2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım başka belirtiler yoksa, baş dönmesi mide bulantısı gibi, bir şey olmaz Allahın izniyle. Panik yapma o daha zararlı. Oksijen al bol bol. Bir de dikkat edin arkadaşlar hamileyken ne işiniz var porçözle falan! Ben leke çıkarıcıya bile elimi sürmemeye çalışıyorum içinde çamaşır suyu var diye. Dezenfektemiz de eksik kalsın bi süre ne yapalım.

canim yok alllaha sukur oyle birseyimmm canim gayet iyiyim suan...klozete doktum kapagini hemen kapatacaktim ama oyle birden kokusu savruldu koklayabildim...aldim canim oksijen falan sagol cok tesekkur ederim...

Arkadaşlar sorum bebeğinin cinsiyeti belli olanlara ve doğum geçirmiş bayanlara;
İçinize doğan cinsiyet çıktı mı? Hani anneler hisseder derler ya! Doğru mu bu teori? Yoksa belli olmuyor mu?

tatlım sıkma canını Allahın izniyle birşey olmaz bende 10-11 hatalarımda yogun çamasır suyuna maruz kalmıştım başım dönmüştü zor toparladım hatta ellerim delindi o derece
Rabbime şükür ki bebeğim iyi buda bana yetiyor. insanın aklı gidiyor bende küçük bir kova yogurt bitirmiştim senin gibi.. sıkma canını diycem ama sıkılıyorsundur için rahat edicektir istersen cık bi doktora özel olması sart değil bebeğini saglıklı görmen seni rahatlatacaktır..
seni ve bebeğini çok öpüyorum sağlıcakla kalın

Arkadaşlar sorum bebeğinin cinsiyeti belli olanlara ve doğum geçirmiş bayanlara;
İçinize doğan cinsiyet çıktı mı? Hani anneler hisseder derler ya! Doğru mu bu teori? Yoksa belli olmuyor mu?

valla tatlım içime kız doğuyor ama daha belli olmamakla beraber bende meraklardayım.
netlesince yazıcam sevgiler

Ogluma hamileyken cok acimasiz hissetmistim kendimi duygusuz gibitdim
dedim herhalde erkek gercektende oglan olmustu. Simdi tamamen notr ne olursa kismet

valla tatlım içime kız doğuyor ama daha belli olmamakla beraber bende meraklardayım.
netlesince yazıcam sevgiler

aynen bnm de içime kız doğuo
ama çok istediğimdenmi bilmiorum 2 hamileliğimde tutturmuştum bunda ne olur bilmem hep beraber görücez
bikaç haftaya herkes dökülür hepimiz için heyecanlıyım

policiğim hiç güzel anlatmamışsın doktor ziyaretini ne o öyle gittim geldim yarın kendi doktoruna gidecekmişsin madem, lütfen detaylarla süsleyerek annatt
Oğluşum olursa Göktürk Kaan, kızım olursa Asel Irmak inşaallah
aaa biz de göktürk düşünüyoruz erkek olursa eşim çok öncesinden takıktı bu isme. ama asıl çok ilginç bir tesadüfle netlik kazandı diyeyim, anlatayım:

ben testi yaptım, hamiş olduğumu öğrendim. bir pazar günü eşim meşhur menemenini yapmakta. sardım sarmaladım hediye paketi olarak hemencek testi, aldım elime kamerayı. mutfağa girdim, tv açıktı kıstım sesini. kayıt düğmesine basıp sana bir hediyem var, dedim uzattım paketi. açtı tabi önce ne olduğunu anlamaya çalıştı o şeyin sonrasında ne demek olduğunu... saniyeler sürdü ama çok heyecanlıydı. sonra nassı yani, gerçekten mi? dedi gözleri sulandı elleri titredi yüzüme bakıp şaka mı yapıyosun dedi. olayın şokunu atlatmaya çalışırken o sırada tesadüfen gözüm tv ye kaydı bi an, ntv açık ve haber başlığı şu:

o yüzden erkek doğuyor hep içimize
bu da böyle bi anımdır

kızlar isimlerden bahsetmişken...

