- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #76.741
ah saolasın canım...başlıyor valla
ama sanırım biraz ders aldı oralarda, eskisi gibi olmaz diye düşünüyorum. bende karar verdim eskisi gibi olmayacağım. sinirimi bozan birşey yaptığında hiç alttan almaya niyetim yok
zaten telefonda dedim; madem bu evde yaşayacaksın bu evin kurallarına uyacaksın, misafir değilsin artık
oturmayı biraz biraz öğreniyorum cicilerimi giydim poz vereyim dedimEki Görüntüle 990437 Eki Görüntüle 990438
Cok gecmis olsin. Allah korumus resmen baska aciklamasi yok. Dugme para boncuk.. bunlar cok tehlikeli
canım ya çok geçmiş olsun Allah korumuş meleğini dediğin gibi ya başka yerde olmsanda gözünden kaçsaydı... ayyy çok zor birşey.. çok dikkatli olmamız lazım artık herşey hop ağızda
çok çok gecmiş olsun kalbim sıkıstı okurken
ay cok fena oldum okurken allah korumus
Çoooooook geçmiş olsun canım yaaaaa,ne kadar korktuğunu anlayabiliyorum.geçende Melis'te peçete koparmış ben farketmeden,çıkarana kadar akla karayı seçtim.öğürüp durdu ama sonunda yine kendi çıkardı çok şükür.Allah bi daha yaşatmasın Hera'cım.Myhoney,özledik mari seni.şükür kavuşturana
Allah korumuş okurken bile fena oldumkimsenin başına gelmesin inş böle bişi bilgilendirdiğin için saol soğukkanlı olmak lazım böle durumlarda ama çok zor
Allah yaşatmasın bi daha
Çok ama çok geçmiş olsun canım. Rabbim korusun tüm yavruları. Bir an gözümde canlandı çok kötü bir durum. Allah korumuş annenin dediği gibi boğazına gidebilirdi.
Bu kucuk hanim cok uslu bir bebise benziyor. Masallah kuzuma
Halbuki bilmiyor büyüyünce erkekleri değil kızları görünce gülecek. :)) bi ya dan hala Kaan'ı piş pişliyorum buraya da piş piş yazmışım farkında olmadan ağladı ağladı ağladı hala tam dalamadı. Tabi orası biraz loştu 3 parmak çıkan diplerimi farketmedin canım sen ondan güzel göründü gözüne :)) yürütecin bende çok zararlı olduğunu düşünmüyorum açıkcası doktorların da her dediğini sallamıyorum biraz da annelik iç güdülerime başvuruyorum bence çocuk rahatsız olduğu birşeyin içinde mutlu durmaz ancak benim korkum kilomuz biraz fazla kendimizi taşıyamadıkça baskı artar mı
Ay ne guzel bulustunuz demek. Topic de 2. bulusma oluyor degil mi?
Bu topic nelere kadir
Maddi olarak mi? Malum, ziyaretcilerimiz maddiyat duyunca artabilir ozelden yazayim:)
Ben önce mindere koyuyordum, pek ddönemiyor nasılsa diye. Minder de biraz yüksekti. Bigün küt diye düştü yere, çok üzüldüm, ben de battaniyeye geçtim ama sürekli halının desenlerini incelemek için kenara geliyor.
Hüküm vermeden oönce bi kerr daha dene, aynısını yyaparsa da sor. Içine aatıp da şişme sakın.
Bi de kızlar benim sıpayı kendi kendine uuyutmaya cçalışıyorum, bazen yyüzüstü uyuyor, artık birşey olmaz degil mi ?
Emeklemeden yuruyeni biliodum da donmeden yuruyeni bilmiodum, var mi oylesi ya?
Hahahaha. Bekle'cim ne dedigini anlamadim sonra caktim. Cok alemsin. Ama dogru soyluyorsun.
Nerede bu doktor?
