2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar yazmiyim buraya dedim ama duramadim. Dun aksam ortaya cikan ses kayitlarini dinlediniz mi? Milyon milyar dolarlardan avrolardan bahsediliyor, sifirlamak icin nasil ort bas ederiz diye kafa yoruluyor. İnanamiyorum. Neler neler calmislar meger. Haram olsun en ufak bi hakkil varsa o paralarda. Benim yalniz ulkem. Ah Ata'm ah... Ses kayitlari da bugun silinmis. Saka gibi.

Son düzenleme:

Evet sabah dinlemek için aradım yok silmişler hemen , daha bilmediğimiz neler oluyor acaba, sinirimden oturdum ağladım bu ülkede açlıktan soğuktanölen bebekler var onların hakkını yiyorlar bizim çocuklarımıIn geleceğini hiç iyi görmüyorum maalesef

Selam vermeden direk derdini yazinca kendini tanitmayinca ben cidden yanlis yere yazdigini dusunmustum pek sallamamistim. Ama sen bilerek mi buraya yazdin ????

evet daha oncede yazmıştım bu sayfaya bilerek yazdım sonucta burda hamıle olmaya calışanlar değilde anneler var ve benım durumumu yaşayan birilerini burda bulurum diye düşündüm

Youtube a yenileri yukleniyormus silinenler de varmis. Dun gece gordum ben. Haram zikkim olsn.

bende tv izletmemeye çalışıyorum ama kızım izlemek için şekilden şekile giriyor çareyi kapatmakta buluyorum

ben de izletmiyorum o reklamın haricinde tv ye hiç bakmıyor ben gibi tv izlemeyi sevmiyor bazen rahat durmadığı zaman bak kızım televizyonda ne var diyorum yok bakmıyor

Bende düşünmüyorum ilk saçları kıyamıyorum. Benim annemde vurdurmamış kel değilim çok şükür saçım var ama doğumdan sonra bayağı döküldü.

Evet az canım senin kız kaç kilo benim kız 6 ay 20 günlük 6500 ken 6300 e düşmüş kilomuz. Diş geliyor pek iştahımız yok.

6 ay 3 günlük ve 6900 mamaya ek gıdaya yeni başladım gece yatarken mama veriyorum bakalım kilo alıcak mı

evet iyi fikirmiş, hadi erkek anneleri biz ayrı topic açalım

Ya daha alintilayacaktim.
Hizlica baslayayim.
Burka uzuldum ve sasirdim bu rapor islerine. Allah bildigi gibi yapsin. Insallah alerjilerde zamanla gecer. Esinin sagligini versin Allah guclu guclu calissin.
Neltem dua ettim hemen ins. Iyilesirde idrar torbanizda ki sıkıntı. Rabbim dermanini verir operasyon olmax.
Burka ve burcu ahhh bu minik bebilerimiz benimkide 6300 oldu. Bildigin cop. Napcaz bilmiyorum ama boyu falan uzuyor en azindan.
Aybike dur dur gitme baska topiklere.
Beklenin anasi burkanin abisi saolsun.Iyiki varlar.
Benimde ablamlar ve snnem oyle. Allah saglikli kmurkerini versin.
Sac kazitmayi hicccc düşünmüyorum kizim icin. Benim yaptirmislar ve biraz buyukmusum nefret ettim o yuzden.
Kilo mu ennnn feci durumda olan benim sanirim. Hala 68 im. 51 ile hamile kaldim ve goren sasiriyorve sans ne oldu diyor. Tanimayanlarda saolsun kizim yanimda olmadigi zamanlar sizin dogum ne zaman diyorlar. Egitmenimi aradim ve haftaya platese basliyorum.tek sorun su ki kizimi kv ye birakmak is te mi yorum.
Emel senin kizini yerim.....
Bu arada evimizi hayirlayan herkesten Alkah razi olsun. Rabbim olmayanlara versin. Borcundan kurtarsin.

Son düzenleme:

ben sabah dinledim malesef.. zehir zıkkım olsun.. sabah sayfamda bi ara paylaştım ama sildim hemen.. bir önceki seçimlerin hemen ardından mahkemeye verilmiştim rte ye küfür ettiğim için.. şimdi çocuğum var bide içeri girerim kızımdan ayrı kalamam.. ama kızım olmasaydı hem paylaşır hem küfrederdim..

kızlarr söyleyin bakalım kızım bandları nasıl olmuş.. yorum istiyorum fikir istiyorum

Son düzenleme:

çok güzel olmuş kızına da çok yakışmış çok şeker olmuş sen yaptın sanırım ellerine sağlık

Mama muhabetti aynen bende inat ettim kv dinlemedim oglum 1 kilonun ustunde aliyordu hala emiyor aksamlari devam sutu veriyorum okadar bizde ayin 6 sini iple cekiyoruz zayifladik gibi geliyor bana insallah ben yaniliyorumdur
İnşallah vermemişsinizdir. Ben yazıyorum diye belki yanlış anlıyorsunuz kiloyu vs taktığım yok ama cidden kızım çok zayıf yani 7 aylık olduk 6300 gr. Erken geldi evet ama sonuçta azda olsa toparlaması lazım. 4 aya kadar güzel gittik ama şimdi nedense iyi gitmiyor.

Süper olmuş valla :) Çok beğendim.

hera kızına 41 bin kere maşlalh o ne güzel birşey böyle çiçek çiçek maşallh o pembe yanakları ısır yerime:)Allah nazardan saklasın.

Disi cikanlarin o incilerini yerim ben. Masallah onlara.
Sıkıntı da olanlar ins tez zamanda feraha cikarlar.
Calisanlar bakici ile ugrasanlar. Bilmiyorum evde mi oturmak daha iyidir yoksa calismak mi. Kizimdan once diyordum tabi ki devam edecegim diye ama hic oyle olmadi. Cook ozlesemde ogretmenligi kadrosuz olanindan sanirim baslamayacagim. Cunki tekrar dogurmayi bile düşünüyorum ve tabi ki kizima kiyamiyorum . Ileride cok pisman olacagim ama kuzimin en guzel anlarinda kaciramayacagim galiba. Aman ne bileyim karmasik birsey.

fikriyecim çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için yaramaz kızım içmiyor ıhlamıru ne yapacağımı şaşırttı dün yediği çorbayı bugün yemedi ufff

heracım bantların 3üde güzel hepside çok yakışmış ama son çiçekliyi daha çok beğendim

kız seni alan yaşadı
dertlerini de boşadı
mest oldu vallahi jest oldu.....

bu aralar bu şarkıyı dinliyorum.
çok hoşuma gidiyor.
bu fıstığa armağan olsun teyzesinden...
http://www.youtube.com/watch?v=SkPMcwIj85s&feature=kp

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…