2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim nekadar kart bir anne olduğum birkez daha ortaya çıktı :)))
yok canım annemler ayvalıkta, ben izmirdeyim

yok cnm kart anne demeyelim olgun annesin bak ne guzel ne kadar bilincli buyutuyorsn bebegini.bugun moralim cok bozuldu.halk sagligindaki ebemz bize son kullanma tarihi daha kizim dogmadan 1 ay once bitmis bir d vitamini vermis ve ben bunu aylardr kizima kullandm.bugun bitti diye cope atacaktm sok oldum. sk: 07 2013. hemn ozeldeki dr u aradim bi zarari olmaz kimyasal icermiyor dedi.ama ebeye de kendimede cok kiziyorum.nasil verirler onu benm elime.sanki bakkaldan yogurt alr gb artk ebelerin verdiklerininde son kullanma tarine bakcm

canım organik ürünlerin fiatları nasıl bizim burda baya bi pahalı ve dediğin giib kilo kilo satılıyor hadi yarım kilo da dese rızayım iki çocuk yer ama kiloyle olunca bütçemizi sorluyor.

canım bizim pazarcı amca pek garip...pazarcı amca diyorum çünkü talep yok diye tek kişi tezgah açıyor
ne alsam 5 lira kilosu..elma armut patates hepsi 5 tl
bu hafta o da açmamış AOÇ ne gittim ama fiyatlar pahalı geldi bana...azıcık pekmez (200ml) , ufak peynir, ufak yoğurt, kendim içinde kefir aldım 40 tl tuttu

ooo seni alan yaşamış cnm belliymiş önceden, ben çok kararsız bi insanımdır illa biri dürtecek ama dürtüldüm mü de fena gaza gelirim yeterki motive edileyim..rekorunu egale etmek imkansız diyorum sadece..

amann mandalina da mı olmaz bu akşam elma-bisküvi deneyeyim yada kendi sütümden sağayım bakalım kusmazsa suçu portakala atacağım o anlaşıldı..saol cnm ilgin için..

selam canım ben de hala mama sandalye almadım beğendiklerim biraz pahalı buluyorum hala arıyorum kampanya yakalarsam diye.200 tl geçmesini istemiyorum.

haklısın bnce cnm, bnde mama sandalyesine fazla vermek istemiyorum oturcak gibi durmuyo bnm oğlan bebek arabasında zor duruyo çünkü kıpır kıpır sağa sola uzanıyo düşecek gibi sarkıyo..

ayyy çk geçmiş olsun yaa kusunca insan ne yapacağını şaşırıyo bnm elim ayağım dolanıyo inş. dişdir sebebi başka bişey diildir..Allah yardımcın olsun uykudaki sıkıntı en zoru bide..inş. kısa sürer hemen rahatlar cnm

aynen yaa şu sıpacıklar ne hallere soktu, bnm oğlanda ne anakucağında duruyo ne oyun halısında pıt pıt halıdaki oyuncakları çıkarıp ağzına alıyo öle güçlü asılıyor ki önceden saf saf bakar tutamazdı nasıl büyüdü kerata..arabada da durmuyo kıpır kıpır sağa sola aşağı sarkmalar..inş.aktivite masası rahatlatır cnm sizi..

Bnde gttm fiziktedaviye dr. emara boyuna bakalım dedi çk ciddi sıkıntı değilmiş ilaç versem bebeğe geçer dedi sıcak tut masaj ve dolgit krem verdi, kolda elde uyuşma daha ileri boyutuymuş çk şükür bnde yok..

herkese kolay gelsin..ben ütüye devam etmeliyim balkondaki 3.posta kurursa daha 2 posta yıkanacak var ooff

Kızlar alıntı yapmıştım ama ne oldu anlamadım.
Gittik doktora diştenmiş 1-2 güne çıkar dedi. Ateşi 37 çıktı orada. Gelmişken kilosuna bakalım dedi 250gr almış 10 günde:) başımızda yarım santim büyümüş.Biliyorsunuz bizim bıngıldak kapandı kapanacak. Başımız büyürse her ay sorun yokmuş. Boyumuzu ölçmedik. 10 gün içinde ateşi çok yükselirse ve öksürük çoğalırsa gideceğiz. Ara ara öksürüyor 3 gündür. Boğazı çok az kızarmış dedi ilaca gerek yok dedi. bu kadar. Tarhana çorbası ver dedi kaşık maması yerine daha sağlıklı ve besleyici dedi. :)

canım çok tatlısın ya çok güldüm,
ben de ne kadar süt olsa o kadar mutlu oluyorum
ama şu motilium olayı biraz abarttı ben de aşırı sütten öne çekimli yürüyordum bi de benim sağılmıyo malesef sütüm
az sütte çok sütte başa bela:):):)
ısırgan otunun suyunu içmeyi dene, şu ara bolca vardır orda, o da baya süt yapıyomuş

ooo maşallah kuzuna emelcim gayet iyi, dişlere de maşallah
gör bak snein kız herkesi yakalayıp geçecek kilo konusunda,
hmmm kaşık maması yerine tarhana iyi fikirmiş, burda bulamama tarhana ama getirtmeye çalışıcam bende tuzsuz ve baharatsız özel hazırlnamış tarhana