Bekle cim benim oglan tombik degil ama donemiyor. Takma kafana. Cocuktan cocuga degisiyor sanirim
Elif tebrik ediyorum seni, ben yemek yapmaktan bıkmış durumdayım. Eşim 12 de yemeğe geliyor isyeri 5dk. Sabah 10 da yemeğe başlıyorum ama öyle 3 çeşit falan değil,bazen karniyarik pilav bazen fasulye nohut pilav ama çoğu zaman tavuk sote yda et kizartiyorum soğan biberle, tek çeşait oluyor ve hic zevkle yapmıyorum, sendeki şevke hayranım
Ehehe aman mune duymasin ya da kazenbagdat caddesinde doktorumuz. Hosgeldin buarada:)
Evet çok sevdik çok benimsedik öyle olmasa birimizin bebeği hasta olduğunda üzülmeyiz dua etmeyiz. İyi ki seviyoruz birbirimizi.
Rica ederim canım.
Kızlar ben emel nickimi değiştirdim. Neden derseniz bir nedeni yok. Canım istedi bir kere değiştirme hakkımız varmış bende değiştirdim.
kızlar anlatıp korkutmak istemedim ama anlatmazsam olmayacak.. sizi uyarmak istedim.. biz bugün ilk sınavımızı verdik.. dün kv min baktığı bir çocuk var. o gelmiti.. hep bozuk paralarla oynadı.. gece hepsini topladım bitanesi kaçmış gözümden.. sabah kızım yuvarlana yuvarlana gezerken buluyor ve acaba bu ne diye ağzına atıyor.. mosmor oldu öğürmeye çalıştı anlamadım ne olduğunu kucağıma alıp hoppala yaptım baktım yok daha kötü oluyor ağzına birde baktım 10 kruş gırtlağında duruyor.. kızımın o çırpınışını anlatamam.. başladım ağlamaya tamam dedim kızımı kaybediyorum.. gırtlağını parmaklayıp çıkarttım.. ama can verdim resmen.. ruhum asırlar öncesinden kalmış gibi.. şuan kendimi o kadar bitkin hissediyorum tarifi yok.. ağladı ağladı uyudu az önce.. anneme anlattım yaptığımın yanlış olduğunu öğrendim.. o parayı almak isterken daha geriye itebilirdin dedi.. bana Allah yardım etti. sırtı size bakacak şekilde tutup karın bolşuğuna bastırmak gerekiyormuş hızlıca. o zaman çıkar dedi.. bana Allah yardım etti. ya yanında olmak yerine banyoda mutfakta veya yatak odasında oyalanıyor olsaydım :S düşünmek bile istemiyorum artık.. nolur yerlere dikkat edin kağıt bozuk para poşet herhangi ağzına atabilcek birşey bırakmayın..
Evet benim canım sadece nickimi değiştirdim :)Resim tanidik kullanilan isim farkli. Emel'cim sen misin? Ne oldu senin nickine?
Hadi be oradan. Ayrıca herkes kadın olur ama bizler gibi anne olamaz.Masallah Emel'i marifeti saymakla bitmez. Emel kadinsa ben neyim
Elif nick li baska bir arkadas daha vardi degil mi? Yoksa ben mi yanlis hatirliyorum. Ben iyice alik oldum umarim karistirmam diyecegim ama senin guzel yuzlu kizini nerde gorsem tanirim. Cimcime
Boyunlari gucledi artik. Doktoruna danis ama birsey olacagini sanmiyorum.
Bu arada Kayra dogdugu gunden beri yuzustu yatiyor. Uyandiginda horoz gibi kafayi dikmis oluyor.
