- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.961
Ben ilk adayı seçerdim.Neden dersen yazdıklarını okuyunca ilk içime sinen 1. aday oldu.Herkese kocaman günaydın,
Gerçi benim için gün sabah 5.30 da aydınlandı.5.30 da kızım uyandı emzirdim yattım geri dön Allah dön yok uyuyamıyorum. Tabii aklımda bin türlü düşünce. Özellikle de şu bakıcı meselesi. Şimdi objektif bi görüş alarak sizin fikrinizi sormak istiyorum. En sonunda kalbimin sesini dinleyeceğim tabii ama bir de olaya dışardan bakılması görülemeyen şeylerin görülmesi açısından faydalı olabilir.akıl akıldan üstündür demiş atalarımız.
şimdi 2 aday var
birincisi: bir aile dostumuzun tanıdığı. 15-20 senelik evli çocukları olmamış. espirili neşeli bir bayan. sadece 1 kere görmüştüm o akşam da benimle hiç konuşmaması dikkatimi çekmişti. Eşi çok efendi biri. ev hanımı. ikna edersek eve gelecek. yeğenlerine falan baktı mı bilmiyorum. bu kadının daha önce çocuk yetiştirmemiş olması anneliği tatmamış olması düşündürücü. çocuk bakmak bişey değil öğreniliyor sonuçta ama acaba sabırsız olur mu? sevgi verebilir mi diyorum bir yandan da ya çok çok sever çok sahiplenirse kıskanır mıyım falan. Saçma belki ama sabaha kadar daha neler düşündüm bi bilseniz
ikincisi: eşimin iş arkadaşının eşi. evi bize yakın. evinde bakmak istiyor. kendisi teklif etti. anaokuluna giden tatlı bir kızı var. kadını tanıyorum. gezmelerde denk geliyoruz.biraz çok bilmiş. böyle etrafa karşı sert tepkileri olan bir bayan. nasıl desem ben öyle değilimdir mesela. birine ne kadar çok kızarsam kızayım arkasından küfretmem ama onun ettiğine denk geldim. iyi bakacağını düşünüyorum ama çok bilmiş insanlarla uğraşmayı hiç sevmem. fikirleri değişmez. hergün yürüyüş yaptığımda bile etraftan karışan çok oluyor yok üşür yok niye bere takmadın falan filan. herkes herşeyi biliyor maşallah!! annesi sensin en iyisini sen bilirsin diyen yok. evinde bakarken kızı kıskanır da bişey yapar mı? kadın yemek yapıcam ev süpürecem derken ilgilenmemezlik yapar mı? (bana yapmam der ama yapar kesin) misafir kabul edip yada sürekli bi yerlere götürür mü?
yani ne bileyim kafam çok karışık. eşim ilkinden yana. benim içime her ikisi de tam sinmiyor şu anda. ama bunlardan iyisini de bulamam burada. hangisi daha mantıklı?
herkese kocaman günaydın,
gerçi benim için gün sabah 5.30 da aydınlandı.5.30 da kızım uyandı emzirdim yattım geri dön allah dön yok uyuyamıyorum. Tabii aklımda bin türlü düşünce. özellikle de şu bakıcı meselesi. şimdi objektif bi görüş alarak sizin fikrinizi sormak istiyorum. En sonunda kalbimin sesini dinleyeceğim tabii ama bir de olaya dışardan bakılması görülemeyen şeylerin görülmesi açısından faydalı olabilir.akıl akıldan üstündür demiş atalarımız.
şimdi 2 aday var
birincisi: Bir aile dostumuzun tanıdığı. 15-20 senelik evli çocukları olmamış. Espirili neşeli bir bayan. Sadece 1 kere görmüştüm o akşam da benimle hiç konuşmaması dikkatimi çekmişti. Eşi çok efendi biri. Ev hanımı. Ikna edersek eve gelecek. Yeğenlerine falan baktı mı bilmiyorum. Bu kadının daha önce çocuk yetiştirmemiş olması anneliği tatmamış olması düşündürücü. çocuk bakmak bişey değil öğreniliyor sonuçta ama acaba sabırsız olur mu? Sevgi verebilir mi diyorum bir yandan da ya çok çok sever çok sahiplenirse kıskanır mıyım falan. Saçma belki ama sabaha kadar daha neler düşündüm bi bilseniz
ikincisi: Eşimin iş arkadaşının eşi. Evi bize yakın. Evinde bakmak istiyor. Kendisi teklif etti. Anaokuluna giden tatlı bir kızı var. Kadını tanıyorum. Gezmelerde denk geliyoruz.biraz çok bilmiş. Böyle etrafa karşı sert tepkileri olan bir bayan. Nasıl desem ben öyle değilimdir mesela. Birine ne kadar çok kızarsam kızayım arkasından küfretmem ama onun ettiğine denk geldim. Iyi bakacağını düşünüyorum ama çok bilmiş insanlarla uğraşmayı hiç sevmem. Fikirleri değişmez. Hergün yürüyüş yaptığımda bile etraftan karışan çok oluyor yok üşür yok niye bere takmadın falan filan. Herkes herşeyi biliyor maşallah!! Annesi sensin en iyisini sen bilirsin diyen yok. Evinde bakarken kızı kıskanır da bişey yapar mı? Kadın yemek yapıcam ev süpürecem derken ilgilenmemezlik yapar mı? (bana yapmam der ama yapar kesin) misafir kabul edip yada sürekli bi yerlere götürür mü?