internette malum çok site var isimlerin anlamları ile ilgili ve malesef birçoğu kulaktan dolma bilgiler, gerçek anlamları değil isimlerin. ben Türk Dil Kurumunun Kişi Adları Sözlüğünden bakıyorum isimlere ve anlamlarına, size de tavsiye ederim:
TÜRK DİL KURUMU

ben ilk hamileliğimde rüyamda kız bebekleri kovalıyorum ama bir türlü yakalayamıyordum sonra benim kucağıma mavi kundakta bebek veriyorlardı .. onlar değil bu senin bebeğin diye ve oğlum oldu..

şimdi ise rüyamda dolmuşta gidiyyorken dolmuş duruyor ve 8 yaşlarında bi kız çocuğunu yanıma oturtuyorlar bu artık senin kızın diyorlar sen bakacaksın diyorlar ve dolmuştan iniyorlar..

bence bu seferki kız diye tahmin ediyorum zaten bulantı ve tiksinme çoksa kız diyorlar ne kadar doğru bilmemm

Ultrason ile gördü damarın biri tıkalı dedi şuan tek damar yetiyor ama bir süre sora yetmeyebilir dedi iğnelerde açılabilir dedi.doktor cok rahat davrandı sanırım iğnelere güveniyordu

benim ilk hamileliğimde 20. haftada dopplerde sol damarım açılmamış görünmüştü
2 hafta sonra açılabilir tekrar gel demişti eğer açılmazsa bebek beslenemiyormuş
ve erken almaları gerekebilirmiş ama 22. haftada gittiğimizde açılmıştı
endişelenme yani

ben de folbiol ve progestan kullanıyorum dramamine le de bulantıyla savaşıyorum
ilk gebeliğimden tecrübeyle demir hapı ve vitamin folik asiti bırakınca veriliodu yani 3 ay tamamlanınca
sanırım progestanı da bırakırım salı günü kontrolde 3 ayım doldu kanamam da yok

:))) süpermiş, göktürk için geri sayım :)))

Günaydın güzel anneler ve melekleri Bu aralar çok güzel rüyalarla uyanıyorum... Bebişimi gördüm yine... Kundakta kucağıma veriyorlardı Annesinin balıdır o

gunaydın kızlar gecmısı okuyamadım dun gezmelerdeydım bugunde pek gıremem kahvaltıya mısafırlerım gelıcek gorusmek uzeree

herkese günaydın. madem rüyalardan gidiyoruz ben de gördüm bebişimi rüyamda. çok güzel bir deniz vardı, masmavi durgun, hava pırıl pırıldı ve ben kumsaldaydım. denizin içinde bir sepet bana doğru geliyordu. içinde maviler giymiş çok güzel bir bebek vardı. uyandığımda erkek olacağına yordum ama geçen kontrolde kız mı olacak ne dedi doktor. ama net değil dedi. kız olsun erkek olsun farketmez ama içime doğan erkek hala. bakalım bu cuma belli olur sanırım.

kızlar günaydıııınnnnn....
bu rüya da benden hepinize gelsin
dün gece rüyamda doğum yaptığımı gördüm. ve doğumumu annem yaptırıyor. acı çok az oluyor ve bir anda geçiyor. sonra annem bebişimi sarmalamış bana uzatıyor.gözleri sanki boncuk gibi çok güzeldi. sonra eşofmanımı üzerime çekip hiç bişey olmamış gibi kucağımda bebeğimle geziyorum. sonra ağzına medine hurması değiriyorum. uyuyup uyanıyor sonra da emziriyorum ve tekrar yatırdığımda bi bakıyorum ki kocaman bir oğlan olmuş. sevinçten ağlıyorum. çok garip bir rüyaydı :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…