- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #76.781
Lastettigin yulaf unu ise yulaf unu ile yulaf ezmesi ayni sey degil canim. Hipp in var yulaf inu bir de internetde degisik firmalarin urunu var.
oturmayı biraz biraz öğreniyorum cicilerimi giydim poz vereyim dedimEki Görüntüle 990437 Eki Görüntüle 990438
Emelcim sen nasıl bi şeysin ya
Yok biliyorum emel olduğunuama nickinle hitap etmek istedim:))!!
Honeycim hoşgeldin
Ben de senin bu arkadan yetişip cevap vermelerine bayılıyorum Nerelerdeydin özledik
Biz de de yok diş belirtisi
Sadece altta ön iki yerde sanki diş izi gibi iki tane derin beyazımsı çizgi var
Annem eliyle yokladı yok değil dedi ama sanki diş yeri gibi çok heyecankandık
Beril de kaç gündür huysuz iştahsız emmiyo
Hatta hiç emmedi aç kalmasın dedim mama verdim onu bile 30 cc içti o kadar iştahsız
Bir de kayra dönmüyo demişsin canım beril de bi kaç gün önceye kadar dönmüyordu
Altını açtım bez almaya gittim bi geldim yatağın üzerinde ters gelmiş üstelikkolunu da altından çıkarmış
Altı açıkken biraz serbest bıraksan bence döner gibi geliyo
Evet Emele ben de hayranım ama kendi hakkını da yeme bebeğine çok iyi bakıorsun ve evin geçimini sağlıyorsun daha ne olsun?
Yapmayın kızlar hepimizin kocaları çok şanslı bizler gibi melekleri bulmuşlar.
Dimi canım ya herkes birşeyler yapıyor evi için bebeği için. mucuks
Burka'cim cok saol. Birseyi itiraf edicem size. Kendimi cok kotu hissettim bugun. Sonra da anneligimi sorguladim.
Biliyorsunuz Kayra'ya babasi bakiyor. Ben haftaici Kayra'yi 2 ya da maksimum 3 aksam gorebiliyorum. Diger gunler ben geldigimde uyumus oluyor. O gordugum 2-3 aksamda da yavruma mumkun oldugu kadar hep meme vermeye calisiyorum. Yani benim oldugum aksamlar Kayra meme ile beslenip uyuyor, olmadigim aksamlar mama aliyor.
Bugun esim arkadaslari ile bulustu. Evde yalnizdim. Neyse Kayra ile cok guzel vakit gecirdik. Bol bol emzirdim oynadik vs. Ama aksama cok sutum kalmadi. Mama yapayim dedim. Bu arada 1 ay kadar once Hipp in yeni bir mamasini almistik Kayra cok sevmis (esim soyluyor) 1 aydir ona devam ediyoruz. Esimde mamalari kendi karton kutularinda saklamayi sevmiyor her bir mamanin ayri kutusu var oraya bosaltiyor. Bunu neden anlatiyorum. Mama orjinal kutusunda olmadigindan tarif yok! Neyse aksam 8 oldu aldim mamayi elime. Nasil yapilacagini bilmiyorum. Esimi aradim o anlatti da yaptim. Kendimi cok kotu hissettim. Babasi biliyor da ben mamanin nasil yapilacagini bilmiyorum. Buruldum bayagi
Gönder canım senin ütüleri de yaparım ne olacak sanki.sen utu de yapiyorsun. ppppppp
Masallah Emel'cim sana. Hala komsum olman konusunda ayni fikirdeyim
kızlar anlatıp korkutmak istemedim ama anlatmazsam olmayacak.. sizi uyarmak istedim.. biz bugün ilk sınavımızı verdik.. dün kv min baktığı bir çocuk var. o gelmiti.. hep bozuk paralarla oynadı.. gece hepsini topladım bitanesi kaçmış gözümden.. sabah kızım yuvarlana yuvarlana gezerken buluyor ve acaba bu ne diye ağzına atıyor.. mosmor oldu öğürmeye çalıştı anlamadım ne olduğunu kucağıma alıp hoppala yaptım baktım yok daha kötü oluyor ağzına birde baktım 10 kruş gırtlağında duruyor.. kızımın o çırpınışını anlatamam.. başladım ağlamaya tamam dedim kızımı kaybediyorum.. gırtlağını parmaklayıp çıkarttım.. ama can verdim resmen.. ruhum asırlar öncesinden kalmış gibi.. şuan kendimi o kadar bitkin hissediyorum tarifi yok.. ağladı ağladı uyudu az önce.. anneme anlattım yaptığımın yanlış olduğunu öğrendim.. o parayı almak isterken daha geriye itebilirdin dedi.. bana Allah yardım etti. sırtı size bakacak şekilde tutup karın bolşuğuna bastırmak gerekiyormuş hızlıca. o zaman çıkar dedi.. bana Allah yardım etti. ya yanında olmak yerine banyoda mutfakta veya yatak odasında oyalanıyor olsaydım :S düşünmek bile istemiyorum artık.. nolur yerlere dikkat edin kağıt bozuk para poşet herhangi ağzına atabilcek birşey bırakmayın..
