2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aybike bunu çok beğendi hem söylediklerini hemde burkayla ikinizin azmini :)

dedim ya siz çok tatlı bir çiftsiniz :))) yine güldürdünüz beni :)))
kuzum sende evi geçindiriyorsun, yapma bunu sakın kendine...senin yaptığın çok büyük bir özveri, tabi eşini de takdir ediyorum. her baba yapamaz onun yaptığını. Kayra sizin gibi ailesi olduğu için çok şanslı

Biz de joie aldık ve 1 aaydır kkullanıyoruz, çok da memnunuz :) siz de güle güle kullanin, yedikleri afiyet bal olsun yarasın inşallah: )

Geçmiş olsun hera, en korktuğum şey başına gelmiş. Allah esirgesin yavrularimizi.

Ve artık evime balon da giremez.

Sabah ekmek almaya gittim. Hava yumuşaktı ama sizin orayı bilemem. Sıkıca giydır bişeycik olmaz inş.

Kalın tulumunu giydirip kanguru ile çıkayım diyorum ama pişman olur muyum bilmiyorum. Kızıma kıyafet alacağım hemde gezmiş oluruz ana kız babamızın biraz işi varmış sonradan belki katılır bize.

Ya bi yazmaya baslayinca devami geliyomu ne:) ben yurddisinda oldugumu daha once soylemistim drumuza mama sandelyesini sordum daha var dedi bu arada kizim 15 agustos dogumlu cunku kizim daha tek basina desteksiz oturamiyor bel kaslari icin zararli olabilirdedi paylasmak istedim

Aynen öyle canım. Bildiğin amaç oldu emzirme işi benim için. Keyfinden emzirmeyenlerden biride benim kv. Ve ben, o bana mama ver dedikçe ters psikoloji daha çok gaza geldim. Bi ara lafın sırası gelirse teşekkür edeyim ona :))

Günaydın kızlar kızımı alıp çarşıya çıkmak istiyorum ama hava kapalı gibi ?

Çık güzelim çık. Hava yumuşak burada tabi orası Trakya ama yinede çok soğuklar daha gelmedi. Abi'm bende bende onunla beraber aslında biraz uzak olan sosyete pazarına kızımıda alıp yaya gitmeyi düşünüyorum.

Selam kizlar,

Haftasonu tatilini iptal eden Ivy bildiriyor; bakici ablamizin esi hastalaninca haftasonu gelmeyecegini bildirdi, normalde sadece haftaici geliyordu ama bu haftasonu extra olacakti. Esi de grip olmus, kalip evde ona bakmak istemis. Tabii soz konusu hastalik olunca birsey diyemiyorsun ama grip evde yatarak atlatilabilecek birsey, ben grip olunca refakatciye hic ihtiyac duymadim, esim gripse de isime giderdim... Bazi insanlari anlamak zor...neyse gecmis olur insallah diyelim.

Cuma aksami esimle burada sevdigimiz bir otele gittik, yemekler super, guzelde havuzu var, yuzmek icin gittik aslinda :) sabah kahvaltidan sonra eve geldik, kizimi ve kayinvalidemi de alip yakinlarda, 2 saat uzaklikta bir yere gittik. Gunumuz gayet guzel gecti, aksam 10 gibi eve geldik bir arkadasin partisine gittik esimle, gayet enerjiktik cunku :) oraya varip birer kadeh icinde ikimizde ne kadar yorulmus oldugumuzu anladik evimize kostuk :) sabahda bir baska aile dostumuza kahvaltiya gittik, evimize geldik. Kizimi uyuttum evdeki favori koseme yerlestim kahve keyfi yapiyorum. Parise gitsek daha az yorulurdum sanirim.

Gunun kalaninda bol bol ders calismayi planliyorum, tabii gecmisi okuduktan sonra :)

Canim doktorumuz takviye tablet, damla v.s. vermeye kesinlikle karsi cikti. Bu uygulamayi dogru bulmadi. Haftada 2 defa kirmizi et verecegim ve tahil. Yemek listemi buraya yazayim aksam, ne demek calmak, bende sizlerden derledim toparladim olusturdum zaten :)

ben aldım geçenlerde de indirime girmişti çok beğendim keyifle kullanıyorum gayet güzel beğeneceğine eminim

Tesekkurler canim :) ismini malum nedenlerden dolayi yazmiyorum maalesef.

Biz guneydeyiz canim, hamburg bize 4 saat. Tam gelis tarihinizi ve seyahat planinizi bir ara ozelden yazarsan gorusmeyi cok isterim, belki kizimla geliriz o taraflara :)

Cok tesekkurler canim, bir ara odanin resimlerinide gonderecegim isteyen arkadaslara, bir turlu firsat bulamadim maalsef. Havuz fotosunu da paylasamadim daha cunku hep bende varim resimlerde ehehhe :)

Cok buyuk gecmis olsun canim iyiki panik yapmayip bir sekilde durumu kurtarmissin, bravo sana. Hepimize ders oldu bu olay. Bundan sonra Allah korusun melegini.

Evet devamı geliyor sen yaz hep :) Hoşgeldin. Arkadaşının olayına üzüldüm çok kötü bir durum Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın çok zor.
Kızın benim doğum tarihimde doğmuş :)

Çıktık canım kanguru ile geldik şimdi eve gelirken babamız aldı bizi :)

Hoşgeldin canım ben okurken yoruldum. Maşallah ne güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz.

foruma göz atarken okudum yazını..
yazmadan geçemedim Allah korumuş tüylerim diken diken oldu böyle bir durumda nasıl sakin olabilir ki bir insan gerçekten Allah sana yardım etmiş canım ÇOK büyük geçmiş olsun arkadaşım...

Hosbuldum canim, gecmisi okurken simdi gordum, yeni nick yakismis, gule gule kullan :) ama elif e bende alisamicam sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…