2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Olllllllley beeeeee :))) oh cok sevinim!!! Kalan paralarla ozana ciciler alin artik :))

Yaabenim haftada 1 eve yardımcı almak ve ozana birsürü başka planlarım vardı ama
babası isyan bayrağını çekti 1 marttan itibaren 3. İşi bırakıyor
Haftada 7 gün günde15-16 saat çalıştı , ben de bir şey demedim artık mama mecburiydi ama diğerleri lukse giriyor
Onlar olnasa da olur

Eeee nerelerdesinn karabatak gibi bi gorunuyosun bi kayboluyosunnnn ozledik

Bu aralar bir misafir varfi gecmis olsun diye. Anacigimda burada olunca aradan cikarttik. Ondan oncede kizi bir kac gun cikarttim hava alsin diye. Burada 4 arkadas dogum yaptik. Agus. Eyll ekm kasm olarak. Bir gun biri birgun biri aradi. En sonunda ikisini tanistirdim hep beraber cikalim bari diye bebek arabalariyla komik ama hos oluyor.
Sen nasilsin canim bu arada senin kizinin resmi var miydi burada ekler misin sevelim

Masalın güzelliğinden bantlara falan bakamadım ben. Oyüzden yorum yapamıyorum

Maaşallah kızına ne güzel , bahtı da güzel olsun

Benim kızım hiç öyle uzun uzun emmedi doğduğdundan beri hemde evet bende çok dedim ilk sütü alıyor yağlı sütten az alıyor. Ama sağolsun kızım. Bir şekilde büyüyecek. Ama dediğim gibi 7 aylık olduk hala öyle çok yemiyor. Düşün sütümü sağıyorum 100cc kızım bundan zorla 50 cc içiyor. Ve evet git gide sütüm azalıyor. Yani sen tecrübelisin ne yapayım canım sağıp mı vereyim.

Bırak canım adamda dinlensin . Benimde kocam dün akşam gelmedi eve sabah 8 de geldi 10 gitti tekrar.

canım ıhlamuru nasıl verdin bilmiyorum ama biz de çok farklı yollar denedik sade içti içine bişey koymadan. bilgine...

çok güzel olmuş kızına da çok yakışmış çok şeker olmuş sen yaptın sanırım ellerine sağlık

hera kızına 41 bin kere maşlalh o ne güzel birşey böyle çiçek çiçek maşallh o pembe yanakları ısır yerime:)Allah nazardan saklasın.

Maşallah kizina ne bu sus bu guzellik.

Masalın güzelliğinden bantlara falan bakamadım ben. Oyüzden yorum yapamıyorum

Maaşallah kızına ne güzel , bahtı da güzel olsun

teşekkür ederim kızlar :) öpüyorum hepinizi

Ben de kizimi kimseye bitakamadigimmicin kendime hic vakit ayiramkyorum. Dusun en son kuafore agustosta gitmistim:)

Canım drnuz ne diyor bu durumda.Benim süt oğlum da aynın dediğin gibi uzun emiyor annesi önce emiriyor sonra emzirdiği göğüsü sağıp biberonla veriyor ama.Sen de bu ay böyle dene istersen bakalım ilerlem varsa böyle devam edersin.Benim tavsiyem emirdikten sonra hemen biberonla ver eğer emiyorsa demekki emeyi zorlanıyor var öyle bebeler büyük oğlum gibi.Ama istemiyorsa o zaman az içen az yiyen insanlardandır.Bu durmda yapabilecen şey azar ve sık beslmektir.süt oğlum da 2 ay geçti anjak şimdi yemek yemeye başladı ondan önce ağızını kilitliordu resmen.Bazı bebekler o kdar yemeye düşkün olmuyor canım yapı meselsi onnu öyle kabul edip ona saygı gösteremk lazım.Yoksa onuhnla inatlaşıp bişeye başaramzsın.Bide yiyecekleri çok karaştırmadan versen bakalım bazı bebekler öyle bulmaç sevmez sade yemekleri terjih eder.Elel vermeye denedin mi büyük oğlum hala hla bazen anne elinle ver der daha tatlı geliyor.Küçüğü de böyle bazı şeyleri tatdırdım dilim kesip yağalmasını verdim öyle meyvelere alıştırıyorum daha sonra dendeleyip verince hiç aldırmıyor hep yemiş giib yiyor.bu işte büyük sabır lazım canım.Havalar da biraz düzelsin sık sık açık havaya çıkınca iştahları açılıyor bide parkta yedirmey deneyceğiz iştahla yerler orda.

