- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.421
labne önerilmiyor.. benim doktorum da labne verme işlenmiş peynir sonuçta dedi.. bebekler için keçi peynirleri satılıyor vakumlu.. şu sütü olan markadan.. küçük bi markette bile bulmuştum ben.. ondan alabilirsin canım.. püre fikride çok iyimiş.. bende öyle yapim :)
maşşallah canım ya Toprak Ali tam ısırmalık :) ıkınızde çok hoşsunuz. sağlıklı buyusun kuzucuk. mama sandalyesine tahta oturur gibide oturmuş:) sizin bebekleri görünce benim oğlumun da büyüdüğünü hatırlıyorum:)
kızlar siz ne zaman çorbalarının içine 50 gr et veya tavuk koymaya başlayacaksınız? sormayı unuttum listede vermediler..
kk izin vermese de chenn bunu çok beğendi..maşallah size..tostik olmuşsunuz..inş. damar tıkanık diildir, bzde de oluyodu sonra geçti çok şükür arada sulanıyo bu seferde :) kıyma verince ferruma gerek yok demiş bi dr arkadaşıma..afiyet şifa olsun mamalar cnm..
sev fa güzel bilgiler için teşekkürler cnm..meyve püresi konusunda dr haklı bnce ama bnde dışarda veririm mecbur kalırsa diodum arkadaşlar tahıllıları bebek sevmiyo genelde meyve seviyo demişlerdi..daha denemedik ama..
Hera 17 dişleriniz ve aşılarınız hayırlı olsun darısı başımıza..6.ay aşılarından korkuyorum:18::18:,
gribeyaz odanıza geçmişsiniz hayırlı olsun bol uykular bebişine de sanada rahatça inş.
Yaa benimki hiçç uyumadı okadar en fazla 4 saat uyumuslugu var. Evet oğlumda her uyandığında meme istiyor emip uyuyor du ama bu hafta nolduysa cok sık uyanıyor ac olmadıgı halde memede durmak istiyor emziği kabul etmiyor bende babayı devreye sokayım bakalım onda napcak.
Ben farkindayim!! Allahim aynada babasini goruyor kikir kikir cilveleniyor simdiden. Tehlikenin farkinda miyiz?!!
haklısın canım açıkçası fiyatı benim içinde pahalıydı. ama işe geri döndüğüm için oğluma annem bakıyor. o yüzden annemi çok bunaltmamak için ona her türlü kolaylığı sağlamak istedim. oğlum sürekli kucak istiyodu.
annemde çok yoruluyordu yani mecbur kaldım.çoğu zaman annemde kalıyorum.kadıncağız hem çocuğa bakıyor hemde çamaşır yemek temizlik derken çok yıpranıyor.
o yüzden bir dediğini iki etmiyorum. :)
kızlar aşımızı olduk geldik.. bi an yavrum hiç susmayacak sandım.. 2 tane sol bacağından bir tane sağ bacağından oldu. gözlerini açamadı ağlamaktan.içim parçalandı.. kilomuz hala üst sınırda tesellim ise kilo alımının biraz olsun yavaşlaması. 10 kilo 70 cm olmuşuz.
kardelen cim.. bizde ki vajinal akıntı prima yüzünden.. direk primamı kullanıyorsun diye sordu evet dedim.. en çok parfüm ve ilaç prima da var o yüzden orasında ki salgı bezlerinin bozulmasına yol açtığı için akıntıya sebep verebilir dedi.. en az ilaç ve parfüm huggies de var istersen onu dene dedi..
aybike cim.. bizim sıpalara sopa gösterme vakti. kesinlikle su içmeleri lazım dedi.. sürekli ver dedi 1 yudum bir yudumdur istersen çok az olması şartı ile şekerle birlikte karıştırabilirsin ama su içmesi şart diye konuştu.. ben ağzından miğdesine pipet sallandırıp içirmeyi ve ya ağzına huni dayayıp öle içirmeyi düşünüyorum artık
Hangir marka sutas mii?? Bilmiorum
O peynirleri ben. Onu da alabilirim ama artik biz ne yiyorsak onu yedireyim noktasindayim bilemiyorum ayrica ozenirsem cok hassas olur gibi geliyor.
Gr bilmiyorum da kizinin avcunun icinkadar kiyma atabilirsin artik dedi bizimki
Gribeyazcım hepimizin bebeklerine maşallah canım.
Kızlar bebekleri su içmeyenler suyunun içine biraz pekmez katın öyle deneyin birde. Şeker yerine pekmez daha sağlıklı heracım.
Persentili gosterdigi bi cizelgesi var doktorun boyu 73 cm olunca dedi ki bu artik cizelgeden cikti, coook uzun dedi. 1yasin altinda kiyafet olmuyor zaten, 1yas alin dedi. Biz bi suredir 12-18ay giyiyoruz dedik. Kiloyu belli etmiyor boydan kurtarior bizimki. Bi arkadasima kilosunu soyleyince aaa hic belli olmuyor demisti, kucagina alsa anlar ya neyse:))
Yeni emzirme pozisyonumuzu anlattim(haninkiz benim uzerimde yatarken memeye gömülüyoru ya) kac senelik doktor o bile sasirdi bak kizin keyfi boyle istiyormus demek ki dedi. Tipitip kizim benim:)))
chen hoşgeldin canım aramıza ve de kolay gelsin :))
evet pekmez daha mantıklı ve de sağlıklı.. teşekkür ederim canım arkadaşımmm
doktor su içmeyen bebeklerin kabızlık yaşayacağını da söyledi.. o yüzden de olabilir sizin.. sen biraz zorla en iyisi..
