- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.521
Doğuma gidene kadar DOĞUKAN düşündük.Sonra doğumdan sonra illa da DENİZ olsun dedim.Güya eşimle anlaşmıştık kız adı bana erkek adı ona aitti.Sonra kayınpeder devreye girdi gelinim ne isterse o olur dedi valla ben de balıklama atladım.Kimliği elime alıp dakikalarca sahte mi diye baktım beni kandırır da kendi istediği ismi koyar diye GERÇEKMİŞ
hani benim recebim recebim sarı lira vereceğim.....canım sen bence bildiğinden şaşma
vla aynen bnde kımlıge saatlerce bakarım sahtemı dıe son dakka golu falan yermıyım dıe :)
İki isimde sorunlu desene
Kızım kimlik çıtıktan sonra baksak ne olur bence sen işini garantiye al beraber git kimliğe.Ne olur ne olmaz
kızlar geçmişi çok okuyamadım cinsiyetleri çok net belli olan oldumu
hani 12 haftada belli olur diyolardı ben bu cumartesi doktora gittim ikili test için söylemedikendi doktorum doğuma gitmişti yarın kendi doktoruma gidecem inş.
heyecanım yine tavan yaptıııı
hani 12 haftada belli olur diyolardı ben bu cumartesi doktora gittim ikili test için söylemedikendi doktorum doğuma gitmişti yarın kendi doktoruma gidecem inş.
bncede mantikli cnm isimi sansa birakamam son dakka golu yemim ben
ben 13+2 deyim..benim de ikili test esnasında belli etmedi bebiş,doğru pozisyonu verirse 12. haftada da görmek mümkünmüş..dün de kesin kız dedi doktorumuz...çünkü bacak arasını görebilmiş...
Hepinize iyi haftasonları diliyorum kızlar.Benim mesai bitti ama burayı bırakamıyorum.2 günlük istirahatten sonra görüşmek dileğiyle.KUZULARA iyi bakın tabi kendinize de.....ÖPÜYORUM HEPİNİZİ KIZLAAAR
ben 13+2 deyim..benim de ikili test esnasında belli etmedi bebiş,doğru pozisyonu verirse 12. haftada da görmek mümkünmüş..dün de kesin kız dedi doktorumuz...çünkü bacak arasını görebilmiş...
canım bence eşin takılmışsa isim konusuna sen de küçük bir oyun oyna ona. bir gece yanında çığlıkla fırla. ne oldu diye sorunca "babanı gördüm rüyamda torunumun ömrü uzun bana benzemesin, kendi adıyla yaşasın" dedi bana de. üzerine biraz da ağla. tabi bunu yemesi için önce bu ismi kabul ettiğini söyle baya benimsediğini düşünsün. bir ay falan geçince yap. ben bu rüyanın üzerine bu ismi koyamam diye sen de o zaman diretirsin.
tabi yok ben bunları yapamam dersen cengiz ismine alışsan iyi olur. fena da sayılmaz zaten =)
ağustos çiçeğimi bağustos böceğimi hep birlikte merakla bekliyoruz.allahım hepimizin kalbinden geçeni versin tabi önce hayırlısı:)
Hayırlısı olur inşallah minik çiçeğin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?