- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.921
bugün hayırlısıyla işe başladım arkadaşlar,7 aydan sonra okula başlamak ,bıcırıkların sesine tahammül etmek zor geldi bana hele bir de oğlumu bırakmak ,akşamı nasıl ettim bilemezsiniz,eve geldiğimde oğluma nasıl sarıldım nasıl öptüm anlatamam o da beni özlemiş ki görünce hemen güldü eşimin kucağında çırpındı beni al diye,bakıcımızla görüştüğümüzde seni aradı,emmek istedi,yokluğunu hissetti çocuk dedi ,bir de oğlum acıktığında ve uykusu geldiğinde anneye benze nnneeee gibi ses çıkarır,bakıcı ablamız hep anne diye ağladı dedi ,resmen burnumun direği sızladı kızlar ne zormuş beeeeee....alışacağız mecburen ,allah hepimize kolaylık versin.
burkacm aybike ve ivy iyi dileklernz icin tesekkur ederm.busabah aglaya aglaya kizimi birakip gittm evde.cooook zordu bnm icin.ama gunun ilerleyen saatlernde rahatladm biraz.idareyle sut izni anlasmazlgmz var dua edinde cozulsun canlarim...yarn bi daha goruscez bakalm
canım sen mi istemiştin activite merkezinin fotosunu ?
paşam pek bir sevdi, sanırım tipinden de anlaşılıyor :)))
Eki Görüntüle 972297
Eki Görüntüle 972299
Ivy canim hayranim tempona 6 eylul dogumlu oglum eylul annesiyim ama sizlerin paylasimlarinizdan vazgecemiyorum enerji veriyosunuz vallahi
Olsuun parisi de cok sevmistim bennn. Soguk ama cok haklisin. Heryerim usuyor benim avrupada, hep kışa denk geldi bi de.
Ohhh cok eglenceler iyi gezmeler size!
Ben burdayım ama kimse yok ben olmayınca bıdı bıdı konuşuyonuz.
Kızlar 6 aylık bebeleriniz kaç kilo benımki 8.100 iyi mi kötü mü bilemedim
Aslında Paris 3-4 günde bitebilecek bir yer, çok güzel yerler var gezilecek, güzel bir planla bir çok yer görebilşrsin kendini fazla hırpalamadan, ben tatildeyken sanat sergileri, müzeler, tarihi yapılar gezmeyi, showlara gitmeyi severim ama mutlaka akşam yemeğimi güzel yeyip içkimi içip odamda pestilim çıkmadan uyumak isterim, o yüzden bir gün koştur koştur heryeri görmeyi tercih etmem, zamana yaymak daha keyifli. 2 defa gittim çok güzl gezdim gördüm heryerini, sonrakilerde eşe dosta tur rehberi gibiydim. Şimdide aslında sadece kaçamak olsun diye gidiyoruz, eşime biraz memnuniyetsizliğim yansımış olacakki bir kaç alternatif daha sundu, paris yerine başka başkentlerde olabilir sanırım. Keşke istanbula gitsek :) havası bile beni gençleştiriyor.
Ivycim buraya gelin çok güzel açık hava müzeleri var
Hem Yasemin mevsimi de başladı
canım sen mi istemiştin activite merkezinin fotosunu ?
paşam pek bir sevdi, sanırım tipinden de anlaşılıyor :)))
Eki Görüntüle 972297
Eki Görüntüle 972299
Aslında Paris 3-4 günde bitebilecek bir yer, çok güzel yerler var gezilecek, güzel bir planla bir çok yer görebilşrsin kendini fazla hırpalamadan, ben tatildeyken sanat sergileri, müzeler, tarihi yapılar gezmeyi, showlara gitmeyi severim ama mutlaka akşam yemeğimi güzel yeyip içkimi içip odamda pestilim çıkmadan uyumak isterim, o yüzden bir gün koştur koştur heryeri görmeyi tercih etmem, zamana yaymak daha keyifli. 2 defa gittim çok güzl gezdim gördüm heryerini, sonrakilerde eşe dosta tur rehberi gibiydim. Şimdide aslında sadece kaçamak olsun diye gidiyoruz, eşime biraz memnuniyetsizliğim yansımış olacakki bir kaç alternatif daha sundu, paris yerine başka başkentlerde olabilir sanırım. Keşke istanbula gitsek :) havası bile beni gençleştiriyor.