Cok gecmis olsun canım , insallah tez vakitte iyileşir kuzun
Hepimiz merakla bekliyoruz :))
Gecmis olsun canım , memeyi bırakmaz da yazık hastalıktan yorgun düştüğü icin emmiyordur
Bizimki de öyleydi , antibiyotiğin 3. Gunünde toparladı cok sukur, sende antibiyotik başlamışsın 1-2 güne daha iyi olur insallah
Allah bütün kuzulara acil şifa versin
Gecmis olsun canım , nasıl oldun simdi
Bence de aldırdı heralde, hic uğramıyor çünkü(
Eline saglık hamarat anne , cok guzel olmus
Aynısından bizde de var :))
Gecmis olsun canım , insallah iyilesirsin hemen
Ali de o gruba dahil , çete bunlar :))
Cok gecmis olsun canım , Allah yaşatmasın birdaha, Allah korusun tüm yavrularımızı
Maşallah canım kuzuna , tam kucuk hanım olmus
Valla bende öyle düşünüyorum emelin eline su dokemem :))
Cok şanslı bi kocası var , Allah bozmasın huzurlarını
Burcu'cum oncelikle eline saglik.
Birkac yerde okudum peynir yapilirken cikan suya (suzdugun kisim) peyniralti suyu deniyormus ve inanilmaz faydaliymis. Hatta yine yanlis hatirlamiyorsam peyniralti suyundan bebek mamasi da yapiliyormus. vitamini besin degeri cok fazlaymis.
Sagol canım insallah gerek kalmaz, valla yumuşadik iyice:)) hbr filan seyredemez olduk.aman aman kotu seyleri aklina getirme lutfen. Insallah ameliyata gerek kalmadan kendiliginden gecer Bebeklere kiyamiyorum icim gidiyor. Uleyn bu annelik beni bile boyle yapti ya daha ne diyeyim. Ben oncesinde boyle degildim.
Kendini suçlama canım , mama vermiyorsun emziriyorsun bilmemen doğal , sen elinden geleni yapıyorsun kayra icin , hic sorgulama kendini. Teselli olsun diye söylemiyorum gercekten kendini suçlayacak bisey yokBurka'cim cok saol. Birseyi itiraf edicem size. Kendimi cok kotu hissettim bugun. Sonra da anneligimi sorguladim.
Biliyorsunuz Kayra'ya babasi bakiyor. Ben haftaici Kayra'yi 2 ya da maksimum 3 aksam gorebiliyorum. Diger gunler ben geldigimde uyumus oluyor. O gordugum 2-3 aksamda da yavruma mumkun oldugu kadar hep meme vermeye calisiyorum. Yani benim oldugum aksamlar Kayra meme ile beslenip uyuyor, olmadigim aksamlar mama aliyor.
Bugun esim arkadaslari ile bulustu. Evde yalnizdim. Neyse Kayra ile cok guzel vakit gecirdik. Bol bol emzirdim oynadik vs. Ama aksama cok sutum kalmadi. Mama yapayim dedim. Bu arada 1 ay kadar once Hipp in yeni bir mamasini almistik Kayra cok sevmis (esim soyluyor) 1 aydir ona devam ediyoruz. Esimde mamalari kendi karton kutularinda saklamayi sevmiyor her bir mamanin ayri kutusu var oraya bosaltiyor. Bunu neden anlatiyorum. Mama orjinal kutusunda olmadigindan tarif yok! Neyse aksam 8 oldu aldim mamayi elime. Nasil yapilacagini bilmiyorum. Esimi aradim o anlatti da yaptim. Kendimi cok kotu hissettim. Babasi biliyor da ben mamanin nasil yapilacagini bilmiyorum. Buruldum bayagi
Insallah düzelir canım tez vakitteSağol canım. Antibiyotiğe başladım mecburen. 2 tabletten sonra açıldı ama enazından 5 güne tamamlamam konusunda tembihlendim doktor arkadaş tarafından. Doktora gitmeden açayım diye uğraşırken ucunu biraz deforme ettim. Birde onu bakıma aldım karbonatlı su+bepanten plus kürü.