Bantlar super. Ama nasi ya miye verilmissin mahkemeye ve kim vermis??? Nasi ulasiyolar???

canım şeker koyuarsan tatlı olunca içer belki.şerker verebilirsin hasta olunca iyi geliyor hani serum yerine.Bide zaten şekersiz ıhlamur bebeklere tavsiye edilimiyor iştahı kaptır diye.Tarçınlı elm da iyi gelir yerse ver.Şİmdiya kadar verdiklerinden en çok ne seviyorsa ondan verirsin maalesef hasta oldukları zaman iştahları azalıyor ama merak etme iyileşince iki katını yemey başlıyorlar kaybetiklerini telafe edsiyorlar.Emiyorsa bol bol emsin çorbalar için zmaan var nasılolsa.

Bantlar super. Ama nasi ya miye verilmissin mahkemeye ve kim vermis??? Nasi ulasiyolar???

teşekkür ederiz teyzesi.. bekarken küçük bir yerde yaşıyordum herkes herkesi tanıyordu.. sanırım bende ekli olanlardan biri gördü o adı lazım değilin bürosunda söyledi.. onun başkanı tarafından verilmiştim.. benim hiç birşeyden haberim yok.. mahkeme açılmış ve amcam sayesinde kapanmış.. en son ben duydum

Eve yardimciyi alabilirsin bence, o cok mu etkiler sizi? 2 is de ii gelir getirir sanki?

Canım onuda denedim ben içmedi. Ben 4 saat birşey vermeden durdum acaba acıkmasınamı fırsat vermiyorum dedim ama yine aynı içti 50cc. Çok basit tüm mamaları denedim hiçbirini içmedi. Doktorumuz 6 aylık olarak bakıyor 6 aylık olarak baktığında 6300 kilo 41 cm baş ve 67 cm boy iyi çıkıyor :)

Birde benim kızım maşallah çok iyi kaka yapıyor her gün 4 bez atıyorum kakalı ve dop dolu yediğini çıkarıyor sağolsun. İnşallah büyüdüğünde de evlendiğinde de böyle devam eder bağırsakları çıtır olur :)

Ben idare ediyorum haftaya anneme gidiyoruz cok mutluyum 1hafta kizimla keyif yapicaz:) canim daha once igy de bahsetmisti ben cok kisisel bilgi paylasma ve resim ekleme taraftari degilim cunku taniyor olabilcegim arkadaslar olabilir burada:) bi de esim burayi takip ettigimi bilior desifre olursam onunla ilgili dedikodularimi da gorur:) hic hos olmaz :)

Çok geçmiş olsun ,inşallah çabucak iyileşir

Alerjiden şüphelenmiştin öyle birşey yok değil mi?

teşekkür ederim burkacım
malesef birdaha yoğurt veremedim o yüzden üçüncüde ne olacağını göremedim
ama dün patetes havuç püresi verdim birşey olmadı
akşama azcık pirinçunlu muhallebi verdim yüzünde kırmızı birkaç ufak nokta oldu ama alerji değil sanırım tekrar deneyeceğim doktorda bi zaman sonra tekrar dene ozaman netleşir dedi

canım ıhlamuru nasıl verdin bilmiyorum ama biz de çok farklı yollar denedik sade içti içine bişey koymadan. bilgine...

canım sade verdim ama alıştırma biberonuyla oyun yapıyor kaşıkla versen elini atıp döküyor

sağolasın canım birde öyle denerim ayva kabugu koydum ıhlamurun içine inşallah içer iyi gelir

kafayı yiyeceğim ya siz nasıl bişeyler yediriyorsunuz benim cadı sürekli kaşığı tutmak istiyor yemiyor
ben mi abartıyorum sanırım alışmak lazım bu dökme saçmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…