- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.101
Olllllllley beeeeee :))) oh cok sevinim!!! Kalan paralarla ozana ciciler alin artik :))
Eeee nerelerdesinn karabatak gibi bi gorunuyosun bi kayboluyosunnnn ozledik
ben sabah dinledim malesef.. zehir zıkkım olsun.. sabah sayfamda bi ara paylaştım ama sildim hemen.. bir önceki seçimlerin hemen ardından mahkemeye verilmiştim rte ye küfür ettiğim için.. şimdi çocuğum var bide içeri girerim kızımdan ayrı kalamam.. ama kızım olmasaydı hem paylaşır hem küfrederdim..
kızlarr söyleyin bakalım kızım bandları nasıl olmuş.. yorum istiyorum fikir istiyorumEki Görüntüle 995763 Eki Görüntüle 995759 Eki Görüntüle 995760
Benim kızım hiç öyle uzun uzun emmedi doğduğdundan beri hemde evet bende çok dedim ilk sütü alıyor yağlı sütten az alıyor. Ama sağolsun kızım. Bir şekilde büyüyecek. Ama dediğim gibi 7 aylık olduk hala öyle çok yemiyor. Düşün sütümü sağıyorum 100cc kızım bundan zorla 50 cc içiyor. Ve evet git gide sütüm azalıyor. Yani sen tecrübelisin ne yapayım canım sağıp mı vereyim.evet bundan sonra artık pek büyümez kafacıkları yoksa bi kafa vurular bayılırz:)geçen gece saat başı uyandı maymun ve artık sabaha karşı sersemleşmişim aldım yaramazı yanımıza yatırayım dedi belki 5 dk kestirirm diye koyarken de dengemi kaybettim babasının kafasına çarptım eşim benim kafam sanmış o nasıl bir artıştı dedi çok canım acıdı dedi ki Berke gık demedi yavru yoksa babasından kafası dahamı sert ne:))))
ama da güzel yazdın he.
Maşallah kızna ideal ideal boyusu kilosu maşallah uzun bir kız olacak.
Birbirimizden öğreniyoruz canım ben de senden birçok şeyler öğreniyorum sıkı takiptesin haberin olsun:)))
Canım büyük oğlumun süt kardeşi böyle sorun yaşıdı masaj yaptı hep anaesi.Ama bir hafat sonu bi baktım geçmiş nasıl geçti sorunca amcası nazar duası okdu o günden beri geçti dedi.Nasıl birşeydi şaşardık.Sen masajlara devam et zamna var İnşalalh amelyattan kurutlursunuz.Bak ezan okuyor şuan alalh dularımız duyar İnşallah kendinden geçer.
Hele şükür canım çok ama çok sevindim.
düzeni bozuldu yavrunun yavş müzik açsan kucağını alıp sakinleşir uyur belki
Canım ihlamur,paptya çayı yap da ver balgamı temizler rahatlar.Süütnden sık burnuna çok rahatlatıyor.Üzüm pekmezi de verebilirsin.Sebze püresine de bir diş sarmsak koy öyle pişir doal antibiotik alsın.
Canım aynı mamadan biz de de kızarıklar oldu yemedi bile sadece ağızna yanaklarına değdi o kdar anda kızardı 20 dk sonra geçti.Yoğrt da yapmıştım onu verince kızarıklı olmadı ama şu var yoğurt yedikten sonra bol bol bez kirletti ishale eğlimli bir bebek ve yoğrt iyi gelmedi.ama ne olulr ne olmaz sen en iyyisi keçi sütü bul da yoğurdunu yap.bu ay inek sütüden uzak dur bi sonraki ay denersin.
Canım süt yaramış çok duydum evet oğlum iyiy kilo aldı emirme döneminde ama bu sütten kaynaklanmıyor diye düşünüyorum çünkü ben aynı zmanada başka bir bebğe de süt annesiyim onun ve berkenin kilo alımı farklı yani sütten olsaydı opnlar da aynı kilo alması gerkmiyormuydu...Şu var bazen bebkler sadece ön sütü emip arkadaki yağlı sütü bırakıyorlar ve bu devamlı olunce gereçkten kilosunu etkiliyor.ama şu var bu da birkaç gün devam ederse zaten süt üretimi ona göre ayarlanıyor.idde süt miktarı da önemli değil bede böyle göğüsüm çok doluyken sulu süt de daha çok azken ise sulu süt de az.bunu da biz ayarlayamayız herşe bebeye kalmış.Bide kıznın nerde tartın ve kilo kaybını anladın.Ben bugun tarttım oğlumu 11 400 gösterdi tartı ki cumartesi 10 900 aynen dr kigibi göstermişti ha dedim benimki birebir gösteriyor diyeAma bugun 11 400 görünce anladımki evdeki tartıya gövenemem yani 3 gün için 500 gr alamaz ne yaprsan yap aldırmazsın dimi.