Topigin bastan beri takipcisiyim ama pek yazmayanlardanim heracim buyuk gecmis olsun senin yazini okuyunca yazma ihtiyaci hissettim bundan yaklasik 6 ay once bir arkadasim 8 aylik oglunu kaybetti sebebi ise patlamis bir balin parcasi.abisi balonla oynarken balon patliyor anne mutfakta yemek yaparken cocuk oyun parkina dusen balon parcasini yutuyor ve gerisi yok..... Balon cok tehlikeli bogaza yapisiyormus ve elle cikarilma sansi yok lutfen dikkat edelim....allah meleklerimizi korusun(amin)
Topigin bastan beri takipcisiyim ama pek yazmayanlardanim heracim buyuk gecmis olsun senin yazini okuyunca yazma ihtiyaci hissettim bundan yaklasik 6 ay once bir arkadasim 8 aylik oglunu kaybetti sebebi ise patlamis bir balin parcasi.abisi balonla oynarken balon patliyor anne mutfakta yemek yaparken cocuk oyun parkina dusen balon parcasini yutuyor ve gerisi yok..... Balon cok tehlikeli bogaza yapisiyormus ve elle cikarilma sansi yok lutfen dikkat edelim....allah meleklerimizi korusun(amin)
Arkadaşlar gittigidiyordan mama sandalyesi sipariş etmiştim sırf oturma yeri pvc değil diye tercih ettiğim modeli bi tek orada bulmuştum. Bana satan dükkan elinde olmayan ürünü var gibi sattı. İlanda ertesi gün kargo yazmasına rağmen 3 iş günü hakkını ve ilave 24 saat hakkını kullandıktan sonra ( ki bu arada 3 kez mesaj attım niye yollanmıyor diye diğer depodan gelecek yazdılar cevap olarak) tedarik edemiyoruz stoklarda da yok dediler. Tamam iademi sorunsuz aldım ama bana 1 hafta vakit kaybettirdiler. Dükkanın adı attabebek ankaradaymış.
Neyse Perşembe akşamı eşimle dedik ebebeke gidelim alalım çıkalım. Bekle almıştı sanırım joie marka sandalyeyi beğendim 230 TL idi. Satıcı kız dediki pazar günü %28 indirime girecek 165 TL olacak. O günde alamadık. Az evvel internet Mağazası'ndan siparişi onayladım. Stoklar tükenir demişti kız. Pazar sabahı 10 da kalkıp mağazaya gitmeye üşendim. Salı falan elimde olur. Yılan hikayesine döndü ama sonunda aldım ve uyguna aldım. Kısmetimde bu varmış :))
Hala almayan varsa tavsiye ederim. Oturma yeri kumaş değil ama çok pvc gibide değil. Ara bi şey.
İyi geceler herkese
kızlar anlatıp korkutmak istemedim ama anlatmazsam olmayacak.. sizi uyarmak istedim.. biz bugün ilk sınavımızı verdik.. dün kv min baktığı bir çocuk var. o gelmiti.. hep bozuk paralarla oynadı.. gece hepsini topladım bitanesi kaçmış gözümden.. sabah kızım yuvarlana yuvarlana gezerken buluyor ve acaba bu ne diye ağzına atıyor.. mosmor oldu öğürmeye çalıştı anlamadım ne olduğunu kucağıma alıp hoppala yaptım baktım yok daha kötü oluyor ağzına birde baktım 10 kruş gırtlağında duruyor.. kızımın o çırpınışını anlatamam.. başladım ağlamaya tamam dedim kızımı kaybediyorum.. gırtlağını parmaklayıp çıkarttım.. ama can verdim resmen.. ruhum asırlar öncesinden kalmış gibi.. şuan kendimi o kadar bitkin hissediyorum tarifi yok.. ağladı ağladı uyudu az önce.. anneme anlattım yaptığımın yanlış olduğunu öğrendim.. o parayı almak isterken daha geriye itebilirdin dedi.. bana Allah yardım etti. sırtı size bakacak şekilde tutup karın bolşuğuna bastırmak gerekiyormuş hızlıca. o zaman çıkar dedi.. bana Allah yardım etti. ya yanında olmak yerine banyoda mutfakta veya yatak odasında oyalanıyor olsaydım :S düşünmek bile istemiyorum artık.. nolur yerlere dikkat edin kağıt bozuk para poşet herhangi ağzına atabilcek birşey bırakmayın..
Ben ruyalara cok inanirim. Sen esin ve Atahan tertemiz bir denizde yuzuyorsunuz. Bundan daha guzel daha ne olabilir. Guzel haberlere az kaldi Aybikecimm. Onden ruyasi gelmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?