- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.561
herkese günaydın. madem rüyalardan gidiyoruz ben de gördüm bebişimi rüyamda. çok güzel bir deniz vardı, masmavi durgun, hava pırıl pırıldı ve ben kumsaldaydım. denizin içinde bir sepet bana doğru geliyordu. içinde maviler giymiş çok güzel bir bebek vardı. uyandığımda erkek olacağına yordum ama geçen kontrolde kız mı olacak ne dedi doktor. ama net değil dedi. kız olsun erkek olsun farketmez ama içime doğan erkek hala. bakalım bu cuma belli olur sanırım.
kızlar günaydıııınnnnn....
bu rüya da benden hepinize gelsin
dün gece rüyamda doğum yaptığımı gördüm. ve doğumumu annem yaptırıyor. acı çok az oluyor ve bir anda geçiyor. sonra annem bebişimi sarmalamış bana uzatıyor.gözleri sanki boncuk gibi çok güzeldi. sonra eşofmanımı üzerime çekip hiç bişey olmamış gibi kucağımda bebeğimle geziyorum. sonra ağzına medine hurması değiriyorum. uyuyup uyanıyor sonra da emziriyorum ve tekrar yatırdığımda bi bakıyorum ki kocaman bir oğlan olmuş. sevinçten ağlıyorum. çok garip bir rüyaydı :)
kızlar günaydıııınnnnn....
bu rüya da benden hepinize gelsin
dün gece rüyamda doğum yaptığımı gördüm. ve doğumumu annem yaptırıyor. acı çok az oluyor ve bir anda geçiyor. sonra annem bebişimi sarmalamış bana uzatıyor.gözleri sanki bocuk çok güzeldi. sonra eşofmanımı üzerime çekip hiç bişey olmamış gibi kucağımda bebeğimle geziyorum. sonra ağzına medine hurması değiriyorum. uyuyup uyanıyor sonra da emziriyorum ve tekrar yatırdığımda bi bakıyorum ki kocaman bir oğlan olmuş. sevinçten ağlıyorum. çok garip bir rüyaydı :)
inanmıyorum resmen aynı rüyaları görmüşüz, bikaç fark dışında... ben daha hamile olduğumu bilmiyordum. adetime bikaç gün vardı.. rüyamda doğum yapmışım, ilk evde uyanıyorum, normal doğummuş, hiç ağrı sızım yok, yapmamış gibiyim. kucağıma bebeğimi veriyolar, gözleri yumuk yumuk daha minicik. aradan 20-25 dk geçiyo, büyümüş hemen, 6-7 aylık gibi ama annecim annecim diyo gülerek, bikaç saat sonra 3-4 yaşındaydı, evde koşturup bana oyunlar yapıyodu. o rüyadan çok etkilenmiştim ve çok mutlu uyanmıştım. zaten bikaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim :)
Kızlar bende rüyamda uçağa bindiğimi gördüm ve sol göğsümden süt dışarı taşmıştı damliyordu sizce ne demek yorumlayabilen varmidir :)
Çok güzel bir ruyaymis maşallah Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasib etsin
bu arada daha çook var gerçi ama bebeğim biraz geç gelse ramazan bayramında doğacak... aslında hepimizin biraz geç/erken gelme durumunda öyle bir olasılığı var. doktorlarımız muhtemelen biyerlere tatile gitmiş olucak kızlar, napıcaz, şimdiden bunu takmaya başladım resmen... geçen seneden hatırlıyorum, ameliyat olucaktım, doktorum bayağı uzun bi tatilden gelmişti (aynı doktor) şuanki beklenen doğum tarihi de kadir gecesi görünüyo bu arada, gerçekten o gece doğmasını çok isterdim...
günaydın güzel anneler ve melekleriBu aralar çok güzel rüyalarla uyanıyorum... Bebişimi gördüm yine... Kundakta kucağıma veriyorlardı Annesinin balıdır o
Benimki de bayrama denk geliyor:18: Ama illa ki bi nöbetçi doktor ebe olur heralde :94:
nasılsınız güzel hamişlerr
ya kızlar bişiy sorcam haftaya cumartesi ucak yolculuğu yapıcam internetten arastırdım ama net bişey bulamadım acaba x ray den geciriyolarmı yoksa ayrıcamı arıyolar ...
