2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benım ıkı ısmım var.ve bu yasıma kadr hep zorlandım.adım melek hande..ama hep hande derler aılem arkadslarm.ama ılk ısmım melek oldugu ıcın okulda flan yoklamadan oyle gorduklerı ıcın ogretmenler melek dıodu.ben hıc ustume alınmıodum tabı.smdıde sadece doktorum melek dıyo bana allahtan alıstım.sınavlarda optık okuyucu doldurmak zulumdu bana:) o yuzden ben de cıft ısım ıstemıyorum ben cektım o cekmesn ama genede buyuk konusmım:)

aaay allah sizi napmasın hiç güleceğim yoktu :)))
benim kızımın adı sümeyye ikincisi kız olursa zehra erkek olursa ömer musab düşünüyoruz..
Walla isim konusu önemli kimseyi karıştıramam eşimin istediği isim bile hoşuma gitmezse düşünmem yani...

bence de aynısını bende söylüyorum sadece isim koyarak anılmazki anne baba. Dediğin gibi git yasin oku onun istediği gibi birisi ol onun geride bıraktıklarına sahip çık onları üzme ne bileyim hayır yap bu tam tersini yapıyor ismi koycak gerisi ne olursa olsun böyle olmazki sen koyunca ben mutsuzmu olcam razımıyım hiç önemi yok demekki kendini borçlu niye hissediyorsunki deliricem ya valla billa düşündükçe çıldırıyorum valla inşallah kız olur dünyanın en mutlu insanı ben olurum allah görüyor yukarda

canım bence eşin takılmışsa isim konusuna sen de küçük bir oyun oyna ona. bir gece yanında çığlıkla fırla. ne oldu diye sorunca "babanı gördüm rüyamda torunumun ömrü uzun bana benzemesin, kendi adıyla yaşasın" dedi bana de. üzerine biraz da ağla. tabi bunu yemesi için önce bu ismi kabul ettiğini söyle baya benimsediğini düşünsün. bir ay falan geçince yap. ben bu rüyanın üzerine bu ismi koyamam diye sen de o zaman diretirsin.

tabi yok ben bunları yapamam dersen cengiz ismine alışsan iyi olur. fena da sayılmaz zaten =)

bncede cok hassas bı konu.ya 9 ay bız cekıorz adamlar uzaktan ızlıo ondan snra yok efendm ısmı su olsun yok yaaa :)

İşte buuuuu!!! Kadının gücü! Bravo vallahi eziyetini sıkıntısını ilk hamile kaldığın günden beri çek sonra yok annem yok babam.Gitsin kendileri de doğursunlar koysunlar.Biz niye anne babamızın ismin koymayalım bizimki iskele babası mı?

super bı fıkırrrr :)

Anaaam kız bu fikri nerden buldun.Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez vallahi.Ama süpermiş haa tuttum bunu:)

aynı teklıfı bız yapsak nası bı cvp alırz acaba merak ettmm bı test etmekte fayda var kocışe bı sorucam bakalım ne dıcek

oylemı nası tesaduf oldu.ben denız ısmını erkeklere cok yakıstırıyorum allah uzun omur versn oglusuna canım saglıklı basarılı

Doğuma gidene kadar DOĞUKAN düşündük.Sonra doğumdan sonra illa da DENİZ olsun dedim.Güya eşimle anlaşmıştık kız adı bana erkek adı ona aitti.Sonra kayınpeder devreye girdi gelinim ne isterse o olur dedi valla ben de balıklama atladım.Kimliği elime alıp dakikalarca sahte mi diye baktım beni kandırır da kendi istediği ismi koyar diye GERÇEKMİŞ

kızlar merhaballar ben geldimmmmm... kusura bakmayın geçmişi okuyacak zamanım yok.
hastalarımıza geçmiş olsun
sonuçları güzel olanlara ve cinsiyet öğrenenlere de hayırlı olsun diyorum....

cnm bu cengız ısmını koyabılıcek bska kımse yokmu aılede.bska torunlar gelınler mustakbel gelınler potansıyel hamıleler falan :)pası onlara atsan...en azından ıkıncıye kadar raht edersınn bebısım:)

aynen katılıyorum...
Kayınvalidem hamile olduğumu duyduğunda recep geliyoor dedi...
Ayyh dedim ne recebi yaa :))
allah nasip edip de erkek olursa mümkün değil recep koymam
şuanda 2 görümcem de hamile en son ben bebeğimi dünyaya getirecem
ve hiçbirimizin bebeğinin cinsiyeti belli değil
görücem bakim diğerlerinin oğlu olursa onlarada aynısını söylücek mi???

Oğluşum olursa Göktürk Kaan, kızım olursa Asel Irmak inşaallah

Cnım isimler yazılınca güzel görünüyor ama söylenirken karışıklık çıkar örneğin kaan isminde kiminde Ğ var yani KAĞAN olabiliyor yani karışabilir asel de AYSEL le karışabilir.Yani bu nacizane fikrim canım.Örneğin benim kızkardeşimin adı TUBA bir yerde isim falan lazım olsa Ğ harfi var mı diye soruyorlar çok kızıyor

Anacığım ben bu teklifi yapmam benim babamın ismi bir çocuğa konulacak isim değil:))))))))))))

supersın cnm hıc gulucem yoktu :)kocamınkılerdede gelenek vala dedeyle benımkının adı aynı ıstermısn son dakka bı gol atsınlar bana :) dede torun torunun cocugu bı takım :) bde kız olursa babannenn adını koymakta var onlarda cok ornegı var..aman banane gorumcemde hamıle o koysun sulaleden bırının adını ben hıc ugrasamam..bızımkı ana baba sulale dılmı..hem ben ıstesem benım kendı annem babam ıstemez.bı aıleye bı ısım yter derler cıdden ne gerek var ya kım cıkarmıs bunu

bnmde ablamın adı tugba her sefernde sorun cıkıo tuba yazılıo anlasılmıo cok sorun cıkıo

Hani benim Recebim Recebim sarı lira vereceğim.....Canım sen bence bildiğinden şaşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…