- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #76.341
Evet arapsaçına döndü bizim rapor işi ,rapor için yapılan tahlillerde kciğer enzimleri yüksek çıktı fügen hanıma gittik sonuçleüarı baktı başkatahliller istedi ondan başka şeyler cıktı vs süreç uzadı ve yılbaşında hastanye yattık biliyorsunuz. Ordayken ve çıktığımız ilk iki hafta aklımıza bile gelmedi ya biz rapor alıcakrık diye taa oc ğın sonunda aklımıza geldi 2 özel hastaneye gittik biri çok yüksek bir para istedi rapor için eşim sinirlendi almadık biri de farklı birşey yazmış neocate diye onu hiç içmedi . Biz de kendimiz almaya devam ettik
Cerrahpaşadan rapor alırız size demiştifügen hanım ona da ulaşamıyorum sekreteri hastaneden halledin diyor hastane tam Allahlık dosyamız karışmış kaybolmuz vs. Bu hafta gidip dosyamızı doğru düGün tamamlayıp fügen hanımla görüşebilirsek rapor çıkartıcaz cerrapaşadan. Olmazsa da başka özele gidio pregomini yaDırmaya çalışıcz. Yani benim hangi işim kolayca olmuşki bu olsun
size de geçmiş olsun canım öksürük başa bela.bu bıdıklar bizi özlüyor galiba.bence huysuzlukları bundan.benim k.valde de şişiniyor ben nasıl uyutuyorum diyeaslında sadece yatağına koyuyor o kadar
Çok saol canım, önce sondan başlayın gücünüz var çok şükür dediğin gibi eşim 3iş yapıyor çok saol teklifin için.
Arada 3 gün deniyır bize doktor hala bişey denemeye izin vermiyor sadece elmaya bir kereliğine izin vhhişti onda da vücudu tepki verdi
Ben yanlış birşey yaptığımı sayende anladım mesela armut la havucu 2 gün arayla denedim ozaman daha beklemem gerekiyormuş çıcukcağızı ben acele etmişim. 1 yaşında geçmiş miydi gerçekten muayenehaede 4-5 yaşındakileri görünce gözüm korkuyor
Saol sizinki de hayırlı olsun ben her arabaya binişimde korka korka biniyordum artık birazcık da olsa içim rahatlıycak,
biaz diyorum çünkü benim eşim çooook kötü bir şoför ben kullanmayı bilmiyorum keşke zamanında öğrenseysim
onun kötü şoförlüğüne muhtaç kalmasaydım
Teşekkur ederiz meltem teyzesi, Alinin de testis sorunu geçicek inşallah,
dün dua ederken birden gülme geldi hiç testisle ilgili duaedeceğimaklımagelmezdi :)
annelik insana neler yaptırıyor hiç aklıma gelmeyecek şeylere sevinip üzülüp dua eder loldum :)
Yalovacığım , çok geçmiş olsun öncelikle sonra da sırf mrk ettiğimden soruyorum cvp yazmasananlarım acaba kaç yaşındasın?
Ohh nihayet geldin çok özledim sizi
Saol canım, benim oğlanın çoklu besin alerjisi var yani say say bitmez ,
ama azimliyim alerjisi olmayan şeyler de bulup yediricem, şimdilik özel mama pregomin yiyor senin yavrun
( kız mı erkek mi anlamadım) da pregomin mi yiyor? Kanda alerji çıkmadığı için ve kilosu iyi olduğu için rapor da alamadık(
Kutusu 110 tl ayda 15 kutu gidiyor . Biraz da onun için ek besine biran önce geçmek istiyorum. Yazık adamcağızıma
3 iş te çalışıyor biri sırf mamaya gidiyor
Ya deliricem. Aylarca guzel guzel uyuyam cocuk son bi haftadir geceleri uyumaz oldu. Gozu kapali agliyor. Kafayi kacircam. Dis de yok. Ama agliyor.poffff
Canım aşıdan sonra yıkıyor musun ben yıkamadım hiç. Aşıdan önce yıkıyordum.
