2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım organik ürünlerin fiatları nasıl bizim burda baya bi pahalı ve dediğin giib kilo kilo satılıyor hadi yarım kilo da dese rızayım iki çocuk yer ama kiloyle olunca bütçemizi sorluyor.

Örnek olarak alıntıladım, emziren bütün annelere lafım, lütfen kilo vs takmayın kafanıza emzirmenin keyfini sürün canınız ne istiyorsa yiyin. O kilolar nasıl olsa giderama süt kesilirse geri gelmiyor ( ben yılbaşından beri emziremiyorum sütüm kesildi keşke 100 kilo olsamd sütüm olsa)

Konuşmana çok sevindim , kararınız ne. Olursa olsun. O da sorumlu sorumluluğunu bilsin. Ve aklı başına gelsin inşallah

Bir rahat bırakmıyor Abi'm :)

Çoooooook tatlılar maaşallah

Aybike işgörüşmen için sevindim içimden birses bu iş olacak diyor, Atahanın kahvaltısı da ne güzel aile kahvaltısı olarak başlamış

Rabarba, Kaan ayrı odaya alıştı mı yada senalıştın mı? Nedense bu yeni ev de ben de ayrı odaya yatırmayı düşünmeye başladım
Ama daha tam emin değilim

iyi geceler annişler...
neredeyse herkes ek gıdaya geçti. biz de.
ama ben hala süt yapan şeyler arıyorum.
boza içiyorum, motilium kullanıyorum, milupa nın stile tea var yeni çıkmış sanırım sallama çay onu içiyorum, aktardan da aldım bi çay onu da içiyorum, malt içeceği içiyorum...
daha varsa paylaşın içeyim
hasta olan bebişlere geçmiş olsun...
6. ay aşıları herkesin kolay geçsin inşaallah...

Geçmişi bitirdim cvp yazmaya halim almadı
Dişler alınanlar ilk defa yenenler hayırlı
Hastalıklar sıkıntılar hepimizden uzak olsun

İyi geceler

Geçmişi bitirdim cvp yazmaya halim almadı
Dişler alınanlar ilk defa yenenler hayırlı
Hastalıklar sıkıntılar hepimizden uzak olsun

İyi geceler

Uykusuz ve yorgun olunca bu kadar yazabildim kusura bakmayın

Annem gidecek bugün ve ben yeni eve alışması düzen kurmam gereken 2 kedi
açmam gereken koliler günlük yemek bulaşık işleri
Ve ozanla ilgilenmekten yine pek giremiyebilirim ama iyiyiz mrk etmeyin

Lepistess mamasandalyesinden memnun kalırsın umarım ben daha alamadım biraz daha yerleşelim öyle alıcam

Helal olsun ! Ben 1senedir ev bulup da tasinamadim daha. Nereye tasindin?

maşallah sana neler becermişsin iki gündee:)))

çok teşekkür ederiz teyzesi kızım ilaçları kullanmaya devam ediyor. çok ama çok huysuz onun dışında azıcık öksürüğü var...

Günaydın kızlar

Kızım salı günü akşam ve dün akşam çok kustu ama ne öncesinde ne sonrasında ağlama vs yok birden bütün yediklerini çıkardı. midesi kesin boş kaldı çünkü iki kusmada da yıkamak zorunda kaldık. Resmen musluktan su akar gibi ağzından kusmuk aktı bir kerede.

Birde 3 gecedir geceleri çok kalkıyor ve sabahları erken uyanıyor gece gözleri kapalı ağlıyor. pişpiş diyorum yine uyumuyor. Kafası da ateş gibi yanıyor ben dişe yoruyorum ama bakalım.

Emelcim doktora gostersen?? Gecmis olsun.

canım bizde çarşamba günü 6.ay aşılarını yaptırdık. gitmeden önce ateş düşürücü verdim tedbir için o gün iyiydi. akşam uykuya yatırcakken ateşi yükseldi.sabaha kadar sürekli uyandı ve inledi .damaklarını kontrol ettim, elime bir sertlik sivrilik geldi.heralde damak yarıldı artık dişi çıkmaya başladı. şuanda sadece sivrilik var. kaç günde çıkar acaba ?

2 gündür hiç durmuyor,ağlıyor,şelale gibi kusuyor,yemiyor,uyumuyo sürekli inliyor ağrısı var galiba
hem aşı hem diş bir araya denk geldi.
bacaktan 3 aşı yaptılar. bir tanesinin yeri kıpkırmızı beze yapmış.taş gibi olmuş. ilaç dağılmadımı acaba ? dokununca kıyamet kopartıyo

sanırım bu dönem bütün bebişlerde var aynı sıkıntılar...

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun inşallah birşeyi yoktur dediğin gibi diştendir inşallah
İnşallah canım.
Canım sizin birde aşı gelmiş üstüne. İnşallah bir an önce çıkarda rahatlar oğluşun. Evde anestol varsa aşının üzerine sür canım çok iyi geliyor hem ağrıyı alıyor hemde morarmıyor ben aşıdan gelir gelmez hemen sürüyorum çok şükür bu zamana kadar hiç sorun yaşamadık. Ateş filanda olmadık en yüksek 38.3 olduk.

canım diş olabilir.. benim kızında ateşi yok fakat kafası ateş gibi.. bizim ki de diş eti yarılma aşamasında öyleydi.. eti yarılınca rahatladı şimdi sadece kaşıntısı kaldı..

eviniz hayırlı olsun .. ne hızlısın yahuu :)

dişe benziyor emel. çok zormuş bu diş olayı ya( bir hafta 10 sürebiliyor o huzursuzlukları...eller ve kafası meleğiminde yanıyordu ölçünce normal ateşi ama.

iki tane çıktı şimdi yenileri geliyor anladığım kadarıyla. canım bnm nasıl hırslanıyor saldırıyor çokta tatlı oluyor. bazen gülüyorum haline

Canim istahi yerine geldi mi? Gecmis olsun.

canım çok geldi sayılmaz ama hiç yemiyor değil en azından. yemek aralarını 5-6 saat yapınca bir nebze yiyor. ama sebze meyve hepsi yalan oldu. muhallebi çocuğu oldu yavrum

ya işin zor kısmı damağı delmesi sanırım. melekte damağın yüzeyinde gördüm. yarındası bir milim diş yükselmişti bile..:))

Evet canım diş gibi duruyor. Ateşi var mı peki?

Evet canım diş gibi duruyor. Ateşi var mı peki?

Gerçi arkadaşlarda yazmış sonradan gördüm. Hadi bakalım topicte dişler hızlandı. Biz en sona kalalım inşallah. Daha yeni yeni emzirmenin keyfine vardım. Birde ısırma derdi çıkmasın.

Burka bende çok taşındım şimdiye kadar hem öğrenciyken hemde ailemle ama seni tebrik ediyorum. Pratiklikte son nokta ilan ettim seni kendimce.

çok geçmiş olsun canım
valla iş verseler günde şukadar ağırlık taşıyacaksın diye hayatta yapmayız ama bu bıcırıklar için herşey yapılıyor
bende Irmak ın dediği şu aktivite merkezini aldım, gelsin bakalım kurtarır beni...paşa oturmayı geçti ayakta duracakmış :) öyle kucak falanda değil, ayakları yere basacakmış..sanırım bu çocuk teyzesi gibi yaramaz birşey olacak

evet utanarak söylüyorum biz yıllardır izliyoruz
kuzum maaşallah sana, kendi işlerini bitirdin bide yardıma gidiyorsun :) hazır elin değmişken bi de bize gelsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…