2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aybike bunu beğendi :) ama son satırlar hariç...deli deli olma ne işin var İstanbulda. deli gibi trafik, yağmur, sürekli arızalanan metrobüs :)) gidin adam gibi yerleri gezin

hiç canını sıkma sağlığı iyi olsunda varsın geç başlasın ek gıdaya annesi
son değerler nasıl canım, yanlış hatırlamıyorsam sonuç bekliyordun

Sizleri devamli okuyorum ama pek yazamiyorum bizimki biraz yaramaz anca onu uyuturken yada geceleri su uyku duzenimiz biraz daha yoluna girse iyi olucak ama daha aktif olmaya calisicam

Selam kizlarrr ben geldimmm yinee yoksunuzzz oglum canıma okuduğu icin hicbir sey yapamıyorum. Surekli kucakta olmak istiyor.

bu arada mama sandalyesine bayıldım. Holmer degil mj bu? Siz mesaj yazmistiniz. Kime yazdiniz ben de alayim bundan

firma Ozan ithalat Kayseride...nette arattığında çıkıyor canım detayları

Mail mi atayim? Sizden mi bahsedeyim? Cok guzelmis yaa valla bayıldım. Chicco polly cok benziyor bi dunya para vermeye ne gerek var

Evet polly ayarında ama yarı fiyatına,
Ağustos annelerinden duydum burkaya verdiğiniz fiyattan (165 kdv kargo dahil) alıcam
diye mail atarsan banka bilgilerini gönderirler
Sana da haıırlı olsun şimdiden

Dün gece moralim bozuktu öyle karamsar yazdım ama pes etmek yok
3 günbekleyip armut deniycem, (hafif pişirerek veriyorum mevyeyi asidini alsın diye )

Aybike, Kan tahlileri iyi çok şükür şimdi tekrar başa döndük alerjiyle uğraşıyoruz

Günlerdir yogunluktan okuyamiyorum, okurum dedim ama pes ettim. Ne cok kaynatmışsınız yahu. 😊 şu an iş nedeniyle yollardayim, fırsat bu firsat dedim. Diş çıkaranlar, emekleyenker olmuş,ne cabuk büyüdü bu biciriklar. Benim oglan da yuvarlanarak dolaniyo evde, halidam, yerden topluyoruz. Diş yok ama yine de istahsiz, mümkünse bi süre daha gelmesin. Yine de keyfim yerinde, kv beni bunalıma sokunca yetiş anne dedim ve yetişti annem. Geçmişi okuma çalışmalarim sirasinda bebegi kusan arkadaslari okudum. Benimki de 6 ay asisindan sonra cok kustu. Belki bi ilgisi olabilir.

mail mi atayim? Sizden mi bahsedeyim? Cok guzelmis yaa valla bayıldım. Chicco polly cok benziyor bi dunya para vermeye ne gerek var

canım arkadaşlar almış 165 tlden dersin ozman zaten hemen indirimi yapıyorlarozan ithalat diye ara googleden

Aman çok şükür canım kan değerleri iyi olsun da....
alerji zamanında diğer uğraştıklarının yanında ne ki, siz üstesinden gelirsiniz bak paşamında kimyasal alerjisi var, biri kucağına alıp kıyafetine değdirse çocuk kızarıyor hemen ama doktor bebeklerde alerji çok yaygın ve birçoğunda 1 yaşında kayboluyor, en kötü 2 yaşına kadar sürüyor dedi...

hiç bozma moralini canım..bide faceden şu gruba bak istersen, banada metlem söylemişti sanırım
https://www...................../BYBOAlerji/

öpüyorum Ozanı tatlı yanaklarından

Herkes bebişleri, eşleri uyutup telefonları laptopları kapıp yatağa girip yazıcak birazdan canım.
Benim kocam bensiz uyumuyor yani uyutup kaçamıyorum hemen nereye diyor :)
Dün kocam yoktu dışarıda idi.

Canım sen nelerle başettin bi alerji ile mi baş edemeyeceksin. Oda olacak merak etme maşallah boyu kilosu herşeyi çok iyi. Bırak geç başlasın.

Arkadaşlarr burayı takip edemiyorumm çalıştığım için oğlumda atopik dermatit var. Şimdi drumuz meyve suyuna ve yoğurta başla dedi ama iki kaşık yediriyorum hemenn ağzı çenesi kızarıyor şîmdi bunlara alerjisimi var benim gibi bu durumu yaşayan anneler yardım ederse çok sevinicem. Çok üzülüyorumm çok ağlıyorum

Herkese kocaman günaydın,

Gerçi benim için gün sabah 5.30 da aydınlandı.5.30 da kızım uyandı emzirdim yattım geri dön Allah dön yok uyuyamıyorum. Tabii aklımda bin türlü düşünce. Özellikle de şu bakıcı meselesi. Şimdi objektif bi görüş alarak sizin fikrinizi sormak istiyorum. En sonunda kalbimin sesini dinleyeceğim tabii ama bir de olaya dışardan bakılması görülemeyen şeylerin görülmesi açısından faydalı olabilir.akıl akıldan üstündür demiş atalarımız.

şimdi 2 aday var
birincisi: bir aile dostumuzun tanıdığı. 15-20 senelik evli çocukları olmamış. espirili neşeli bir bayan. sadece 1 kere görmüştüm o akşam da benimle hiç konuşmaması dikkatimi çekmişti. Eşi çok efendi biri. ev hanımı. ikna edersek eve gelecek. yeğenlerine falan baktı mı bilmiyorum. bu kadının daha önce çocuk yetiştirmemiş olması anneliği tatmamış olması düşündürücü. çocuk bakmak bişey değil öğreniliyor sonuçta ama acaba sabırsız olur mu? sevgi verebilir mi diyorum bir yandan da ya çok çok sever çok sahiplenirse kıskanır mıyım falan. Saçma belki ama sabaha kadar daha neler düşündüm bi bilseniz

ikincisi: eşimin iş arkadaşının eşi. evi bize yakın. evinde bakmak istiyor. kendisi teklif etti. anaokuluna giden tatlı bir kızı var. kadını tanıyorum. gezmelerde denk geliyoruz.biraz çok bilmiş. böyle etrafa karşı sert tepkileri olan bir bayan. nasıl desem ben öyle değilimdir mesela. birine ne kadar çok kızarsam kızayım arkasından küfretmem ama onun ettiğine denk geldim. iyi bakacağını düşünüyorum ama çok bilmiş insanlarla uğraşmayı hiç sevmem. fikirleri değişmez. hergün yürüyüş yaptığımda bile etraftan karışan çok oluyor yok üşür yok niye bere takmadın falan filan. herkes herşeyi biliyor maşallah!! annesi sensin en iyisini sen bilirsin diyen yok. evinde bakarken kızı kıskanır da bişey yapar mı? kadın yemek yapıcam ev süpürecem derken ilgilenmemezlik yapar mı? (bana yapmam der ama yapar kesin) misafir kabul edip yada sürekli bi yerlere götürür mü?

yani ne bileyim kafam çok karışık. eşim ilkinden yana. benim içime her ikisi de tam sinmiyor şu anda. ama bunlardan iyisini de bulamam burada. hangisi daha mantıklı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…