Yani ne bileyim kafam çok karışık. Eşim ilkinden yana. Benim içime her ikisi de tam sinmiyor şu anda. Ama bunlardan iyisini de bulamam burada. Hangisi daha mantıklı?
Herkese kocaman günaydın,
Gerçi benim için gün sabah 5.30 da aydınlandı.5.30 da kızım uyandı emzirdim yattım geri dön Allah dön yok uyuyamıyorum. Tabii aklımda bin türlü düşünce. Özellikle de şu bakıcı meselesi. Şimdi objektif bi görüş alarak sizin fikrinizi sormak istiyorum. En sonunda kalbimin sesini dinleyeceğim tabii ama bir de olaya dışardan bakılması görülemeyen şeylerin görülmesi açısından faydalı olabilir.akıl akıldan üstündür demiş atalarımız.
şimdi 2 aday var
birincisi: bir aile dostumuzun tanıdığı. 15-20 senelik evli çocukları olmamış. espirili neşeli bir bayan. sadece 1 kere görmüştüm o akşam da benimle hiç konuşmaması dikkatimi çekmişti. Eşi çok efendi biri. ev hanımı. ikna edersek eve gelecek. yeğenlerine falan baktı mı bilmiyorum. bu kadının daha önce çocuk yetiştirmemiş olması anneliği tatmamış olması düşündürücü. çocuk bakmak bişey değil öğreniliyor sonuçta ama acaba sabırsız olur mu? sevgi verebilir mi diyorum bir yandan da ya çok çok sever çok sahiplenirse kıskanır mıyım falan. Saçma belki ama sabaha kadar daha neler düşündüm bi bilseniz
ikincisi: eşimin iş arkadaşının eşi. evi bize yakın. evinde bakmak istiyor. kendisi teklif etti. anaokuluna giden tatlı bir kızı var. kadını tanıyorum. gezmelerde denk geliyoruz.biraz çok bilmiş. böyle etrafa karşı sert tepkileri olan bir bayan. nasıl desem ben öyle değilimdir mesela. birine ne kadar çok kızarsam kızayım arkasından küfretmem ama onun ettiğine denk geldim. iyi bakacağını düşünüyorum ama çok bilmiş insanlarla uğraşmayı hiç sevmem. fikirleri değişmez. hergün yürüyüş yaptığımda bile etraftan karışan çok oluyor yok üşür yok niye bere takmadın falan filan. herkes herşeyi biliyor maşallah!! annesi sensin en iyisini sen bilirsin diyen yok. evinde bakarken kızı kıskanır da bişey yapar mı? kadın yemek yapıcam ev süpürecem derken ilgilenmemezlik yapar mı? (bana yapmam der ama yapar kesin) misafir kabul edip yada sürekli bi yerlere götürür mü?
yani ne bileyim kafam çok karışık. eşim ilkinden yana. benim içime her ikisi de tam sinmiyor şu anda. ama bunlardan iyisini de bulamam burada. hangisi daha mantıklı?
Sanirim bu holmer super mama sandalyesi tekerlekli. Ama o riskli ya zaten bizim afacanlar cok hareketli. Normal digeri daha iyi sanirim
Gunaydi arkidesle:))) valla mizmiz bi oglum oldu..eski uysal bebek gitti yerine kucak meraklisi sürekli mizirdanan bi bebek geldi. Hicbir sey yapamıyorum. Kahvaltiyi bile yeni yazabildim. Bi selam vereyim dedim. Iyisinizdir insallah. Sizlerle cook samimi olmak istiyorum ama oğlumdan firsat bulup icinize karışamiyorum. Insallah hepiciginiz iyisinizdiirrr. Minnaklariniz sagliklidirr
artık bizde eskisi gibi çok vakit geçiremiyoruz burada, hepsi birer afacan oldu :)))
bizlerle çok samimi olman için çok mesaj yazman gerekmiyor, merak etme zaten paylaşımlarımda samimiyetin içtenliğin belli oluyor ve eminim diğer arkadaşlarda bunu farkediyor
Sağol emelcim. Şu dönemleri bi atlatsaydık. Eşimin de içine o sindi.Ben ilk adayı seçerdim.Neden dersen yazdıklarını okuyunca ilk içime sinen 1. aday oldu.
Âmin canım. Bu kararları vermek çok zor. Ben de bakıcı ile büyüdüm aslında. O kadar çok severmişim ki gece bile orda kalmak istermişim. KıZımın da sevmesini sevilmesini isterim. Mutluysa iyi bakılıyor demek ki derim. Uyuyamayınca bin türlü senaryo yazdım kafadan.canım benim tercihimde ilkinden yana. Sana bunu geçenlerde bakıcı ararken dinlediğim çok güzel bir örnekle anlatayım.
