2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Lastettigin yulaf unu ise yulaf unu ile yulaf ezmesi ayni sey degil canim. Hipp in var yulaf inu bir de internetde degisik firmalarin urunu var.

evet canım kastettiğim yulaf unu yulaf unu istedim ama yulaf ezmesi verdiler adama öyle bi inanmışımki bildiğimide unutmuşum
yeniden alacağım...

oturmayı biraz biraz öğreniyorum cicilerimi giydim poz vereyim dedimEki Görüntüle 990437 Eki Görüntüle 990438

maşallaah hanım kızımıza :) Allah nazardan saklasın

Hosbulduk luboyfcum. Beraber hamilelik gecirip, beraber yavrularimizi buyutoyiruz. Insallah daha guzel gunleri de gorecegiz hep beraber. Herkes vakit ayirip, girip paylasimlarda bulunuyor. Herseyden onemlisi hepimiz ayni donem icinde anne olduk. Bizi en cok biz anlariniz. Buranin bu anlamda manevi bir yani var benim icin. O yuzden mumkun oldugu kadar herkesin yazsidigini okumaya calisiyorum. Tabi kacirdigim zamanlar olmuyor degil ama elimden geldigi kadar yapiyorum birseyler iste.

Dur ben de deneyeyim alti acikken birakmayi. Bakalim ne yapacak.

Beril nasil alisti mi yeni ablasina? Eviniz hayirli olsun bu arada. Allah agiz tadi, gonul ferahligi versin

Evet Emele ben de hayranım ama kendi hakkını da yeme bebeğine çok iyi bakıorsun ve evin geçimini sağlıyorsun daha ne olsun?

Burka'cim cok saol. Birseyi itiraf edicem size. Kendimi cok kotu hissettim bugun. Sonra da anneligimi sorguladim.

Biliyorsunuz Kayra'ya babasi bakiyor. Ben haftaici Kayra'yi 2 ya da maksimum 3 aksam gorebiliyorum. Diger gunler ben geldigimde uyumus oluyor. O gordugum 2-3 aksamda da yavruma mumkun oldugu kadar hep meme vermeye calisiyorum. Yani benim oldugum aksamlar Kayra meme ile beslenip uyuyor, olmadigim aksamlar mama aliyor.

Bugun esim arkadaslari ile bulustu. Evde yalnizdim. Neyse Kayra ile cok guzel vakit gecirdik. Bol bol emzirdim oynadik vs. Ama aksama cok sutum kalmadi. Mama yapayim dedim. Bu arada 1 ay kadar once Hipp in yeni bir mamasini almistik Kayra cok sevmis (esim soyluyor) 1 aydir ona devam ediyoruz. Esimde mamalari kendi karton kutularinda saklamayi sevmiyor her bir mamanin ayri kutusu var oraya bosaltiyor. Bunu neden anlatiyorum. Mama orjinal kutusunda olmadigindan tarif yok! Neyse aksam 8 oldu aldim mamayi elime. Nasil yapilacagini bilmiyorum. Esimi aradim o anlatti da yaptim. Kendimi cok kotu hissettim. Babasi biliyor da ben mamanin nasil yapilacagini bilmiyorum. Buruldum bayagi

Burulma canım sen Kayra için Kayranın geleceği için onu babasına bırakmak zorundasın. O yüzden hiç burulma.

sen utu de yapiyorsun. ppppppp

Masallah Emel'cim sana. Hala komsum olman konusunda ayni fikirdeyim
Gönder canım senin ütüleri de yaparım ne olacak sanki.
Ah canım keşke öyle birşey mümkün olsa komşu olmaya isteyeceğim yegane insanlardan birisin. Ütü mevzusunu söylemiştim Herhangi birşeyden dolayı ütülemiyorum yani ütüsüz giydirmem vs gibi. Sadece bebeğimin kıyafetlerini ütülemek hoşuma gidiyor ve ben abimin kızının bile kıyafetlerini bile ütülerdim. Sakın kimse yanlış anlamasın ama ben böyleyim çocuğumun kıyafetlerini elimden geldiğince ütüleyeceğim belki 1 sene belki 10 sene.

