- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #76.001
Bakmamışım şimdi baktım.
Kv ne yapsın aslında kaynanalığını yaptı ama bu sefer oğluna yakalandı :))
Biz erken Rez. Tatil aldık ilk defa demiştim. Ramazandan önce olsun istedik. Ben normalde Ege severim ama kızım üşür diye çekindiğimden Antalya ya razı olmuştum. Acentacı arkadaş eşimi bodrum a ikna etmiş. Üşümeden denize girer bebişiniz diye de garanti vermiş. Eşimin ailesinin Antalya'da yazlığı var ve akrabalarıda Antalya'da. Gidince tam tatil gibi olmuyor bize. Bavul aç kapa helak oluyoruz. Sonra bende ok dedim ve aldık Bodrum'a tatili. Akşam evde konuşuyoruz. Eşim dediki annem yazlıkta tatil gibi olmadığından hep şikayet ediyor ( aslında haklı bende sevmem yazlık) onlarada bi otel tatili alalım mı hediye dedi. Olur dedim kadın orada da aynı işleri yapıyor burada da. Aradı babası ile konuştu önce. Bizim aldığımız tatil sorulup soğuk olur falan diye yorum yaptı babası. Onlar ailecek Ege sevmezler. Takım tutar gibi kayıtsız şartsız antalyacıdırlar. Sonra kendilerine düşündüğümüz hediyeyi istemedi babası gerek yok dedi. Dedim o erkek öyle söyler annene sor. Sonra annesi aldı teli yine öncelikle bizim tatil soruldu. Ve dediki e o zaman bu yaz Antalya ya yanımıza gelmiyecekmisiniz? Min seviyordu dimi Bodrum'u ? Eşimde dediki bayramda falan geliriz yine bu ayrıca bi tatil. Telefonu kapatınca eşime dedim ki yuh. Bi tatil aldık onlarada hediye alalım diye aradık. Min eşini ailesinden uzaklaştıran gelin oldu. Yani kadın öyle bi cümle kurdu ki şimdi tam hatırlamıyorum. Eşim hayır öyle düşünmüyor diyemedi. Sustu kaldı. Eşim öyle cevap verince kadında kendi fesatlığının ayyuka çıktığını farketti ve hediyeyi gerek yok diye reddetmek zorunda kaldı. Yoksa direk atlardı eminim. Bide ben gazlıyorum eşimi kadın milletine yazlık tatil olmuyor diye. Hatta 2 sene önce de yazlığa bulaşık makinesi aldırdım eşime annesine hediye. Tamamen benim fikrimdi. 20 yıllık yazlıkta durumlarıda var hiç bulaşık makinesi olmamış. Sitede en son bunların bulaşık makinesi oldu. Geçenlerde de konusu açıldı diyoki o makine çok uzun yıkıyor. Bide beğenmiyor. Dedim gece bas düğmesine yat. Yeni makinalar hep uzun yıkıyor. Kısa program var ama beğenmiyorum ben hiç kullanmıyorum dedim. Dur bi daha söylerse. Elinde yıka o zaman 2 kişisiniz zaten diyim.
Canım çok zormuş grçekten, nedenini burada yazmak istemiyorum ancak daha önce duyduğum bazı olaylar nedeniyle ben 2. diyorum ama onunda ahlaki yönden eksikleri var gibi ve canı gönülden en hayırlı kararı vermeni diliyorum. İnşallah kalbinden bir tane isim geçer ve o doğru kişi olur, zorlanmadan seçimini yaparsın.
Canım çok zormuş grçekten, nedenini burada yazmak istemiyorum ancak daha önce duyduğum bazı olaylar nedeniyle ben 2. diyorum ama onunda ahlaki yönden eksikleri var gibi ve canı gönülden en hayırlı kararı vermeni diliyorum. İnşallah kalbinden bir tane isim geçer ve o doğru kişi olur, zorlanmadan seçimini yaparsın.
Aman canım bırak isteyen istediği gibi anlasın. Bizimkilerinde yazlığı var her yaz gidiliyor. Çok şükür bulaşık makinası vs var. Ama ben sevmiyorum yazlık olayını rahat olamıyorsun kayınbeder yanında. Birde adı üstünde tatil yahu ne uğraşacağım yıkamakla temizlemekle.
Sen yaranamazsın canım kayınvalidene baksana makina bile almışsın laf söylemiş.
Kızlar aptamil yin toplatılıyırmuş;( genelde hero baby alıyorum içime siniyor diye ama arada aptamilde alıyorum .
Birde güvenilir göya!!! Bidaha da almam ;(
Haberiniz olsun
off ya kızlar kızımın çenesinde günlerdir kızarıklık var geçmedi bugünlerde de yüzlerinde de çıktı böyle kırmızı küçük noktalar filan var cuma doktor kontrolümüz var acaba atopik dermatit mi oldu çocuk doktoru anlar mı cilt doktoruna mı göstermem gerekiyor
Kolay gelsin ve başarılar, umarım çok çabuk verirsin tezini. Bende bu aralar yemek masası, çalışma masası, orta sehpa ve yatak içi gibi yerlerde sürekli kitaplarla yaşıyorum. Kızımda kenarlarını kemiriyor. Birde oyuncakların etiketleriyle oynuyor hep, kendilerinden çok etiketlere meraklı, sanırım çok fazla kitap gösteriyoruz biz bunlar beyaz zemine yazılı herşeye ilgi duyuyor benim kız :)
iyi akşamlar teyzeler. biz bugün parka gittik salıncak bindik.Eki Görüntüle 975282
ya bizimde öyle oldu diş çıkartıyor ondan mı bilemedim dada sormayı unuttum sen sorarsan banada söylermisin?
benim kızda etiket meraklısı ya çok gülüyorum minicik parmaklarıyla tutmak için uğraşıyor ince şeyleri :))
ay maşallah senin kızına annesi çok tatlı :)
slm kızlar dünden beri bakamadım topiğe
bugün dr kontrolümüz vardı aşılarımızı olduk epey ağladıkneyseki çabuk sustu..
