- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #76.841
ah canım aynene ben de bugun çok bitkindim sağolsun kv gönderdim küçüğü 2 saat orda kaldı yemeğini yedirmiş uyutmuş çok iyiy geldi ben de büyük oğlumla ilgilendim sakin kafayla.İstanbuldaysan bana gömder kızını bakarım hem de kız bebeğim yopk benim hasret gidiririm.
Off beklecim bunlar okudukça ben de panik oluyorum geldi bakalım bakıcımız
Eşimde ben de saf temiz biri olduğu kanaati uyandı bir de bilgili gözüküyor
Bilmiyorum yine de güvenmek çok zor
Senin annenin bakma durumu ne oldu
Canın bi yolunu bulsan da en azından 1 yaşına kadar baksa annen
Slm kızlar.
Ne kadar uzun zaman oldu siteye yazmayalı umarım hepiniz bebeklerinizle beraber iyisinizdir :)
Sana bu konuda sonuna kadar katılıyorum canım
Bu annelik nasıl bi şeyse aklımız fikrimiz kilosunda bebişlerin
Şimdi bi arkadaşım hamile bugün yarın bebek doğacak az kaldı
Tutturmuş en az 3.5 kg doğsa diye
Arkadaşım 42 kilo 1.55 boyunda 10 kilo aldı 52 kilo oldu
Ya sen 3.5 kilo çocuğu nasıl çıkarıcan dedim doktor Doğan'a kadar 3 kiloyu bulur demişte ona üzülmüş şimdiden başlamış yani kilo takıntısı
Öyle işte annelik sanırım bu genlerimizde var
Valla bakici bulamiyoruz bu durumda. Annem ben bakarim ona kapi gibi anneannesi var kizimin diyor:) esimle bi lafladik annem buraya tasinmak ve kizima bakmak isterse direk ev tutucaz bakiciya verecegimiz parayi annenlerin kiraya veririz dedi. Annem 2yasina kadar bakarim diyor, ah fedakar annem benim. Yoksa vericem valla istifayi ya bunaldim kime nasi guvenicem. Sizin bakici eskiden tanidik e referansliydi ama yanlis hatirlamiyorsam.yine de eve bi gozlem araci koy derim.
İnşalah canım iyiy birine düşersiniz bence de kamera olmasa en azından ses kaydı olsun.Vaalhi tanıdık olsa bile belli olmaz içi bir dışı başka bakıcı varsa evde onun yaptıklarını birşekilde duymak görmekten fayda var bence.Hani bakıcı iyi olabilir severk yarp bu işi de ama bazen istemden yanlış bişey yapabilir yani senin yanlış bilen şeyleri o doğru zaneddip uygular.Bakaıcıyla iyiy iylitişim kurmak lazım.Ne beklediğini çok net söylmek lazım.Hayırlısıyla cnaım iyi biir çıkar karşınıza.Bize yakıniseniz ben bakyım.
bak eş,n de mutlu olmuş demek vallahi anenn bakarım diyorsa baksın aynen bakacıya vereceğin parayı kiraya ver daha iyi.İçin daha rahat olacak.
Ah canım anne yüreği işte çocğun söz konusu olunca insanın neler geçiyor aklında.Anene baksın canım Alalh sağlıklı günleri versin kızını senden iyi bakar:)))Valla fikriyecim bu gidisle annem sahiplenecek kizimi. Ya bi dusurse filan belki bana soylemez bile. Ne senaryolar kuruyorum kafamda. Dun annemle konusuyorduk mutlaka cok guvenilir olmali diye. Tabii dedim hem kizimi hem evimi emanet edicem dedim. Allah korusun kizimi alip kacarsa nolcak dedim. Annemin tepki: " aaaaaaaaaa!!!!! Ben bunu dusunmemistim!!! Nasil dusunemedim!!!! Ay yok birakamayiz kizimizi kimseye!!!" Annemin dusunemedigi felaket senaryolari uydurmaya basladigima gore bence bn "oldum" :)
Ve gün benim icin biter kizlar.. İnsallah cok uyanmaz kizim gece. İyi geceler bol uykulu saatler diliyorum.
