2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun onu dedim esime, Allah test etmeyi hicc nasip etmesin biz sadece onlem aliyoruz dedim. Hayirli olsun sizinki de, guzel gunlerde insallah

Saol sizinki de hayırlı olsun ben her arabaya binişimde korka korka biniyordum artık birazcık da olsa içim rahatlıycak,
biaz diyorum çünkü benim eşim çooook kötü bir şoför ben kullanmayı bilmiyorum keşke zamanında öğrenseysim
onun kötü şoförlüğüne muhtaç kalmasaydım

Teşekkur ederiz meltem teyzesi, Alinin de testis sorunu geçicek inşallah,
dün dua ederken birden gülme geldi hiç testisle ilgili duaedeceğimaklımagelmezdi :)
annelik insana neler yaptırıyor hiç aklıma gelmeyecek şeylere sevinip üzülüp dua eder oldum :)

Yalovacığım , çok geçmiş olsun öncelikle sonra da sırf mrk ettiğimden soruyorum cvp yazmasananlarım acaba kaç yaşındasın?

Ohh nihayet geldin çok özledim sizi

Saol canım, benim oğlanın çoklu besin alerjisi var yani say say bitmez ,
ama azimliyim alerjisi olmayan şeyler de bulup yediricem, şimdilik özel mama pregomin yiyor senin yavrun
( kız mı erkek mi anlamadım) da pregomin mi yiyor? Kanda alerji çıkmadığı için ve kilosu iyi olduğu için rapor da alamadık (
Kutusu 110 tl ayda 15 kutu gidiyor . Biraz da onun için ek besine biran önce geçmek istiyorum. Yazık adamcağızıma
3 iş te çalışıyor biri sırf mamaya gidiyor

canım hayırlı olsun güzel günlerde kullanın :) bu arada Ozan ın tatlılığı ne öyle :)) Allahım nazarlardan saklasın

oturma kısmı konusunda haklısın, bencede yazın terletir bir formül bulmak lazım. seninkinde de aynı sorun var mı bilmiyorum emniyet kemerini yuvasına tam oturtmak gerekiyor. geçen taktım sandım bi baktım açılmış, öyle farkettim. sende bir kontrol et istersen

ek gıda konusunda hiç moralini bozma, yavaş yavaş hepsi olur
benim paşa başta sadece elma ve avakado yiyiyordu, armutu olduğu gibi çıkardı...geçen gün tekrar denedim armutu ve bayıldı. şimdi bir haftadır elma-armut karışık veriyorum. bu seferde avakado yemiyor.

canımmmm benim :) bende özledim valla :) merak da ettim, neyse keyifler yerindeymiş Ozan kuzuyu da gördüm ya tamam

Saolsizinki de hayırlı olsun, dün ebebekte hızlıcadiğermamasandalyelerine baktım hepsi böyleplastik gibi amapollyninki daha değişik
Bir yastık njlıfı geçirdim ben şimdidençok terlediği için . Emtiyet kemerinde öyle bir sorun yok bendekinde kullandıkçadüzelir seninki de
İnşallah.

Ya gelecekse gelsin ozaman diş de yaa... Sizin cikmis miydi? Sagol canim buarada, hepimiz kazasiz belasiz binelim arabalara.

Offf rapor nasi alamadiniz ya ozel bi hastane verirdi(( bizim bi arkadas almisti bebeginin alerjisi vardi ve kilosu da iyiydi alla alla?

Dun esim de dio ki oooo guvenli koltugu aldik hiz mi yapsam, hadi oradan dedim.

Kizlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum ama nolur yanlis anlamayin. Simdi bi tane oto koltugu aldik iyi dediklerimizden ama benim evlenmeden once bi arabam oldugu icin ikinci arabaya da almamiz gerekiyor surekli tak cikar yapamayiz. Onu da uygun fiyatli bisey alalim dedik, aklinizda fiyati cok yuksek olmayan ama guvenli bi marka var mi?

Canım niye yazmıyayım yaşımı,2 ay sonra 34'üme giricem.geç anne olanlardanım ben.geçmiş olsun dileklerin için çok sağol.senin oğlanda atlatsın bir an önce alerjiyide güzel güzel mamalar yesin.

canım sen mi istemiştin activite merkezinin fotosunu ?

paşam pek bir sevdi, sanırım tipinden de anlaşılıyor :)))

Eki Görüntüle 972297
Eki Görüntüle 972299

ay canım geçmişi ancak okuyabiliyorum.oğluşunun aktivite merkezini sevmesine çok sevindim.
benim oğlanda o zavallı kelebek gibi şeyi yiyip duruyor. resmen savaş veriyor onla :)
senin oğlanda ona saldırmış resmi görünce güldüm valla. aynı pozlardan bende de var çünkü :)

ben ne güzel yürümüyor diye seviniyordum.
geçen salona yeni bir halı aldık. simli falan böyle süslü birşey. çocuğu bir koyduk üstüne fıldır fıldır kayıyor. sürekli tv nin yanına gidiyor.
napcam bilmiyorum bu nasıl bir halıdır anlamadım :)

Ya gelecekse gelsin ozaman diş de yaa... Sizin cikmis miydi? Sagol canim buarada, hepimiz kazasiz belasiz binelim arabalara.
Keşke kolayca gelse ama malesef düşün bizim hala bembeyaz semsert ama patlamadı

yok canım ya
cumaya kadar müsade istemişlerdi benden ama cevap çıkmadı...bugün ben arasam mı diye düşünüyorum bende

