora gostersen?? Gecmis olsun.
Yarın götüreceğim bakalım canım bugün doktorumuz yokmuş.
Günaydın kızlar
Kızım salı günü akşam ve dün akşam çok kustu ama ne öncesinde ne sonrasında ağlama vs yok birden bütün yediklerini çıkardı. midesi kesin boş kaldı çünkü iki kusmada da yıkamak zorunda kaldık. Resmen musluktan su akar gibi ağzından kusmuk aktı bir kerede.
Birde 3 gecedir geceleri çok kalkıyor ve sabahları erken uyanıyor gece gözleri kapalı ağlıyor. pişpiş diyorum yine uyumuyor. Kafası da ateş gibi yanıyor ben dişe yoruyorum ama bakalım.
İnşallah canım.canım geçmiş olsun inşallah birşeyi yoktur dediğin gibi diştendir inşallah
Canım sizin birde aşı gelmiş üstüne. İnşallah bir an önce çıkarda rahatlar oğluşun. Evde anestol varsa aşının üzerine sür canım çok iyi geliyor hem ağrıyı alıyor hemde morarmıyor ben aşıdan gelir gelmez hemen sürüyorum çok şükür bu zamana kadar hiç sorun yaşamadık. Ateş filanda olmadık en yüksek 38.3 olduk.canım bizde çarşamba günü 6.ay aşılarını yaptırdık. gitmeden önce ateş düşürücü verdim tedbir için o gün iyiydi. akşam uykuya yatırcakken ateşi yükseldi.sabaha kadar sürekli uyandı ve inledi .damaklarını kontrol ettim, elime bir sertlik sivrilik geldi.heralde damak yarıldı artık dişi çıkmaya başladı. şuanda sadece sivrilik var. kaç günde çıkar acaba ?
2 gündür hiç durmuyor,ağlıyor,şelale gibi kusuyor,yemiyor,uyumuyo sürekli inliyor ağrısı var galiba
hem aşı hem diş bir araya denk geldi.
bacaktan 3 aşı yaptılar. bir tanesinin yeri kıpkırmızı beze yapmış.taş gibi olmuş. ilaç dağılmadımı acaba ? dokununca kıyamet kopartıyo
sanırım bu dönem bütün bebişlerde var aynı sıkıntılar...
canım diş olabilir.. benim kızında ateşi yok fakat kafası ateş gibi.. bizim ki de diş eti yarılma aşamasında öyleydi.. eti yarılınca rahatladı şimdi sadece kaşıntısı kaldı..Günaydın kızlar
eviniz hayırlı olsun .. ne hızlısın yahuu :)Selam, geçmişe dalıcam şimdi (100 sayfayı atlayaatlaya okuyarak size yetişmeyi düşünüyorum)
önce selam ve durum raporu vereyim dedim :)
Geçen Pzt annem geldi,
salı ozan hastane kontrol vardı, kan tahlikleri iyi çıktı çok şükür
Çarşamba kendim doktora gittim, perşembe evde büyük temizlik yaptım
Ama nekadar temizlesem de bina çok eski olduğu için belli olmuyordu , ve 4 insan 2 kedi ve 1bebek için çok küçük geliyordu ev artk. Annem "ben burdayken ev bulup taşınsanız ya " dedi ve ben de gaza gelip
cuma ev arayıp, cts tutup, pazar temizleyip, pzt taşındım :) salı çarşamba yerleştik (sayılır) bugün de kadıköyeindik gezmeye.
Çooook yoruldum,daha tam yerleşemedik, annem yarın Ankaraya dönüyor, o burdayken yaparım dediğim şeyleri yapamadım
Ama iyi oldu ne demişler tedbili mekanda ferahlık vardır!
Günaydın kızlar
Canim istahi yerine geldi mi? Gecmis olsun.
canım bizde çarşamba günü 6.ay aşılarını yaptırdık. gitmeden önce ateş düşürücü verdim tedbir için o gün iyiydi. akşam uykuya yatırcakken ateşi yükseldi.sabaha kadar sürekli uyandı ve inledi .damaklarını kontrol ettim, elime bir sertlik sivrilik geldi.heralde damak yarıldı artık dişi çıkmaya başladı. şuanda sadece sivrilik var. kaç günde çıkar acaba ?
2 gündür hiç durmuyor,ağlıyor,şelale gibi kusuyor,yemiyor,uyumuyo sürekli inliyor ağrısı var galiba
hem aşı hem diş bir araya denk geldi.
bacaktan 3 aşı yaptılar. bir tanesinin yeri kıpkırmızı beze yapmış.taş gibi olmuş. ilaç dağılmadımı acaba ? dokununca kıyamet kopartıyo
sanırım bu dönem bütün bebişlerde var aynı sıkıntılar...
Günaydın kızlar
Evet canım diş gibi duruyor. Ateşi var mı peki?
aynı beenn biteydi vadi de yataydık gözümden uyku akıyoo bnde ütü çamaşır boğuştum yoruldum
kuzular iice hareketlendi cnm bnm paşa da öle hep kucakta..kıpır kıpır
yrna fiziktedavi randevusu aldım sırtım boynum ağrıyo feci halde..kuluç var dayanamıyorumm
Bende bu kurtlar vadisini kim izliyor diyordum :))) bende iki gündür temizlik yapıyorum ama kendime değil anneme ve yakın bi arkadaşım var bu ay sonu doğum yapacak kısmetse onun temizliğine yardıma gittim ölüyorum yorgunluktan ama evimin hali perişan ben perişan Cumartesi kocam gelicek italyadan of of bana dinlenmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?