- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #76.321
diş olabilir mi canım hani sen görmeyebilirsin de diş etleri şiş mi ?Emdikten sonra sakinleşiyor mu?su vermeye denedin mi?Üşüdü mü kucağına alınca sakinleşiyor mu?Pişiği var mı varsa idrar enfeksyonu olabilir mi?Kabızlık durumunuz sös konusu olabilir mi?Kendi yatağında değil senin yanına al uyudun seni özlüyor olabilir?Canım aklıma gelenler bunlar deneme yanılma yoluyla neyi var bulursun diye düşündüm.Daha önceden böyle birşey oldu mu?Ya deliricem. Aylarca guzel guzel uyuyam cocuk son bi haftadir geceleri uyumaz oldu. Gozu kapali agliyor. Kafayi kacircam. Dis de yok. Ama agliyor.poffff
Canım niye yazmıyayım yaşımı,2 ay sonra 34'üme giricem.geç anne olanlardanım ben.geçmiş olsun dileklerin için çok sağol.senin oğlanda atlatsın bir an önce alerjiyide güzel güzel mamalar yesin.
Çok saol canım, önce sondan başlayın gücünüz var çok şükür dediğin gibi eşim 3iş yapıyor çok saol teklifin için.
Arada 3 gün deniyır bize doktor hala bişey denemeye izin vermiyor sadece elmaya bir kereliğine izin vhhişti onda da vücudu tepki verdi
Ben yanlış birşey yaptığımı sayende anladım mesela armut la havucu 2 gün arayla denedim ozaman daha beklemem gerekiyormuş çıcukcağızı ben acele etmişim. 1 yaşında geçmiş miydi gerçekten muayenehaede 4-5 yaşındakileri görünce gözüm korkuyor
Çocuğuna diş buğdayı yapmayı düşünen var mı ?
Canım olmazsa burada ki özel hastanelerden birinden alalım raporu olur mu. Eşim hastanenin işlerini yapıyor belki yardımcı olur hastane müdürü ? Ne sormam gerekiyor bana yaz eşime söyleyeyim bakalım ne diyecekler.
Bende bilmiyorum canım nette okudum bizde de yapılıyor mu onu bile bilmiyorum ama ben istiyorum yapayım. :)
Dişi çıksın yapmak istiyorum ben mevlut de yapamamıştım ikisini birleştirip yaparım inşallah
Saol canım bu hafta da olmazsa yazarım sana , yarın diğer doktorla kontrolumuz var ( didem hanım ) ona yalvar yakar istiycem raporu
Kizlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum ama nolur yanlis anlamayin. Simdi bi tane oto koltugu aldik iyi dediklerimizden ama benim evlenmeden once bi arabam oldugu icin ikinci arabaya da almamiz gerekiyor surekli tak cikar yapamayiz. Onu da uygun fiyatli bisey alalim dedik, aklinizda fiyati cok yuksek olmayan ama guvenli bi marka var mi?
AlLah sağlığını versin eşinin yardımcı olsun 3 iş çalışıyor demek.Her sene birer birer alerjiler azaldı canım şimdi hala hala var çok hasas ama şükürler olsun normal bir hale geldik.Oğlumun alerjileri temizlik malzemlere karşı,toz,polen,ev akarları,besinler ise şeftali,kayısı,mandalina,portakal,domates,çilek,dut,harnup pekmezi,ahududu,böğürtlen,dut pekmezi,yumurtanın beyazı,tavuk,hazır meyve suyu.Şİmdi 5.5 yaşında neredeyse biişey kalmadı.ama çok çok sabırlı olmalısın.aceleci davranma.Henüz küçük her yeni besin yvaş ve azar dene.Canım üzüm denedin mi o belki alerji yapmaz il baştan mümkün kadarıyla en saf besinleri vermk lazım.İlk baştan dr dinle.Alerjik bebekler ek gıdaya daha geç başlıyor sen erken başlamışsın.En az 6 aylığını bitirmesi gerek.dr uygun görürse 10 aya kadar bunu erteleyebilir.
Evet arapsaçına döndü bizim rapor işi ,rapor için yapılan tahlillerde kciğer enzimleri yüksek çıktı fügen hanıma gittik sonuçleüarı baktı başkatahliller istedi ondan başka şeyler cıktı vs süreç uzadı ve yılbaşında hastanye yattık biliyorsunuz. Ordayken ve çıktığımız ilk iki hafta aklımıza bile gelmedi ya biz rapor alıcakrık diye taa oc ğın sonunda aklımıza geldi 2 özel hastaneye gittik biri çok yüksek bir para istedi rapor için eşim sinirlendi almadık biri de farklı birşey yazmış neocate diye onu hiç içmedi . Biz de kendimiz almaya devam ettik
Cerrahpaşadan rapor alırız size demiştifügen hanım ona da ulaşamıyorum sekreteri hastaneden halledin diyor hastane tam Allahlık dosyamız karışmış kaybolmuz vs. Bu hafta gidip dosyamızı doğru düGün tamamlayıp fügen hanımla görüşebilirsek rapor çıkartıcaz cerrapaşadan. Olmazsa da başka özele gidio pregomini yaDırmaya çalışıcz. Yani benim hangi işim kolayca olmuşki bu olsun
Çocuğuna diş buğdayı yapmayı düşünen var mı ?