Kizlar unutuyorum yazmayi hep. Hani yarim yumurta sarisi veiyoruz ya, bildicin yumurtasi benim bildigim bir normal yumurta ile esdeger proteine sahip. Onun sarisi da minicik. Ben onu veiorum tam olarak, hemde ayni besini almis oluyor. Bilginize
Bende bugün doktora soracaktım unuttum. Komşum verdi banada deneyeyim diye bu sabah verdim. Yarısından fazlasını yedi sarısının. Acaba ağırmı gelir diye tereddüt ettim.
canım büyük insanlar için hergün birtane bıldırcın yumurtasının fazla olduğunu iki üç günde bir yediği zaman diğer yumurtadan hergün yemiş gibi vitamin aldığını okumuştum ama yinede en doğrusunu doktorlar söyler tabiki
çok geçmiş olsun inşallah kendiliğinden geçerde ameliyata gerek kalmaz.
bunu duyduğuma çok üzüldüm bu hafta içi kontrolümüz vardı ya tam bir doktora alışıyorsun o bebeği tanıyor takip etmeye başlıyor sonra gidiyor şimdi yeni doktor nerden bulacağız sende araştırıyorsun iyi bir doktor bulursan banada haber verirsin olur mu?
Haklisin canim saglikli olsunlarda kiloda alirlar insallah bizde napalim dis huysuzlugu var biraz ugrasiyoruz bugun biraz degisiklik olsun dedim arkadasima gittim ama burnumdan.getirdi pisman oldum hep agladi oturmadim zaten erkenden kalktim zoru gitti gibi galiba cunku incilerimiz belirginlesti...Meltemcim canım sakın üzülme anneme de söyledim dua edecek bende edeceğim. Biz anneler dua edince kabul oluyor çok şükür bak. Oğluşununda testislerinde ki su kalmayacak 1 yaşına kadar.
]
Canım üzülmem zaten erken geldi zor kil alıyor öyle çok iştahlı bir çocuk değil. Yani 2 ayından beri beni en fazla 5 dk emiyor. düşün ne kadar iştahlı. Kilosu olsa sorun etmeyeceğim.
Meltemcim canım Ali nin öksürüğü için ayaklarının altına vikis sür çorap giydir gece yatarken bilhassa 2 güne geçer ama çok sürme ayağının altının her yerine sür. Benim kızda da öksürük vardı doktor dişten dedi biraz kızarmış dedi peditus verdi vermedim ilaç vikis sürdüm azıcık sonra geçti 1 günde.
İnşallah canım size de geçmiş olsun. Öyle ama canım 2 ayda 600 gr aldı 1 haftada 200 gr geri verdi. Kilosu iyi olsa sorun etmeyeceğim zaten.
Çok şükür geldin canım. Sahi senin iş görüşmenden haber var mı ? :Yazdın da ben mi görmedim.
Dişten canım evet ama benim derdim zaten zayıf üstüne birde kilo vermesi canımı sıkıyor. Kilosu iyi olsa sorun etmeyeceğim.
Hepsine maşallah sen nasıl yapıyorsun canım .?
Günaydın canım. Güzel haberle gelin inşallah kolayca geçsin aşılarınız.
Canım diş belirtisi yok ama işte benim kızda öyle uyanıyordu doktora götürdüm dişlerden dedi.
Burka cımve beklecim hayırlı olsun oto koltuklarınız kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allahım.
Daha tam bilmiyorum sadce pembe temali guel bi masa istiyorum:) arastirmaya yni basladim. Benim kv de biliomus bunu, yapariz tabii kizima dedi, esime dedim ki annenden de aldim gazi eksiksiz bi parti olcak kusura bakma dedim:)) benim guzel kizim okadar aylardir ugrasiyo ellerini isiriyo huzursuzluk cekiyo o disi cikarmak icin, o dis cikarir de ben kutlamaz miyim? Bence kutlarim:)) arastirdikca yazayim sana emelcim.
