- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.941
Aslında Paris 3-4 günde bitebilecek bir yer, çok güzel yerler var gezilecek, güzel bir planla bir çok yer görebilşrsin kendini fazla hırpalamadan, ben tatildeyken sanat sergileri, müzeler, tarihi yapılar gezmeyi, showlara gitmeyi severim ama mutlaka akşam yemeğimi güzel yeyip içkimi içip odamda pestilim çıkmadan uyumak isterim, o yüzden bir gün koştur koştur heryeri görmeyi tercih etmem, zamana yaymak daha keyifli. 2 defa gittim çok güzl gezdim gördüm heryerini, sonrakilerde eşe dosta tur rehberi gibiydim. Şimdide aslında sadece kaçamak olsun diye gidiyoruz, eşime biraz memnuniyetsizliğim yansımış olacakki bir kaç alternatif daha sundu, paris yerine başka başkentlerde olabilir sanırım. Keşke istanbula gitsek :) havası bile beni gençleştiriyor.
Herkes bebişleri, eşleri uyutup telefonları laptopları kapıp yatağa girip yazıcak birazdan canım.
Canım paşanın resimlere bayıldım nasıl güler yüzlü bi çocuk maşallah ona
Aybikeeeeee yerim onun suratini masallah Atahan'a
Ekgıdaya başlamayı ben de oğlum da çok istiyoruz ama doktor izin vermiyordu,
zorla 2 caykaşığı elma vermeye razı ettim ama
Ozanın elmaya da alerjisi cıktı
Ne yiyecek ? zaten herşey yasaktı elma armut havuç pirinç vericektim o da olmayacak
Bu gidişle 2-3 yaşında ekgıdaya gecicek
Atahaaaaan seni yerimmmm. Maşallah sana, yüzün hep böyle gülsün paşamız.
Sizleri devamli okuyorum ama pek yazamiyorum bizimki biraz yaramaz anca onu uyuturken yada geceleri su uyku duzenimiz biraz daha yoluna girse iyi olucak ama daha aktif olmaya calisicamTeşekkür ederim canım, biraz pozitif birşeyler hissettirebiliyorsak ne mutlu bize, artık bebekler yarı yaşlarına geldiler, temmuz, ağustos, eylül, ekim annesi farketmez bence, bu yaz 1 yaşlı bıcırıkları konuşuyor olacağız hepimiz, hem bebekler dğilki sadece, taze annelerin günlüğü burası, senide daha aktif aramızda görmek isteriz paşan müsade ettikce :)
Herkes bebişleri, eşleri uyutup telefonları laptopları kapıp yatağa girip yazıcak birazdan canım.
Selam kizlarrr ben geldimmm yinee yoksunuzzz oglum canıma okuduğu icin hicbir sey yapamıyorum. Surekli kucakta olmak istiyor.
bu arada mama sandalyesine bayıldım. Holmer degil mj bu? Siz mesaj yazmistiniz. Kime yazdiniz ben de alayim bundan
firma Ozan ithalat Kayseride...nette arattığında çıkıyor canım detayları
Mail mi atayim? Sizden mi bahsedeyim? Cok guzelmis yaa valla bayıldım. Chicco polly cok benziyor bi dunya para vermeye ne gerek var
selam kizlarrr ben geldimmm yinee yoksunuzzz oglum canıma okuduğu icin hicbir sey yapamıyorum. Surekli kucakta olmak istiyor.
Bu arada mama sandalyesine bayıldım. Holmer degil mj bu? Siz mesaj yazmistiniz. Kime yazdiniz ben de alayim bundan
mail mi atayim? Sizden mi bahsedeyim? Cok guzelmis yaa valla bayıldım. Chicco polly cok benziyor bi dunya para vermeye ne gerek var
Dün gece moralim bozuktu öyle karamsar yazdım ama pes etmek yok
3 günbekleyip armut deniycem, (hafif pişirerek veriyorum mevyeyi asidini alsın diye )
Aybike, Kan tahlileri iyi çok şükür şimdi tekrar başa döndük alerjiyle uğraşıyoruz
canım arkadaşlar almış 165 tlden dersin ozman zaten hemen indirimi yapıyorlarozan ithalat diye ara googleden
Benim kocam bensiz uyumuyor yani uyutup kaçamıyorum hemen nereye diyor :)Herkes bebişleri, eşleri uyutup telefonları laptopları kapıp yatağa girip yazıcak birazdan canım.
Ekgıdaya başlamayı ben de oğlum da çok istiyoruz ama doktor izin vermiyordu,
zorla 2 caykaşığı elma vermeye razı ettim ama
Ozanın elmaya da alerjisi cıktı
Ne yiyecek ? zaten herşey yasaktı elma armut havuç pirinç vericektim o da olmayacak
Bu gidişle 2-3 yaşında ekgıdaya gecicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?