- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.561
geçmiş olsun canım.
atlatır inşaallah tez zamanda.
biz de yolunu gözlüyoruz dişimizin.
kolay atlatırız inşaallah...
Sağol canım inşallah .
Bizim ne ön alttan ne ön üstten bizim diş azı çıkıyor yarılmış bile biraz
canım önce azıların çıkması anormallik.. bence sen bunu doktoruna söyle..
Soracağım canım yarın bakalım azıların orası kıpkırmızı olmuş. Tam açmıyor benim yaramaz ağzını.
Allah kolaylık versin canım.. yarılma kısmı çok zor.. onlar için daha zor. dişi etini yara yara çıkmaya çalışıyor.. kıyamam ben onlara.malesef 20 diş çıkartcaklar yandıkkk
Amin canım inşallah ağrısız atlatırlar hepsi.
sen yine de sor doktoruna.. önce alt 2 diş sonra üst diş sonra yanların çıkması lazım
aksi olursa ne olurmuş ki yanı önce ust çıksa mesela. sanki benm kızımnda azılarda kırmızılık şüpheleniyorumsen yine de sor doktoruna.. önce alt 2 diş sonra üst diş sonra yanların çıkması lazım
Maşallah canım bu ne hız :) hayırlı olsun yeni eviniz , güle güle oturunSelam, geçmişe dalıcam şimdi (100 sayfayı atlayaatlaya okuyarak size yetişmeyi düşünüyorum)
önce selam ve durum raporu vereyim dedim :)
Geçen Pzt annem geldi,
salı ozan hastane kontrol vardı, kan tahlikleri iyi çıktı çok şükür
Çarşamba kendim doktora gittim, perşembe evde büyük temizlik yaptım
Ama nekadar temizlesem de bina çok eski olduğu için belli olmuyordu , ve 4 insan 2 kedi ve 1bebek için çok küçük geliyordu ev artk. Annem "ben burdayken ev bulup taşınsanız ya " dedi ve ben de gaza gelip
cuma ev arayıp, cts tutup, pazar temizleyip, pzt taşındım :) salı çarşamba yerleştik (sayılır) bugün de kadıköyeindik gezmeye.
Çooook yoruldum,daha tam yerleşemedik, annem yarın Ankaraya dönüyor, o burdayken yaparım dediğim şeyleri yapamadım
Ama iyi oldu ne demişler tedbili mekanda ferahlık vardır!
AmiiiinGeçmişi bitirdim cvp yazmaya halim almadı
Dişler alınanlar ilk defa yenenler hayırlı
Hastalıklar sıkıntılar hepimizden uzak olsun
İyi geceler
Gecmis olsun canım , insallah kolayca atlatirsinizGünaydın kızlar
Kızım salı günü akşam ve dün akşam çok kustu ama ne öncesinde ne sonrasında ağlama vs yok birden bütün yediklerini çıkardı. midesi kesin boş kaldı çünkü iki kusmada da yıkamak zorunda kaldık. Resmen musluktan su akar gibi ağzından kusmuk aktı bir kerede.
Birde 3 gecedir geceleri çok kalkıyor ve sabahları erken uyanıyor gece gözleri kapalı ağlıyor. pişpiş diyorum yine uyumuyor. Kafası da ateş gibi yanıyor ben dişe yoruyorum ama bakalım.
Canım alkollü ( kolonyali olabilir) pamuk koy , sisligini hafifletir , gecmis olsuncanım bizde çarşamba günü 6.ay aşılarını yaptırdık. gitmeden önce ateş düşürücü verdim tedbir için o gün iyiydi. akşam uykuya yatırcakken ateşi yükseldi.sabaha kadar sürekli uyandı ve inledi .damaklarını kontrol ettim, elime bir sertlik sivrilik geldi.heralde damak yarıldı artık dişi çıkmaya başladı. şuanda sadece sivrilik var. kaç günde çıkar acaba ?