Yerim o tatlı oğlanı. Maşallah pek tatlı.
Lespitess güle güle kullanın mama sandalyenizi. Maşallah meleğe çook ttlı
aybike köfte sulandıysa ekmeği az olduysa ekmek ekle yoksa, tavayı kızdırıp kızart. Biraz yüksek ısıda. Toplanır.
Ekgıdaya başlamayı ben de oğlum da çok istiyoruz ama doktor izin vermiyordu,
zorla 2 caykaşığı elma vermeye razı ettim ama
Ozanın elmaya da alerjisi cıktı
Ne yiyecek ? zaten herşey yasaktı elma armut havuç pirinç vericektim o da olmayacak
Bu gidişle 2-3 yaşında ekgıdaya gecicek
Çok tatlı ne güleryüzlü maaaşallah, keşke aynı şehirde olsak da alıp kucağıma sevsem
Alisha çooook geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir,
Sumuhallebisi hoşgekdin hamileyken her senin nickini gördüğümde canım istiyorsu ama yiemiyordum şekerden dolayı bak şimdi yine canım sumuhallebisi istedi :)
Bende özlüyorum burayı gerçekten. Bu chatleşme olayı nedir Aybike ile açıklayınız lütfen, beni de dahil edinn...
Canım bebekler hoşlarına giden şeyleri ve tanımak iletişim kurmak istedikleri şeyleri ağızlarına götürler, Kayra da seni özlüyor, annesine sevgisin, göstermek için yapıyor bunu bence. Benim kızımda bana yapıyor çünkü, özllikle sabahları kurstan gelince direk yapışıyor suratıma :)
Benim doktorumda 6. Ay konyrolüne çağırmıştı, hatırlattığın için çoook teşekkür edrim canım, bir gideyim bakalım herşey yolundamıymış :)
Bu aralar eşime bir haller oldu, şimdi başbaşa uzak bir yere tatil ayarlamış 2 hafta sonrası için, hazır kayınvalidem ve bakıcımızda varken. Kızım emin ellerde olacak o konuda şüphem yok ama ben nasıl uzaklaşacağım o kadar bilemiyorum.
amin canım biz de size bayıldık:) maşallah size de .
Evet canım baya büyük bu boyunun en kısa hali boyu daha uzuyor .
Yatıyor ama biz berkayı yatıramıyoruz oturmayı öğrendi bu mama sandalyesi sayesinde hemen ıhlayıp tutunup oturuyor sıpa.şimdi kucağımıza alınca da oturmayı beceriyor. Valla iyiki almışım ben de seni ve burkayı dinleyip.
çok memnunuz bu sayede anakucağını ortadan kaldırdım öle deli gibi sallanmadan yatağına alıştı ohhhh bee :)
Vazgeçermiyim hiç canım, herşey yolunda giderse geleceğiz, zaten fırsat kolluyorum kendimi oraya atmak için :)) sizide buraya bekleriz ailece, başımızın üstünde yeriniz var her zaman :)
Merakla bekliyorum bakalım 2. Deneme nasıl olacak :)
Yerim o tatlı oğlanı. Maşallah pek tatlı.
Lespitess güle güle kullanın mama sandalyenizi. Maşallah meleğe çook ttlı
aybike köfte sulandıysa ekmeği az olduysa ekmek ekle yoksa, tavayı kızdırıp kızart. Biraz yüksek ısıda. Toplanır.
ogrtmn ve dokuzay Allah yardımcınız olsun ilk zamanlar zor geliyormuş sonra alışırsın diyor herkes inşallah bakıcılarınız çok iyi bakar da aklınız evde kalmaz.
evet canım ben istemiştim. maşallah ne güzel oynuyor çok sevmiş belli. bizim aldığımız ya yatarak ya da oturarak oynayabildiği için ilk gün tam oynayamamıştı ama bugün biraz daha fazla oynadı çözmeye başladı sanırım :)
sen kaça aldın avtivite merkezini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?