2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım :)
valla bende anlamadım ne var o kelebek benzeri şeyde, gördüğü an vuruldu :)))
maaşallah sizde yeni bir işlev katmışsınız aktivite merkezine

bbge teşekkür ederim canım.
bende internetten araştırıp duruyorum şeker hamurları pasta kalıpları ama daha ne şekilde yapacağıma karar veremedim.
şeker hamuru şekillendirme seti almayı düşünüyorum orası kesin çünkü doğum günlerinde de şekilli şekilli kurabiyeler yaparım diye düşünüyorum inşallah o günleri görürsek

Maaşallah kızına, o ne boy pos öyle :) her kontrolünüzden böyle güzel haberlerle dönün inşallah

yerim kız seni...
maşaallah sana 41 kere...

hadi bakalım dualarınıza ihtiyacım var
şu iş görüşmemle ilgili genel müdürle görüştüm bugün. yarın yönetim kurulu toplantısı varmış ve konu karara bağlanacak dedi
dua edin işim olsun, Allahım paşam için olsun

Yarın kontrol var yine Fügen hanımın asistanına gidiyoruz. Ona yalvarıp bir çözüm istiyem ama böyle söylüyorum
sonra hastanedeki çok zor durumda çok hasta olanları görünce vazgeçiyorum. Ozan onların yanında süper sağlıklı ve hiç alerjisi yok gibi duruyor. Saol ilgin içşn gelişmeleri yazarım yine

Biz tahlili rapor için yaptırdık zaten. 1 yaşından önce doğru çıkmıyor kan tahlilleri. Kanda yok alerji ama gerçekte var mesela.
Sizn en büyük şansınız emmesi negüzel her emdiğindebol bol antikor da alıyor alerjisi geçmiş bi e olabilir. Ben emziremedim 4 ay emzirdim. Oda günde 100 ml anca vardı. Oyüzden mama ya mecburuz . Evet 6. Ay ve 1 yaş dönüm noktaları ben de 1 yaşını bekliyorum sabırsızlıkla

Maaşallah ne kadar uzun boylu, ırsı herhalde
Hamileyken ozanın da boyu gününden ilerdeydi şimdi tam ortada. Ek besinde bence de en iyisini yapıyorsun
istediği kadar veip istemediğinde bırakmakla zorla yedirsen sonra zor yiyen çocuklar oluyor sonuç

Hoşgeldin , Eh artık kilo almamasına sevindim yoksa yürüyemiyecekti. Artık hareket imkanı da artar, rahatlarsın biraz.

Ben ayrı odaya alıştımı diye sormuştum görmedin herhalde . En önemlisi sen alıştın mı ayrı odaya nasıl gidiyor?

Maaşalllah , emineye ne güEl oturmuş dadesteksiz , kocaman abla olmuş o.

Canım yarın için şimdiden olmuş o iş gibi düşün, telefon çaldı açtın ne konuşacağını falan prova et çok güzel canlandır gözünde.

Ben bu kuantum vs çıkmadan önce daha ilkokuldayken istedim şey için böyle yapardım olurdu :) i

nşallah sen d de işe yarar ve işin olur

Çooooook içten dua edicem bu gece senin için

Not anlatacakların var dı ne oldu?

Caanım kusura bakma görmedim ayrı odaya alıştık ikimizde zaten Kaan hiç yadırgamadı ben yadırgamıştım başta ama şimdi iyiyiz maşallah bide kendi kendine uyumaya alıştırabilsem on numara olucak doktorda 6 ay sınır öğretmelisin dedi ama ben bu mevzuyu hep savsaklıyorum bazı geceler dışında uyumada zorluk çekmiyoruz aslında her akşam 8 de emerek uyuyor ama bu aralar uyku değiştirio zor uyutuyorum emerken uyumuyor aslında tam zamanı sanırım çünkü şuan huy değiştiriyor memeyi reddetti geçen hafta. iki gün üst üste hiç yapmadığı birşeydi ama çok zoruma gitti beni reddetmesi. Allah size kolaylık versin canım eşinin işlerini rast getirsin ozan kuzuya tez zamanda şifa versin alerjileri bir bir bitsin bünyesi herşeyi kabul etsin. Dualarımdasın

Gece gece moraliniz bozulacak ama içimi dökmek istedim dedimya arkadaşım doğum yaptı die bugün yan odada doğum yapan bir anne bebeğini kaybetti nasıl üzüldüm anlatamam aklımda hep inandıramadılar kadıncağızı hala etkisindeyim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın dermansız dertler vermesin evlatlarımızla sınamasın bizi

