2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aman canım bırak isteyen istediği gibi anlasın. Bizimkilerinde yazlığı var her yaz gidiliyor. Çok şükür bulaşık makinası vs var. Ama ben sevmiyorum yazlık olayını rahat olamıyorsun kayınbeder yanında. Birde adı üstünde tatil yahu ne uğraşacağım yıkamakla temizlemekle.
Sen yaranamazsın canım kayınvalidene baksana makina bile almışsın laf söylemiş.

Yazmak istemediğin şeyleri tahmin edebiliyorum. Dün gece onlardan daha beter senaryolar yazdığıma eminim. Kafayı yememek elde değil. Allahım inş iyi insanlarla karşılaştırır bizi. Pişman olmam inş

Yazmak istemediğin şeyleri tahmin edebiliyorum. Dün gece onlardan daha beter senaryolar yazdığıma eminim. Kafayı yememek elde değil. Allahım inş iyi insanlarla karşılaştırır bizi. Pişman olmam inş

Öyle deme ben kimim ki makinayı oğulları aldı. Teyzeme anlattım oğluna yakalandı diye. Oda dediki sende bi daha onun iyiliğini düşünme. Şimdi burada yazamayacağım iyiliklerimde olmuştu ona teyzem biliyor. Yok dedim ben onun iyiliğini düşünücem oda nankörlüğünü yapacak oğluda görecek. Bi şey demesine yapmasına gerek yok bilsin görsün yeter.

slm kızlar dünden beri bakamadım topiğe
bugün dr kontrolümüz vardı aşılarımızı olduk epey ağladık neyseki çabuk sustu..
şimdilik ateşimiz yok bakalım olacak mı?
drmuz sebze çorbalarına ve muhallebiye başlayabileceğimizi söyledi hergün bir sebze eklememi söyledi
muhallebi evde yapılan pirinç unlu muhallebi değil kaşık maması vereceksin dedi ama bu kaşık maması nasıl bişi ben pek bi cahilim ((

Kızlar aptamil yin toplatılıyırmuş;( genelde hero baby alıyorum içime siniyor diye ama arada aptamilde alıyorum .
Birde güvenilir göya!!! Bidaha da almam ;(
Haberiniz olsun

ya bizimde öyle oldu diş çıkartıyor ondan mı bilemedim dada sormayı unuttum sen sorarsan banada söylermisin?

benim kızda etiket meraklısı ya çok gülüyorum minicik parmaklarıyla tutmak için uğraşıyor ince şeyleri :))

iyi akşamlar teyzeler. biz bugün parka gittik salıncak bindik.Eki Görüntüle 975282

ay maşallah senin kızına annesi çok tatlı :)

teşekkürler canım.
bebişlerimizin hepsi tatlı...

Eşimin ailesi bozulmuş söyleyince ama sormadım ayrıntıları. Onlar karı koca geliyorlardı düşünün artık ben nasıl rahat olurumki sürekli kayınpeder m varken. Annemde bozuldu biraz ama tek baktığı için yoruluyorda onun için zor oluyor. Sonra yorgunluktankeyfi kaçıyor .birde yabancıya kalsın istemiyor oğlumun. Valla onlarda evimin ortamını gerince biz daha çok problem yaşıyoruz. Yok ailelerle uzun süre aynı çatı altında olmuyor. Bir evde 2 aile çok zor. Allah yardımcısı olsun birlikte yaşayanların,hiç özelimiz kalmadı aynı evde kocamı özledim yaa)

gerçekten mi?
bize doktorumuz aptamil kullanın demişti....
biz 6 aydır aptamil kullanıyoruz....

Evet CANIM ne yazıkki

niyeymiş canım peki?
araştırdım ama bulamadım.
2012de olmuş aptamil pre toplatılmış.
başka haber yok.

Aslan Burçlu Ağustos Bebekleri ve Özellikleri
Aslan 23 Temmuz - 22 Ağustos

Aslan burcu bebek, hep önde olmak ve parıldamak ister, cesaretli, etrafını idareye kalkan, hareketli,cana yakın,konuşkan ve zekidir.Daima ilgi odağı olmak ister, o bir kraldır.

Emir almayı sevmez,enerji yüklüdür, baskı altında tutulamaz.Küçük yaşlardan itibaren kişiliğinin gelişmesi için özgür bırakılmalılar.

İnsanları yönetmeyi severler, anne ve babasını da etki altına alıp idare etmek ister.

Lider olmak ister, fark edilmek ve saygı duyulmak ister.

Başka çocukları sever ve hatta kendinden büyüklerle daha iyi anlaşır.

Sıkıntılara ve hastalıklara güçlü egosu sayesinde dayanabilir.

Sevecen ve sıcak yapısıyla mutlu olmayı ve etrafını mutlu etmeyi başarır..

Ehehehe kiz sen cok alemsinnnn :)))))

Kizlar 2gundur yazamadim, anca alintilara yazabildim. Aşıdan sonra gunduz keyifli ama aksam 10 itibariyle aglayan bir kizim oldu uyutuyorum uyaniyor aglayarak ve gece 00.30a kdar agliyor, annem bile sasti kaldi. İlk gece fitil verdik agrisini aldi da uyudu. Ates olmuyor bizde ama agri cok oluyir

Gelelim haberlere.. 3 gundur bildiginiz yemek yer oldu kizim. Onxe tarhanaya bayildi. Sonra annemin yogurt corbasina bayildi bugun de kiymali pazı yapmistik, onu rondodan gecirip verdik cok sevdi ama kakada aynen pazı çıktı. Verilenez miydi aceo bilemedim? Yarin da kereviz yapcam bakalim.

Ya kizlar bugun 2 saat anneme biraktim cilt bakimina gittim uyurken emziremedim haliyle ve vicdan azabindan olecektim! Geldigimde uyanmisti emziremedim yine cok uzuldum ben nasi işe gidicem yaaaa tum gun (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…