2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya deliricem. Aylarca guzel guzel uyuyam cocuk son bi haftadir geceleri uyumaz oldu. Gozu kapali agliyor. Kafayi kacircam. Dis de yok. Ama agliyor.poffff
diş olabilir mi canım hani sen görmeyebilirsin de diş etleri şiş mi ?Emdikten sonra sakinleşiyor mu?su vermeye denedin mi?Üşüdü mü kucağına alınca sakinleşiyor mu?Pişiği var mı varsa idrar enfeksyonu olabilir mi?Kabızlık durumunuz sös konusu olabilir mi?Kendi yatağında değil senin yanına al uyudun seni özlüyor olabilir?Canım aklıma gelenler bunlar deneme yanılma yoluyla neyi var bulursun diye düşündüm.Daha önceden böyle birşey oldu mu?

Canım niye yazmıyayım yaşımı,2 ay sonra 34'üme giricem.geç anne olanlardanım ben.geçmiş olsun dileklerin için çok sağol.senin oğlanda atlatsın bir an önce alerjiyide güzel güzel mamalar yesin.

Saol cvp için. 30 un üstünde olduğunu tahmin etmiştim, geç anne olmak hiç anne olamamaktan iyidir!
Melisi öpüyorum , seni de kucaklıyorum . Pozitif enerjin hemen hissediliyor emin ol

AlLah sağlığını versin eşinin yardımcı olsun 3 iş çalışıyor demek.Her sene birer birer alerjiler azaldı canım şimdi hala hala var çok hasas ama şükürler olsun normal bir hale geldik.Oğlumun alerjileri temizlik malzemlere karşı,toz,polen,ev akarları,besinler ise şeftali,kayısı,mandalina,portakal,domates,çilek,dut,harnup pekmezi,ahududu,böğürtlen,dut pekmezi,yumurtanın beyazı,tavuk,hazır meyve suyu.Şİmdi 5.5 yaşında neredeyse biişey kalmadı.ama çok çok sabırlı olmalısın.aceleci davranma.Henüz küçük her yeni besin yvaş ve azar dene.Canım üzüm denedin mi o belki alerji yapmaz il baştan mümkün kadarıyla en saf besinleri vermk lazım.İlk baştan dr dinle.Alerjik bebekler ek gıdaya daha geç başlıyor sen erken başlamışsın.En az 6 aylığını bitirmesi gerek.dr uygun görürse 10 aya kadar bunu erteleyebilir.

Çocuğuna diş buğdayı yapmayı düşünen var mı ?

Dişi çıksın yapmak istiyorum ben mevlut de yapamamıştım ikisini birleştirip yaparım inşallah

Saol canım bu hafta da olmazsa yazarım sana , yarın diğer doktorla kontrolumuz var ( didem hanım ) ona yalvar yakar istiycem raporu

Bende mevlüdü geç yaptım. Ama bu sefer daha değişik güzel olsun istiyorum.

Tamam canım hani belki müdür yardımcı olur alırız raporu ?

Bizde de iki araba olayı var. Ailecek bi yere gideceksek benim arabamı kullanıyoruz. Eğer bayram tatili hafta sonu gezmesi tarzı bi şey olursa eşimin arabasına takıyoruz. Eşim çok alıştı artık 2 dk da takıyor. Zaten puset te benim arabanın bagajında sürekli onuda eşimin arabasına aktarıyoruz oluyor bitiyor. Bence ikinci koltuk alma boşuna yazık günah. 2-3 sefer zorlanır sonra alışır eşin. Zaten sen işine sinen koltuğu almışsın. Diğeri içine sinmeyecek ve genelde bu koltuğun olduğu arabayı tercih edeceksiniz.

