2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimki de aynısını yapıyor. eşim kesicekti geçen gün kestirmedim, koskoca oyuncağı bırakıp küçücük etiketle oynuyor :)

Ben de ekran goruntusunu aldim her Zamanki gibi ehehehehe

Tuu irezil anne seniiiiiiii :))) laf aramizda ben de kofte ve corba yapmayi beceremem:)))

Romantizm, super! Ay nereye gidiyordunuz merak ettim, var mi sakincasi? Kiskandim yaaa

ah süper olur derim :)))) ama beni böyle heveslendiriyorsun sonra vazgeçtim deme en azından yaza bekliyoruz

bugün deneyemedim ama yarın bakacağım bir yürüyüş yapalım..ben hiç ayarlara falan dikkat etmemiştim, eminim ondan kaynaklandı...yoksa ağır taşımak konusunda da alışığım işim nedeniyle, öyle kolay kolay mızmızlanmam. demek birşeyleri yanlış yaptım

Benim de canim istedi napcaz yaaaa :))

Ben sütlü tatlıları pek sevmem aslında ama şimdi öyle güzel anlatmışsınki benimde canım istedi :)) hepimize muhallebi borçlandın:)

Romantizm, super! Ay nereye gidiyordunuz merak ettim, var mi sakincasi? Kiskandim yaaa

Yok canım, fransanın başkentine gidicez :) daha öncede gitmiştik ama hep aile veya arkadaşlarla, ilk defa ikimiz gidiyoruz. Bu cumarteside ufak bir kaçamağımız var civarda bir turistik şehire ama kızımızı da götüreceğiz hava güzel görünüyor. Orda cennette yaşıyorsunuz bu soğuk ülkelerde yapacak şey bulmak çok zor, kıymetini bilin çıkın gidin biryerlere sizde.

Vazgeçermiyim hiç canım, herşey yolunda giderse geleceğiz, zaten fırsat kolluyorum kendimi oraya atmak için :)) sizide buraya bekleriz ailece, başımızın üstünde yeriniz var her zaman :)

Merakla bekliyorum bakalım 2. Deneme nasıl olacak :)

iyi akşamlar annişler...
biz bugün 1 çay bardağı tarhana içtik çok mutluyum...
bu arada ben kpss ye hazırlanıyorum lise matematik.
öğretmen arkadaşlar ve eşi öğretmen olan arkadaşlar kaynak ve önerilerinizi bekliyorum...
ve herkesin duasını...

Ivy canim hayranim tempona 6 eylul dogumlu oglum eylul annesiyim ama sizlerin paylasimlarinizdan vazgecemiyorum enerji veriyosunuz vallahi

Olsuun parisi de cok sevmistim bennn. Soguk ama cok haklisin. Heryerim usuyor benim avrupada, hep kışa denk geldi bi de.

Ohhh cok eglenceler iyi gezmeler size!

Yerim o tatlı oğlanı. Maşallah pek tatlı.
Lespitess güle güle kullanın mama sandalyenizi. Maşallah meleğe çook ttlı

aybike köfte sulandıysa ekmeği az olduysa ekmek ekle yoksa, tavayı kızdırıp kızart. Biraz yüksek ısıda. Toplanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…