2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Super, masallah size ozaman:) ewt sonunusu yakiyormus.

Benim hazirlayacak vaktim olmaz sanirim. Biseyler buldukca burada paylasacagim ben de, henuz disimiz gelmedi ama olsun arastrmalara baslamak lazim.

Hatta bn dogumgunu icin de aratstirmalara baslayayim diyorum, esime soylesem daha 6ay var, yok artik!!! Der :)) abartiyor muyum acep? Ama ilk cocuk cok hevesliyim napayim.

Yastik kilifi yataş mi:)))) annem de bana onun nevresim takimini almis oradan biliorum yesilli pembeli kopekli dimi:))))

Ben ceyrek yumurta sarisi veriodim doktor arttirarak bir tam sariyi verebilirsin dedi, bildircin yumurtasinin sarisinin hepsini hafif sulandirarak veiyorum hatta. Bi ke kustrdum kizimi da...

Senin yerinde olsam direk bildircin verirdim. Annem yegenimi hep o yumurtayla buyuttu hic bi sorun yok.

Ahaha ilkokulda ha? Supermissin:)))

Buarada bi arkadasimin kizinin alerji durumunu yazmistim gormedin sanirim. Soracagin olursa o 20aylik het turlu asamayi taze tecrube etti, ona sorabilirim.

Âmin canım.
Ne demek iç karartmak. Sen buraya dertleri yaz ki paşana hep gülümseyerek bak. Pozitif ve mutlu bebekler olsun buradaki tüm annelerin bebekleri.

ay maşallah emineye pek güzelmiş Allah nazardan saklasın

hadi hayırlısı olsun inşallah... gönlüne göre versin Allah..

Hiçbir işe yetisemedigim gibi sizin hızınıza da yetişemiyorum bebegimin beslenmesine taktım bu ara nette çok tarif var ama özellikle denenmiş, denenmese de akla yatkın tariflere ihtiyacım var. Bazı tarifler abartılı geldi bana, kaç yaşında çocuk yiyor ki onları, benimkinde mi bi tuhaflık var bilemedim Kendime bi klasör yapayım dedim ama pek birşey yok elimde. Ogluma bi patates havuc ve bezelye ile yaptığım vçorbayi bi de tarhana yapiyorum. Kahvaltıda beğenerek yediği bişey kesfedemedim. Hiçbirini iistemiyor. Yogurdu babymix ile mayalayinca yiyor, eksimsi olursa sevmiyor. Elma armut veriyorum az yiyor, kaka problemi odugu icin muz vermeye korkuyorum. Bana tarif verebilecek olan var mı? Bugün yyarın düzene koyarım diye diye cçocuk büyüdü: (

Insallah canim bende senin gibi dusunuyorum kaliplar vs insallah goruruz o gunleri sabirsizlikla bekliyorum

Bende pek düzenli bi şey yapamıyorum. Ama sebze çorbasını o kadar kısıtlı yapma bence. Ve kabızlık varsa patatesi çıkarabilirsin. Bizim doktorumuz ıspanak dahil herşeyi verebilirsin dedi. Bende hemen hastane çıkışı marketin manav reyonunda aldım soluğu. Bildiğim kadarıyla mevsimi olan sebzelerden aldım. Çorbana patates yerine yulaf unu koyabilirsin. Bulamıyorsan irmik iyi bir alternatif olabilir. Annem bizim çorbalarımızı hep irmikle yaparmış. Bebeğin anne sütü ile karnını doyuruyor ve ek gıda tadımlık gibiyse ki bizim öyle. Doyurucu bi şeyler eklemek zorunda da değilsin. Heleki ek gıdayı az yiyorsa bu bebişinin hazır olmadığı anlamına gelebilir. Benim kızım bundan 15 gün önce 1 dilim Armutu bile bitiremiyordu. Hiç zorlamadım. Hatta ara verdim bi süre. Sonra bi baktım 2. Dilimi de silip süpürdü. Kahvaltıda verebileceğimiz şeyler kısıtlı zaten. Peynir ve zeytinin tuzunu biraz çıkartıp veriyorum ben. Peyniri resmen çiğniyor dişsiz haliyle şapşik. Ama zeytini henüz yalıyoruz sadece. Ekmek veriyorum eline 2-3 gündür. Başlarda emiyordu sadece şimdi ise ısırır gibi parça kopartıyor büyük koparırsa tükürüyor yada ben alıyorum ağzından. Küçük parçaları ıslatıp yutabiliyor. Yumurta sarısının arkasından mutlaka su veriyorum. Bide marmelat veriyorum %28 şekerli var elimde. Kuşburnunu sevmedi. Ama her sabah ağzına illa bulaştırıyorum. Alışır belki diye. Ihlamur almayı unutuyorum hep. İnşallah alırsam ıhlamur çayı vericem kahvaltıda. Tam bizim usul kahvaltıya alışsın.