Sana komşu olsaydım Kayra mın kıyafetlerini de ütülerdim. Ben ikizim kız kardeşim ile elbise dolabımız aynı idi. O bir gömlek alırken dolabı alt üst ederdi ben ise daima düzenli tutardım dolabı. O sevmezdi ve her hafta ütüyü ben yapayım sen yerleştir derdi. Yani bende ki bu düzen sonradan değil eskiden.
Ay çok konuştum nereden nereye atladım ya :)

Başıma gelmiş kadar kötü oldum. Allah korumuş. Heimlich manevrasını tarif etmiş annen ama bebeklerde farklı oluyor o manevra. Bak şu linkte detaylı yazılmış.

http://www.saglikaktuel.com/saglik-...niklik-olan-kisilerde-heimlich-manev-1266.htm

Sağol canım. Antibiyotiğe başladım mecburen. 2 tabletten sonra açıldı ama enazından 5 güne tamamlamam konusunda tembihlendim doktor arkadaş tarafından. Doktora gitmeden açayım diye uğraşırken ucunu biraz deforme ettim. Birde onu bakıma aldım karbonatlı su+bepanten plus kürü.

teşekkür ederim evet çok faydalıymış bebeğin çorbalarına filan katılabiliyormuş ama ben döküyorum hep

Topigin bastan beri takipcisiyim ama pek yazmayanlardanim heracim buyuk gecmis olsun senin yazini okuyunca yazma ihtiyaci hissettim bundan yaklasik 6 ay once bir arkadasim 8 aylik oglunu kaybetti sebebi ise patlamis bir balin parcasi.abisi balonla oynarken balon patliyor anne mutfakta yemek yaparken cocuk oyun parkina dusen balon parcasini yutuyor ve gerisi yok..... Balon cok tehlikeli bogaza yapisiyormus ve elle cikarilma sansi yok lutfen dikkat edelim....allah meleklerimizi korusun(amin)

Anne olduktan sonra tüm kalbimle ve gözlerim dolu dolu ettiğim bir dua oldu hayatımda ve evlat acısının ne kadar dayanılmaz olabileceği. Haberleri izleyemez oldum kösülmekten.
Heracım çok çok çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin okurken gözlerim doldu senin neler yaşadığını tahmin edemiyorum çok şükür Allah Masal kızını sana bağışlamış bi sadaka falan ver hayır falan yap yapabiliyorsan.

Demos: canım çok sağol bilgi için keşke böyle bi olay yaşanmasaydı keşke masum bir bebek kıytırık bir balon parçası yüzünden yummasaydı gözlerini Rabbim o anneye sabır versin pek iyi durumda olabileceğini sanmıyorum ama Allah yrdımcısı olsun.

Honey: canım hoşgeldin kayramız yakışıklıktan yakıyor ortalığı yine. Kendini anneliğini sorgulayacak bi durum yok canım sen çok daha zor bir şey yapıosun onu bırakıp işe gidiyorsun evini geçindiriyorsun çalışan annelerin fedakarlıkları çok büyük inşallah mükafatları da
büyük olur
Burka çok tatlısın ya

kızlar yarın düzceye gidiyorum.
kv.mi alcaz, artık kızıma o bakacak
izmire giderken annemle gittim onu bırakıp geldim
dönüşümlü bakacaklar kızıma bakalım nasıl olacak
yarın akşam döneriz eve, giremeyebilirim nete
sonra görüşürüz
bu arada bebişi hasta olan arkadaşlar vardı hepinize geçmiş olsun Rabbim meleklerimizi korusun muhafaza etsin Amin...

Arkadaşlar gittigidiyordan mama sandalyesi sipariş etmiştim sırf oturma yeri pvc değil diye tercih ettiğim modeli bi tek orada bulmuştum. Bana satan dükkan elinde olmayan ürünü var gibi sattı. İlanda ertesi gün kargo yazmasına rağmen 3 iş günü hakkını ve ilave 24 saat hakkını kullandıktan sonra ( ki bu arada 3 kez mesaj attım niye yollanmıyor diye diğer depodan gelecek yazdılar cevap olarak) tedarik edemiyoruz stoklarda da yok dediler. Tamam iademi sorunsuz aldım ama bana 1 hafta vakit kaybettirdiler. Dükkanın adı attabebek ankaradaymış.

