- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.061
Ağzına sağlık çooooook beğendim
Ben de o derdini yazıp sonra birdaha yazmayanları anlamıyorum ben gerçekten üzülüyorum ağlıyorum obebekler anneler ğçin
Sonra iyileşince bir iyiyiz yazsalar çk mu zor
çocuğuma aşı diye başka bişey yaptılar sanırım :)))
sabah 5 te uyandı, o saat bu saat çığlıklarla oyun oynuyor...ne uyumaya nede yorulmaya niyeti var, ben ise bildiğiniz zombi
Ozanın mama raporunu aldı sabah babası, yarın sağlıkocağında reçeteye yazdırıp mama alıcaz. Onu hemen hbr veriyim dedim
Oh bir sorun daha çözüldü çok mutluyum, Allahkimseye çaresiz dert vermesin.
cnm furkan da tam tersi hiç uyumadığı kadar uyudu az önce kalktı 3 saati geçti kaç kez başına gittim uykuda bişi mi oldu die sbh uykusu ilk kez bu kadar uzun oldu inanamadım, inş. Atahan da uyur sende dinlenirsin enerji patlaması yaşıyor anlaşılan..olan her türlü anneye oluyo uyusa suç uyumasa suç :)
valla bende yanlış ileti sandım oralı olmadım...
bide artık söylemeden edemeyeceğim çok olmaya başladı çünkü...normalde hiç yazmayan selam vermeyenler bir dertleri olunca gelip soruyor. kimse cevap vermeyince de bozulup bir araba laf edip gidiyor
tamam derdin var, çare arıyorsun anladım da insan önce bi selam verir iki laf eder. bir iki nick var öyle normalde hiç uğramıyor, sıkıntı olunca sorup hemen gidiyor. bari dönüşte yaz iki kelam nasıl oldu bebeğin bizede haber ver...ohhh be rahatladım :)
canım sen kızını erkeklerle ne mukayese ediyorsun, o çıtı pıtı bir hanımefendi
Ozanın mama raporunu aldı sabah babası, yarın sağlıkocağında reçeteye yazdırıp mama alıcaz. Onu hemen hbr veriyim dedim
Bugün kızım Emerken bi şey dokundu göğsüme annemle bi baktık o da ne minik bi pirinç tanesi
Öteki de yolda kabarmış
Hangi ara çıkardı anlamadım bile bugün görünce şok olduk resmen ucu sivrilmiş bembeyaz ağzını açınca orda parlıyo
Canım kuzuma maşallah hiç üzmedi annesini umarım tüm dişleri böyle kolay çıkar
Dişin çıkış aşaması zor demi arkadaşlar ucu gözüktükten sonra artık sorun çıkmaz yani ateş falan yapmaz artık demi
Bu arada alt ön iki diş çıkmış biri baya çıkmış öteki elle dokunynca anlaşılıyor
Cinsiyet ayrimi diyosun :) eh peki madem.
Hım alayım da bitsin 5 -6 tane kalmış:)ben kahvaltıdan 1 saat sonra falan içiyorum canım, aç karna midemi bulandırıyor
Canim bir bilsen şu sut konusunda bende ne dertliyim oyle diyenlere sen sakin orali olma bunlar sutu cok etkiliyor ilk zamanlar bana kayinvalidem cok yapardi simdi cocuk kilo aldikcasenin sutun yaradi bak ilk zamanlar suluydu sulu dedikce fittiriyorum anne sutu kime yaramazki iste bosver
Hoşbuldum EmelcimBlackr hoşgeldin
Benim eşimde hergün Kadıköyden Maslağa gidiyor
Önce marmaraya sonra metroya biniyor hiç traiğe girmeden gidiyor yaklaşık 1 saat sürüyor ama köorü trafiğinden iyidir
Sen de işe başlayınca bir dene bu yolu istersen
çocuğuma aşı diye başka bişey yaptılar sanırım :)))
sabah 5 te uyandı, o saat bu saat çığlıklarla oyun oynuyor...ne uyumaya nede yorulmaya niyeti var, ben ise bildiğiniz zombi
herhalde :))) erkek anasıyız biz errrkekkk
Hehe biz de kiz anasiyiz ne var(topic kiz ve erkek analari diye ikiye ayrilirmis:) aman Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?