Anladım canım ben olsam arardım ?

dün minik bebeğime afiyetle isimli bir kitap aldım orAdaki tariflerden bitanesini sizinle paylaşmak istedim

ELMALI BEBEK EKMEĞİ
1/2 Kahve fincanı tereyağı
1 kahve fincanı esmer şeker
2 adet yumurta
2 kahve fincanı un
1 ay kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığı tarçın
2 adet elma püresi

şeker ve yağı pürüzsüz bir hal alana kadar çırpın sonra yumurtayı ekleyip krema halini alana dek çırpmaya devam edin
sırasıyla tarçın kb tozu ve unu ekleyip güzelce karıştırın karışıma elma püresinide ekleyp homojen bir karışım elde edin
karışım çok sert olduysa yarım fincan elma suyu ekleyebilirsiniz
hamur kek hamuru kıvamını aldığında 175 derece ısıtılmış fırında iyice pişirin

burka bebeğişin için şimdi okudum canım.Besin alerjisi varmış çok zor canım ama moralini yüksek tutut büyük oğlumda baya bişeylere karşı alerjisi çıktı büyüdükçe birer birer alerjileri azaldı neredeyse kalmadı.Denemeye vazgeçme yalnız şunu söyleyim her yeni şey 10 gün arayla ver bize dr öyle demişti hani nette okursun her 3 günde yeni besin verilir ama alerji bebeklerde en az bir hafta daha garantisi 10 gün.Yeni bişey verdin alerjisi çıktı mı yeni bişey vermke için acele etme mutlaka en az bir hafta bekle çünkü vucut o anda dirençli oluyor ve başak birşey versen de ona kdarşı da tepki gösteriyor.en güzeli 10 gün beklemek.Mamma çok pahalıymış ne alalka ya çok saçma geldi bebek iyi kilo alıyor diye devlet yardım etmiyor hee aç bırakalım hastalansın o zman mı devler yardımcı olacak.((((itras etmke protesto etmek lazım ama nerde kime kim sesimiz duyucak???Canım özel bir soru ama amma almayı gücünüz yetiyor mu bak biz burdayız desteğinden ihtiyacın varsa sıkılma yardım etmeye çalışacağız.

Offf rapor nasi alamadiniz ya ozel bi hastane verirdi(( bizim bi arkadas almisti bebeginin alerjisi vardi ve kilosu da iyiydi alla alla?

Dun esim de dio ki oooo guvenli koltugu aldik hiz mi yapsam, hadi oradan dedim.

Evet arapsaçına döndü bizim rapor işi ,rapor için yapılan tahlillerde kciğer enzimleri yüksek çıktı fügen hanıma gittik sonuçleüarı baktı başkatahliller istedi ondan başka şeyler cıktı vs süreç uzadı ve yılbaşında hastanye yattık biliyorsunuz. Ordayken ve çıktığımız ilk iki hafta aklımıza bile gelmedi ya biz rapor alıcakrık diye taa oc ğın sonunda aklımıza geldi 2 özel hastaneye gittik biri çok yüksek bir para istedi rapor için eşim sinirlendi almadık biri de farklı birşey yazmış neocate diye onu hiç içmedi . Biz de kendimiz almaya devam ettik
Cerrahpaşadan rapor alırız size demiştifügen hanım ona da ulaşamıyorum sekreteri hastaneden halledin diyor hastane tam Allahlık dosyamız karışmış kaybolmuz vs. Bu hafta gidip dosyamızı doğru düGün tamamlayıp fügen hanımla görüşebilirsek rapor çıkartıcaz cerrapaşadan. Olmazsa da başka özele gidio pregomini yaDırmaya çalışıcz. Yani benim hangi işim kolayca olmuşki bu olsun

Çocuğuna diş buğdayı yapmayı düşünen var mı ?
biizm iki tane dış çıkmak üzere bir hafta içinde çıkar diye düşünüyorum.Özel bir şey yapmadım ilk oğlumda bizde buğday değilde mısır pirip dağtıyoruz ve dişlerine para sürülür dişleri demir gibi güçlü olsun ama onu yapmadım açıkçası:)))ne bileyim o para kişmin elelrinden geçti ...Diş buğdayı nasıl oluyor ???

Canım olmazsa burada ki özel hastanelerden birinden alalım raporu olur mu. Eşim hastanenin işlerini yapıyor belki yardımcı olur hastane müdürü ? Ne sormam gerekiyor bana yaz eşime söyleyeyim bakalım ne diyecekler.

Bende bilmiyorum canım nette okudum bizde de yapılıyor mu onu bile bilmiyorum ama ben istiyorum yapayım. :)

Çok saol canım, önce sondan başlayın gücünüz var çok şükür dediğin gibi eşim 3iş yapıyor çok saol teklifin için.

Arada 3 gün deniyır bize doktor hala bişey denemeye izin vermiyor sadece elmaya bir kereliğine izin vhhişti onda da vücudu tepki verdi

Ben yanlış birşey yaptığımı sayende anladım mesela armut la havucu 2 gün arayla denedim ozaman daha beklemem gerekiyormuş çıcukcağızı ben acele etmişim. 1 yaşında geçmiş miydi gerçekten muayenehaede 4-5 yaşındakileri görünce gözüm korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…