2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

x ray zararlı canım. hamileyken hiç uçağa binmedim nasıl bir uygulama vardır bilmiyorum. bana kalırsa mutlaka bunun için özel bir arama yapıyolardır kadın güvenlik görevlisiyle. hamileleri ordan geçiriceklerini sanmam. çünkü bu ışınların zararları çok bilindik bişey. mutlaka çözümünü bulmuşlardır.

evet canım ya cok zararlı doktorumu aradım oda gecme dedi gerekirse gel rapor veririm dedi sorun cıkmasın diye ama haklısın bu kadar zararlı bişiy için ayrı bi uygulama vardır heralde koskoca thy bende p tesi her ihtimale karı gidip raporumu alırım içim rahat olsun sorun cıkmasın orda sağol canım ilgin için

bana kan için Maltofer verdi dokturum. ona devam ediyorum, bir de Folbiol var demir hapı. şimdi bir de elevit tarzı vitamin ekleyeceğiz buna dedi.

eğer bulantı yapıyorsa bence başka hap önermesini iste. aynı içerikte başka ilaç dene, tabi önce doktoruna danış.

rica ederim :) benim eşim doktor marketlerdeki en dandik cihazlardan bile geçmeme müsade etmiyor. havaalandakiler daha kapsamlı tabi. o hiç olmaz yani :) al raporunu umarım sorun çıkmaz. iyi yolculuklar.

ben uçağa binmedim ama geçen haftalarda babamı karşılamaya gittim havaalanına, ilk girişte hamile olduğumu söyledim geçmedim o kapıdan cnm...

BEN ŞUANDA FOLBİOL, MONOVİT, PROGESTAN KULLANIYORUM...
GECEN HAFTA DEVLET HASTANESİNDE TAHLİL YAPTIRDIM
ORDAKİ DOKTOR KAN DEĞERLERİN DÜŞÜK ÇIKMIŞ SAĞLIK OCAĞINDAKİ AİLE HEKİMİNE GİT TAHLİL SONUÇLARINI GÖSTER
SANA UYGUN BİR KAN İLACI VERSİN DEDİ
DÜN GİTTİĞİMDE DOKTOR SONUÇLARA BAKIP DİREK FERRO SANOL VERDİ
KULLANDIĞIM DİĞER İLAÇLARI VE SIKINTILARINI SÖYLEMİŞTİM ZATEN...
HEMŞİRE PEKMEZ ÜZÜM KURUSU YEMEMİ SÖYLEDİ VE Maltofer SANKİ DAHA UYGUN OLUR DEDİĞİ HALDE DOKTOR FERRO SANOL VERDİ...
AMA İNANIN İÇİLECEK GİBİ DEĞİL (

rica ederim :) benim eşim doktor marketlerdeki en dandik cihazlardan bile geçmeme müsade etmiyor. havaalandakiler daha kapsamlı tabi. o hiç olmaz yani :) al raporunu umarım sorun çıkmaz. iyi yolculuklar.

aynen öle benim esimde cok pimpirikli avmde benden önce zıplıyo öne gecmiyim diyeumarım canım cok sağol

ben uçağa binmedim ama geçen haftalarda babamı karşılamaya gittim havaalanına, ilk girişte hamile olduğumu söyledim geçmedim o kapıdan cnm...

bencede gecirmemeleri lazım ama işte insanın içine kurt düşüyorr ya öle olursa ya böle olursa diye kapı gibi raporumu alıp giderim bendecok sağol tatlım

kesinlikle görüş doktorla, içemezsen ya da her içtiğinde seni istifra ettiriyorsa nasıl olacak faydası? bir de benim Maltofer şurup değil, hap. emilebilir, suyla da yutulabilir deniyor. o tür tablet olursa daha kolay yutarsın herhalde, suyla gidiverir...

Farklı bi doktora git sonuçlarinla hemen yazdir ve basla ilacına ben yıllar once çok kansızlık çektim kara uzum kurusu ve pekmez gerçekten ise yariyor ilaçtan bile etkili ilaç kimyasal sonucta sıkma canını ve yakın bi hastaneye gidip yazdir canım ki uc ayın bittiye folbiolu ve progesteronu kesmeleri lazım ii bi doktor bul

pazartesi hemen gürüşücem zaten
monovit damlayı da günde 7 damla kullanıyorum ama onda sıkıntı yok
ama bu nasıl bişeydir yaa
sanki pas yuttum...
Progestanı da dediğiniz gibi suyla yutuveriyorum gidiyor
ben kesinlikle damla değil de hap isticem
damla ağzımda çoğalıyor içemiyorum yaa... (

kızlar birde iyi bişeymi bilmiyorum ama iki gündür bütün hamilelelik belirtilerim gitti. normal insan gibi oldum:) sadece gece sırt üstü dümdüz yatınca karnım ağrıyor. geriliyor sanki kaç kere uyandım gece. herhalde 14. hafta ile birlikte bulantı ve halsizlik durumu geçti.

cucu1984 doktorun ne kadar ilgiliymiş. nerede o doktor. inşallah bana yakın biryerdedir.

aynen öle tatlım 2 ay önceden aldım randevumu cok yoğun yoğun ama randevuyu kapana kadar sonrasında hic sorun cıkmıyor randevuda. cep numarasınıda verdi zaten herzaman arayabilirsin dedi cok memnunum ...ben ankaradayım canım sen hangi sehirdesin kii:44:

istanbuldayım. ben de doktorumdan çok memnunum ama çok uzakta. yakında bir doktorum olsun istemiştim. gerçi havaalanına yakınım burdan üsküdara geçene kadar ankaraya gelebilirim belki :))))

istanbuldayım. ben de doktorumdan çok memnunum ama çok uzakta. yakında bir doktorum olsun istemiştim. gerçi havaalanına yakınım burdan üsküdara geçene kadar ankaraya gelebilirim belki :))))

memnunsan uzakta olsa değiştirme bence iyi güvenebilceğin bi doktor bulmak cok zor canım
istanbulda biyerden biyere gitmek olay haklısın üsküdara gecene kadar bin ucağa gel

memnunsan uzakta olsa değiştirme bence iyi güvenebilceğin bi doktor bulmak cok zor canım
istanbulda biyerden biyere gitmek olay haklısın üsküdara gecene kadar bin ucağa gel

aslınsa şimdi için problem değil 1,5 2 ayda bir gidicem ama son zamanlar sık sık gitmek gerekiyor. hem sıcaklar hem ramazan. nasıl olacak şimdiden onu stres yapıyorum. Allahım verir kolaylığını inşallah..

bu arada kk ya bak sen isim önerisi vermiş bana ali galip, safiye sultan :)) bi de isim bulması var. oğlumda çoook düşündüydüm. ilk heves bunda o kadar incelemem gibi geliyor..

evet bizim en zor dönemimiz sıcaklara denk geliyor Allah yardım eder inş. canım ramazanın sonlarına doğru bile gelebilir bebişler erken olabilir yanii hayırlısı sağlıkla gelsinler
aynen ya az önce gözüm takıldı okudumda koptum gülmektensafiye sultan favorim
oğlunun adı ne ...
cinsiyet belli oldumu
aynen isim konusu benide geriyor cinsiyet belli olunca başlıcaz arayışa umarım eşimle aynı isimi beğeniriz ama bu bizim hakkımız ya 9 ay biz taşıyoruz sıkıntıyı biz cekiyoruz isim konusunda saygı duyarlar heralde

Ilk hamileligimde dr 4.ayda baslatmisti ama benimdr kan degerimde dusus gorunce banada verdi ama kapsul olanindan gyno ferro sanol kapsulden damladan daha iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…