2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kayinvalidem mi geliyor?

Ay ben de teklif etmeyi dusunuyorum. Ne yapsam bilemedim. 17 Mart da gelecek 2 haftaligina. Bir bakayim bu seferde onceki sefer gibi tatli gelecek mi. Eger kafama yatarsa teklif edecegim

Cok gecmis olsin. Allah korumus resmen baska aciklamasi yok. Dugme para boncuk.. bunlar cok tehlikeli

canım ya çok geçmiş olsun Allah korumuş meleğini dediğin gibi ya başka yerde olmsanda gözünden kaçsaydı... ayyy çok zor birşey.. çok dikkatli olmamız lazım artık herşey hop ağızda

çok çok gecmiş olsun kalbim sıkıstı okurken

ay cok fena oldum okurken allah korumus

Allah korumuş okurken bile fena oldum kimsenin başına gelmesin inş böle bişi bilgilendirdiğin için saol soğukkanlı olmak lazım böle durumlarda ama çok zor
Allah yaşatmasın bi daha

Çok ama çok geçmiş olsun canım. Rabbim korusun tüm yavruları. Bir an gözümde canlandı çok kötü bir durum. Allah korumuş annenin dediği gibi boğazına gidebilirdi.

hepinize çoook teşekkür ederim kızlar.. Allah kimseye yaşatmasın.. daha beterinden korusun bütün meleklerimizi

Boyunlari gucledi artik. Doktoruna danis ama birsey olacagini sanmiyorum.

Bu arada Kayra dogdugu gunden beri yuzustu yatiyor. Uyandiginda horoz gibi kafayi dikmis oluyor.

Masallah Emel'i marifeti saymakla bitmez. Emel kadinsa ben neyim

Elif nick li baska bir arkadas daha vardi degil mi? Yoksa ben mi yanlis hatirliyorum. Ben iyice alik oldum umarim karistirmam diyecegim ama senin guzel yuzlu kizini nerde gorsem tanirim. Cimcime

geçmiş olsun canım bi daha hiç yaşatmasın Rabbim

Resim tanidik kullanilan isim farkli. Emel'cim sen misin? Ne oldu senin nickine?
Evet benim canım sadece nickimi değiştirdim :)

Masallah Emel'i marifeti saymakla bitmez. Emel kadinsa ben neyim
Hadi be oradan. Ayrıca herkes kadın olur ama bizler gibi anne olamaz.
Mucuks
Elif nick li baska bir arkadas daha vardi degil mi? Yoksa ben mi yanlis hatirliyorum. Ben iyice alik oldum umarim karistirmam diyecegim ama senin guzel yuzlu kizini nerde gorsem tanirim. Cimcime

Benim ben elif kızımın göbek adı :) kendim istedim değiştirdiler canım.

Burcucum maşallah güzel kızına ne tatlı çıkmış.

Boyunlari gucledi artik. Doktoruna danis ama birsey olacagini sanmiyorum.

Bu arada Kayra dogdugu gunden beri yuzustu yatiyor. Uyandiginda horoz gibi kafayi dikmis oluyor.

Ben de öyle düşündüm ama annelik = evham olduğundan gene de rahat edemeyip sırt uüstü çeviriyorum: ) benimki de uyanır uyanmaz dönüyor ve ben baktığımda aynen dediğin gibi bana bakıp gülüyor sipa :)

kızlar merhaba
izmirde son günlerim çok yoğundu misafir üstüne misafir
dün geldim eve anca girebildim topiğe
inşallah hepiniz iyisinizdir
çok şükür korktuğum gibi olmadı, hasta olmadan döndük geldik
dedesi kızıma mama sandalyesi aldı hediye. kızımın çok hoşuna gitti :)
örümcek konusunda ne düşünüyorsunuz???? ben çok kararsızım doktorlar sakıncalı diyorlar ama bende dahil örümcekle büyüyen çok insan var etrafımızda ve bir sorunumuz olmadı. uffff

oturmayı biraz biraz öğreniyorum cicilerimi giydim poz vereyim dedimEki Görüntüle 990437 Eki Görüntüle 990438
maşallah kuzuma çok tatlı

çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha böyle kötü olaylar yaşamazsın ve yaşamayızda...

Kizimi uyuttum, adama dedim ki gel bi lavaboya gidicem salla su puseti(pusette uyuyor). Macindan birakip da gelemedi, o sinirlenodaya girdim kizim aglamaya basladi emzirrken de uyandi. Ben napayim bu adami simdi? Bi de diyo ki su boktada sen bu hayatta hicbiseybyapamazsin birak pusette git diyo. UYANDI ULAN!!!!!!!

Yalovacimm simdi okuyorum gecmisi. Melisimize ne oldu yahuu. Kiyamam ona ben. Insallah toparlamistir kuzum.
Dimdi senden ricam bu mesaji okuduktan sonra eger Melis uyumuyorsa onu bir guzel op kokla annesi benim icin. Iki de mincir lutfen. Yerim onu ben. Yeni resimlerini bekliyoruz

Burcu'cum oncelikle eline saglik.

Birkac yerde okudum peynir yapilirken cikan suya (suzdugun kisim) peyniralti suyu deniyormus ve inanilmaz faydaliymis. Hatta yine yanlis hatirlamiyorsam peyniralti suyundan bebek mamasi da yapiliyormus. vitamini besin degeri cok fazlaymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…