- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.581
nasılsınız güzel hamişlerr
ya kızlar bişiy sorcam haftaya cumartesi ucak yolculuğu yapıcam internetten arastırdım ama net bişey bulamadım acaba x ray den geciriyolarmı yoksa ayrıcamı arıyolar ...
kimisi x ray den geciriyor yazıyor kimi gecirmiyolar bazılarıda x ray etkilemez yazıyor uff kafam cok karıstı...:44:
yakın zamanda ucağa binen oldumu yada yakınınlarından biri hamileyken bindimi nasıl bi uygulama var yardımcı olunn kuzucuklar yaaa
x ray zararlı canım. hamileyken hiç uçağa binmedim nasıl bir uygulama vardır bilmiyorum. bana kalırsa mutlaka bunun için özel bir arama yapıyolardır kadın güvenlik görevlisiyle. hamileleri ordan geçiriceklerini sanmam. çünkü bu ışınların zararları çok bilindik bişey. mutlaka çözümünü bulmuşlardır.
merhaba kızlar yaa sabah sabah mide berbat oldu...
dün anlatmıştım tahlil sonuçlarımda kan değerlerim düşük çıkmıştı ve sağlık ocağından ferro sanol verdiler demiştim
bugun kahvaltıdan önce çay kaşığına 8 damla damlattım ve gözümü kapatıp içtim.....
aman allahıııım o nasıl iğrenç bir tat çok afedersiniz öğürmekten karnımın içi acıdı kusamadım da
allahım bir büyük elma yedim ekmek su reçel elime ne gecerse ağzıma attım ama kesinlikle ağzımdaki o iğrenç tat gitmedi
kahvaltımda zehir oldu...
pazartesi hemen sağlık ocağına gidip durumu anlatıcam başka bir ilaç isticem mümkün değil ben o iğrenç şeyi içememm
kızlar siz kan ilacı kullanıyormusunuz
kullanıyorsanız ne kullannıyorsunuz
nolur bi akıl verin bana midemi çok rahatsız etmicek bir ilaç isticem doktordan ....
ooooffff ilaç içmekten bi hal oldum((
evet canım ya cok zararlı doktorumu aradım oda gecme dedi gerekirse gel rapor veririm dedi sorun cıkmasın diye ama haklısın bu kadar zararlı bişiy için ayrı bi uygulama vardır heralde koskoca thy bende p tesi her ihtimale karı gidip raporumu alırım içim rahat olsun sorun cıkmasın orda sağol canım ilgin için
nasılsınız güzel hamişlerr
ya kızlar bişiy sorcam haftaya cumartesi ucak yolculuğu yapıcam internetten arastırdım ama net bişey bulamadım acaba x ray den geciriyolarmı yoksa ayrıcamı arıyolar ...
kimisi x ray den geciriyor yazıyor kimi gecirmiyolar bazılarıda x ray etkilemez yazıyor uff kafam cok karıstı...:44:
yakın zamanda ucağa binen oldumu yada yakınınlarından biri hamileyken bindimi nasıl bi uygulama var yardımcı olunn kuzucuklar yaaa
Benimki de bayrama denk geliyor:18: Ama illa ki bi nöbetçi doktor ebe olur heralde :94:
Benim üç ayim bitti folbiol ve progesteronu kesip kanım ii olduğu halde ferrum fort kapsül Verdi günde bir tane alıyorum ileride kan azalması goruluyormus önlem amaçlı içiyorum damla olarak ileride devit vitamini vereceğini söylemişti doktorum sen kan için olduğuna eminmisin canım devit vitamini olmasın o
rica ederim :) benim eşim doktor marketlerdeki en dandik cihazlardan bile geçmeme müsade etmiyor. havaalandakiler daha kapsamlı tabi. o hiç olmaz yani :) al raporunu umarım sorun çıkmaz. iyi yolculuklar.
ben uçağa binmedim ama geçen haftalarda babamı karşılamaya gittim havaalanına, ilk girişte hamile olduğumu söyledim geçmedim o kapıdan cnm...
BEN ŞUANDA FOLBİOL, MONOVİT, PROGESTAN KULLANIYORUM...
GECEN HAFTA DEVLET HASTANESİNDE TAHLİL YAPTIRDIM
ORDAKİ DOKTOR KAN DEĞERLERİN DÜŞÜK ÇIKMIŞ SAĞLIK OCAĞINDAKİ AİLE HEKİMİNE GİT TAHLİL SONUÇLARINI GÖSTER
SANA UYGUN BİR KAN İLACI VERSİN DEDİ
DÜN GİTTİĞİMDE DOKTOR SONUÇLARA BAKIP DİREK FERRO SANOL VERDİ
KULLANDIĞIM DİĞER İLAÇLARI VE SIKINTILARINI SÖYLEMİŞTİM ZATEN...
HEMŞİRE PEKMEZ ÜZÜM KURUSU YEMEMİ SÖYLEDİ VE Maltofer SANKİ DAHA UYGUN OLUR DEDİĞİ HALDE DOKTOR FERRO SANOL VERDİ...