Yapar belki. Zira ben hamileligimde 3kilo aldim, kizim 3.760dogdu. Ciddiyim. Seker oldugu icin rejim yapiyordum surekli.
kızlar eve geleli 40 dk oluyor neredeyse
küçük hanım yolda uyudu onu uyku edindi şimdi oyun oynuyor
uyumaya hiç niyeti yok gibi ama benim gözümden uyku akıyor
geçmişe yarın bakarım artık öptüm hepinizi
Ivy canim dun aklimdan gectin ivy paristedir diye dusundum malum dis cikartiyoruz haftasonu arkadaslarimiz vardi yemekli musait olup bakamamistim paylasimini yeni okudum yinede hersey guzel gecmis canim sana kizinla iyi vakitler iyi dersler diliyorumSelam kizlar,
Haftasonu tatilini iptal eden Ivy bildiriyor; bakici ablamizin esi hastalaninca haftasonu gelmeyecegini bildirdi, normalde sadece haftaici geliyordu ama bu haftasonu extra olacakti. Esi de grip olmus, kalip evde ona bakmak istemis. Tabii soz konusu hastalik olunca birsey diyemiyorsun ama grip evde yatarak atlatilabilecek birsey, ben grip olunca refakatciye hic ihtiyac duymadim, esim gripse de isime giderdim... Bazi insanlari anlamak zor...neyse gecmis olur insallah diyelim.
Cuma aksami esimle burada sevdigimiz bir otele gittik, yemekler super, guzelde havuzu var, yuzmek icin gittik aslinda :) sabah kahvaltidan sonra eve geldik, kizimi ve kayinvalidemi de alip yakinlarda, 2 saat uzaklikta bir yere gittik. Gunumuz gayet guzel gecti, aksam 10 gibi eve geldik bir arkadasin partisine gittik esimle, gayet enerjiktik cunku :) oraya varip birer kadeh icinde ikimizde ne kadar yorulmus oldugumuzu anladik evimize kostuk :) sabahda bir baska aile dostumuza kahvaltiya gittik, evimize geldik. Kizimi uyuttum evdeki favori koseme yerlestim kahve keyfi yapiyorum. Parise gitsek daha az yorulurdum sanirim.
Gunun kalaninda bol bol ders calismayi planliyorum, tabii gecmisi okuduktan sonra :)
kızlar anlatıp korkutmak istemedim ama anlatmazsam olmayacak.. sizi uyarmak istedim.. biz bugün ilk sınavımızı verdik.. dün kv min baktığı bir çocuk var. o gelmiti.. hep bozuk paralarla oynadı.. gece hepsini topladım bitanesi kaçmış gözümden.. sabah kızım yuvarlana yuvarlana gezerken buluyor ve acaba bu ne diye ağzına atıyor.. mosmor oldu öğürmeye çalıştı anlamadım ne olduğunu kucağıma alıp hoppala yaptım baktım yok daha kötü oluyor ağzına birde baktım 10 kruş gırtlağında duruyor.. kızımın o çırpınışını anlatamam.. başladım ağlamaya tamam dedim kızımı kaybediyorum.. gırtlağını parmaklayıp çıkarttım.. ama can verdim resmen.. ruhum asırlar öncesinden kalmış gibi.. şuan kendimi o kadar bitkin hissediyorum tarifi yok.. ağladı ağladı uyudu az önce.. anneme anlattım yaptığımın yanlış olduğunu öğrendim.. o parayı almak isterken daha geriye itebilirdin dedi.. bana Allah yardım etti. sırtı size bakacak şekilde tutup karın bolşuğuna bastırmak gerekiyormuş hızlıca. o zaman çıkar dedi.. bana Allah yardım etti. ya yanında olmak yerine banyoda mutfakta veya yatak odasında oyalanıyor olsaydım :S düşünmek bile istemiyorum artık.. nolur yerlere dikkat edin kağıt bozuk para poşet herhangi ağzına atabilcek birşey bırakmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?