2 gündür hiç durmuyor,ağlıyor,şelale gibi kusuyor,yemiyor,uyumuyo sürekli inliyor ağrısı var galiba
hem aşı hem diş bir araya denk geldi.
bacaktan 3 aşı yaptılar. bir tanesinin yeri kıpkırmızı beze yapmış.taş gibi olmuş. ilaç dağılmadımı acaba ? dokununca kıyamet kopartıyo
sanırım bu dönem bütün bebişlerde var aynı sıkıntılar...
Oy yerim onun dişlerini , insallah kolayca çıkarır kuzukızlar en zor kısmı yarılma kısmı.. 5 inde başladı dişleri çıkmaya.. 3 günde anca bu kadar oldu hergün bir tırtığını çıkarttı diyelim.. Eki Görüntüle 966886
Canım daha ne olsun , ne guzel 18 ay emzirmis :)evet 2 si bir arada :) canım darısı seninde başına o zaman.. evet ilk ısırdığında çok heyecanlanmıştım.. çünkü daha 1 gün önce kontrol etmiştim hiç birşey yoktu. 1 günde yarılıp diş çıkarttı :) evet canım meme ucu çok hasas özellikle ve dişleri jilet gibi çok ince ve keskin.. emerken ısırırsa çok canın yanar.. benimde 7 aylıkken çıkmış.. annem 18. aya kadar dayanabilmiş.. ben istemeden memesini alamıyormuş ağzımdan hemen ısırırmışım..
Üzüldüm canım ya , niye boyle yaparki insanlarDişi çıkan bebekleri görünce heyecan sarıyor darısı başıma diyelim,kızım 10 aylıkken ard arda çıkarmaya başlamıştı oğlum ne yapacak görecez. hasta bebeklere şifa diliyorum ALLAH sağlık versin. kızlar içim buruk,hüzünlü. kv ve kp tarafından dışlanmak umrumda değildi ama cocuklarımıda umursamadıklarını görünce coook üzülüyorum ağlıyorum. şimdiye kadar çocuklarıma hiçbirsey almadılar işe yaramaz camasır dışında. eltimin 2 oğlu özel okula gidiyor sponsor dedeleri ve daha birsürü ihtiyaçlarını seve seve karşılıyorlar. bizimle küs değiller ama çocuklarımı yok sayıyorlar. eşime bu konuda tek laf etmem o da bir şey demez ama içten içe cok yıpranıyorum. maddi hiçbirsey yapmasınlar sadece telde kızımla konuşsunlar yeter. zaten çocuklarımın anneanneleri yok bari babaanne sevgisi görseler. kızım çizgi film izlıyo sonra benimde anneannem gelsin falan diyo cok kötü oluyorum. kızım hiç akraba sevgisi bilmiyor cok kötüyüm ya.
KatılıyorumYalnız hissetme canım senin bir sürü kardeşin kızının da bir sürü teyzesi var burada :)
Güle güle kullanın canım, guzel mamalar yesin kuzunKızlar mama sandalyemiz holmer geldi tam gözüktüğü gibi polly gibi sağlam , ağır odadan odaya taşımak zor çünkü ön tarafta tekerleri yok sadece arkada sanırım güvenlik için. Ben önden iterek taşıyorum. Minderi yumuşak .güvenlik on numara taş gibi.
En önemlisi berkay bayıldı sanki yıllardır onu bekliyormuşakşama resimler yollucam ama sımdı yarına misafirm olduğu için hazırlık yapmam lazım. Dik pozisyonda oturduk çizgi film izliyoruz.
Hafif bişey arayanlara göre değil sağlam olsun diyorsanız alın. Benim oğlum çok hareketli olduğu için tam bize göre diye düşünüyorum.
