2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende rüyamda uçağa bindiğimi gördüm ve sol göğsümden süt dışarı taşmıştı damliyordu sizce ne demek yorumlayabilen varmidir :)

Çok güzel bir ruyaymis maşallah Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasib etsin

inanmıyorum resmen aynı rüyaları görmüşüz, bikaç fark dışında... ben daha hamile olduğumu bilmiyordum. adetime bikaç gün vardı.. rüyamda doğum yapmışım, ilk evde uyanıyorum, normal doğummuş, hiç ağrı sızım yok, yapmamış gibiyim. kucağıma bebeğimi veriyolar, gözleri yumuk yumuk daha minicik. aradan 20-25 dk geçiyo, büyümüş hemen, 6-7 aylık gibi ama annecim annecim diyo gülerek, bikaç saat sonra 3-4 yaşındaydı, evde koşturup bana oyunlar yapıyodu. o rüyadan çok etkilenmiştim ve çok mutlu uyanmıştım. zaten bikaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim :)

gerçekten yaaa hemen hemen aynı :) beni en çok etkileyen kısmı ağzına hurma sürmem oldu. hayırlısı bakalım canım. ama rüyamın çok güzel olduğuna inanıyorum inşallahhh :))) umarım seninki de öyledir :)

Kızlar bende rüyamda uçağa bindiğimi gördüm ve sol göğsümden süt dışarı taşmıştı damliyordu sizce ne demek yorumlayabilen varmidir :)

rüyan çok güzel canım. uçak hızlı ve güzel haber derler. doğum yapınca sütün de bol olacak heralde. bol bol emzireceksin bebişini mamaya gerek kalmadan :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

bu arada daha çook var gerçi ama bebeğim biraz geç gelse ramazan bayramında doğacak... aslında hepimizin biraz geç/erken gelme durumunda öyle bir olasılığı var. doktorlarımız muhtemelen biyerlere tatile gitmiş olucak kızlar, napıcaz, şimdiden bunu takmaya başladım resmen... geçen seneden hatırlıyorum, ameliyat olucaktım, doktorum bayağı uzun bi tatilden gelmişti (aynı doktor) şuanki beklenen doğum tarihi de kadir gecesi görünüyo bu arada, gerçekten o gece doğmasını çok isterdim...

Benimki de bayrama denk geliyor:18: Ama illa ki bi nöbetçi doktor ebe olur heralde :94:

günaydın güzel anneler ve melekleri Bu aralar çok güzel rüyalarla uyanıyorum... Bebişimi gördüm yine... Kundakta kucağıma veriyorlardı Annesinin balıdır o

yaa maşallah herkes ne güzel rüyalar görmüş öyle..hayırlısı olsun...ben bu konuda müzdaribim..bugünlerde hep sıkıntılı rüyalar görüyorum..ama bebekle ilgili değil.saça sapan şeyler...huzursuz uyanıyorum..günüm daha da huzursuz oluyor...çok midem bulanarak sersemlemiş bi şekilde uyuyorum progestan yüzünden. Hiç tadım yok...ondan mı acabaa...bide yoğun çalışıyorum...stresss falan ...offf

nasılsınız güzel hamişlerr
ya kızlar bişiy sorcam haftaya cumartesi ucak yolculuğu yapıcam internetten arastırdım ama net bişey bulamadım acaba x ray den geciriyolarmı yoksa ayrıcamı arıyolar ...
kimisi x ray den geciriyor yazıyor kimi gecirmiyolar bazılarıda x ray etkilemez yazıyor uff kafam cok karıstı...:44:
yakın zamanda ucağa binen oldumu yada yakınınlarından biri hamileyken bindimi nasıl bi uygulama var yardımcı olunn kuzucuklar yaaa

tatlım günaydın ben binmedim ama ablam geliyordu hamileyken türkiyeye bence x raydan gecirseler de sorun olmaz zaten şimdi tüm avmlerde bu cihaz var sorun olucağını düşünmüyorum.
Ablamında şimdi hem prensi hem prensesi var maşallah
sende kafana takma ama endişeliysen ara doktoruna sor bu daha iyi gelicektir