Olsun bu da gececek merak etme. Sen neler atlatmis kadinsin. Kizin da atlatir.

chencim ben de portakaldan diye düşünüyorum

evet çok çabuk büyüdüler,benim kızımda oyun halısnın oyuncaklarına çekingen çekingen pıt pıt vurur du kedi gibi, sonra oyuncaklarla boks yapmaya başladı
şimdi direk oyun halısının tepesine çıkıp oyuncaklarda dahil herşeyi kemiriyor:):):)
hatta oyuncakların asılı olduğu aparata bi bacak atıyo hoppp tepesine çıkıyo

Canım sağolasın sağlıklı olsunda kilosu çok da önemli değil sadece ortalamanın altında olmasın yeter :)
Doktorumuz öyle dedi kızım iki gündür kaşık mamasını kusuyor söyleyince onun yerine tarhana ver dedi.

Bunu gormemistim. Oh cok sevindim.

yok canım güvenmemek lazım, her zaman kontrol etmek lazım, ben doktorlara bile güvenmiyorum artık, dikkatsiz bi anlarına denk gelip bi şey yapıveriyolar, pürdikkat olmak bize düşüyor
ama üzülme bak katkı maddesi olmadığı için sorn olmazmış
bizim de öyle zavallı yavruma türkiyede 2.ay da yapılan ve o zaman bile çocukalara çok ağır gelen verem aşısı ve karma aşıyı 15.gününde yapmışlar
düşünsene 15 günlük bebek ne kadar ağır geldi allah bilir, zaten ilk 2 hafta hep melek gibi sürekli uyuyan yavrumun düzeni bozulmuştu, demekki aşılar yüzünden oldu öyle sonradan uyukaları çok kötü oldu, neyseki düzeni otruttuk tekrar

kızlar portakal konuşulmuş alıntı yapamıyorum.Toprak Ali ye de portakal alerji yaptı.el bileklerinde kırmızı sivilcemsi şeyler çıktı sonra geçti.aslında verilmiyor en az 8. ay olmalı diye biliyorum ama bir kere ben yerken elini atmıştı verdim azıcık ama hemen tepki gösterdi aklınızda olsun.biz pek alerjik değiliz bence çoğunuzun bebeği tepki verebilir diye düşünüyorum.zaten faydasından çok zararı var şu an onlara.bende boş bulundum verdim. her şeye yalanıyor,sulanıyor artık dayanamıyorum

kızlar en zor kısmı yarılma kısmı.. 5 inde başladı dişleri çıkmaya.. 3 günde anca bu kadar oldu hergün bir tırtığını çıkarttı diyelim.. Eki Görüntüle 966886

alllammm alllammm yerim ben o dişleri ya, hem heyecanlı hem ço kzor umarım kolayca atlatır canım
ben yürümeye başladıktan sonra çıkarmışım dişlerimi, 9 aylıkken yürümüşüm, yani o kadar miniğimki ve ortalıkta dolanıyorum sehpaların arkasında falan gözükmüyorum öyle resimlerim var, ama dişerim nerdeyse 1 yaşında çıkmış
benim kızda da henüz diş belirtisi yok muhtemelen geç çıkartacak
ama çok heyecanlı ben de merakla bekliyorum
annem geç çıkartsın yoksa çok ısırıyolar diyo, benim de 1 yaşıma doğru dişlerim çıkıp annemi ısırmaya başlayınca annem sütten kesmiş, çok kızdım ona
bana bi ısırsın sen de bıraktırısın diyo, benim kzımın da damakları baya sertleşti aslında ama hiç diş belirtisi yok, ama o sertleşmiş damaklarla bile ısırıyo bazen, sonra da gözümün içine bakıp gülüyor

kaç diş var canım orda ben 2 gördüm

kızlar kızım bu sabah uynadığında sol yanağı kıpkırmızıydı daha hala da geçmedi,
gece yıkayıp uyutmuştum saat 8 de, ilk uykusnu uzun uyudu ve sol tarafına yatarak uyudu
acaba banyo sırasında cildi kuruyup uzunca sürede üzerine yatınca tahriş mi olduki
böyle yanık gibi kocaman bi kırmızılık, kaç saat oldu hala geçmedi, ilk uykusunda soluna yattı sonra hep sağına çevirip uyuttum
başka bi şey değildir demi allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…