İnşallah canım ama zorluyor daha şimdiden kızımıMaşallah canım bu ne hız :) hayırlı olsun yeni eviniz , güle güle oturun
Ozanın sonucları da iyi cikmis cok sevindim
Amiiiin
Gecmis olsun canım , insallah kolayca atlatirsiniz
Canım alkollü ( kolonyali olabilir) pamuk koy , sisligini hafifletir , gecmis olsun
Oy yerin onun dişlerini , insallah kolayca çıkarır kuzu
Canım daha ne olsun , ne guzel 18 ay emzirmis :)
Üzüldüm canım ya , niye boyle yaparki insanlar
Uzme canını , Allah bi yerden alırsa bi yerden verirmiş , senin cocuklarının da baska yönlerden şansı daha açık olur insallah
Benim babaannem de annemi istememiş , bize de cok ayrım yaptı , ama su an hic eksiklik hissetmiyorum , büyüdükce senin kızın da anlar eminim
Katılıyorum)
Güle güle kullanın canım, guzel mamalar yesin kuzun
Bu Arada bakıcı bulmuşsunuz cok sevindim , insallah hersey gönlünce olur , cok iyi bakar berkaya
aksi olursa ne olurmuş ki yanı önce ust çıksa mesela. sanki benm kızımnda azılarda kırmızılık şüpheleniyorum
Canım 1 yasına kadar gece nöbeti yazmamalari gerekmiyor muevet canım hemşireyim :)
Evet cok etki etti gercekten , ben bu kadar beklemiyordum , öylesine almıştımarkadaşlar benim hamilelik öncesinde de saçlarım kırılgan ve güçsüz olduğu için loccitane nin saç maskesini kullanıyordum faydasını gördüm. hamilelikte saçlarım tutam tutam dökülmeye başladığın da ise yine loccitane nin saç kremini, şampuan olarak da bioxine başladım. halen devam ediyorum(1 yıl oldu) kesinlikle faydasını gördüm. en önemlisi ürünlerin bitkisel olması ve hiç değiştirmeden aynı markayı kullanmak. bu arada loccitane Fransız markası ve şu cilt bakımda mucize olan shea yağını kullanıyor ürünlerinde. el kremleri de harika.
İnşallah canım ama zorluyor daha şimdiden kızımıiştah yok ek gıda yemiyor sadece emiyor oda canı isterse
Benim kız 1 yasında çıkarttı arka arkaya , 1 ay biberon disinda hic bisey almadı , iştahsızlık yapıyor tabi
Bu Arada simdi dokuyor o dişleri :)) bende diş perisi oldum ona hediye alıyorum diş basına :))
Benim kız 1 yasında çıkarttı arka arkaya , 1 ay biberon disinda hic bisey almadı , iştahsızlık yapıyor tabi
Bu Arada simdi dokuyor o dişleri :)) bende diş perisi oldum ona hediye alıyorum diş basına :))
Selam, geçmişe dalıcam şimdi (100 sayfayı atlayaatlaya okuyarak size yetişmeyi düşünüyorum)
önce selam ve durum raporu vereyim dedim :)
Geçen Pzt annem geldi,
salı ozan hastane kontrol vardı, kan tahlikleri iyi çıktı çok şükür
Çarşamba kendim doktora gittim, perşembe evde büyük temizlik yaptım
Ama nekadar temizlesem de bina çok eski olduğu için belli olmuyordu , ve 4 insan 2 kedi ve 1bebek için çok küçük geliyordu ev artk. Annem "ben burdayken ev bulup taşınsanız ya " dedi ve ben de gaza gelip
cuma ev arayıp, cts tutup, pazar temizleyip, pzt taşındım :) salı çarşamba yerleştik (sayılır) bugün de kadıköyeindik gezmeye.
Çooook yoruldum,daha tam yerleşemedik, annem yarın Ankaraya dönüyor, o burdayken yaparım dediğim şeyleri yapamadım
Ama iyi oldu ne demişler tedbili mekanda ferahlık vardır!
benim nekadar kart bir anne olduğum birkez daha ortaya çıktı :)))
yok canım annemler ayvalıkta, ben izmirdeyim
Ay Meltem'cim biz o günleri görecek miyiz acaba. Ah bir çıksınlar söz bende her diş başına alacağım bir hediye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?