2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hazarcım ben facedeki gruptan ayrıldım ya çok fazla bildirim geliyodu. Burasının yeterli olduğunu düşündüm. Ama eğer istersen ordan arkadaş olabiliriz [/QUOTE]

ozelden yazdım cicimm sanaaa

sorma cnm evde delırıcem dıe korkuyorum,bayılsam kımsenın ruhu duymazz o değil insanlarla bır araya gelınce konusamaz oluyor ınsan artık yabanı gibi sen insanmısın aaaa insan fln dıesı gelıo ınsanın eheheheheh:):):):)

Bendede tam aksi oldu kızlar iki kızım var onların hamileliğinde doğdukları ana kadar göğüslerimde tık yoktu şimdi ki ise daha iki buçuk aylık göğüslerimde hassasiyet var şaşkınlık içindeyim dogrusu inşallah hayırlı sağlıklı bir oğlum olur :)

Arkadaşlar kayınpederim kaybettiğimizde 1 aylık hamileymişim şimdi 3 aylık hamileyim ve eşim dedesinin ismi olcak ille diye tutundu bende cengiz ismini hiç sevmiyorum hiç böyle hayal etmemiştim ben kesinlikle istemiyorum ama başada çıkamıyorum çok kötü çıkmazdayım sözümü dinlemiyor ikimiz ortak bir isim bulalım diyorum yanaşmıyor bile ben napcam yaavalla ağla ağla şişiyorum

canlarr bebişimi gördüm bugün zıp zıp zıplıyordu sıpammm heyecendan ölecektim... 2li test için gittik 1.7 çıktı ense kalınlığı normal dedi doktor bakalım 10 gün sonra belli olacak sonuçlarımız güzel olur inşallah...

canım benim uzme kendını kulagına okutsanız da kımlıge yazmasanız olmaz mı ıkı ısım okunur biri yazılır veya 3 ısım okunue ıkısı yazılır cengız yazılmayan kısımda olur mesela. Benım esımde babası hayatta ıken hemde ısmını koymak ıstedı kı Allah tan benım sevdıgım bır ısımdı Mustafa ıkıncıyı de ben koydum kımlıkte Mustafa Hazar oldu ama kulagına Ahmet Mustafa Hazar okundu. Umarım esın daha anlayıslı olur ama zor bır durum

canım bence bir süre isi konusunu askıya alın...aradan biraz zaman geçsin.şuan eşinin duygusal davranması normal..bi süre lafını yapma...en sona doğru hala diretiyorsa kendin çok istediğin bir isim seç ve o isime ekleyin.iki isimli olur..sen kendi istediğin isimle çağırırsın .bir öneri.....

Kızlar bugün gittiğim sağlık ocağında bana ferro sanol kan ilacı verdiler
kan değerlerim düşükmüş monovit ferro sanol folbiol hepsi karışacak walla...

aynı durum bende de sözkonusu, nedir bu dede merakı anlaymadım, benim eşimde muzaffer koymak istiyor dedesinin adı:):)
bizde de izmirde yani kadınlara verilir bu isim, bana da hiç sıcak gelmiyor o yüzden,
yavaş yavaş ikna ediyor gibiyim sanki ama,
sen de yavaş yavaş ikna etmeye çalış, daha iyi alternatifler sun, inada binerlerse vazgeçrimek zor oluyor eşleri malesef,
o nendel çok üzülmeden çaktırmadan yavaş yavaş ikna edersin...

Canım ağlama. Simdi sen doğumdan yeni çıkınca kimliğini esın cikarttiracak. İstedigini yazdiracaktir.O yuzden bence güzelce konusarak iki isim koyalım de.yani onunda inat etmemesi lazım acisi yeni olduğu icin onuda anlamak lazım.

benım esımın adı zaten dedesının adı :) heralde boyle bı ıstekte bulunmaz baba aynı oglu aynı falan...ya bnce ısmı anne koymalı.9 ay bız tasıcaz onu butun dertlerı bız cekıcez bu oncelık bızım hakkımz bence.ama oturulup ortak bı ısımde koyulması guzel... bzm erkek olursa bellı zaten.kız olursa bnm kafamdakı net ama babamız yan cızıo :)

Arkadaşlar ben 2 isime karşıyım mesela dedesinin ismi cengiz diye cengiz istiyor babası kayınpeder yeni öldü ama ben istemiyorum 2 isim hem nasıl olcakki mesela ben efe diycem onlar cengiz diycek ben kayınvalideyle altlı üstlü yaşıyorum görümcede burda onların 3 ü cengiz diycek bitek ben efe diycem öyle olmazki çocuk hangisini çok duyarsa ona alışcak cengizi çok duycak 3 e 1im yani öf ya nasıl bir saçmalıktır bu mantıksızlıktır bu isyan edesim geliyor kendi çocuğuma istediğim ismi vermekten acizim böyle bir durumda olmak bile çok saçma sanki dedesinin ismini koyunca adam mezardan çıkıp geri gelcek saçma sapan işler ya cahillikten başka bir şey değil allaha sığınıyorum isim verme hakkım bile elimden alındığına inanamıyorum

Ne koyacaksan bize de söyle fikir alalım angyciğim.Beğenirsek biz de koyarız.Valla ben kızımla oğlumuın adını kendim koydum adamın isteğini arka plana attık.Bunda ne isterse onu koysun.Bizimki bayramda falan olacak erkek olursa Bayram,Ramazan falan koyarız artıkın

En iyisi ikinizin de dediği olmasın.Belirlediğiniz isimleri bir torbaya atın kura falan çekin yoksabaya bir tartışma çıkacak yani ben de şu babaların annelerin isimlerine karşıyım yani çocuğun gelecekteki yaşamını etkileyecek isimler konulmamalı.Babayı ya da anneyi sadece isimle mi anacaksın.Arkasından bir yasin oku o daha makbule geçer yani.Bazen çocuğa çok ağır isimler de konuluyor ben ona da karşıyım.Çocuk okulda arkadaşlarının adının yanında kendi adı da söylendiğinde utanmamalı bence.Bunu CENGİZ ismi için söylemiyorum tabi yani daha başka kötü isimler için geçerli.

cnm supermıs:) erkek olursa denız koyucaz kız olursa ben masal ıstıyorum babamız oyku ama ben agır basıorm bakalım nolucak :)

Benim bir arkadaşım vardı.Kız isminden nefret ederdi ismini değiştirmek için mahkeme mahkeme dolaştı en sonunda değiştirdi ve çok mutlu oldu.Kazara eski ismini söyleyenlere de epey kızıyordu eee ne de olsa yıllar yılı söylenmiş isimden yeni isme geçmesi kolay olmadı arkadaşların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…