maşallah kuzuma çok tatlıoturmayı biraz biraz öğreniyorum cicilerimi giydim poz vereyim dedimEki Görüntüle 990437 Eki Görüntüle 990438
çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha böyle kötü olaylar yaşamazsın ve yaşamayızda...kızlar anlatıp korkutmak istemedim ama anlatmazsam olmayacak.. sizi uyarmak istedim.. biz bugün ilk sınavımızı verdik.. dün kv min baktığı bir çocuk var. o gelmiti.. hep bozuk paralarla oynadı.. gece hepsini topladım bitanesi kaçmış gözümden.. sabah kızım yuvarlana yuvarlana gezerken buluyor ve acaba bu ne diye ağzına atıyor.. mosmor oldu öğürmeye çalıştı anlamadım ne olduğunu kucağıma alıp hoppala yaptım baktım yok daha kötü oluyor ağzına birde baktım 10 kruş gırtlağında duruyor.. kızımın o çırpınışını anlatamam.. başladım ağlamaya tamam dedim kızımı kaybediyorum.. gırtlağını parmaklayıp çıkarttım.. ama can verdim resmen.. ruhum asırlar öncesinden kalmış gibi.. şuan kendimi o kadar bitkin hissediyorum tarifi yok.. ağladı ağladı uyudu az önce.. anneme anlattım yaptığımın yanlış olduğunu öğrendim.. o parayı almak isterken daha geriye itebilirdin dedi.. bana Allah yardım etti. sırtı size bakacak şekilde tutup karın bolşuğuna bastırmak gerekiyormuş hızlıca. o zaman çıkar dedi.. bana Allah yardım etti. ya yanında olmak yerine banyoda mutfakta veya yatak odasında oyalanıyor olsaydım :S düşünmek bile istemiyorum artık.. nolur yerlere dikkat edin kağıt bozuk para poşet herhangi ağzına atabilcek birşey bırakmayın..
Allah hepinizden razı olsun kızlar ve hiçbir evlada kötülük,hastalık göstermesin.salgına çok dikkat edin,ben taşıdım heralde mikrobu hastanelerden ama çok kötü oldu yavrum.Aybike,çok sağol canım mesajımı ilettiğin için ve dualarınız için.Melis'im gözünü açıp azıcık gülümsese dünyalar bizim oldu dün gece.39,2 ateşle gece hastanedeydik.gözler,burun,ağız şıkır şıkır akıyordu.hapşırık,öksürük,areş derken verdikleri şurubuda içmedi ve hep kustu.bu sabah doktoruna gittik ve grip ama ateş bu kadar olmamalıydı dedi.gece boyu calpol,ibufen ve katarin kullanıp en fazla ateşini 38,4'e düşürebildik.bunu söyleyince akciğer röntgeni istedi.şükür ciğerler temizmiş ve ilaçlara devam ama ağlayıp içmeyip kusuyor ilaçları.gece boyu 10 cc ancak emmiştir,hala da emmiyor çünkü burnunu ne kadar açmaya çalışsakta tıkalı.işin ilginci hem gece acildeki doktorda hemde çocukçuda aynı ateş ölçer var ve yanluş ölçüyor,çıldırıcam bunu düşündükçe.gece evde ölçüp 39,2'yi gördüm,15 dakika sonra hastanede 37 ölçtü doktor.çocuk cayır cayır yanarken hemde.tüm alnı sürttürerek temas ile ölçen bir ateşölçerdi.bugün çocukçudada aynısı vardı be ben 38,9'la götürdüm yine 15 dakikada ulaşıp ölçüldü 36,7 çıktı.bende evde braun kulaktan ateşölçerle ölçtüğümü ve yüksek olduğunu söyleyince en iyisi makattan ölçelim dedi ve 38,9 çıktı.nasıl böyle önemli bir parametrede ölçüm hatası olabilir?şu an uyudu yavrum,bende işi astım ve uzandım uyumaya çalışıcam biraz.3 gecedir uyumuyorum çünkü.Allah daha büyük dertler vermesin kimsenin yavrusuna benimkinede.hepinizi çok seviyorum,iyi ki varsınız harika insanlar
biz de yeni geçtik ek gıdaya sayılır ben de havuç patates veriyorum yoğurdu meyveli verdim bir kaç kere de artık sade vereyim dedim yoğurdun kendi tadını bilsin diye .peyniri de sütü kaynatıyorum altını kapatıyorum içine biraz limon sıkıyorum kesmeye başlıyor bir kaç dk sonra tülbente aktarıyorum süzülüyor soğuyunca dolaba koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?