2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Burkacım
Okurken ben yoruldum valla. Allah yardımcınız olsun. Inş şu rapor işi hallolur da yükünüz biraz hafifler. En kısa sürede feraha çıkarsınız inş

Kizlar unutuyorum yazmayi hep. Hani yarim yumurta sarisi veiyoruz ya, bildicin yumurtasi benim bildigim bir normal yumurta ile esdeger proteine sahip. Onun sarisi da minicik. Ben onu veiorum tam olarak, hemde ayni besini almis oluyor. Bilginize

size de geçmiş olsun canım öksürük başa bela.bu bıdıklar bizi özlüyor galiba.bence huysuzlukları bundan.benim k.valde de şişiniyor ben nasıl uyutuyorum diye aslında sadece yatağına koyuyor o kadar

Burkacım canım hep diyorum çok çabuk atlatacaksınız bugünleri sıkıntıları gidecek güzelliklerini hatırlayacaksın
Az daha sabır
Bu rapor olayına sinir oldum yalnız
Bu nasıl iş ya ortada bi sorun var ve gerçekten zor bi durum sudan bahanelerle rapor verilmiyor
Bi çözüm yolu var mı bu durumun ne yapmayı düşünüyorsunuz

Canim seninki biraz daha farkli sanrim biz tahlil yapmadik dr takip ediyordu duruma gore diyordu 6.aydan sonra gececeini soyledi hep sadece emzirdigim icin sut urunlerini tuketmeyi biraktim cunku ozellikle yumurta ve peynir yedigim zaman aiyordu ama ilginctir kasinmiyoruz kizarmiyoruz 2 gundur peynirde yiyorum dr 6.ayi hep vurguluyordu ondanmi bilmem zaditen cok kullandik suan onuda birakti bakalim doktorumuzda gitti iyi bir dr insallah buluruz bende yavruma yedirmek istiyorum ayni senim gibi biz bide istahliyiz insanlarimizda cok merakli bunu tatir bunu ver diye sinir oluyorum alerjisi var diyincede anlamayip ver ver alistir demezlermi sinir oluyorum dr bulunca tekrar bakalim 6 ay oldugu icin test yapar belki yeni dr gerekli gormezsede istiycem test buarad benimde oglum var eymenim esininde allah yardimcisi olsun insallah raporu en kisa zamanda alirsiniz

Ya deliricem. Aylarca guzel guzel uyuyam cocuk son bi haftadir geceleri uyumaz oldu. Gozu kapali agliyor. Kafayi kacircam. Dis de yok. Ama agliyor.poffff

Beklecim nasıl bugün daha iyi oldu mu
Beril de arada yapıyo öyle ama 1-2 gün sürüyor geçiyo
Dişimi geliyo acaba kızının aklıma sadece o geldi ama değil diyosun inşallah geçici bi durumdur

Canım aşıdan sonra yıkıyor musun ben yıkamadım hiç. Aşıdan önce yıkıyordum.

Verem aşısı banyoya engeldi. Bu aşıların banyo ile alakası yok. Bende şimdiye kadar yıkamamıştım çünkü denk gelmemişti. Aslında dün yıkamam gerekiyordu yıkayamadım. Bir gün daha beklemeyeyim dedim. Yıkadım oh rahatladı kuzum. Yoruldu zaten bugün.

Kizlar unutuyorum yazmayi hep. Hani yarim yumurta sarisi veiyoruz ya, bildicin yumurtasi benim bildigim bir normal yumurta ile esdeger proteine sahip. Onun sarisi da minicik. Ben onu veiorum tam olarak, hemde ayni besini almis oluyor. Bilginize

Bende bugün doktora soracaktım unuttum. Komşum verdi banada deneyeyim diye bu sabah verdim. Yarısından fazlasını yedi sarısının. Acaba ağırmı gelir diye tereddüt ettim.

Bende bugün doktora soracaktım unuttum. Komşum verdi banada deneyeyim diye bu sabah verdim. Yarısından fazlasını yedi sarısının. Acaba ağırmı gelir diye tereddüt ettim.

canım büyük insanlar için hergün birtane bıldırcın yumurtasının fazla olduğunu iki üç günde bir yediği zaman diğer yumurtadan hergün yemiş gibi vitamin aldığını okumuştum ama yinede en doğrusunu doktorlar söyler tabiki