AMA İNANIN İÇİLECEK GİBİ DEĞİL(
BEN ŞUANDA FOLBİOL, MONOVİT, PROGESTAN KULLANIYORUM...
GECEN HAFTA DEVLET HASTANESİNDE TAHLİL YAPTIRDIM
ORDAKİ DOKTOR KAN DEĞERLERİN DÜŞÜK ÇIKMIŞ SAĞLIK OCAĞINDAKİ AİLE HEKİMİNE GİT TAHLİL SONUÇLARINI GÖSTER
SANA UYGUN BİR KAN İLACI VERSİN DEDİ
DÜN GİTTİĞİMDE DOKTOR SONUÇLARA BAKIP DİREK FERRO SANOL VERDİ
KULLANDIĞIM DİĞER İLAÇLARI VE SIKINTILARINI SÖYLEMİŞTİM ZATEN...
HEMŞİRE PEKMEZ ÜZÜM KURUSU YEMEMİ SÖYLEDİ VE Maltofer SANKİ DAHA UYGUN OLUR DEDİĞİ HALDE DOKTOR FERRO SANOL VERDİ...
AMA İNANIN İÇİLECEK GİBİ DEĞİL(
kesinlikle görüş doktorla, içemezsen ya da her içtiğinde seni istifra ettiriyorsa nasıl olacak faydası? Bir de benim maltofer şurup değil, hap. Emilebilir, suyla da yutulabilir deniyor. O tür tablet olursa daha kolay yutarsın herhalde, suyla gidiverir...
kızlar günaydıııınnnnn....
bu rüya da benden hepinize gelsin
dün gece rüyamda doğum yaptığımı gördüm. ve doğumumu annem yaptırıyor. acı çok az oluyor ve bir anda geçiyor. sonra annem bebişimi sarmalamış bana uzatıyor.gözleri sanki boncuk gibi çok güzeldi. sonra eşofmanımı üzerime çekip hiç bişey olmamış gibi kucağımda bebeğimle geziyorum. sonra ağzına medine hurması değiriyorum. uyuyup uyanıyor sonra da emziriyorum ve tekrar yatırdığımda bi bakıyorum ki kocaman bir oğlan olmuş. sevinçten ağlıyorum. çok garip bir rüyaydı :)[/QUOT
rüyasında erkek çocuğu olduğunu gören kadın kızla müjdelenirmiş cnm
cucu1984 doktorun ne kadar ilgiliymiş. nerede o doktor. inşallah bana yakın biryerdedir.
aynen öle tatlım 2 ay önceden aldım randevumu cok yoğun yoğun ama randevuyu kapana kadar sonrasında hic sorun cıkmıyor randevuda. cep numarasınıda verdi zaten herzaman arayabilirsin dedi cok memnunum ...ben ankaradayım canım sen hangi sehirdesin kii:44:
istanbuldayım. ben de doktorumdan çok memnunum ama çok uzakta. yakında bir doktorum olsun istemiştim. gerçi havaalanına yakınım burdan üsküdara geçene kadar ankaraya gelebilirim belki :))))
memnunsan uzakta olsa değiştirme bence iyi güvenebilceğin bi doktor bulmak cok zor canım
istanbulda biyerden biyere gitmek olay haklısın üsküdara gecene kadar bin ucağa gel
aslınsa şimdi için problem değil 1,5 2 ayda bir gidicem ama son zamanlar sık sık gitmek gerekiyor. hem sıcaklar hem ramazan. nasıl olacak şimdiden onu stres yapıyorum. Allahım verir kolaylığını inşallah..
bu arada kk ya bak sen isim önerisi vermiş bana ali galip, safiye sultan :)) bi de isim bulması var. oğlumda çoook düşündüydüm. ilk heves bunda o kadar incelemem gibi geliyor..
merhaba kızlar yaa sabah sabah mide berbat oldu...
dün anlatmıştım tahlil sonuçlarımda kan değerlerim düşük çıkmıştı ve sağlık ocağından ferro sanol verdiler demiştim
bugun kahvaltıdan önce çay kaşığına 8 damla damlattım ve gözümü kapatıp içtim.....
aman allahıııım o nasıl iğrenç bir tat çok afedersiniz öğürmekten karnımın içi acıdı kusamadım da
allahım bir büyük elma yedim ekmek su reçel elime ne gecerse ağzıma attım ama kesinlikle ağzımdaki o iğrenç tat gitmedi
kahvaltımda zehir oldu...
pazartesi hemen sağlık ocağına gidip durumu anlatıcam başka bir ilaç isticem mümkün değil ben o iğrenç şeyi içememm
kızlar siz kan ilacı kullanıyormusunuz
kullanıyorsanız ne kullannıyorsunuz
nolur bi akıl verin bana midemi çok rahatsız etmicek bir ilaç isticem doktordan ....
ooooffff ilaç içmekten bi hal oldum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?