kimisi x ray den geciriyor yazıyor kimi gecirmiyolar bazılarıda x ray etkilemez yazıyor uff kafam cok karıstı...:44:
yakın zamanda ucağa binen oldumu yada yakınınlarından biri hamileyken bindimi nasıl bi uygulama var yardımcı olunn kuzucuklar yaaa
tatlım günaydın ben binmedim ama ablam geliyordu hamileyken türkiyeye bence x raydan gecirseler de sorun olmaz zaten şimdi tüm avmlerde bu cihaz var sorun olucağını düşünmüyorum.
Ablamında şimdi hem prensi hem prensesi var maşallah
sende kafana takma ama endişeliysen ara doktoruna sor bu daha iyi gelicektir
anladım canım evet avm lerde gecmiyorum sorun olmuyor ama havaalanında malum aramadıkları yerimiz kalmıyorr
maşallah ablanın minişlerinebende sorun olcağını sanmıyorum ama eim biraz pimpirikleniyoo
sağol kuzum olmadı doktoru arayıp sorucam
aynen tatlım kendi başımıza karar vermektense onların bilgisine güvenmek daha yerli olacaktır..
sana ve bebişine bir ömür sağlık diliyorum
senşnde cinsiyetin belli olamamıştı dimi daha:26:
aradım doktorumu canım gecme dedi zaten hamile olduğunu söylersen gecirmezler dedi..
ama istersen p tesi gel rapor verelim için rahat git dedi cok seviyom doktorumu yaainş benimde doğumumda o olur bayramdan 1 gün önce normal sartlarda
evet canım ya belli olmadıı götermedi kendini bize sanki yabancıyız
amin kuzum benim hep birlikte sağlıklı bi ömrümüz olsun ailecek
bu arada kan vermiştim ya ikili tarama için ondada hic bir orun yokmuss cok sükürr
.supersın cnm hıc gulucem yoktu :)kocamınkılerdede gelenek vala dedeyle benımkının adı aynı ıstermısn son dakka bı gol atsınlar bana :) dede torun torunun cocugu bı takım :) bde kız olursa babannenn adını koymakta var onlarda cok ornegı var..aman banane gorumcemde hamıle o koysun sulaleden bırının adını ben hıc ugrasamam..bızımkı ana baba sulale dılmı..hem ben ıstesem benım kendı annem babam ıstemez.bı aıleye bı ısım yter derler cıdden ne gerek var ya kım cıkarmıs bunu
merhaba kızlar yaa sabah sabah mide berbat oldu...
dün anlatmıştım tahlil sonuçlarımda kan değerlerim düşük çıkmıştı ve sağlık ocağından ferro sanol verdiler demiştim
bugun kahvaltıdan önce çay kaşığına 8 damla damlattım ve gözümü kapatıp içtim.....
aman allahıııım o nasıl iğrenç bir tat çok afedersiniz öğürmekten karnımın içi acıdı kusamadım da
allahım bir büyük elma yedim ekmek su reçel elime ne gecerse ağzıma attım ama kesinlikle ağzımdaki o iğrenç tat gitmedi
kahvaltımda zehir oldu...
pazartesi hemen sağlık ocağına gidip durumu anlatıcam başka bir ilaç isticem mümkün değil ben o iğrenç şeyi içememm
kızlar siz kan ilacı kullanıyormusunuz
kullanıyorsanız ne kullannıyorsunuz
nolur bi akıl verin bana midemi çok rahatsız etmicek bir ilaç isticem doktordan ....
ooooffff ilaç içmekten bi hal oldum((
bizimkide göstermedi
önümüzdeki kontrollere inşallah.
ne güzel insanın arkasını döndüğünde güvenebilceği bir doktoru olunca kendini rahat hissediyor.
bizim ikili test sonuclarımız henüz çıkmadılar ama doktor ense ölçümümüzün iyi olduğunu söylemişti..
maşallah kuzuna senin adına çok sevindim tatlım..
evet Allahım ailecek herkese uzun ömürler nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?