şimdilik ateşimiz yok bakalım olacak mı?
drmuz sebze çorbalarına ve muhallebiye başlayabileceğimizi söyledi hergün bir sebze eklememi söyledi
muhallebi evde yapılan pirinç unlu muhallebi değil kaşık maması vereceksin dedi ama bu kaşık maması nasıl bişi ben pek bi cahilim((
Ah ne güzel. Gerçekten de şanslıymış kadıncağız. Bizim de karşımıza sizin gibi insanlar çıkar inş.
Kanının ısınmasına Çok sevindim. Allah pişmAn etmesin. Umarım aileler problem çıkarmamıştır.
gerçekten mi?
bize doktorumuz aptamil kullanın demişti....
biz 6 aydır aptamil kullanıyoruz....
Eşimin ailesi bozulmuş söyleyince ama sormadım ayrıntıları. Onlar karı koca geliyorlardı düşünün artık ben nasıl rahat olurumki sürekli kayınpeder m varken. Annemde bozuldu biraz ama tek baktığı için yoruluyorda onun için zor oluyor. Sonra yorgunluktankeyfi kaçıyor .birde yabancıya kalsın istemiyor oğlumun. Valla onlarda evimin ortamını gerince biz daha çok problem yaşıyoruz. Yok ailelerle uzun süre aynı çatı altında olmuyor. Bir evde 2 aile çok zor. Allah yardımcısı olsun birlikte yaşayanların,hiç özelimiz kalmadı aynı evde kocamı özledim yaa)
Evet CANIM ne yazıkki
Götür tabii canım, bizede uğrayın çok yakınız :)
Bakmamışım şimdi baktım.
Kv ne yapsın aslında kaynanalığını yaptı ama bu sefer oğluna yakalandı :))
Biz erken Rez. Tatil aldık ilk defa demiştim. Ramazandan önce olsun istedik. Ben normalde Ege severim ama kızım üşür diye çekindiğimden Antalya ya razı olmuştum. Acentacı arkadaş eşimi bodrum a ikna etmiş. Üşümeden denize girer bebişiniz diye de garanti vermiş. Eşimin ailesinin Antalya'da yazlığı var ve akrabalarıda Antalya'da. Gidince tam tatil gibi olmuyor bize. Bavul aç kapa helak oluyoruz. Sonra bende ok dedim ve aldık Bodrum'a tatili. Akşam evde konuşuyoruz. Eşim dediki annem yazlıkta tatil gibi olmadığından hep şikayet ediyor ( aslında haklı bende sevmem yazlık) onlarada bi otel tatili alalım mı hediye dedi. Olur dedim kadın orada da aynı işleri yapıyor burada da. Aradı babası ile konuştu önce. Bizim aldığımız tatil sorulup soğuk olur falan diye yorum yaptı babası. Onlar ailecek Ege sevmezler. Takım tutar gibi kayıtsız şartsız antalyacıdırlar. Sonra kendilerine düşündüğümüz hediyeyi istemedi babası gerek yok dedi. Dedim o erkek öyle söyler annene sor. Sonra annesi aldı teli yine öncelikle bizim tatil soruldu. Ve dediki e o zaman bu yaz Antalya ya yanımıza gelmiyecekmisiniz? Min seviyordu dimi Bodrum'u ? Eşimde dediki bayramda falan geliriz yine bu ayrıca bi tatil. Telefonu kapatınca eşime dedim ki yuh. Bi tatil aldık onlarada hediye alalım diye aradık. Min eşini ailesinden uzaklaştıran gelin oldu. Yani kadın öyle bi cümle kurdu ki şimdi tam hatırlamıyorum. Eşim hayır öyle düşünmüyor diyemedi. Sustu kaldı. Eşim öyle cevap verince kadında kendi fesatlığının ayyuka çıktığını farketti ve hediyeyi gerek yok diye reddetmek zorunda kaldı. Yoksa direk atlardı eminim. Bide ben gazlıyorum eşimi kadın milletine yazlık tatil olmuyor diye. Hatta 2 sene önce de yazlığa bulaşık makinesi aldırdım eşime annesine hediye. Tamamen benim fikrimdi. 20 yıllık yazlıkta durumlarıda var hiç bulaşık makinesi olmamış. Sitede en son bunların bulaşık makinesi oldu. Geçenlerde de konusu açıldı diyoki o makine çok uzun yıkıyor. Bide beğenmiyor. Dedim gece bas düğmesine yat. Yeni makinalar hep uzun yıkıyor. Kısa program var ama beğenmiyorum ben hiç kullanmıyorum dedim. Dur bi daha söylerse. Elinde yıka o zaman 2 kişisiniz zaten diyim.
gerçekten mi?
bize doktorumuz aptamil kullanın demişti....
biz 6 aydır aptamil kullanıyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?