2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

luboyf sağol canım pekmez için linki bekliyorum.Bend e okumuştum aslında ama sadece pekemz değil şeker de olsa aynı zararları olurmuş.Okuduğuma göre tatlı birşey pişirnce 180 derece geçmeyecek ben de bisküviçok ince diye 120 de pişridim zaten kurudular ama hani bebek maması olacağı için şekli bir öenmi yok.Ama ineden okuyalım mutlak bilmediğimiz bilgileir vardır.Sağol canım.

SPAWNS kullanıcısından alıntı
Kan testinde 0.453 çıktı günümü 3gın geçiktim acaba gec dollenmemı kı kan da çıkmayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı

kızlar sizin dr larının ek olark vitamin verdimi açıkçası ben vermeyi düşünmüyorum şimdilik ama sizin drlar verince sebebi anlattı mı.Büyük oğlum dr kesinlikle karşı ek vitamlere tek bir kez yazmıştı çok hastaydı yavru onu da 1 hafta kullanırsın demişti.Ben gizlice çok verdim ama faydasını da pek gördüğüm yok gereksiz buluyorum ama hani bilkmediğim şey de var kesin belki o zman benim oğlum için gerekmiyormuş.

Kizima ne cok bakan var yahu mutlu oldum sagol fikriyecim:)

Valla bakici bulamiyoruz bu durumda. Annem ben bakarim ona kapi gibi anneannesi var kizimin diyor:) esimle bi lafladik annem buraya tasinmak ve kizima bakmak isterse direk ev tutucaz bakiciya verecegimiz parayi annenlerin kiraya veririz dedi. Annem 2yasina kadar bakarim diyor, ah fedakar annem benim. Yoksa vericem valla istifayi ya bunaldim kime nasi guvenicem. Sizin bakici eskiden tanidik e referansliydi ama yanlis hatirlamiyorsam.yine de eve bi gozlem araci koy derim.

kızlar eve geleli 40 dk oluyor neredeyse
küçük hanım yolda uyudu onu uyku edindi şimdi oyun oynuyor
uyumaya hiç niyeti yok gibi ama benim gözümden uyku akıyor
geçmişe yarın bakarım artık öptüm hepinizi

Yapar belki. Zira ben hamileligimde 3kilo aldim, kizim 3.760dogdu. Ciddiyim. Seker oldugu icin rejim yapiyordum surekli.

bak eş,n de mutlu olmuş demek vallahi anenn bakarım diyorsa baksın aynen bakacıya vereceğin parayı kiraya ver daha iyi.İçin daha rahat olacak.

Valla fikriyecim bu gidisle annem sahiplenecek kizimi. Ya bi dusurse filan belki bana soylemez bile. Ne senaryolar kuruyorum kafamda. Dun annemle konusuyorduk mutlaka cok guvenilir olmali diye. Tabii dedim hem kizimi hem evimi emanet edicem dedim. Allah korusun kizimi alip kacarsa nolcak dedim. Annemin tepki: " aaaaaaaaaa!!!!! Ben bunu dusunmemistim!!! Nasil dusunemedim!!!! Ay yok birakamayiz kizimizi kimseye!!!" Annemin dusunemedigi felaket senaryolari uydurmaya basladigima gore bence bn "oldum" :)

Ah canım anne yüreği işte çocğun söz konusu olunca insanın neler geçiyor aklında.Anene baksın canım Alalh sağlıklı günleri versin kızını senden iyi bakar:)))

Ivy canim dun aklimdan gectin ivy paristedir diye dusundum malum dis cikartiyoruz haftasonu arkadaslarimiz vardi yemekli musait olup bakamamistim paylasimini yeni okudum yinede hersey guzel gecmis canim sana kizinla iyi vakitler iyi dersler diliyorum

Canim okurken dusunmesi bile oyle korkutuyorki insani allah yardimcin olmus cok buyuk gecmis olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…