Yaabenim haftada 1 eve yardımcı almak ve ozana birsürü başka planlarım vardı ama
babası isyan bayrağını çekti 1 marttan itibaren 3. İşi bırakıyor
Haftada 7 gün günde15-16 saat çalıştı , ben de bir şey demedim artık mama mecburiydi ama diğerleri lukse giriyor
Onlar olnasa da olur
fikriyecim çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için yaramaz kızım içmiyor ıhlamıru ne yapacağımı şaşırttı dün yediği çorbayı bugün yemedi ufff
heracım bantların 3üde güzel hepside çok yakışmış ama son çiçekliyi daha çok beğendim
çok güzel olmuş kızına da çok yakışmış çok şeker olmuş sen yaptın sanırım ellerine sağlık
İnşallah vermemişsinizdir. Ben yazıyorum diye belki yanlış anlıyorsunuz kiloyu vs taktığım yok ama cidden kızım çok zayıf yani 7 aylık olduk 6300 gr. Erken geldi evet ama sonuçta azda olsa toparlaması lazım. 4 aya kadar güzel gittik ama şimdi nedense iyi gitmiyor.
Süper olmuş valla :) Çok beğendim.
hera kızına 41 bin kere maşlalh o ne güzel birşey böyle çiçek çiçek maşallh o pembe yanakları ısır yerime:)Allah nazardan saklasın.
Maşallah kizina ne bu sus bu guzellik.
kız seni alan yaşadı
dertlerini de boşadı
mest oldu vallahi jest oldu.....
bu aralar bu şarkıyı dinliyorum.
çok hoşuma gidiyor.
bu fıstığa armağan olsun teyzesinden...
http://www.youtube.com/watch?v=SkPMcwIj85s&feature=kp
Masalın güzelliğinden bantlara falan bakamadım ben. Oyüzden yorum yapamıyorum
Maaşallah kızına ne güzel , bahtı da güzel olsun
Canim msjini bekliyorum unutmussundur diye hatirlatayim dedim:)
Ya daha alintilayacaktim.
Hizlica baslayayim.
Burka uzuldum ve sasirdim bu rapor islerine. Allah bildigi gibi yapsin. Insallah alerjilerde zamanla gecer. Esinin sagligini versin Allah guclu guclu calissin.
Neltem dua ettim hemen ins. Iyilesirde idrar torbanizda ki sıkıntı. Rabbim dermanini verir operasyon olmax.
Burka ve burcu ahhh bu minik bebilerimiz benimkide 6300 oldu. Bildigin cop. Napcaz bilmiyorum ama boyu falan uzuyor en azindan.
Aybike dur dur gitme baska topiklere.
Beklenin anasi burkanin abisi saolsun.Iyiki varlar.
Benimde ablamlar ve snnem oyle. Allah saglikli kmurkerini versin.
Sac kazitmayi hicccc düşünmüyorum kizim icin. Benim yaptirmislar ve biraz buyukmusum nefret ettim o yuzden.
Kilo mu ennnn feci durumda olan benim sanirim. Hala 68 im. 51 ile hamile kaldim ve goren sasiriyorve sans ne oldu diyor. Tanimayanlarda saolsun kizim yanimda olmadigi zamanlar sizin dogum ne zaman diyorlar. Egitmenimi aradim ve haftaya platese basliyorum.tek sorun su ki kizimi kv ye birakmak is te mi yorum.
Emel senin kizini yerim.....
Bu arada evimizi hayirlayan herkesten Alkah razi olsun. Rabbim olmayanlara versin. Borcundan kurtarsin.
Benim kızım hiç öyle uzun uzun emmedi doğduğdundan beri hemde evet bende çok dedim ilk sütü alıyor yağlı sütten az alıyor. Ama sağolsun kızım. Bir şekilde büyüyecek. Ama dediğim gibi 7 aylık olduk hala öyle çok yemiyor. Düşün sütümü sağıyorum 100cc kızım bundan zorla 50 cc içiyor. Ve evet git gide sütüm azalıyor. Yani sen tecrübelisin ne yapayım canım sağıp mı vereyim.