anladım canım evet avm lerde gecmiyorum sorun olmuyor ama havaalanında malum aramadıkları yerimiz kalmıyorr
maşallah ablanın minişlerinebende sorun olcağını sanmıyorum ama eim biraz pimpirikleniyoo
sağol kuzum olmadı doktoru arayıp sorucam

aynen tatlım kendi başımıza karar vermektense onların bilgisine güvenmek daha yerli olacaktır..
sana ve bebişine bir ömür sağlık diliyorum
senşnde cinsiyetin belli olamamıştı dimi daha:26:

merhaba kızlar yaa sabah sabah mide berbat oldu...
dün anlatmıştım tahlil sonuçlarımda kan değerlerim düşük çıkmıştı ve sağlık ocağından ferro sanol verdiler demiştim
bugun kahvaltıdan önce çay kaşığına 8 damla damlattım ve gözümü kapatıp içtim.....
aman allahıııım o nasıl iğrenç bir tat çok afedersiniz öğürmekten karnımın içi acıdı kusamadım da
allahım bir büyük elma yedim ekmek su reçel elime ne gecerse ağzıma attım ama kesinlikle ağzımdaki o iğrenç tat gitmedi
kahvaltımda zehir oldu...
pazartesi hemen sağlık ocağına gidip durumu anlatıcam başka bir ilaç isticem mümkün değil ben o iğrenç şeyi içememm
kızlar siz kan ilacı kullanıyormusunuz
kullanıyorsanız ne kullannıyorsunuz
nolur bi akıl verin bana midemi çok rahatsız etmicek bir ilaç isticem doktordan ....
ooooffff ilaç içmekten bi hal oldum ((

aynen tatlım kendi başımıza karar vermektense onların bilgisine güvenmek daha yerli olacaktır..
sana ve bebişine bir ömür sağlık diliyorum
senşnde cinsiyetin belli olamamıştı dimi daha:26:

aradım doktorumu canım gecme dedi zaten hamile olduğunu söylersen gecirmezler dedi..
ama istersen p tesi gel rapor verelim için rahat git dedi cok seviyom doktorumu yaa inş benimde doğumumda o olur bayramdan 1 gün önce normal sartlarda
evet canım ya belli olmadıı götermedi kendini bize sanki yabancıyız
amin kuzum benim hep birlikte sağlıklı bi ömrümüz olsun ailecek
bu arada kan vermiştim ya ikili tarama için ondada hic bir orun yokmuss cok sükürr

bizimkide göstermedi
önümüzdeki kontrollere inşallah.
ne güzel insanın arkasını döndüğünde güvenebilceği bir doktoru olunca kendini rahat hissediyor.
bizim ikili test sonuclarımız henüz çıkmadılar ama doktor ense ölçümümüzün iyi olduğunu söylemişti..
maşallah kuzuna senin adına çok sevindim tatlım..
evet Allahım ailecek herkese uzun ömürler nasip etsin..

.
Katilitorum canum sana ya ayni sey bizde de var esimim memleketinde gelenek haline gelmis.hamile olunca isimler belli herkes bi beklenyi icinde baska isim verincede hayal kirikligi

Benim üç ayim bitti folbiol ve progesteronu kesip kanım ii olduğu halde ferrum fort kapsül Verdi günde bir tane alıyorum ileride kan azalması goruluyormus önlem amaçlı içiyorum damla olarak ileride devit vitamini vereceğini söylemişti doktorum sen kan için olduğuna eminmisin canım devit vitamini olmasın o

Son düzenleme:

napalım 1 aya yakın daha beklicez sağlıklılar ya cok sükür bekleriz
aynen öle güven cok önemli canım ya Allahtan sonra kuzunu ona emanet ediyosun gözün kapalı güven cok önemli
oda ii cıkar kafana takma kuzum hepimizin kuzucuklarına maşallahbizimde erken cıkmış 1 haftaiçinde demişti ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…