Evet arapsaçına döndü bizim rapor işi ,rapor için yapılan tahlillerde kciğer enzimleri yüksek çıktı fügen hanıma gittik sonuçleüarı baktı başkatahliller istedi ondan başka şeyler cıktı vs süreç uzadı ve yılbaşında hastanye yattık biliyorsunuz. Ordayken ve çıktığımız ilk iki hafta aklımıza bile gelmedi ya biz rapor alıcakrık diye taa oc ğın sonunda aklımıza geldi 2 özel hastaneye gittik biri çok yüksek bir para istedi rapor için eşim sinirlendi almadık biri de farklı birşey yazmış neocate diye onu hiç içmedi . Biz de kendimiz almaya devam ettik
Cerrahpaşadan rapor alırız size demiştifügen hanım ona da ulaşamıyorum sekreteri hastaneden halledin diyor hastane tam Allahlık dosyamız karışmış kaybolmuz vs. Bu hafta gidip dosyamızı doğru düGün tamamlayıp fügen hanımla görüşebilirsek rapor çıkartıcaz cerrapaşadan. Olmazsa da başka özele gidio pregomini yaDırmaya çalışıcz. Yani benim hangi işim kolayca olmuşki bu olsun
Yapicam hem de ne bicimm
diş olabilir mi canım hani sen görmeyebilirsin de diş etleri şiş mi ?Emdikten sonra sakinleşiyor mu?su vermeye denedin mi?Üşüdü mü kucağına alınca sakinleşiyor mu?Pişiği var mı varsa idrar enfeksyonu olabilir mi?Kabızlık durumunuz sös konusu olabilir mi?Kendi yatağında değil senin yanına al uyudun seni özlüyor olabilir?Canım aklıma gelenler bunlar deneme yanılma yoluyla neyi var bulursun diye düşündüm.Daha önceden böyle birşey oldu mu?
Bizde de iki araba olayı var. Ailecek bi yere gideceksek benim arabamı kullanıyoruz. Eğer bayram tatili hafta sonu gezmesi tarzı bi şey olursa eşimin arabasına takıyoruz. Eşim çok alıştı artık 2 dk da takıyor. Zaten puset te benim arabanın bagajında sürekli onuda eşimin arabasına aktarıyoruz oluyor bitiyor. Bence ikinci koltuk alma boşuna yazık günah. 2-3 sefer zorlanır sonra alışır eşin. Zaten sen işine sinen koltuğu almışsın. Diğeri içine sinmeyecek ve genelde bu koltuğun olduğu arabayı tercih edeceksiniz.
Evet doktor da öyle söylüyorf6. Ay bitsin hatta 9-10 bile olabilir diyorben 5 ay 10 gün olunca elma sonra amu sonra havçversim yani benim salklığım acele etmemem gerekiyor böyle yaşayan biri beni uyarınca anlıyorum durumu çok saol. Sanki ben deneyince alerji geçicekmiş gibi geliyor , yada bilinçaltım hala kabullenemedi durumu bilmiyorım. Ama tvde bile mamyiyen bebekleri görünce ağlıyorum benim oğlum ne zaman yiyecek diye. Oof topiği benim yazılarım doldurdu yine . Sanadsonra özelen msj yazabilirmiyim sormak istediklrim var
Neler yapmayı planlıyorusun bende yapacağım araştırıyorum nette neler yapabilirim diye. Ama çok kalabalık olmaz bizim ki malum tüm tanıdıklarım İstanbul da yinede yapmak istiyorum.
Daha tam bilmiyorum sadce pembe temali guel bi masa istiyorum:) arastirmaya yni basladim. Benim kv de biliomus bunu, yapariz tabii kizima dedi, esime dedim ki annenden de aldim gazi eksiksiz bi parti olcak kusura bakma dedim:)) benim guzel kizim okadar aylardir ugrasiyo ellerini isiriyo huzursuzluk cekiyo o disi cikarmak icin, o dis cikarir de ben kutlamaz miyim? Bence kutlarim:)) arastirdikca yazayim sana emelcim.
slm güzel anneler ben uzun süredir bakamadım inş tüm bebiişlerimizde sizlerde iisinizdiamanlarır.biz son zamanlarda zincişrleme hastalıklarla boğuştuk.önce bebeğim ve ben faranjit olduk(annesi öğretmen ya illa ilk hastalığı öğrtmn hastalığı olacak).neyse onu atlattık benim göğsüm mastit oldu.umma da diyorlar.allahım o ne korkunç bişiymiş sezeryan falan yanında halt etmiş.canınız ne isterse yiyin hemen derim arkadaşlar.inş kimse olmaz berbat bişiy.sonra bebeğim bronşit oldu sabah akşam iğne yaptırdık yeni bitti antibiyotik hala devam.bu arada ben işe başladım ilk gün çok zordu bebeğimi bırakıp gitmek öyle zor geldi ki anlatamam kızlar.ilk tenefüste aradım hemen ağlıyprdu sesini duyunca içim parçalandı resmen.dakika sayıyorum okulda çıkışa kadar.
babaannesi bakıyor şimdilik oğluşuma.
normalde kaç saat uğraşırım uyusun die babannesi yatağına koyuyor kendi kendine uyuyor hemde normalde 45 dk yatan çocuk 2 saat uyuyor hayret ettim valla.ama işin garibi hafta sonu babanne gitti oğluş yine aynı yatağında uyumuyor ağlıyor ve az yatıyor.bana mı naz yapıyor anlamadım ki.çalışan anneler sizde durumlar nasıl merak eettim valla.şimdilik bu kadar bizden haberler.öpüyoruz sizleri
Bizde bugün 6. Ay aşılarımızı olduk. Yazacaklarım var ama vaktim yok. Kızımı yıkayıp emzirip yatırayım. Sonra bi karnımızı doyururuz. Anca gece gelirim. Bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?