Bırak canım adamda dinlensin . Benimde kocam dün akşam gelmedi eve sabah 8 de geldi 10 gitti tekrar.
ben sabah dinledim malesef.. zehir zıkkım olsun.. sabah sayfamda bi ara paylaştım ama sildim hemen.. bir önceki seçimlerin hemen ardından mahkemeye verilmiştim rte ye küfür ettiğim için.. şimdi çocuğum var bide içeri girerim kızımdan ayrı kalamam.. ama kızım olmasaydı hem paylaşır hem küfrederdim..
kızlarr söyleyin bakalım kızım bandları nasıl olmuş.. yorum istiyorum fikir istiyorumEki Görüntüle 995763 Eki Görüntüle 995759 Eki Görüntüle 995760
canım şeker koyuarsan tatlı olunca içer belki.şerker verebilirsin hasta olunca iyi geliyor hani serum yerine.Bide zaten şekersiz ıhlamur bebeklere tavsiye edilimiyor iştahı kaptır diye.Tarçınlı elm da iyi gelir yerse ver.Şİmdiya kadar verdiklerinden en çok ne seviyorsa ondan verirsin maalesef hasta oldukları zaman iştahları azalıyor ama merak etme iyileşince iki katını yemey başlıyorlar kaybetiklerini telafe edsiyorlar.Emiyorsa bol bol emsin çorbalar için zmaan var nasılolsa.fikriyecim çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için yaramaz kızım içmiyor ıhlamıru ne yapacağımı şaşırttı dün yediği çorbayı bugün yemedi ufff
heracım bantların 3üde güzel hepside çok yakışmış ama son çiçekliyi daha çok beğendim
Bantlar super. Ama nasi ya miye verilmissin mahkemeye ve kim vermis??? Nasi ulasiyolar???
Yaabenim haftada 1 eve yardımcı almak ve ozana birsürü başka planlarım vardı ama
babası isyan bayrağını çekti 1 marttan itibaren 3. İşi bırakıyor
Haftada 7 gün günde15-16 saat çalıştı , ben de bir şey demedim artık mama mecburiydi ama diğerleri lukse giriyor
Onlar olnasa da olur
Canım drnuz ne diyor bu durumda.Benim süt oğlum da aynın dediğin gibi uzun emiyor annesi önce emiriyor sonra emzirdiği göğüsü sağıp biberonla veriyor ama.Sen de bu ay böyle dene istersen bakalım ilerlem varsa böyle devam edersin.Benim tavsiyem emirdikten sonra hemen biberonla ver eğer emiyorsa demekki emeyi zorlanıyor var öyle bebeler büyük oğlum gibi.Ama istemiyorsa o zaman az içen az yiyen insanlardandır.Bu durmda yapabilecen şey azar ve sık beslmektir.süt oğlum da 2 ay geçti anjak şimdi yemek yemeye başladı ondan önce ağızını kilitliordu resmen.Bazı bebekler o kdar yemeye düşkün olmuyor canım yapı meselsi onnu öyle kabul edip ona saygı gösteremk lazım.Yoksa onuhnla inatlaşıp bişeye başaramzsın.Bide yiyecekleri çok karaştırmadan versen bakalım bazı bebekler öyle bulmaç sevmez sade yemekleri terjih eder.Elel vermeye denedin mi büyük oğlum hala hla bazen anne elinle ver der daha tatlı geliyor.Küçüğü de böyle bazı şeyleri tatdırdım dilim kesip yağalmasını verdim öyle meyvelere alıştırıyorum daha sonra dendeleyip verince hiç aldırmıyor hep yemiş giib yiyor.bu işte büyük sabır lazım canım.Havalar da biraz düzelsin sık sık açık havaya çıkınca iştahları açılıyor bide parkta yedirmey deneyceğiz iştahla yerler orda.
Bu aralar bir misafir varfi gecmis olsun diye. Anacigimda burada olunca aradan cikarttik. Ondan oncede kizi bir kac gun cikarttim hava alsin diye. Burada 4 arkadas dogum yaptik. Agus. Eyll ekm kasm olarak. Bir gun biri birgun biri aradi. En sonunda ikisini tanistirdim hep beraber cikalim bari diye bebek arabalariyla komik ama hos oluyor.
Sen nasilsin canim bu arada senin kizinin resmi var miydi burada ekler misin sevelim
Çok geçmiş olsun ,inşallah çabucak iyileşir
Alerjiden şüphelenmiştin öyle birşey yok değil mi?
canım ıhlamuru nasıl verdin bilmiyorum ama biz de çok farklı yollar denedik sade içti içine bişey koymadan. bilgine...
canım şeker koyuarsan tatlı olunca içer belki.şerker verebilirsin hasta olunca iyi geliyor hani serum yerine.Bide zaten şekersiz ıhlamur bebeklere tavsiye edilimiyor iştahı kaptır diye.Tarçınlı elm da iyi gelir yerse ver.Şİmdiya kadar verdiklerinden en çok ne seviyorsa ondan verirsin maalesef hasta oldukları zaman iştahları azalıyor ama merak etme iyileşince iki katını yemey başlıyorlar kaybetiklerini telafe edsiyorlar.Emiyorsa bol bol emsin çorbalar için zmaan var nasılolsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?