2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aybike'cim ne iyi etmissinde gec ogrenmissin. Allah onlara uzun saglikli omurler versin. Hep mutlu olsunlar.

Gecmisi oku oku bitiremedim ama bir yandan da diyorum ki IVY nerede hic yazmamis.

Ne guzel haberlerle gelmissiniz doktor kontrolunden.

Ivy'cim gecmisi daha bitiremedim ama doktor kan takviyesi icin ne gida veriyorsun?

Bir de su meshur haftalik yemek listeni senden calabilir miyim acaba?

Alamanya'dan dis icin minik toplar geldi. Tekrar tesekkurler. Henuz dis belirtimiz yok bu arada.

Hera : Çok kötü birtecrübe Allah kimseye yaşatmasın. Benim oğlum daha emeklemiyorama şimdiden korkuyordum
böyle bir olay olursa neyaparım diye senyine iyi başetmişsin. Doğrusunu da öğrendim sayende.

Myhoney: hoşgeldin , aslında chekup konusunu yazmıştın daha önce seni göremeyince hemen kötü senoryolarıma başladım
eşinle ilgili Birşey var oyüzden giremiyorsun zannetmiştim. İyi olmanıza sevindim, en önemlisi Kayra iyi olsun da

Not , evet elif nickli mn_elif arkadaşımız da var ama son zamanlarda pek girmiyor topiğe yatılı misafirleri varmış
(ona da hesap sordum nerdesin niye hbr vermedin diye :) merak ediyorum evhamlıyım paranoyağım kabul ediyorum :18:

Cok gecmis olsun canım , insallah tez vakitte iyileşir kuzun
canım kontrolüm çarşamba günü 16 haftada artık cinsiyet belli olur heralde :)
bende heyecanla bekliyorum çarşambayı:)
Hepimiz merakla bekliyoruz :))
Gecmis olsun canım , memeyi bırakmaz da yazık hastalıktan yorgun düştüğü icin emmiyordur
Bizimki de öyleydi , antibiyotiğin 3. Gunünde toparladı cok sukur, sende antibiyotik başlamışsın 1-2 güne daha iyi olur insallah
Allah bütün kuzulara acil şifa versin
Gecmis olsun canım , nasıl oldun simdi
Aldirmis olabilir mi ((
Bence de aldırdı heralde, hic uğramıyor çünkü (
Eline saglık hamarat anne , cok guzel olmus
heh işte...o "ağlaya ağlaya uyuyacak "modeli bizim evde de var
hiç ağlatmıyormuşum şımartıyormuşum çocuğu. valla dediğin gibi caanım, Allah bildiği için bize anne demiş
Aynısından bizde de var :))
Gecmis olsun canım , insallah iyilesirsin hemen
Ali de o gruba dahil , çete bunlar :))
Cok gecmis olsun canım , Allah yaşatmasın birdaha, Allah korusun tüm yavrularımızı
oturmayı biraz biraz öğreniyorum cicilerimi giydim poz vereyim dedimEki Görüntüle 990437 Eki Görüntüle 990438
Maşallah canım kuzuna , tam kucuk hanım olmus
Masallah Emel'i marifeti saymakla bitmez. Emel kadinsa ben neyim
Valla bende öyle düşünüyorum emelin eline su dokemem :))
Cok şanslı bi kocası var , Allah bozmasın huzurlarını

Meltem'cim cok gecmis olsun. Alintilardan anladigim kadari ile Testis problemi varmis Ali'mizin.

Insan kiyamiyor cok kucukler. Allahtan acil sifalar diliyorum

Ay alemsin burka yaa :))

Meltem'cim cok gecmis olsun. Alintilardan anladigim kadari ile Testis problemi varmis Ali'mizin.

