2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ogrtmn ve dokuzay Allah yardımcınız olsun ilk zamanlar zor geliyormuş sonra alışırsın diyor herkes inşallah bakıcılarınız çok iyi bakar da aklınız evde kalmaz.

canım sen mi istemiştin activite merkezinin fotosunu ?

paşam pek bir sevdi, sanırım tipinden de anlaşılıyor :)))

Eki Görüntüle 972297
Eki Görüntüle 972299

evet canım ben istemiştim. maşallah ne güzel oynuyor çok sevmiş belli. bizim aldığımız ya yatarak ya da oturarak oynayabildiği için ilk gün tam oynayamamıştı ama bugün biraz daha fazla oynadı çözmeye başladı sanırım :)

sen kaça aldın avtivite merkezini?

Ivy canim hayranim tempona 6 eylul dogumlu oglum eylul annesiyim ama sizlerin paylasimlarinizdan vazgecemiyorum enerji veriyosunuz vallahi

Teşekkür ederim canım, biraz pozitif birşeyler hissettirebiliyorsak ne mutlu bize, artık bebekler yarı yaşlarına geldiler, temmuz, ağustos, eylül, ekim annesi farketmez bence, bu yaz 1 yaşlı bıcırıkları konuşuyor olacağız hepimiz, hem bebekler dğilki sadece, taze annelerin günlüğü burası, senide daha aktif aramızda görmek isteriz paşan müsade ettikce :)

Olsuun parisi de cok sevmistim bennn. Soguk ama cok haklisin. Heryerim usuyor benim avrupada, hep kışa denk geldi bi de.

Ohhh cok eglenceler iyi gezmeler size!

Aslında Paris 3-4 günde bitebilecek bir yer, çok güzel yerler var gezilecek, güzel bir planla bir çok yer görebilşrsin kendini fazla hırpalamadan, ben tatildeyken sanat sergileri, müzeler, tarihi yapılar gezmeyi, showlara gitmeyi severim ama mutlaka akşam yemeğimi güzel yeyip içkimi içip odamda pestilim çıkmadan uyumak isterim, o yüzden bir gün koştur koştur heryeri görmeyi tercih etmem, zamana yaymak daha keyifli. 2 defa gittim çok güzl gezdim gördüm heryerini, sonrakilerde eşe dosta tur rehberi gibiydim. Şimdide aslında sadece kaçamak olsun diye gidiyoruz, eşime biraz memnuniyetsizliğim yansımış olacakki bir kaç alternatif daha sundu, paris yerine başka başkentlerde olabilir sanırım. Keşke istanbula gitsek :) havası bile beni gençleştiriyor.

Ivycim buraya gelin çok güzel açık hava müzeleri var
Hem Yasemin mevsimi de başladı

Mama önlüğündeki havuç lekesini nuk biberon temizleyici ile çıkarmayı başardım. Pamuklu kumaştan önlük. Evinde olan varsa denemenizi tavsiye ederim. Kaşıklardan çıkmadı ama lekeli kaldılar :)

Aman birak havasi kirli trafigi cok. Kacin kacin:) bizim yapamadigimizi yapin, birbirinize zaman ayirin. Ben d cok sevmistim
Parisi annemi de goturucem imsallah bi dahakine

Maşallah canım ne hamarat annesin, ben cok anlamıyorum bu yemek ısinden

Benim kız 6 yi doldurdu , 2 dişi düştü :) senin oğlanda baslar yakında

Alishia coook gecmis olsun , bende bu ara cok uykusuzum, grip ve öksürük mahvetti uykularını , insallah iyilesirler biran önce

Aybike, lepistes kuzularınız ne kadar tatlı , maşallah , gözüm gönlüm açıldı gülüşlerini görünce

Ise başlayan anneler , insallah bakıcılar coook iyi bakar , gözünüz arkada kalmaz , Allah hepimize kolaylık versin

Myhoney ,sende iyiki varsın , hepinizi seviyorum :)

Son düzenleme:
Ekgıdaya başlamayı ben de oğlum da çok istiyoruz ama doktor izin vermiyordu,
zorla 2 caykaşığı elma vermeye razı ettim ama
Ozanın elmaya da alerjisi cıktı
Ne yiyecek ? zaten herşey yasaktı elma armut havuç pirinç vericektim o da olmayacak
Bu gidişle 2-3 yaşında ekgıdaya gecicek

sen nelere göğüs gerdin canım sıkma canını bunu da atlatırsınız inşaallah.
Allah yar ve yardımcın olsun

sen merak etme teyzesi bu yaz İstanbula gelince seni de ziyaret ederiz

diğer tarafta dedikodu yapıyoruz da seni orada online yakalamak mümkün değil ki...haftasonu muhabbetine bekleriz

benim derdim de oturması, iyiki öğrendi oturmayı şimdi biraz sırtı eğimli olsa kıyamet kopuyor :)) o yüzden arabasında da durmuyor artık eğimi fazla olduğu için...
bana teşekkür etme canım, araştırıp bulan Burka

saolasın canım :)) belli mi olur bakarsın birgün yolumuz düşer oralara çalarız kapınızı gerçi benim için Almanya gidilecek en son ülke ama hayat hep yapmam dediklerini yaptırır ya insana

saol canım :))) valla ben sizin yerinize de yerim sabah, hiç merak etmeyin :)))

soruyu sordum cevaplara bakamadan internet gitti bayat ekmeğim kalmamıştı, baktım galeta unu var onu kullandım...hiç de fena olmadı

merak etme canım yavaş yavaş çözüyorlar zaten, ilgisini çekecektir...paşamda ilk başta korktu sonra yavaş yavaş tanıdı oyuncakları
kargo dahil 217tl aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…