- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.481
Yeni doğmuş bebeğe izin verirler mi bizde Nisan gibi yüzebileyim diye sıcak bi yere gidelim diyorduk ama 6aydan sonra uçağa almıyorlarmış yeni öğrendimAlsalarda uzun yol bebek çok zor olmazmı aktarmalı olmasa bari Amerika'ya giden arkadaşlarım orda yaşayan kuzenim hep aktarmalı gîdiyorlar. Kızzz kırkını çıkar git bari
ahh cnm bn de kara kara dusunuyrmm valla
kendı evımde de olamıycm cunku esyalar bır ay onceden gıdecekk
bnde annemn yanına gıdcem sonn aylarrr
bebegmn kırkını cıkarrp oyle gıtmkk daha mantıklı
zeten sezeryanlıymmmm anckk toparlarm
orda ıkı cocukla nasıl ılgılencmmm bılmıyrrm
bakalım hayrlısı olurr ıns
gıdecegmz eyalett cook sıcakmıs zaten
ıstersennn oralara gel yuzmeyeee
ayy sorma cnm yaaa bende aynı durudayım ailem yok burda gurbetteyim hergünnn kalk otur tv seyret bilg. bişeler yeee ev işi yap yemek yap akşamda yatçok sıkıcıııı kendimi oyalayacak bişeler bulamıyorum az kaldı sıyıracam kafayı
aaa dikkat edeyim o zaman lillum, ben de aşırı hassasiyet oldu memişlerde, çok şiştiler, bi de C cup sütyen bile sıkmaya başladı,
ilk gebeliklerde böyle oluyormuş sanırım,
hazarfen senin 2. gebeliğin olduğu için bu konuda sıkıntı çekmiyosun sanırım,
bi de ne güzel tüm hamileleik şikayetlerin hafiflemiş bence nimet bu:)
bebişin mışıl mışıl uyuyodur merak etme annesi...
yakında hareket etmeye başlayacaklar bu da iyi bir kontrol mekanizması olcak bizim için,
annelik psikolojisi işte, daha doğmadan kontrol sistemini kuruyoruz, taki genç kız delikanlı olana kadar...
canım benim uzme kendını kulagına okutsanız da kımlıge yazmasanız olmaz mı ıkı ısım okunur biri yazılır veya 3 ısım okunue ıkısı yazılır cengız yazılmayan kısımda olur mesela. Benım esımde babası hayatta ıken hemde ısmını koymak ıstedı kı Allah tan benım sevdıgım bır ısımdı Mustafa ıkıncıyı de ben koydum kımlıkte Mustafa Hazar oldu ama kulagına Ahmet Mustafa Hazar okundu. Umarım esın daha anlayıslı olur ama zor bır durumArkadaşlar kayınpederim kaybettiğimizde 1 aylık hamileymişim şimdi 3 aylık hamileyim ve eşim dedesinin ismi olcak ille diye tutundu bende cengiz ismini hiç sevmiyorum hiç böyle hayal etmemiştim ben kesinlikle istemiyorum ama başada çıkamıyorum çok kötü çıkmazdayım sözümü dinlemiyor ikimiz ortak bir isim bulalım diyorum yanaşmıyor bile ben napcam yaavalla ağla ağla şişiyorum
arkadaşlar kayınpederim kaybettiğimizde 1 aylık hamileymişim şimdi 3 aylık hamileyim ve eşim dedesinin ismi olcak ille diye tutundu bende cengiz ismini hiç sevmiyorum hiç böyle hayal etmemiştim ben kesinlikle istemiyorum ama başada çıkamıyorum çok kötü çıkmazdayım sözümü dinlemiyor ikimiz ortak bir isim bulalım diyorum yanaşmıyor bile ben napcam yaavalla ağla ağla şişiyorum
Arkadaşlar kayınpederim kaybettiğimizde 1 aylık hamileymişim şimdi 3 aylık hamileyim ve eşim dedesinin ismi olcak ille diye tutundu bende cengiz ismini hiç sevmiyorum hiç böyle hayal etmemiştim ben kesinlikle istemiyorum ama başada çıkamıyorum çok kötü çıkmazdayım sözümü dinlemiyor ikimiz ortak bir isim bulalım diyorum yanaşmıyor bile ben napcam yaavalla ağla ağla şişiyorum
Arkadaşlar kayınpederim kaybettiğimizde 1 aylık hamileymişim şimdi 3 aylık hamileyim ve eşim dedesinin ismi olcak ille diye tutundu bende cengiz ismini hiç sevmiyorum hiç böyle hayal etmemiştim ben kesinlikle istemiyorum ama başada çıkamıyorum çok kötü çıkmazdayım sözümü dinlemiyor ikimiz ortak bir isim bulalım diyorum yanaşmıyor bile ben napcam yaavalla ağla ağla şişiyorum
aynı durum bende de sözkonusu, nedir bu dede merakı anlaymadım, benim eşimde muzaffer koymak istiyor dedesinin adı:):)
bizde de izmirde yani kadınlara verilir bu isim, bana da hiç sıcak gelmiyor o yüzden,
yavaş yavaş ikna ediyor gibiyim sanki ama,
sen de yavaş yavaş ikna etmeye çalış, daha iyi alternatifler sun, inada binerlerse vazgeçrimek zor oluyor eşleri malesef,
o nendel çok üzülmeden çaktırmadan yavaş yavaş ikna edersin...
benım esımın adı zaten dedesının adı :) heralde boyle bı ıstekte bulunmaz baba aynı oglu aynı falan...ya bnce ısmı anne koymalı.9 ay bız tasıcaz onu butun dertlerı bız cekıcez bu oncelık bızım hakkımz bence.ama oturulup ortak bı ısımde koyulması guzel... bzm erkek olursa bellı zaten.kız olursa bnm kafamdakı net ama babamız yan cızıo :)
Arkadaşlar ben 2 isime karşıyım mesela dedesinin ismi cengiz diye cengiz istiyor babası kayınpeder yeni öldü ama ben istemiyorum 2 isim hem nasıl olcakki mesela ben efe diycem onlar cengiz diycek ben kayınvalideyle altlı üstlü yaşıyorum görümcede burda onların 3 ü cengiz diycek bitek ben efe diycem öyle olmazki çocuk hangisini çok duyarsa ona alışcak cengizi çok duycak 3 e 1im yani öf ya nasıl bir saçmalıktır bu mantıksızlıktır bu isyan edesim geliyor kendi çocuğuma istediğim ismi vermekten acizim böyle bir durumda olmak bile çok saçma sanki dedesinin ismini koyunca adam mezardan çıkıp geri gelcek saçma sapan işler ya cahillikten başka bir şey değil allaha sığınıyorum isim verme hakkım bile elimden alındığına inanamıyorum
Ne koyacaksan bize de söyle fikir alalım angyciğim.Beğenirsek biz de koyarız.Valla ben kızımla oğlumuın adını kendim koydum adamın isteğini arka plana attık.Bunda ne isterse onu koysun.Bizimki bayramda falan olacak erkek olursa Bayram,Ramazan falan koyarız artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?