- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.901
Kolay gelsin ve başarılar, umarım çok çabuk verirsin tezini. Bende bu aralar yemek masası, çalışma masası, orta sehpa ve yatak içi gibi yerlerde sürekli kitaplarla yaşıyorum. Kızımda kenarlarını kemiriyor. Birde oyuncakların etiketleriyle oynuyor hep, kendilerinden çok etiketlere meraklı, sanırım çok fazla kitap gösteriyoruz biz bunlar beyaz zemine yazılı herşeye ilgi duyuyor benim kız :)
Kızlar 6 aylık bebeleriniz kaç kilo benımki 8.100 iyi mi kötü mü bilemedim
bende herzamanki gibi kopyaladım :))
ama bu sefer önce okudum sonra kopyaladım çünkü araştırma için acil lazımdı bilgilerzaten size bir klasör yaptım :) tarifler, uçak yolculuğu, beslenme düzeni, rutinler derken şimdi oto koltuğu sayfamda oldu
kızlar çok alakasız olacak ama köftem pek bir sulandıne katacağım ben bunun kıvamı için?
Allahım yemek konusunda nekadar özürlüyümhep hazır köfte alırsan böyle olur işte
7 tanede ziyaretçi varmış, gördün mü bak rezil oldum dalga geçmesinler sonra
Bende özlüyorum burayı gerçekten. Bu chatleşme olayı nedir Aybike ile açıklayınız lütfen, beni de dahil edinn...
Canım bebekler hoşlarına giden şeyleri ve tanımak iletişim kurmak istedikleri şeyleri ağızlarına götürler, Kayra da seni özlüyor, annesine sevgisin, göstermek için yapıyor bunu bence. Benim kızımda bana yapıyor çünkü, özllikle sabahları kurstan gelince direk yapışıyor suratıma :)
Benim doktorumda 6. Ay konyrolüne çağırmıştı, hatırlattığın için çoook teşekkür edrim canım, bir gideyim bakalım herşey yolundamıymış :)
Bu aralar eşime bir haller oldu, şimdi başbaşa uzak bir yere tatil ayarlamış 2 hafta sonrası için, hazır kayınvalidem ve bakıcımızda varken. Kızım emin ellerde olacak o konuda şüphem yok ama ben nasıl uzaklaşacağım o kadar bilemiyorum.
Zehir gibi hatunun dediğine bak :) Atahan aklını başından alır insanın böyle tabii :)
Dün siz rahat edemedik deyince ben önce kayınvalideme, sonra eşime taktım iyice yerleştirip vucutlarına göre ayarlayarak, ikiside çok rahat dedi, bugünde yardımcı ablamızda denedim, o da rahat etti. Ağustos annelerimiz nasıl rahat edemediler bu taşıyıcılarla acaba diye merak ettim ve merakımı gidermek için çeşitli testler yaptım :))))) bu kangrular her vucuda göre ayrıca ayarlanmalı, birde bel kemeri bel boşluğuna gelmemeli kesinlikle, o şekilde çok yoruyor insanı, hatta bebek bile daha ağır geliyor. Utanmasam bir vido çekip koyacağım :) ama şöylede bir gerçek varki, herkes her konuda aynı hissedemez, önceliklerimiz ve alışkanlıklarımız farklı hepimizin, nasıl bebklerimizin rahatlık arayışı değişiyorsa bizimkide aynı şekilde değişken. Ben çok rahat ettim ama sen belki ağırlığı düşürsen bile bebeğini öyle taşımaktan hoşnut olmayabilirsin canım.
İzmir burnumda tütüyor... Ben belki 6 ay daha uzatacağım iznimi, o zaman baharda ve yazın bizim bu bıdıklar birlikte izmirin tadını çıkarırlar mı dersin?
Demekki tam vucuduna göre bağlıyorsun canım, bebeğinde rahat ediyormu içinde?
Çok tatlı ne güleryüzlü maaaşallah, keşke aynı şehirde olsak da alıp kucağıma sevsem
Alisha çooook geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir,
Sumuhallebisi hoşgekdin hamileyken her senin nickini gördüğümde canım istiyorsu ama yiemiyordum şekerden dolayı bak şimdi yine canım sumuhallebisi istedi :)
hoşbulduk cnm. üzüldüm şimdi kimsenin aşereceğini düşünmemiştim (hani puding filan neyse, muhallebi eskilerde kaldı diye)kk'nın çok fazla sayıda üyesi var, ne yazdıysam bi türlü boşta nick bulamamıştım, bunu almıştım en sonunda :) ben çocukken hastalandığımda ve de gençlik döneminde regl olduğumda tek yediğim şeydi hafif sıcak olucak şifa gibi gelirdi. yalnız suyla olacak illaki, sütü sevmezdim. eee birde anne eli değecek tabi.. ben annemi özledim
Romantizm, super! Ay nereye gidiyordunuz merak ettim, var mi sakincasi? Kiskandim yaaa
ah süper olur derim :)))) ama beni böyle heveslendiriyorsun sonra vazgeçtim demeen azından yaza bekliyoruz
bugün deneyemedim ama yarın bakacağım bir yürüyüş yapalım..ben hiç ayarlara falan dikkat etmemiştim, eminim ondan kaynaklandı...yoksa ağır taşımak konusunda da alışığım işim nedeniyle, öyle kolay kolay mızmızlanmam. demek birşeyleri yanlış yaptım
Evet evet kafa bi saga bi sola cok komik:)) dolaniyoruz evde. Annem bazen telefonda napiosun diyor, kizi bagladim evde takiliyoz simdi salonda piyasa yapioz diyorum:))))
Kolay gelsin ve başarılar, umarım çok çabuk verirsin tezini. Bende bu aralar yemek masası, çalışma masası, orta sehpa ve yatak içi gibi yerlerde sürekli kitaplarla yaşıyorum. Kızımda kenarlarını kemiriyor. Birde oyuncakların etiketleriyle oynuyor hep, kendilerinden çok etiketlere meraklı, sanırım çok fazla kitap gösteriyoruz biz bunlar beyaz zemine yazılı herşeye ilgi duyuyor benim kız :)
Yok canım, fransanın başkentine gidicez :) daha öncede gitmiştik ama hep aile veya arkadaşlarla, ilk defa ikimiz gidiyoruz. Bu cumarteside ufak bir kaçamağımız var civarda bir turistik şehire ama kızımızı da götüreceğiz hava güzel görünüyor. Orda cennette yaşıyorsunuz bu soğuk ülkelerde yapacak şey bulmak çok zor, kıymetini bilin çıkın gidin biryerlere sizde.
Boş durmayın canım spor yapın o halde :) hamilelik sonrası hamlığımızı böyle atarız ancak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?