Evet doktor da öyle söylüyorf6. Ay bitsin hatta 9-10 bile olabilir diyorben 5 ay 10 gün olunca elma sonra amu sonra havçversim yani benim salklığım acele etmemem gerekiyor böyle yaşayan biri beni uyarınca anlıyorum durumu çok saol. Sanki ben deneyince alerji geçicekmiş gibi geliyor , yada bilinçaltım hala kabullenemedi durumu bilmiyorım. Ama tvde bile mamyiyen bebekleri görünce ağlıyorum benim oğlum ne zaman yiyecek diye. Oof topiği benim yazılarım doldurdu yine . Sanadsonra özelen msj yazabilirmiyim sormak istediklrim var

canım ya sizin bu rapor işi gerçekten karma karışık olmuş. ne var bu kadar uğraştırmasalar da verseler sanki

inşallah tez zamanda alırsınız raporu. Eşinin de Allah yardımcısı olsun 3 işte çalışmak çok zor olmalı.

bugün bizde 6. ay aşılarımızı yaptırdık 3 adet bacaktan 1 adet ağızdan yapıldı. biraz ağladı sonra sustu şimdi de iyi çok şükür. kilo alımı beklediğim gibi düşüktü. sadece 200 gr almış hemşire normal olduğunu bu ayda az kilo alındığını söyledi.

artık bizde ek gıdaya başlıyoruz. yarından itibaren kısmetse çorba yoğurt yapmaya başlayacağım. benim gibi yeni başlayan arkadaşlar neler yaptıklarını ne zaman ne kadar verdiklerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

Sana msj gondericem arkadaslik talebi yolladim burkacim

Disetleri sis degil canim. Emince baazen sakinlesiyor sinirden uykuda bile almadigi oluyo memeyi.usumuyodur bence kafasi terliyo cok zaman vucut sicacik.ya pisigi var bi suredir o mu yakiyo aceppp?? Bi suredir gecenin yarisinda ucumuz ayni yatakta yatiyoruz koynumda uyudugunda uzun uyurdu onceleri ama son bikac gundur o da fayda etmedi(

Daja once bukadar olmamisti ya oyle yorgunum ki sagol fikriyecim ya idrar yollari aklima dustu.

Ya bizim hangi arabayi ne zaman kullanacagimiz belli olmuyo. Puset ana kucagi tekti ama bunu tasi tak filan yapmak istemedik. Of bilemedim haklisin bi yandan da.

Hic ama hic topigi doldurduk diye dusunme burasi bizim paylasim alanimiz. Aksine buradan yazarsan hepimiZ arastiririz. Bak bi arkadasimin kizinda sut proteini alerjisi vardi cocuk kahvaltida sadece mama yiyormus. 20aylik oldu gcenlerde tahlil yapmislar, gecti mi. Alerji diye, ispanak, brokolo naremciye yumurta aki filan da cikmis hayatlarindan. Seninkiyle cok benzer sanirim. Cocuklarin bunyesi ne zaman tolere edebilirse ozaman geciyormus ozan belirleyecek yani bunu

Neler yapmayı planlıyorusun bende yapacağım araştırıyorum nette neler yapabilirim diye. Ama çok kalabalık olmaz bizim ki malum tüm tanıdıklarım İstanbul da yinede yapmak istiyorum.

Daha tam bilmiyorum sadce pembe temali guel bi masa istiyorum:) arastirmaya yni basladim. Benim kv de biliomus bunu, yapariz tabii kizima dedi, esime dedim ki annenden de aldim gazi eksiksiz bi parti olcak kusura bakma dedim:)) benim guzel kizim okadar aylardir ugrasiyo ellerini isiriyo huzursuzluk cekiyo o disi cikarmak icin, o dis cikarir de ben kutlamaz miyim? Bence kutlarim:)) arastirdikca yazayim sana emelcim.

Tamam canım bekliyorum

sorma canm benm kızımda emzik yerine sürekli parmağını emiyordu ben emzik veremiyordum. bakıcısı gün üçünde sürekli emzikle uyutuyormuş dediğin gb bu bebişlerin nazı bize mi acaba. neyse başkalarını üzmesinlerde bizi üzsünler napalım

Bizde bugün 6. Ay aşılarımızı olduk. Yazacaklarım var ama vaktim yok. Kızımı yıkayıp emzirip yatırayım. Sonra bi karnımızı doyururuz. Anca gece gelirim. Bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…