2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet aynen senin dediğin şeyleri düşünüyorum kreşe gideceği günler vs. bir sürü şey düşünüyorum.
İnşallah görürüz.

Ne güzel sözler bunlar canım, bu topicteki her bebek çok şanslı, böyle kaliteli annelere sahip oldukları için.

Sen Atahan a nelerrr nelerr yaparsın canım, Urlanın havası yeter :)

Ben ne alacağımı bilemiyordum bir türlü, böyle hazır sunulmuş sbzelere bayıldımm.

Teşekkür ederim canım, umarım hakkımızda hayırlısı olur. Yakıştırmandan gurur duydum, bende çok taktir ederim akademik kariyer yapabilenleri... Ayrıca nedense benim çalıştığım sektör çok şaşırtıyor insanları, kime söylesem -nasıl yanii? Bildiğimiz oyunlar mı? Hani şu bilgisayarda falan oynanan mııı? diyorlar :) sektör oyun sektörü olunca arka planda Alman disipliniyle çok sıkı ve iyi seçilmiş, çeşitli dilleri konuşabilen insanların olabileceği gelmiyor akla nedense birde :) gayriciddi bir iş sanıyorlar :) annemede doktora işini söylediğimde, evet kızım bırak artık şu oyun işini dedi :) sanki ben sabah akşam oyun oynayıp başka birşey yapmıyorum :)

Ahhhaaa bende merak ediyordum bu diziyi kim izliyor diye, yıllardır bağımlılık yapmış artık hep üst sıralarda birde :) aybikecim izleyip raiting yaptırmayın şu Şaşmaz a :))

Hmmm evet olabilir neyse erken fark etmis oldun. Gecti mi peki?

Kızlar bugün Tracy hogg tekniğinde top yaptık
Bu yöntemi nerdeyse 1.5 aydır uyguluyorum tam anlamıyla bugün süperdi
Saat 8 e gelirken odamıza geçtik bi güzel emdi sonra kucağıma aldım ışığı kapatıp gece lambasını açtım hafif ninnimsi şarkılar söyleyerek odada dolaştık bana sarılıp omzuma başını koymaya başladı hemen yatağına koydum ve 5 dakika içinde derin uykuya geçmişti
Keşke hep böyle olsa normalde de kendi başına uyuyo ama biraz mızırdanıyo
Bugün gündüz uykusunu az uyumuş sanırım o yüzden hem erken hem de çok çabuk uyudu

Canım daha geçmişi bitiremedim, kızın iyidir şimdi inşallah. Üşütmüş olabilir mi?

Supermis masallahh :))

Kizlar aksam e bebege oradan da ikeaya gittik hem oto koltugu baktik hem de bi suru oyuncak aldik kizima:))) biz oto koltuguni aslinda 9-36kg istiyorduk ama 9-18 olanlar daha ozellikliymis. Adam dedi ki bebek 11kilo filan herhalde, yok 10kilo dedik. Sonra konusurken 11aylik gibi duruyo kac aylil dedi, eeee 6ayligiz dedik:)

İkradan da bi suru oyuncak aldik kizima oyincak sepeti aldik su file gibi olanlardan, helezin var demirlerin arasindan halkalar geciyo hani ondan aldik tahta yuvarlak halkalar aldik parmak kuklalarindan aldik veeeeee butun gun az olan sutum eve geldigimde artmisti :))) allam kizima alirsverisi cok seviyom.

Dun cook az kahverengi ve kati kaka yapmisti bugin de hic yapmamisti, eve gelince onun da acisini cikarti kizim, gobegine kadar cikarmis kakalari ona da ayri bi mutlu oldum:)

Bende istiyorum tahta oyuncaklardan aldıklarının resmini yükleme imkanın var mı canım ?

Canım öyle şey olur mu hiç, sen varsın babası var, kardeşi var. Sevginin kalabalığı olmaz. Kızın yuvanızdaki saygı ve sevgiyi hissederek büyürse o ona yeter. geniş aile kültürü olmayan ülkelerde yaşayan, anneanne babanneyi bayramlarda arada sırada görüp yemeği yenen insan olarak bilen arkadaşlarım var, hepside gayet özgüvenli ve paylaşımcılar, sen bu konuda üzülür ve bunu gerçekten eksiklik olarak görürsen (ki eksiklik değil kesinlikle) kızınada bunu hissettirirsin ve ona asıl sen kötülük yapmış olursun. Bence sen kızına tabiiki onu sevdiklerini ama her insanın sevgisini farklı şekilde gösterdiğini, ailenin anne baba ve kardeşten oluştuğunu anlatmalısın canım. Onunda bu konuda senin telkinine ihtiyacı vardır kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…