Komşumun tanıdığı öncedende bakcıılık yapmış biri var kendi evınde bebğe bakıyorlar çocukları olmuyor. Kadıncağız ve eşi çocuğa öle bayıla bakıyorlar hatta bazen geceleri bile alıp koyunlarında yatırıyorlar. O kadınında bebği olmamaış ama annelik içten gelen bir duygu bence . Doğrumamış ama birçok doğurandan daha anç davranmış çocuğa.
Ikinciden hiç haz etmedim bence hiç yanaşma bile çünkü bebeğine para gözüyle bakacağını düşünüyorum sonuçta evinde işlerin arasıonda bebeğinle ilgilenecek.ve çocugu olması riskli bir durum hiç belli olmaz. Ama diğeri evlat can diye bakacak yani içimdeki ses öyle hissettirdi.
Bence ilkini kıskanma bile yavrun ne kdar mutlu seviliyorsa sen de öyle mutlu olmalısın .sen annesinin yerin ayrı her zmaan ama ne yazıkki çalışan anne olduğumuz için bunlarada katlanıcaz artık. Allah hayırlısını nasip etsin
canım bence kesinlikle ilki...daha küfür kelimesini okuduğumda hayır dedim devamına gerek yok. evet karakter genlerden geliyor ama büyüdüğü ortamlada şekilleniyor. böyle bir tipten öğreneceği şeyleri sen düşün. hem evinde bakacakmış ve çocuğu var...düşün birisi onun canı diğeri para için baktığı bir bebek. kesinlikle ikisine aynı şekilde davranmayacak ve senin yavrun kendini kötü hissedecek.ben düşünmezdim bile, eşin haklı bence
ilkini seçmemin diğer sebebi çocuğu olmaması...evlat özlemiyle yanan birinin yavruna bakması kesinlike çok daha farklı olur. severek bakar, diğeri para için bakar
arkadaşlarıma katılıyorum bence hiç daha fazla düşünme.ilk aday çok iyi olur.duygusal davranma.fazla sevgiden zarar gelmez diyorum ben.bence öbürü yemekte yapar,gezmelere de gider,sürekli arkasından düşünceler sarar seni durmaz o kadın valla
Ben de öyle düşünüyorum ikincisi hakkında. Birinci için de fazla sevgiden korkmak saçma oldu evet:)) inş eve gelmeye ikna ederiz onu da
merak etme canım yavaş yavaş çözüyorlar zaten, ilgisini çekecektir...paşamda ilk başta korktu sonra yavaş yavaş tanıdı oyuncakları
kargo dahil 217tl aldım
Sağol emelcim. Şu dönemleri bi atlatsaydık. Eşimin de içine o sindi.
Âmin canım. Bu kararları vermek çok zor. Ben de bakıcı ile büyüdüm aslında. O kadar çok severmişim ki gece bile orda kalmak istermişim. KıZımın da sevmesini sevilmesini isterim. Mutluysa iyi bakılıyor demek ki derim. Uyuyamayınca bin türlü senaryo yazdım kafadan.
Seni merak ediyorum. Anlaştınız mı bahsettiğin bakıcıyla?
Sağol canım. Tanıdık diye küfreden ve birine vermek benim de içime sinmiyor. Ama diğerini de tam tanımıyorum. Karışık duygular içindeyim. İnş hayırlısı olur hakkımızda
inşallah canım.bak sana bir şey söyliyim ben 17 yaşındayken falan apartmanımıza genç memur bir kadın taşınmıştı.8 aylık bir bebeği vardı.bir süre annesiyle idare etti sonra bir gün kapımız çaldı baktık o geldi içeri ve dedi ki anneme sen çok temiz yüzlü birine benziyorsun bebeğime bakar mısın? bizim hiç böyle bir şey aklımızda yoktu hem de anneme verebileceği parayı söyledi annemde onun tam olarak yarısını aldı o bayandan.sen bebeğine güzel yiyecekler al getir paranın geri kalanıyla ben onları güzel güzel yedireyim oğluma demişti annem de.öyle güzel gelişti ki her şey ne şanslı kadınmış diyorum şimdi.ben asla cesaret edemezdim böyle bir şeye. annem tam 3 yaşına kadar baktı Eren bebeğe.Sonra başka bir yere taşındılar.yani diyeceğim o ki içine sinsin en önemlisi o.içine sinmezse olmaz.
Aybike bende o skyi iye merkezinden aldim interneyten aldiysan sitesini soyleyebilirmisin joker magzasinda baktim 340 lira
Canım sen nelerle başettin bi alerji ile mi baş edemeyeceksin. Oda olacak merak etme maşallah boyu kilosu herşeyi çok iyi. Bırak geç başlasın.
Saol, zaten aabah uyandığımda evinde kendi yatağında uyanmanın ne büyük nimet olduğunu hatırlayıp şükrettim halime. Alerji geçici birşey Allah beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?