Neyse Perşembe akşamı eşimle dedik ebebeke gidelim alalım çıkalım. Bekle almıştı sanırım joie marka sandalyeyi beğendim 230 TL idi. Satıcı kız dediki pazar günü %28 indirime girecek 165 TL olacak. O günde alamadık. Az evvel internet Mağazası'ndan siparişi onayladım. Stoklar tükenir demişti kız. Pazar sabahı 10 da kalkıp mağazaya gitmeye üşendim. Salı falan elimde olur. Yılan hikayesine döndü ama sonunda aldım ve uyguna aldım. Kısmetimde bu varmış :))

Hala almayan varsa tavsiye ederim. Oturma yeri kumaş değil ama çok pvc gibide değil. Ara bi şey.

İyi geceler herkese

aman aman kotu seyleri aklina getirme lutfen. Insallah ameliyata gerek kalmadan kendiliginden gecer Bebeklere kiyamiyorum icim gidiyor. Uleyn bu annelik beni bile boyle yapti ya daha ne diyeyim. Ben oncesinde boyle degildim.
Sagol canım insallah gerek kalmaz, valla yumuşadik iyice:)) hbr filan seyredemez olduk.
Kendini suçlama canım , mama vermiyorsun emziriyorsun bilmemen doğal , sen elinden geleni yapıyorsun kayra icin , hic sorgulama kendini. Teselli olsun diye söylemiyorum gercekten kendini suçlayacak bisey yok
Insallah düzelir canım tez vakitte

Of ya gece gece cok üzüldüm simdi
Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın , evlatla imtihan etmesin , amin..

Mt 2010. , geçmiş olsun ne çektin be göğüslerinden :). yara pompo. mastit ama azimle emzirmeye devam ettin bravo
senin yaşadıklarının 3 te birini bile yaşamayıp canı tatlı olup emzirmeyi bırakanlar var

Luboyfcuğum, evet sessiz ve derin takipciydim bir girdim ortalık birbirine girdi arzuss pudra ve diğertopiğin açılması !
Ben de mi bir uğursuzluk var diye düşündüm ama başka topiclerdede zamanla bölünmeler olduğunu okuyunca rahatladım.
Ben burdan çok şey öğrendim belki ben den de birşey öğrenen olursa ne mutlu bana ama yol göstermek falan değil
daha yolun başındayım zaten :) buarada Berilin dönmesine de çok sevindim aferin ona öp benim için

Myhoney, mama yapmamayı bilmemen ne güzel, sütün var ne şartlarda sağarak vs süt yapıyorsun ve emziriyorsun
asıl mamayapmayı bilmemene sevindim ben :). Mamayı herkes yapar ( kutuyu okuyarak) ama herkes emziremez
Sadece anne emzirebilir sen ona mamadan çok daha besleyici değerli anne sütünü veriyorsu. Hiç burulacak birşey değil

Tuylerim diken diken oldu offf cok kotu. Allah yasatmasin kimseye

Canim ben polly almistim bunu magazada gorul tavsiye etmistim, hatta ablam aldi bundan :) burada da burcusezgin almisti sanirim. Hayirli olsun guzel guzel mamalar yesin insallah kizin.

canım çoook büyük geçmiş olsun, okurken ben korktum sen neler hissettin kim bilir

Ben ruyalara cok inanirim. Sen esin ve Atahan tertemiz bir denizde yuzuyorsunuz. Bundan daha guzel daha ne olabilir. Guzel haberlere az kaldi Aybikecimm. Onden ruyasi gelmis.

ahhh canım ağzından bal damlıyor, hadi inşallah :)
merak etmiştim nelerdesin diye, checkup ın temiz çıkmasına sevindim...bu arada siz ne tatlı bir çiftsiniz canım ya :) eşinin sevgililer günü hediyesi çok güldürdü beni :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…