Geçmişi okuyamadıysan bizim doktor yasak olan sadece 3 şey var dedi. Bal, yumurta akı ve inek sütü.

Allahım tokasına bak. Maşallah sana çirkin kız.
ay maşallah emineye pek güzelmiş Allah nazardan saklasın
teşekkür ederiz

merak etme yalnız değilsin bende düşünüyorum doğum gününü şimdiden hatta yıllık izinime denk getirip izmirde yapmak istiyorum vs vs işte hayal kurup duruyorum

ayyy canım markası neydi hiç hatırlamıyorum üzerinde snoppy resimleri var pembeli yeşilli falan
bakalım bugün sabah yedirdim yarın bir deneyeyim bıldırcın yumurtası vermeyi

Evet canim dokorumuzda ayni seyi soyledi tahlil konusunda emzirebilmek icin cok cabaliyorum aksamlari uyumadan once devam suty veriyorum okadar insallah sizde atlatirsiniz bizimde kalmamistir bakalim

Canım maaşallah Atahana 2600lerdn 8binleregetirmişsin bak negüzel ,

Müzik edinletiyorsun gün içinde nedinleteceiğimi şaşırıyorum klasık tamam amabütüngünolmuyor sanat müziği ve halk müziği dinleriyorum ben d :) eşim ingilizce dinletiyor arada amabenim doğru düzgün birmüzik kulağım zevkim falan olmadığı için ne yapsam bilmiyorum banabiraz yazarmısınnelerdinlettiğini?

Eşinleilgili gelişmeleri benokurum yazsen ya daözelden yazistersen,

Ahaha ilkokulda ha? Supermissin:)))

Buarada bi arkadasimin kizinin alerji durumunu yazmistim gormedin sanirim. Soracagin olursa o 20aylik het turlu asamayi taze tecrube etti, ona sorabilirim.

Özel msjmıydı gelmedi yadayanlışlıklasildimben ,tekraryazarmısın

canım sana facedeki bir grubun linkini göndermiştim, baktın mı oraya bir faydası olur mu acaba sana

Benim faceimyok eşimesöyledim odabakamamış daha faceaçıp kendim üyeolam amavakit olmadımaalesef

Merhabalar, güzel ve gizli güçleri olan anneler,

Burada edilen dualar kabul oluyor artık iyice inandım, yakında başka topiclerden dua istemeye gelirlerse şaşırmam

1- cmvvirüsü etkisini tamamen kaybetmiş tahlilde 50 nin altında olduğu için saptanamamıştır diyoryani 1200 lerden 50nin altına indi çok şükür bir hasar bırakmadan. ( göZ ,kulak, kalp daha sonra yine kontrol edilcek)

2- acil servis, metobolizma,endokronıloji,infeksiyon hastalıkları,
gastroentoloji bölümlerindeki tüm tahlil vs hepsini bir dosyada topladık 2 küçükeksik kaldı

3- rapor için gereken kilo kaybıvar ( aslındayok ) kaydını da yazdırdık
bizemetobolizma bölümünden genetik hastalık gerekçesiyle rapor verilecek
Haftaya salı günü çıkacak inşallah

4- 2 kutu mamayı bedava verdi doktor , hergidişimizde alabilirmişiz aslında ama bilmiyordum
Sormaya daçekinmiştim ( ağlamayana meme yok)

5-dönüşte evimize yakın bir park buldum , tam güneş alan bir yer çok sevdim( parkla ilgiligözlemlerimi akşama yaxıcam)

6- konuyla ilgisi yok amagüzel haberlerin arasına sıkıştırıyım dedim çünkü benim için önemli bir konu. kedilerin düzenini de kurdum , yatak odası, mutfak ve ozanın odası yasak, salonda belli bir köşe ve küçük oda onların oh omzumdan bu yükte kalktı heryeri birden batıramıyacaklar ve en önemlisi ozan emeklemeye başkadığında daha rahat olucam.

Dualarınız ve içten dilekleriniz içinçokteşekkurler,

Beklebeklenin kızının göz, meltowskinin oğlunun testis ve unuttuğum başka bebeklerimizin sağlıkları için tekrargücümüzü birleştirelim

Snoppy aynen :)))

Dogumgunlerinde de fikir alisverisj yapariz artik :))

Burkacim yolladim mesaj.

İstanbul icin 107.4 radyo voyage dinletiyorum ben, dunya muzikleri, cok basarili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…