Insan kiyamiyor cok kucukler. Allahtan acil sifalar diliyorum

Sagol canım , testiste sıvı varmis , cok önemli birsey degil de , 1 yasına kadar kendi geçmezse ameliyat dedi Dr ,
insallah geçer çünkü ben anestezi almasın diye 15 gunlukken sünnet ettirdim hic guvenemiyorum anesteziye,
çocukken bir arkadasım vefat etmişti , tabi simdi hersey çok ilerledi ama risk iste

Ben cityfarm in urunlerine guvniyorum. Cityfarm in organik keciboynuzu pekmezini aldim her gun 2 kasik veriyorum Kayra'ya. Dut ve uzum pekmezi de var bu markanin

Pekmezde nasil kansorejen oluyormus?

Burka'cim ne guzel haberler bunlar. Cok sevindim. Ozanimiz hersey atlatiyor annesi. Cok guclu bir bebek o.Masallah

Yapmayın kızlar hepimizin kocaları çok şanslı bizler gibi melekleri bulmuşlar.

Evet Emele ben de hayranım ama kendi hakkını da yeme bebeğine çok iyi bakıorsun ve evin geçimini sağlıyorsun daha ne olsun?

Dimi canım ya herkes birşeyler yapıyor evi için bebeği için. mucuks

Honeycim hoşgeldin
Ben de senin bu arkadan yetişip cevap vermelerine bayılıyorum Nerelerdeydin özledik
Biz de de yok diş belirtisi
Sadece altta ön iki yerde sanki diş izi gibi iki tane derin beyazımsı çizgi var
Annem eliyle yokladı yok değil dedi ama sanki diş yeri gibi çok heyecankandık
Beril de kaç gündür huysuz iştahsız emmiyo
Hatta hiç emmedi aç kalmasın dedim mama verdim onu bile 30 cc içti o kadar iştahsız

Bir de kayra dönmüyo demişsin canım beril de bi kaç gün önceye kadar dönmüyordu
Altını açtım bez almaya gittim bi geldim yatağın üzerinde ters gelmiş üstelikkolunu da altından çıkarmış
Altı açıkken biraz serbest bıraksan bence döner gibi geliyo

AA öyle mi bugün biz de yaptık o suyu döktük Tüh
Bi dahakine değerlendireyim

Ben ruyalara cok inanirim. Sen esin ve Atahan tertemiz bir denizde yuzuyorsunuz. Bundan daha guzel daha ne olabilir. Guzel haberlere az kaldi Aybikecimm. Onden ruyasi gelmis.

Burkacım çok tatlısın senin de bu merak etmelerine bayılıyorum
Bak aşağıda sessiz sessiz takipteydinne güzel oldu geldin ve ne çok şey öğrendik senden
Bir de buraya yazarak seninle aynı durumda olanlara ışık oldun
Yıllar sonra bile insanlar okuyup faydalanıyorlar
Hamileliğim sırasında ben de kordonda çentik vardı hem de her ikisinde bebeğin beslenememe ve haliyle gelişememe durumu vardı doğsa bile çok zayıf doğar kesin küvöz gerekir vs gibi şeyler söylemişti doktorlar
Ben çok üzüldüm tabi ama çok da araştırdım
Sonra bu konuda bi forum oluşturulmuş ordan birisine yazdım o bana onun da çok riskliyken bebeğinin çok iyi kiloda ve normal doğduğunu doktor tavsiyesiyle neler yaptığını söyledi
Ben de aynen uyguladım
Ve çok şükür 2 nin altında doğar denen kızım 3200 doğdu sağlıkla çok şükür
O yüzden sen de pek çok insana yol gösterici oldun

aman aman kotu seyleri aklina getirme lutfen. Insallah ameliyata gerek kalmadan kendiliginden gecer Bebeklere kiyamiyorum icim gidiyor. Uleyn bu annelik beni bile boyle yapti ya daha ne diyeyim. Ben oncesinde boyle degildim.

Ay cok sekersin Burka'cim.

Dogru soyluyorsun hepimiz burda yol arkadasligi yapiyoruz birnirimizi merak etmemiz de normal. Iyi ki varsiniz

Heracım Allah bi daha yaşatmasın
Kimsenin başına gelmez umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…