2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

vla aynen bnde kımlıge saatlerce bakarım sahtemı dıe son dakka golu falan yermıyım dıe :)

hani benim recebim recebim sarı lira vereceğim.....canım sen bence bildiğinden şaşma

:))) ayyhh çocuğumu bir isim yüzünden mağdur edemem :)
kesin kararlıyım kız olursa zehra erkek olursa ömer musab
ama zaten hiç düşünmeme gerek yok
allah bilir de tabi sümeyye'me kız kardeş geliyor bence :)
yani benim içime öyle doğuyor...

kızlar geçmişi çok okuyamadım cinsiyetleri çok net belli olan oldumu
hani 12 haftada belli olur diyolardı ben bu cumartesi doktora gittim ikili test için söylemedi kendi doktorum doğuma gitmişti yarın kendi doktoruma gidecem inş.
heyecanım yine tavan yaptıııı

Merhaba kızlar ben geldim, iş yerinde olduğum için girsemde yorum yazmam zor oluyor. Gizli saklı yazılarınızı okumaya çalışıyorum. İyi sonuç alanların gözü aydın diyorum öpüyorum sizleri, takibimdesiniz :))

Ağustos çiçeğimi bağustos böceğimi hep birlikte merakla bekliyoruz.Allahım hepimizin kalbinden geçeni versin tabi önce hayırlısı:)

ben 13+2 deyim..benim de ikili test esnasında belli etmedi bebiş,doğru pozisyonu verirse 12. haftada da görmek mümkünmüş..dün de kesin kız dedi doktorumuz...çünkü bacak arasını görebilmiş...

Hepinize iyi haftasonları diliyorum kızlar.Benim mesai bitti ama burayı bırakamıyorum.2 günlük istirahatten sonra görüşmek dileğiyle.KUZULARA iyi bakın tabi kendinize de.....ÖPÜYORUM HEPİNİZİ KIZLAAAR

ben 13+2 deyim..benim de ikili test esnasında belli etmedi bebiş,doğru pozisyonu verirse 12. haftada da görmek mümkünmüş..dün de kesin kız dedi doktorumuz...çünkü bacak arasını görebilmiş...

hyrli olsun cnm minik prensesn ins bzde ogrenirz en kisa zmnda

bende 12. haftamde bi ümitle gitmiştim canm ama boş döndüm öğrenemedik. Ama çok şükür sağlığı iyiydi oan oda yetti. dr.um 1 ay sonra gel dedi 1 haftam bitti kaldı 3 haftaa.. İnş. bizlerde öğreniriz artk

Kız hürrem gibisin guldurdun beni cok merak ettim burcun ne?

kizlar ben bugun tuvalete porcoz doktum ve yanlisikla soludum genizimde hissetttim resmen birsey olurmu bebegime...ardindan hamen acik havaya ciktim.derin derin nefes aldim...bir kase sarimsakli yogurt yedimmm...elimi yuzumu yikadim bol bol...cok korkuyorum ve kendimi cok kotu hissediyorum sakinlesemiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…