Biz bugün kontrol ve aşılar için doktorumuza gittik. Allah'ım ne çok bebek hastaydı. Çok kalabalıktı. Yeniden salgın var sanırım. Bide beklemekten bebekler huzursuz olmuş. Annelerin ağlamaklı hali bebeklere yansımış. Bi tek benim kızım ağlamadı koridorda beklerken. Biraz sıkılıp bağırdı. Oyunlar oynadık oda geçti. 500 gr alıp 7800 olmuşuz. 1,5 cm uzayıp 70,5 olmuş boyumuz. Persentile baktı Dr boy %100 ün üstünde dedi. Kilo ortalama dedi. Bi değişiklik yapıp tartılırken ağladı biraz kızım. Sonrada her aşıda biraz ağlayıp sustu. Sonuncusu yakıyormuş biraz daha uzun ağladı. Ama genelde iyiydi. Ek gıda konusunda takdir etti Dr beni eşimin yanında. Gururum okşandı. :)) aynen devam dedi. Herşeyi verebilirsin artık dedi. Tabi alerjiye karşı gözlemliyerek. Sadece yumurtanın beyazı, bal ve inek sütü yasak. Ispanağı ayrıca sordum verebilirsin dedi. Kahvaltıyı bulamaç yapmıyorum ayrı ayrı veriyorum dedim. Yapabiliyorsanız çok iyi dedi. Zaten günlük 200 ml ek gıda alması yeterli dedi. Ben istemediğini anlayınca bırakıyorum dedim. En güzeli dedi. İştah sorunu olmayacak gibi dedi. Mutluyuz genel olarak. Şimdi ateşini ölçtüm 36,9 sadece. Maşşallah bize teyzeleri.

Kardelen umarım sizinde geceniz rahat olur inşallah.

Karşı komşum 3 yaşındaki kızına veriyor hergün. Bende fazla gibi düşündüm. Bu sabah verdim ama tereddüt ettim. Dediğin gibiyse vermem bi daha. Zaten 1/8 ile 1/4 arasında bi miktar yiyordu kızım normal yumurtada.

Tamam canum seninde aklinda olsun haverlesiriz yine

İyi geceler güzel anneler bu aralar pek bi yoğunum yazamıyorum geçmişide tam okuyamadım umarım herkes iyidir bizden haberler şöyleki doktorumuzu değiştirdik önceki doktorumuzu seviyorduk ancak mecbur kaldık çalışma saatlerinden dolayı. Yeni doktorumuzdan memnun kaldık eskisi kadar sıcak kanlı samimi değil ama zaten mevzumuz işinde iyi olması ve bu konuda profesyonel. Bu ay pek büyümemişiz kilo alımımız sonunda yavaşlamış boyumuzda uzamamış birtek kafamız büyümüş 1cm. Ek gıdaya hızlı bir dalış yapmayalım acele etmeye gerek yok kilosu çok iyi dedi ufak ufak tattır önümüzdeki ay kahvaltıya başlarız dedi bu arada kabızlık sıkıntımız vardı yaklaşık 3 aydır ilaca da başlamıştık ama çözüm olmadı yeni doktorumuz laxafiber adında bir prebiyotiğe başlattı ve sanırım tekrar düzene girdi kaka olayımız.
Bu arada bugün çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı kardeş kadar yakınız... Allahım zaman ne çabuk geçiyor daha dün bizimkiler el kadardı şimdi kocaman oldular.

Haklisin canim saglikli olsunlarda kiloda alirlar insallah bizde napalim dis huysuzlugu var biraz ugrasiyoruz bugun biraz degisiklik olsun dedim arkadasima gittim ama burnumdan.getirdi pisman oldum hep agladi oturmadim zaten erkenden kalktim zoru gitti gibi galiba cunku incilerimiz belirginlesti...

bende diş buğdayı yapmak istiyorum. kızım için kendi ellerimle şeker hamurlu süslü süslü kurabiyeler hazırlamayı düşünüyorum. bende sizin araştırmalarınızı takip etmek istiyorum.

benim kızın diş eti daha sertleşmedi ama sürekli kaşıyıp duruyor.bazen mama verirken biberonla mamayı unutup diş kaşımaya başlıyor, mamasını yemiyor çay kaşığıyla yediriyorum bazen huzursuzluğu, iştahsızlığı uyku düzeninde bozulma yok ama dişine vuruyorum bende bu olayı...

bu arada kızım 2 gündür ben hiç göstermememe rağmen eliyle gel gel yapmaya başladı. bende o öyle yaptıkça tekrarlayıp gel gel diyorum öğrensin diye. :)

Masallah kuzuna...

Çocuğuna diş buğdayı yapmayı düşünen var mı ?

Ben cok istiyorum emel disini gordugumden beri hayeller kuruyorum inan okadar:) mevlutte yaptik ama dis bugdayinda daha bi heycanliyim mevlutteki gibi kalabalik degilde cunku evim kucuk biraz daha aile ici birseyler yapicam simdiden bakiyorum netten paylasiriz yine

kızlar bu arada ben İzmir geldiğim için çok sık giremiyorum misafirler gelen giden falan...
az önce bıldırcın yumurtası sohbetinizi gördüm bir neticeye bağladığınızda bana da haber verin burada abimin bıldırcınları var 40a yakın her gün taze taze yumurta topluyor ona göre bende vereyim. ben normal yumurta sarısının 1/8 ini veriyordum. yarısını veren bir arkadaş vardı fazla gelmez mi ya da ben mi çok az veriyorum?
bu arada tanıştırayım bu da benim kızım EMİNE

Oy masallah kuzuna...bwnde senin gibi dusunuyorum dis figurlu kurabiyeler birde dis seklinde pasta ahhh cok heycanli be

Oyyy cok tatli allahim korusun masallah

maşallah canım. inşallah hep böyle devam edersiniz ateşi de fazla çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…