2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

beni sinir eden bi de laf etmeleri, bi cevap vermiyorsunuz falan diye...
ya yolda adama adres sorack olsan önce bi selam verirsin...burda yoldaki o adam kadar değerimiz yok mu? yoksa sorma arkadaşım

çocuğuma aşı diye başka bişey yaptılar sanırım :)))

sabah 5 te uyandı, o saat bu saat çığlıklarla oyun oynuyor...ne uyumaya nede yorulmaya niyeti var, ben ise bildiğiniz zombi

cnm furkan da tam tersi hiç uyumadığı kadar uyudu az önce kalktı 3 saati geçti kaç kez başına gittim uykuda bişi mi oldu die sbh uykusu ilk kez bu kadar uzun oldu inanamadım, inş. Atahan da uyur sende dinlenirsin enerji patlaması yaşıyor anlaşılan..olan her türlü anneye oluyo uyusa suç uyumasa suç :)

çocuklar ne yapsa yaranamıyor bize :)))
ay yok canım ben ümidi kestim bu akşama kadar uyumayacak sanırım
öpüyorum Furkanın tatlı yanaklarından

Ehehe ne dertliymissin arkadas :)))

herkese merhaba istanbulda hava kapalı hiç keyifli geçmiyor şu iki günümüz.. kızım sabah öğle uykusu arasında çok huysuz ya anlamadım gitti mızmız sürekli ağlıyor...
geçen perşembe ateşi vardı acile doktora gittik boğazları kızarmış diye antibiyotik verdi fitil attı o gece rahat uyudu kızım ertesi gün ateşi çıkmadığı için antibiyotiği başlamadım çünkü doktora pek güvenemedim.
sonra cumartesi gündüz tekrar kontrole gittik güvendiğim doktor vardı antibiyotiği ateşi düştüğü için verme gerek yok dedi boğazları biraz kızarık dedi..
sorun şu ki kızımın burnu tıkanıyor temizliyodum ama hırıltı oluyor yinede sanırm birazda genzi akıyor ufak ufak öksürük var balgam takılır gibi.. bu geniz akıntısı için bildiğiniz bir çözüm var mı? ya da boğazlarındaki kızarıklık için?

canım hayırlı olsun dişleriniz.. aynı senin kız gibi acızı ağrısız çıkarttı dişlerini sadece biraz ishal gibi yaptı kakasını günde 2-3 kere...
ama şimdi arada bir deliriyor hırslanıyor birşeyleri ısırmak için sinirleniyor hırsını alamadığı zaman anlamadım gitti diş çıkarken böyle birşey yapmadı şimdi bu ne mızmızlık acaba başka dişlermi kaşınıyor

Canim bir bilsen şu sut konusunda bende ne dertliyim oyle diyenlere sen sakin orali olma bunlar sutu cok etkiliyor ilk zamanlar bana kayinvalidem cok yapardi simdi cocuk kilo aldikcasenin sutun yaradi bak ilk zamanlar suluydu sulu dedikce fittiriyorum anne sutu kime yaramazki iste bosver

Günaydın kızlar Uzun zamandır giremedim, ama arada okumaya çalışıyorum umarım iyisinizdir. Burkacım şimdi gördüm rapor çıkmış nasıl sevindim, gözünüz aydın canım. Aslında bişey paylaşmak için geldim sizde dikkat edin diye, geçen aptamilin pirinçli muhallebisinden aldım, şu toz şeklinde olandan, tadı çok güzel kesin yer derken, kızım ilk defa verdiğim bi ek gıdayı istemedi. Neyse ben zorla bi tatlı kaşığı kadar yedirdim ama yedirmez olaydım ağzının etrafı kıpkırmızı oldu, elini ağzına aldı eli kızardı burnuna sürdü burnu. Çok korktuk doktoru aradım bi damla söyledi ama eşim alıp gelene kadar geçti kızarıklıklar vermedim damlayı bende. İlk defa vercek olanlar dikkat etsin mutlaka!! Ben bi ara süt ürünlerini fazla tüketince kızım alerji belirtileri göstermişti zaten ne bileyim boş bulundum sanırım bir haftadır falan keçi peyniri veriyorum o dokunmadı allahtan, daha yoğurt tattırmadım korkumdan, keçi sütü aramam lazım sanırım. Neyse uzattım çok, öpüyorum hepinizi ve bebişlerinizi.

ben kahvaltıdan 1 saat sonra falan içiyorum canım, aç karna midemi bulandırıyor
Hım alayım da bitsin 5 -6 tane kalmış:)

Canım bana da çok dediler ama benim kızım ilk 3 ay 1 er kilo aldı. Sadece anne sütü aldı birde sürekli mama ver mama ver. Takmadım çok ilk ay doktora gidince dedim böyle diyorlar dedim olur mu öyle şey dedi her annenin sütü bebeğine yeter ve bebeğine özeldir dedi. Kilo alması almaması süt ile değil kendi yapısı ile alakalı dedi. Cidden doğru kızım ek gıdaları da çok yemese de yiyor ama yine kilo almıyor :)

Martın 10 u iple çekiyorum bakalım kaç kilo almış olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…