Biz bugün kontrol ve aşılar için doktorumuza gittik. Allah'ım ne çok bebek hastaydı. Çok kalabalıktı. Yeniden salgın var sanırım. Bide beklemekten bebekler huzursuz olmuş. Annelerin ağlamaklı hali bebeklere yansımış. Bi tek benim kızım ağlamadı koridorda beklerken. Biraz sıkılıp bağırdı. Oyunlar oynadık oda geçti. 500 gr alıp 7800 olmuşuz. 1,5 cm uzayıp 70,5 olmuş boyumuz. Persentile baktı Dr boy %100 ün üstünde dedi. Kilo ortalama dedi. Bi değişiklik yapıp tartılırken ağladı biraz kızım. Sonrada her aşıda biraz ağlayıp sustu. Sonuncusu yakıyormuş biraz daha uzun ağladı. Ama genelde iyiydi. Ek gıda konusunda takdir etti Dr beni eşimin yanında. Gururum okşandı. :)) aynen devam dedi. Herşeyi verebilirsin artık dedi. Tabi alerjiye karşı gözlemliyerek. Sadece yumurtanın beyazı, bal ve inek sütü yasak. Ispanağı ayrıca sordum verebilirsin dedi. Kahvaltıyı bulamaç yapmıyorum ayrı ayrı veriyorum dedim. Yapabiliyorsanız çok iyi dedi. Zaten günlük 200 ml ek gıda alması yeterli dedi. Ben istemediğini anlayınca bırakıyorum dedim. En güzeli dedi. İştah sorunu olmayacak gibi dedi. Mutluyuz genel olarak. Şimdi ateşini ölçtüm 36,9 sadece. Maşşallah bize teyzeleri.
Kardelen umarım sizinde geceniz rahat olur inşallah.
Çocuğuna diş buğdayı yapmayı düşünen var mı ?
bende diş buğdayı yapmak istiyorum. kızım için kendi ellerimle şeker hamurlu süslü süslü kurabiyeler hazırlamayı düşünüyorum. bende sizin araştırmalarınızı takip etmek istiyorum.
benim kızın diş eti daha sertleşmedi ama sürekli kaşıyıp duruyor.bazen mama verirken biberonla mamayı unutup diş kaşımaya başlıyor, mamasını yemiyor çay kaşığıyla yediriyorum bazenhuzursuzluğu, iştahsızlığı uyku düzeninde bozulma yok ama dişine vuruyorum bende bu olayı...
bu arada kızım 2 gündür ben hiç göstermememe rağmen eliyle gel gel yapmaya başladı. bende o öyle yaptıkça tekrarlayıp gel gel diyorum öğrensin diye. :)
kızlar bu arada ben İzmir geldiğim için çok sık giremiyorum misafirler gelen giden falan...
az önce bıldırcın yumurtası sohbetinizi gördüm bir neticeye bağladığınızda bana da haber verin burada abimin bıldırcınları var 40a yakın her gün taze taze yumurta topluyor ona göre bende vereyim. ben normal yumurta sarısının 1/8 ini veriyordum. yarısını veren bir arkadaş vardı fazla gelmez mi ya da ben mi çok az veriyorum?
bu arada tanıştırayım bu da benim kızım EMİNE
Eki Görüntüle 981963
maşallah canım. inşallah hep böyle devam edersiniz ateşi de fazla çıkmazBiz bugün kontrol ve aşılar için doktorumuza gittik. Allah'ım ne çok bebek hastaydı. Çok kalabalıktı. Yeniden salgın var sanırım. Bide beklemekten bebekler huzursuz olmuş. Annelerin ağlamaklı hali bebeklere yansımış. Bi tek benim kızım ağlamadı koridorda beklerken. Biraz sıkılıp bağırdı. Oyunlar oynadık oda geçti. 500 gr alıp 7800 olmuşuz. 1,5 cm uzayıp 70,5 olmuş boyumuz. Persentile baktı Dr boy %100 ün üstünde dedi. Kilo ortalama dedi. Bi değişiklik yapıp tartılırken ağladı biraz kızım. Sonrada her aşıda biraz ağlayıp sustu. Sonuncusu yakıyormuş biraz daha uzun ağladı. Ama genelde iyiydi. Ek gıda konusunda takdir etti Dr beni eşimin yanında. Gururum okşandı. :)) aynen devam dedi. Herşeyi verebilirsin artık dedi. Tabi alerjiye karşı gözlemliyerek. Sadece yumurtanın beyazı, bal ve inek sütü yasak. Ispanağı ayrıca sordum verebilirsin dedi. Kahvaltıyı bulamaç yapmıyorum ayrı ayrı veriyorum dedim. Yapabiliyorsanız çok iyi dedi. Zaten günlük 200 ml ek gıda alması yeterli dedi. Ben istemediğini anlayınca bırakıyorum dedim. En güzeli dedi. İştah sorunu olmayacak gibi dedi. Mutluyuz genel olarak. Şimdi ateşini ölçtüm 36,9 sadece. Maşşallah bize teyzeleri.
Kardelen umarım sizinde geceniz rahat olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?