2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Soracağım canım yarın bakalım azıların orası kıpkırmızı olmuş. Tam açmıyor benim yaramaz ağzını.

Allah kolaylık versin canım.. yarılma kısmı çok zor.. onlar için daha zor. dişi etini yara yara çıkmaya çalışıyor.. kıyamam ben onlara. malesef 20 diş çıkartcaklar yandıkkk

Maşallah canım bu ne hız :) hayırlı olsun yeni eviniz , güle güle oturun
Ozanın sonucları da iyi cikmis cok sevindim
Geçmişi bitirdim cvp yazmaya halim almadı
Dişler alınanlar ilk defa yenenler hayırlı
Hastalıklar sıkıntılar hepimizden uzak olsun

İyi geceler
Amiiiin
Gecmis olsun canım , insallah kolayca atlatirsiniz
Canım alkollü ( kolonyali olabilir) pamuk koy , sisligini hafifletir , gecmis olsun
( alkol derken hastanelerdeki saf alkol, hani kan almadan once filan silmek icin kullandıkları )
kızlar en zor kısmı yarılma kısmı.. 5 inde başladı dişleri çıkmaya.. 3 günde anca bu kadar oldu hergün bir tırtığını çıkarttı diyelim.. Eki Görüntüle 966886
Oy yerim onun dişlerini , insallah kolayca çıkarır kuzu
Canım daha ne olsun , ne guzel 18 ay emzirmis :)
Üzüldüm canım ya , niye boyle yaparki insanlar
Uzme canını , Allah bi yerden alırsa bi yerden verirmiş , senin cocuklarının da baska yönlerden şansı daha açık olur insallah
Benim babaannem de annemi istememiş , bize de cok ayrım yaptı , ama su an hic eksiklik hissetmiyorum , büyüdükce senin kızın da anlar eminim
Yalnız hissetme canım senin bir sürü kardeşin kızının da bir sürü teyzesi var burada :)
Katılıyorum )

Güle güle kullanın canım, guzel mamalar yesin kuzun
Bu Arada bakıcı bulmuşsunuz cok sevindim , insallah hersey gönlünce olur , cok iyi bakar berkaya

Son düzenleme:
İnşallah canım ama zorluyor daha şimdiden kızımı iştah yok ek gıda yemiyor sadece emiyor oda canı isterse

aksi olursa ne olurmuş ki yanı önce ust çıksa mesela. sanki benm kızımnda azılarda kırmızılık şüpheleniyorum

canım bilmiyorum ki.. daha önce hiç duymadım daha önce hiç duymadım farklı sıralamalarda çıkartan.. bi netten araştırın..

benim kızımın da kızarıklığı hiç olmadı. beyazlaşmıştı orası.. yarılınca kızardı.hemen 1 günde diş bacaklarını çıkartmaya başladı

teşekkür ederiz meltem teyzesi :)

Son düzenleme:
evet canım hemşireyim :)
Canım 1 yasına kadar gece nöbeti yazmamalari gerekmiyor mu
Evet cok etki etti gercekten , ben bu kadar beklemiyordum , öylesine almıştım

İnşallah canım ama zorluyor daha şimdiden kızımı iştah yok ek gıda yemiyor sadece emiyor oda canı isterse

Benim kız 1 yasında çıkarttı arka arkaya , 1 ay biberon disinda hic bisey almadı , iştahsızlık yapıyor tabi

Bu Arada simdi dokuyor o dişleri :)) bende diş perisi oldum ona hediye alıyorum diş basına :))

Benim kız 1 yasında çıkarttı arka arkaya , 1 ay biberon disinda hic bisey almadı , iştahsızlık yapıyor tabi

Bu Arada simdi dokuyor o dişleri :)) bende diş perisi oldum ona hediye alıyorum diş basına :))

Ay Meltem'cim biz o günleri görecek miyiz acaba. Ah bir çıksınlar söz bende her diş başına alacağım bir hediye.

Geç çıkartması daha iyi sanırım Meltemcim büyük olduğuiçğn daha kolay Başeder sanki
Sanırım benim kızım da geç çıkartacak

Güle güle oturun canım, size uğur getirsin bu ev inşallah...

Ay Meltem'cim biz o günleri görecek miyiz acaba. Ah bir çıksınlar söz bende her diş başına alacağım bir hediye.

Ben de hep acaba yürüdüğü konuştuğu okula gittiği diş döktüğü zamanları görecekmişim diye düşünüyorum
Ilk çocuk olunca büyüyecek olmasına insan bi türlü inanamıyor
Ikinci çocupu olan bi arkadaşım ikinci de daha rahatım çünkü ilkinde gördüm ki evet büyüyorlar dedi:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…