şu bağlantı problemi yüzünden ortalarda yoktum ve ancak fırsat bulup yazabiliyorum uzun uzun...

cuma günü kontroldeydik, herşey çok güzeldi :) yeni doktorumuzu çok sevdik...
boyu 68cm kilosu 8400gr olmuş...8400 ü duyunca moralim bozuldu çünkü geçen ay ana sağlık 8100gr demişti. ama doktorumuz durumu açıkladı; bundan önce hep kıyafet ve bezle tartılmıştı. ıslak bir bez bazen 300gr bile gelebilir dedi yada yeni emmiş ve henüz çişini yapmamış bir bebek...o yüzden ben önceki ölçümlere bakmıyorum, kaç aylık olduğuna ve doğum kilosuna dedi. paşamın hastaneden çıkışı 2640gr ve 50cm di. o yüzden kilosu çok iyi şuan dedi. bakalım önümüzdeki ay ne olacak

şu bi ara sürekli kafama taktığım oturma konusunun yerini ayakta durma almıştı çünkü paşam 1 aydır ayakta durmak istiyor ve babası da bastırıyor. yine doktorumuz genel bir bilgi verdi; bebekler sadece yapabildiği hareketleri yapmak ister. o yüzden kimi bebeği 4. ayda oturtun deriz kimini 5. ayda...önemli olan yapabiliyor olması dedi. göstermek için ellerinden tutup yattığı yerden kaldırmak istedi. bizimki hoppp daha oturmadan ayağa kalkmak istedi :) ayakta tutabilirsiniz, yorulduğunda oturtun dedi. 7. ayda da yürüme çalışmalarına başlayabilirsiniz dedi

bide paşamın çenesi çok düşük, doktor amcayada pek bir şımardı :) ses taklidi çok güzel dedi, muhtemelen erken konuşacak. bunun en büyük yardımcısı doğduğu andan itibaren hep müziğin açık olmasıymış. bide ben çok konuşuyorum, oturup adam gibi muhabbet ediyorum bazen, müşterileri falan anlatıyorum çok komik oluyor halimiz :))

çok uzattım ama son olarak sevgililer günü ile ilgili birşey diyeyim...hani bu aralar kalbim biraz kırıktı ya...bizde sevgililer günü kutlama adeti yoktur. ama kocacığım beni bu yıl çok şaşırttı :) benim için çok güzel bir poster hazırlamış çok anlamlı bir şiirle :)) sabah paşamı da alıp kahvaltıya gittik. yani bu yıl pek bir zengindim, bir değil iki sevgilim de yanımdaydı :)) geçen haftadan beri evde keyifler pek bir yerinde sanırım aile olmayı öğreniyoruz artık

Allah sabır versin böyle şeyleri duyunca nekadar şanslı olduğumuzu düşünüyorum. hayatta hiçbirşeye üzülmemek lazım, biz burada oturup muhabbet ediyoruz, kuzular mışıl mışıl uyuyor. işte en büyük zenginlik bu

çok saol canım benim :)
bende pek bir meraklıyım kuantuma ve gerçekten dediğin gibi tüm kalbinle inanınca herşey oluyor...ama bazen hani korku giriyor ya içine, şüpheye düşüyorsun işte ozaman büyü bozuluyor
bende endişe etmemeye çalşıyorum. kendi kendime görüşmenin nasıl iyi geçtiğini hatırlatıyorum. insan kaynakları falan değil genel müdür kapıda karşıladı seni, firma ortağı geldi özellikle tanıştı diye...ama işte yinede korkuyu atamıyorum içimden

çok saol duaların için. Allahım senin işlerini de rast getirsin, şu rapor işin de çözülsün

aslında asıl eşimin nasıl değiştiğini bir haftada ve gönlümü tekrar kazanmaya başladığını anlatacaktım ama baktım yine paşamla ilgili pek bir uzatmışım mevzuyu :) utandım vaktinizi alıyorum diye, lafı kısa kestim

Maaşalllah , emineye ne güEl oturmuş dadesteksiz , kocaman abla olmuş o.
teşekkür ederiz canım ama biz oturmaya yeni yeni başlıyoruz daha öğrenemedi denemelerdeyiz. resim için oturttuk biraz durup düşmüştü zaten. öğrenmeye çalışıyoruz bakalım

Allahım tokasına bak. Maşallah sana çirkin kız.

