- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #76.021
Kizlar 2gundur yazamadim, anca alintilara yazabildim. Aşıdan sonra gunduz keyifli ama aksam 10 itibariyle aglayan bir kizim olduuyutuyorum uyaniyor aglayarak ve gece 00.30a kdar agliyor, annem bile sasti kaldi. İlk gece fitil verdik agrisini aldi da uyudu. Ates olmuyor bizde ama agri cok oluyir
Gelelim haberlere.. 3 gundur bildiginiz yemek yer oldu kizim. Onxe tarhanaya bayildi. Sonra annemin yogurt corbasina bayildi bugun de kiymali pazı yapmistik, onu rondodan gecirip verdik cok sevdi ama kakada aynen pazı çıktı. Verilenez miydi aceo bilemedim? Yarin da kereviz yapcam bakalim.
Ya kizlar bugun 2 saat anneme biraktim cilt bakimina gittim uyurken emziremedim haliyle ve vicdan azabindan olecektim! Geldigimde uyanmisti emziremedim yine cok uzuldumben nasi işe gidicem yaaaa tum gun (((
Yazmak istemediğin şeyleri tahmin edebiliyorum. Dün gece onlardan daha beter senaryolar yazdığıma eminim. Kafayı yememek elde değil. Allahım inş iyi insanlarla karşılaştırır bizi. Pişman olmam inş[/Q
Hayırlısıyla canım İnşallah gönlüne göre bir bakıcı bulursun.Çocuğu olmayan bayan için ne düşüneyim bilmiyorum ama güzel tarafı kendi evinde bakacak bebeğini.Diyer bayan ise sen daha iyiy tanıyorsun hani çocuğunu o yetiştircek illaki ondan birşey kapacaktır.Kadın kendi evinde bakacaksa bebeğini ne kdar iyiy niyetli olsada onu ihmal etme durumları olacaktır üstelik kendi kzıı da var.Açıkçası bakarsa senin evinde bakmak şarttır.Kendim için söyleyim anaokulu oğlum var ve onun ve bebği arasında kalıyorum bazen mecbur birini ihmal ediyorum.En son örnek bugün okuldan gelince krep istediki okuldan hasta geldi bişey yememiş malzemelri karıştırıken kolay bir elel karıştırdım ama ocak işi gelince mecbur bebeği bıraktım çok uzun süre için olmasa da bebk yalnız kaldı ağladı.Ben ev temizliği içn çocuklarımı ihmal etmiyorum ama bu kadın evini çamışırını yemeğini bırakıp bebeğinle ilgilenir mi?Sonra kızı çok güzel uyumlu bir çocuk belki ama yineden çocuktur güven olmaz annesi bişeyle upraşırken senin bebğine zarar vermeyeceğine emin misin.Bu yada öbürü kaDIN DEMİYORUM SEN İLK ÖNCE KENDİ ŞARTLARINI GÖZDEN GEÇİRA SEN NE İSTİYORSUN ONA GÖRE BAKICIYA BAK.Bence ilk baştan bebeğin kendi evinde bakılmasını iste ev işleri olmadığı için bebeğin ihmal edilmez.Bakıcı kamerları da koyabilirsin.Alalh yardımcınz olsun İnşallah çok iyi bir bakcıı bulursunuz canım.
iyi akşamlar teyzeler. biz bugün parka gittik salıncak bindik.Eki Görüntüle 975282
Neden emzirmedin canım hala emmeme sıkıntısı devam ediyo mu
Doğru diyorsun canım. İyilik yap denize at misali.Öyle deme ben kimim ki makinayı oğulları aldı. Teyzeme anlattım oğluna yakalandı diye. Oda dediki sende bi daha onun iyiliğini düşünme. Şimdi burada yazamayacağım iyiliklerimde olmuştu ona teyzem biliyor. Yok dedim ben onun iyiliğini düşünücem oda nankörlüğünü yapacak oğluda görecek. Bi şey demesine yapmasına gerek yok bilsin görsün yeter.
Maşallah kocaman olmuşta salıncaklara biniyormuş.iyi akşamlar teyzeler. biz bugün parka gittik salıncak bindik.Eki Görüntüle 975282
Aynen benim kız uyurken maşallah iyi emiyor ama uyanıkken çekip bırakıyor en ufak bir ses duysa emmiyor bakıyor sonra bırakıyor.Uyanikken keyfi emiyo benimki, oyun oynar gibi, en ufak bi ses gelsin hemen kafayi ceviriveriyo. Uykuda en guzel emmesi canim
kızlar sonunda karar verıp yurutecı aldım. Muzıklı olsn oyalansn ddm oglusum ordek sesınden korkup agladı hemen pıllerı cıkardk ıcnde pek durmak ıstemesede oyalanıo yınede .ustumden ındı kollarım bıraz dınlendı.arkasında tutacaaaaaaaaaaaagım bı aparat war onunla sıklınca odadan odaya gezdırıorum susuo degsıklık oluo
günaydın kızlar ve güzel melekler:)
Günaydın kızlar ve güzel melekler:)
günaydın canım bizim bebekler uyuyor sanrım hala :)
Günaydın canım. Ve diğer arkadaşlar. :)))
Ayy emel ve diğerleri der gibi oldu pardon. Öyle demek istemediğimi anlamışsınızdır diye umuyorum.
Günaydınlarrr
günaydın annecikler ve melekleri
sizden yardım istiyorum bugün sebzelere başlayacağım ilk önce patates yapacakmışım ama nasıl
sizler nasıl yaptınız tarif edermisiniz?
Yok canım uyumuyordu şimdi uyudu hanım efendi :)
Benim kızım 7.30 -8 gibi kalkıyor baba ile 1 saat oynayıp koklaşıyorlar sonra eşim işe kızda uykuya :)
Günaydın canım . Ben öyle anlamadım şahsen :)
Aynen 7:30 gibi kalkıyor. Nadiren 8:00 oluyor. Ama babayla oynaşmaları 15-30 dk civarı. Sonra baba işe benim kız benim koynuma. Biraz çığlık biraz naz. Babasını görmek için az emdiğinden bi tur daha emiyor. Sonra uyku.
günaydın annecikler ve melekleri
sizden yardım istiyorum bugün sebzelere başlayacağım ilk önce patates yapacakmışım ama nasıl
sizler nasıl yaptınız tarif edermisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?