Kizlar bizim doktor labneyi cok onermedi cok yagli ve kalorili bukadara gerek yok kendi peynirini suda beklet onu yesin dedi, siz biliyorr muydunuz boyle bisey??
Buarada mama konusu acilmisken ben gecen yaptigimi soyleyeyim. Kucuk kavanoz mamalarindan evde baya oldu gibi, balkabagi havuc patatesi rondodan gecrmistim(purutlu sevmedi eeeeh dedim yeter, 9.aya kadar boyle yapabilirmisim) o rondodan gecirdigimi de kucuk cam kaplara koymus buzdolabina atmistim. Disari cikacakken kavanozlardan birine yarisi kadar aldim yanima, goturdum onu yedirdim
Valla iyi de oldu. Bilginize.
labne önerilmiyor.. benim doktorum da labne verme işlenmiş peynir sonuçta dedi.. bebekler için keçi peynirleri satılıyor vakumlu.. şu sütü olan markadan.. küçük bi markette bile bulmuştum ben.. ondan alabilirsin canım.. püre fikride çok iyimiş.. bende öyle yapim :)
teşekkür ederim canım.. bizim odada iken çıt çıkartamıyorduk eşime sürekli kızıyordum ses yapma diye şimdi daha rahatız :)))
Kizlar bizim doktor labneyi cok onermedi cok yagli ve kalorili bukadara gerek yok kendi peynirini suda beklet onu yesin dedi, siz biliyorr muydunuz boyle bisey??
Buarada mama konusu acilmisken ben gecen yaptigimi soyleyeyim. Kucuk kavanoz mamalarindan evde baya oldu gibi, balkabagi havuc patatesi rondodan gecrmistim(purutlu sevmedi eeeeh dedim yeter, 9.aya kadar boyle yapabilirmisim) o rondodan gecirdigimi de kucuk cam kaplara koymus buzdolabina atmistim. Disari cikacakken kavanozlardan birine yarisi kadar aldim yanima, goturdum onu yedirdim
Valla iyi de oldu. Bilginize.
kızlar siz ne zaman çorbalarının içine 50 gr et veya tavuk koymaya başlayacaksınız? sormayı unuttum listede vermediler..
kızlar siz ne zaman çorbalarının içine 50 gr et veya tavuk koymaya başlayacaksınız? Sormayı unuttum listede vermediler..
Hüü hüüü kızlar bir bakıcıyla anlaştım :)
güvenilirliği olan biri tandık vahıstasıyla . 34 yaşında kapalı bir bayan.
Ve şu an bebek bakım kursuna gidiyor :) istesem bulamam kısmet işte
2 çocugu var bir kız bir erkek ..
Istemem ama kızcağız evini bile toparlarım dedi.
Genç olmasıda işime geldi açıkçası evler çok yakın yuppiii kararından vazgeçmezse 17sinde başlıyoruz:))
çok mutluyum bugünn şükürler olsun allahıma ve yavrumun güzel dualırını eksik etmeyen teyzelerine:))
canım benım doktorum geçen ay ceviz kadar verirebilrisn dedi kıyma 3 defa çekilcekmiş olucak ama dedi.
Ben geçen ay vermedim ama bu ay sonu gibi veririm.
cnm ben pekmez içini yakıyor die su vermeye çalışırım suyu pekmezle vermek garip geldi bi dr. a sormalı sanki..pekmez kesinlikle çok sağlıklı hele kimin yaptığını biliyosak, bze kendi köyümüzden gelio halamlar yapıo içim çok rahat şükür..
ootostik kız bn oğluşuma tostik diodum susiim yaw..bz 6-9 giyiyoruz tam oluyo..mont ceket 9-12 sdce..arkadaşında kıskançlık mı yapıyo ne nasıl belli olmuyo olmaz olur mu yüzlerinden belli en başta, illa kucağa almak lazım diil ki..
saol cnm, azar azar ev işlerini kolayladım..ama günler sürer şu çamaşır..kurut as..
labneyi bana da dr umuz söledi krem peynir de dedi, ama ben kendim pek sevmiyorum o tür peynir oğluma da vermem heralde anaokulunda alışır sanırım, beyaz peyniri suda bekletip vereceğim. ev yapımı kavanoz fikri güzel bnm de çok kavanozum var reçellerden minik minik, dışarı çıkarken onları kullanabilirim
bncede işlenmiş cnm ama şu keçi peyniri sütü ne kadar güvenilir onlar da da katkı maddesi varmarkette olanlarda, geçen AOÇ nin ofisinden babam keçi yoğurdu almış mayalamaya süt güzeldi ama yoğurt çok tuzluydu, yapamadık
hepimiz öle cnm oğlanı yatırmadan yatakları açıp pijamaları giyip hazır bekliyoz en son onu odaya getiriyoruz, hışırtı kıpırtı ses olmasın die, ama eşim erken dio oda ayırmaya bide sık uyanıyo..bnm kendime güvenim yok aslında:18:
Genç olmasıda işime geldi açıkçası evler çok yakın yuppiii kararından vazgeçmezse 17sinde başlıyoruz:))
çok mutluyum bugünn şükürler olsun allahıma ve yavrumun güzel dualırını eksik etmeyen teyzelerine:))
canım benım doktorum geçen ay ceviz kadar verirebilrisn dedi kıyma 3 defa çekilcekmiş olucak ama dedi.
Ben peyniri kendim yapiyorum gunluk sutten taze lor oluyor cokta lezzetli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?