- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.581
Ben de hep acaba yürüdüğü konuştuğu okula gittiği diş döktüğü zamanları görecekmişim diye düşünüyorum
Ilk çocuk olunca büyüyecek olmasına insan bi türlü inanamıyor
Ikinci çocupu olan bi arkadaşım ikinci de daha rahatım çünkü ilkinde gördüm ki evet büyüyorlar dedi:)))))
afiyet olsun ilk kahvaltınız :))
diyorum ben bu kız doğuştan şanslı, herşeyden önce senin gibi bir annesi varşimdi bide marketi olmuş :))
ne güzelmiş o öyle herşeyden az az alabilmek..valla bizim organik pazar var ama amca sağ olsun kiloyla satıyor
bende havaların ısınmasını bekliyorum artık, sinirlendim kendim yetiştiricem..meyva ağaçlarını da bakıma alırsam tamamdır
Çok geçmiş olsun inşallah Daha iyidir bu aralar olan salgında böyleymiş çok belirti vermeden direk ciğerlere iniyormuş
iyiki erken farketmişsiniz
Sonraki sayfaları okumadım daha ama ben seni hep öğretim üyesi olarak hayal etmiştim özel sektörde çalıştığını okuyunca
şaşırmıştım bence akademik kariyer tam sana uygun . Hayırlısıyla olsun inşallah!
Okurken sesli güldüm eşim ne oldu dedi yazını okudum doğru diyor dedi
Çok geçmiş olsun , aşı konusunda çok takılma ozan da 4 ay aşısını daha geçen hafta oldu, iyi olsun da aşı geç te olsa oluyor
Ben de annem gelmişken camları sildim büyük temizlik yaptım ama 2 gün sonra taşındım benden sonra o eve gelen çok şaşıracak
Çok geçmiş olsun , bize de doktorumuzküçük çocuklardan uzak tutun ençok bulaşıcı hastalık onlardan bulaşır demişti .
Ama senin öyle bir seeneğin yok tabii , iyi tarafından bakarsak kreşe başladığında bağışıkllık sisitemi güçlü olduğu için kolay kolay hasta olamyacak Ali Bey.
Bende bu kurtlar vadisini kim izliyor diyordum :))) bende iki gündür temizlik yapıyorum ama kendime değil anneme ve yakın bi arkadaşım var bu ay sonu doğum yapacak kısmetse onun temizliğine yardıma gittim ölüyorum yorgunluktan ama evimin hali perişan ben perişan Cumartesi kocam gelicek italyadan of of bana dinlenmek yok
yok beklecim yen bi kıyafet değil de aklıma şey geldi
dün işten gelince makyajımı silmeden onunla öpüşüp koklaşıp ortalıkta dolandım, ve yanağını yanağıma koydum falan, yüzümde de baya makyaj vardı, fonfotön pudra vs. muhtemelen o yaptı, mineral makyaj ürünleri nasıl olsa diye çok sakınca görmemiştim ama alerji yaptı sanırım kızıma
Hmmm evet olabilir neyse erken fark etmis oldun. Gecti mi peki?
Huuu kızlar neredesiniz yaaa?
Günaydın kızlar
Kızım salı günü akşam ve dün akşam çok kustu ama ne öncesinde ne sonrasında ağlama vs yok birden bütün yediklerini çıkardı. midesi kesin boş kaldı çünkü iki kusmada da yıkamak zorunda kaldık. Resmen musluktan su akar gibi ağzından kusmuk aktı bir kerede.
Birde 3 gecedir geceleri çok kalkıyor ve sabahları erken uyanıyor gece gözleri kapalı ağlıyor. pişpiş diyorum yine uyumuyor. Kafası da ateş gibi yanıyor ben dişe yoruyorum ama bakalım.
diş bizi mahvetti ishal iştahsızlık ateş hepsi var
Burdaaaa. :))
kızlar en zor kısmı yarılma kısmı.. 5 inde başladı dişleri çıkmaya.. 3 günde anca bu kadar oldu hergün bir tırtığını çıkarttı diyelim.. Eki Görüntüle 966886
Yok canım doktora götürdüm dişten dedi.Canım daha geçmişi bitiremedim, kızın iyidir şimdi inşallah. Üşütmüş olabilir mi?
Hemencecik atlatsin insallah ;(
Kızlar bugün Tracy hogg tekniğinde top yaptık
Bu yöntemi nerdeyse 1.5 aydır uyguluyorum tam anlamıyla bugün süperdi
Saat 8 e gelirken odamıza geçtik bi güzel emdi sonra kucağıma aldım ışığı kapatıp gece lambasını açtım hafif ninnimsi şarkılar söyleyerek odada dolaştık bana sarılıp omzuma başını koymaya başladı hemen yatağına koydum ve 5 dakika içinde derin uykuya geçmişti
Keşke hep böyle olsa normalde de kendi başına uyuyo ama biraz mızırdanıyo
Bugün gündüz uykusunu az uyumuş sanırım o yüzden hem erken hem de çok çabuk uyudu
Tam olarak geçmedi ama baya Hafifledi canım mustelanın kreminden sürdüm yarın da geçmezse başka bi krem araştırayım
Şükür :)
İkea yaptik ehehehe:))
Bende istiyorum tahta oyuncaklardan aldıklarının resmini yükleme imkanın var mı canım ?Kizlar aksam e bebege oradan da ikeaya gittik hem oto koltugu baktik hem de bi suru oyuncak aldik kizima:))) biz oto koltuguni aslinda 9-36kg istiyorduk ama 9-18 olanlar daha ozellikliymis. Adam dedi ki bebek 11kilo filan herhalde, yok 10kilo dedik. Sonra konusurken 11aylik gibi duruyo kac aylil dedi, eeee 6ayligiz dedik:)
İkradan da bi suru oyuncak aldik kizima oyincak sepeti aldik su file gibi olanlardan, helezin var demirlerin arasindan halkalar geciyo hani ondan aldik tahta yuvarlak halkalar aldik parmak kuklalarindan aldik veeeeee butun gun az olan sutum eve geldigimde artmisti :))) allam kizima alirsverisi cok seviyom.
Dun cook az kahverengi ve kati kaka yapmisti bugin de hic yapmamisti, eve gelince onun da acisini cikarti kizim, gobegine kadar cikarmis kakalari ona da ayri bi mutlu oldum:)
Teyze yok bir dayı var o da kendi sıkıntısıyla ugrasiyor zaten erkekler farklı oluyor. Memuriyet sebebiyle bulunduğumuz şehide akrabamiz yok kızım babaannem le konuşayım diyor birilerinni istiyor ve kahroluyorum. Beni istemediler tamam ama hiç mi torun sevgisi olmaz. Tek kız torunlari var zamaninnda kv demişti biz kizlari sevmeyiz oğlum oldu onuda sevmediler. Eskiden umrumda değillerdi ama kızım eksiklik hissedince uzuluyorum. Acaba kızım sevgiye aç mi olacak ezik mi olacak diye düşünüp yıpranıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?