2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yani ben anlamadim bu isi ya. Bak emelin kizi uyurdu o da uyumamis.

Evet canım benim kız yatana kadar huzursuzluk ederdi birde gece olmadan yani 2-3 olmadan uyanır cin gibi oynamak isterdi. Bu gece hep mızır mızır mızırdandı babamız bile kaçtı odadan düşün yani. Sabaha karşıda yatağında gülücüklerle bana sesleniyor. Benim kızı ben bazen odasında yatıyordum ama şu diş yüzünden odada yatmıyor. Bizim oda da yatıyor. Bu zamana kadar hep göğsümün ucunu ısırırdı bu sabah çok fena ısırıp çekti valla koptu sandım bu dişler yüzünden yara olacak galiba göğüslerim

Kv hep der esas disleri cikinca isiracaklar ozaman cok fena olur der. Niye boyle gece agliyolar anlamadim ( sabah gayet keyifli halbuki. Gece teroru diye bisi olurnu bilio musun?

simdlk yetiyo cnm sutum.yada bn oyle dusunuyorum.buarada dun asi olmstk kizm tum gece inledi ates yoktu sukur.ayrica senin hayrli haberlrine cok sevndm burkacm alnti yaptm ama cikmadi.bakici konusndaki gozlmlernde icimi rahatlatti

Ollabilir aslinda ama bogazina kacarsa daha fena olmaz mi
Yavaş yavaş verirsen bişi olmaz
İnş işe yarar
Yaa emel ben çok korkuom o ısırmalardan
Şimdilik meme dışında herşeyi ısırıo hele parmaklarımızı kanatıo bile dişleriyle bi iki kere emerken doyduğunda oyun amaçlı ısırma teşebbüsünde bulundu ama inş devamı gelmez
Off yapılabilecek bişi var mı ki bu konuda (

Son düzenleme:

Bilmem ki ne yapılabilir. Valla ucu koptu sandım bizim diş çok az geldi birde hem üstte hem altta çıktığında ne yapacağız bilmiyorum.

kızlar anlatıp korkutmak istemedim ama anlatmazsam olmayacak.. sizi uyarmak istedim.. biz bugün ilk sınavımızı verdik.. dün kv min baktığı bir çocuk var. o gelmiti.. hep bozuk paralarla oynadı.. gece hepsini topladım bitanesi kaçmış gözümden.. sabah kızım yuvarlana yuvarlana gezerken buluyor ve acaba bu ne diye ağzına atıyor.. mosmor oldu öğürmeye çalıştı anlamadım ne olduğunu kucağıma alıp hoppala yaptım baktım yok daha kötü oluyor ağzına birde baktım 10 kruş gırtlağında duruyor.. kızımın o çırpınışını anlatamam.. başladım ağlamaya tamam dedim kızımı kaybediyorum.. gırtlağını parmaklayıp çıkarttım.. ama can verdim resmen.. ruhum asırlar öncesinden kalmış gibi.. şuan kendimi o kadar bitkin hissediyorum tarifi yok.. ağladı ağladı uyudu az önce.. anneme anlattım yaptığımın yanlış olduğunu öğrendim.. o parayı almak isterken daha geriye itebilirdin dedi.. bana Allah yardım etti. sırtı size bakacak şekilde tutup karın bolşuğuna bastırmak gerekiyormuş hızlıca. o zaman çıkar dedi.. bana Allah yardım etti. ya yanında olmak yerine banyoda mutfakta veya yatak odasında oyalanıyor olsaydım :S düşünmek bile istemiyorum artık.. nolur yerlere dikkat edin kağıt bozuk para poşet herhangi ağzına atabilcek birşey bırakmayın..

Allah korumuş okurken bile fena oldum kimsenin başına gelmesin inş böle bişi bilgilendirdiğin için saol soğukkanlı olmak lazım böle durumlarda ama çok zor
Allah yaşatmasın bi daha

Çok ama çok geçmiş olsun canım. Rabbim korusun tüm yavruları. Bir an gözümde canlandı çok kötü bir durum. Allah korumuş annenin dediği gibi boğazına gidebilirdi.

canım ya çok geçmiş olsun Allah korumuş meleğini dediğin gibi ya başka yerde olmsanda gözünden kaçsaydı... ayyy çok zor birşey.. çok dikkatli olmamız lazım artık herşey hop ağızda

çok çok gecmiş olsun kalbim sıkıstı okurken

ay cok fena oldum okurken allah korumus

Resim tanidik kullanilan isim farkli. Emel'cim sen misin? Ne oldu senin nickine?

Ben de mrk ettim Myhoney i , 1 haftadır yok heralde, kötü birşey yoktur umarım. Tövbemi de Myhoney için bozdum artık

Burka'cim ve tum arkadaslar merhaba,

Umarim bebisler ve cenebaz anneleri iyidirler. Maalesef cok ugrayamadim son donemde. 1 hafta once esimle check-up yaptirdik, yaptirmaz olaydik bir suru ufak tefek seyler cikti.

Meme ultrasonum temiz cikti. Neyse tetkikler devam ediyor. Ama genel olarak keyfimiz yerinde.

Sizde durumlar nasil bilmiyorum ama Kayra gayet miskin bir sekilde donmemek icin direniyor. Tembel oglum benim.

Bahsettiginiz aktivite merkezinden aldim ama daha tam dikilemiyoru. Gogsunu dayayarak ayakta durmaya caisiyor ben de gogsune cok yuklenip acir diye cok kullanmak istemiyorum.

Sevgililer gununu check-upla gecirdik. Check-up sirasinda esimin kalp hareketlerini izledim. Esim diyor ki sevgililer gununde herkes kalp sekli ile birsey yapar (pasta, hediye vs) Ben sana gercek kalbimi gosterdim diyor. Kisacasi bizde bir numara yoktu.

valla sizinkiler anlaşmış uyumayalım diye benimkisi de günlerdir ilk defa gece uyanmadan uyudu hemde 7 ye kadar

Çoooooook geçmiş olsun canım yaaaaa,ne kadar korktuğunu anlayabiliyorum.geçende Melis'te peçete koparmış ben farketmeden,çıkarana kadar akla karayı seçtim.öğürüp durdu ama sonunda yine kendi çıkardı çok şükür.Allah bi daha yaşatmasın Hera'cım.Myhoney,özledik mari seni.şükür kavuşturana

Cok gecmis olsin. Allah korumus resmen baska aciklamasi yok. Dugme para boncuk.. bunlar cok tehlikeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…