Masallah kuzuna...

Teşekkür ederiz.

maşallah canım. inşallah hep böyle devam edersiniz ateşi de fazla çıkmaz

İnşallah canım. Bu saat oldu 36,8 civarı. Bu kadarı bile ilk defa bu kadar uzun sürdü. Daha önceki aşılarda 2 saatliğine 36,9 olup geçiyordu. Bu arada birileri yazmıştı ateş olursa mücadele ediyor anlamına geliyor iyi bi şey diye. Ama değilmiş. Mücadele edemez teslim olursa aşıya ateşi olurmuş kuzuların. Tıpta son teori senesi olan kuzenim söyledi.

Maaşallah kızına, o ne boy pos öyle :) her kontrolünüzden böyle güzel haberlerle dönün inşallah

Sağol canım. Sorma babası abartıp şimdiden 1,75 i fazla geçmesin ne o öyle travesti gibi diyor. Dedim yuh. Sen uzunsun tamamda benim boy belli 1,68. Kız çocukları hızlı gider çabuk fren yapar dedim.

Geçen hafta sonu eşim arkadaşına anlatıyor. Evliliğinde bereketi var bebeğinde diye. Sende buna İnan ve güven. Tamam bende bazen çok hayal kurmayayım hayal kırıklığı olmasın diye temkinli düşünürüm ama aslında Allah'tan istemek dua etmek çok önemli. Tam umudunu kestiğin anda çok bunaldığın zamanda sevindiriyor Allah seni. En kıymetlisi de o oluyor. Belki kendini ve elindekilere şükretmeyi hatırlatıyor sana. Senin her hangi bir yazını okuduğum zaman içimden geçiriyorum allahım bu kızın yüzünü güldür diye. Birde burka ya aynısı oluyor. Diğer arkadaşlar alınmasın. Ha bide şimdi meltowski katıldı aranıza.

Hadi inşallah canım. Yakın arkadaşımın kızı da elma dahil alerjisi vardı. 2. Yaş gününde Kivi ve küf hariç hepsi geçmişti. Onlarda özel bi mama aldılar aynı sizinki gibi pahalıydı. Rapor sonradan çıkmış sanırım. Sizinki 2 yaşına kalmasın inşallah. Bu arada o mamalar kof bi kilo yapmıştı kıza ve gelişimi hep yaşından büyük gibiydi. Şimdi mamayı kesinde 3-4 ayda fazlası gitti etine dolgun bi fıstık oldu.
Ek gıda konusunda aynı fikirdeyiz ben yeme olayına karşı otomatik red cevabı veren çok çocuk gözlemledim. Ne teklif edersen et ( tabi Hamburger ve abur cubur hariç) direk düşünmeden hatta bazen anlamadan reddediyor bazıları. En korktuğum şey kızımın böyle olması (iştahsızlık değil bu bence farklı bi şey) vede memnuniyetsiz olması. Şimdilik gören herkes mutlu bir bebek diyor ama bakalım inşallah böyle devam eder.

Benimde arada aklıma düşüyor. Kucağımız doluya gerisi hep hallolur diye. Allahım kimseyi o acıyla sınamasın.

Maşşallahh paşaya . Benim kızımda yattığı yerden kaldırırken bacaklarını bi kasıyor hiç oturmadan ayağa kalkmak istiyor. Bende son 1 haftadır biraz bastırıyorum. Bizim Dr da aynen yapabildiği şeyleri engellemeyin yapamadığınada zorlamayın mantığını söylemişti.
Bu arada eşinede kocaman bi maşallah. Ev arkadaşlığından kocalığa terfi ediyor gibi duruyor. :)) senin iki sevgilin oldu bende iki sevgiliden biri oldum eşim sevgililer gününde kızıma da hediye almış. :))

verdiğin moral için çoook teşekkür ederim canım. nolur kusuruma bakmayın içinizi karartıyorum dertlerimi anlatarak ama gerçekten sizinle paylaşmak iyi geliyor, güç veriyor bana...zaten bu 6 ayı başka türlü atlatamazdım

son kurduğum cümle sanki dertler bitmiş gibi oldu, sabah sabah Allah mı derdirtti acaba

bu arada bu gece çok güzel bir rüya gördüm. paşamı tertemiz bir denizde yüzdürüyorduk babasıyla...Allah hayırlara çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…