2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sonunda karar verıp yurutecı aldım. muzıklı olsn oyalansn ddm oglusum ordek sesınden korkup agladı hemen pıllerı cıkardk ıcnde pek durmak ıstemesede oyalanıo yınede .ustumden ındı kollarım bıraz dınlendı.arkasında tutacaaaaaaaaaaaagım bı aparat war onunla sıklınca odadan odaya gezdırıorum susuo degsıklık oluo

Neden emzirmedin canım hala emmeme sıkıntısı devam ediyo mu

Doğru diyorsun canım. İyilik yap denize at misali.
iyi akşamlar teyzeler. biz bugün parka gittik salıncak bindik.Eki Görüntüle 975282
Maşallah kocaman olmuşta salıncaklara biniyormuş.

Uyanikken keyfi emiyo benimki, oyun oynar gibi, en ufak bi ses gelsin hemen kafayi ceviriveriyo. Uykuda en guzel emmesi canim
Aynen benim kız uyurken maşallah iyi emiyor ama uyanıkken çekip bırakıyor en ufak bir ses duysa emmiyor bakıyor sonra bırakıyor.

gün geçtikçe daha da vakit harcayacak içinde bizimki bir bakıyorum mutfağa yanıma gelmiş .
Ilk başta berkay da korktu sesten ve yürüteçten o yüzden ben müzklerini birkaç gün sonra yürütece alılşınca çalıştırmıştım.
Yoruluyorlar annesi hemen :) açıyorlar kollarını kucak diye :) bayılıyorum o haline bir de uykumuz gelince kulak kaşıyoruz :))

günaydın canım bizim bebekler uyuyor sanrım hala :)

Yok canım uyumuyordu şimdi uyudu hanım efendi :)
Benim kızım 7.30 -8 gibi kalkıyor baba ile 1 saat oynayıp koklaşıyorlar sonra eşim işe kızda uykuya :)
Günaydın canım. Ve diğer arkadaşlar. :)))

Ayy emel ve diğerleri der gibi oldu pardon. Öyle demek istemediğimi anlamışsınızdır diye umuyorum.

Günaydın canım . Ben öyle anlamadım şahsen :)

günaydın annecikler ve melekleri

sizden yardım istiyorum bugün sebzelere başlayacağım ilk önce patates yapacakmışım ama nasıl
sizler nasıl yaptınız tarif edermisiniz?

Bu arada dün atladığım şeyler aklıma düştü sabah kalkınca

Aybike maşşallahh oğluna ne tatlı bi şey yahu.

Lepistes canım oğlunun mama sandalyesinde padişah gibi oturuşunu gördüm ve çok beğendim. Bizimde sandalyemiz gelsin de hemen foto çekelim. Maşallah paşaya

Helanas canım bence hiçbiri diycem ama alternatifin yok sanırım. Bu durumda kamera koyarak kendi evinde birinci seçenek diyorum bende arkadaşlar gibi.

Sanki bi şeyleri daha unuttum gibi geliyor ama. Neyse affola.

Aynen 7:30 gibi kalkıyor. Nadiren 8:00 oluyor. Ama babayla oynaşmaları 15-30 dk civarı. Sonra baba işe benim kız benim koynuma. Biraz çığlık biraz naz. Babasını görmek için az emdiğinden bi tur daha emiyor. Sonra uyku.

Kızı koynuma alırsam bende uyuyorum o zaman gün boyu sersem gibi dolaşıyorum. Bana çok uyumak yaramıyor. :) Kahvaltı masamı toparlayayım geliyorum kızlar.

günaydın annecikler ve melekleri

sizden yardım istiyorum bugün sebzelere başlayacağım ilk önce patates yapacakmışım ama nasıl
sizler nasıl yaptınız tarif edermisiniz?

Bence patates ilk başlangıç için iyi bir seçim değil. Yoğun bir sebze, Kabız yapabilir. Kabakla başlasan daha iyi bence. Kabak, kabak havuç, kabak havuç patates:) kabak olarqk ta balkabağı çok çok faydalıymış.
7aylık olmak üzereyiz ilk defa dün patatesin tadına baktı. O da bizim yemeğimize sulanıyordu orada verdim. Yemeklerine de katmayı düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…