2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kafayı yiyeceğim ya siz nasıl bişeyler yediriyorsunuz benim cadı sürekli kaşığı tutmak istiyor yemiyor
ben mi abartıyorum sanırım alışmak lazım bu dökme saçmaya

benim ki de yapıyor onu alışıcaz canım.. tabağa tekme atıyor.. ağzındakini püskürtüyor.. kaşık gelirkernde ya öksrük numarası yapıyor sokmayayım diye yada kaşığı almaya çalışıyor.. yarın çift kaşık yedircem birini aldı mı diğerine geçerim :)

biz yarın doktora gidiyoruz ek gıdalara başlayacağız hayırlısı ile bakalım bizimkinin iştahı nasıl olacak, ya biz oğlumuzu kucakta uyutmaya alıştık, gece saat başı uyanıyor kucakta sallamayıncada uyumuyor, resmen kucak için uyanıyor,oldu 9 kilo kolum ağrıyo artık, bugünden itibaren kucaksız beşikte sallayarak uyutmaya çalıştım doğru dürüst uyumuyor, mahvetti bugün beni al işte yine uyanmış telsizden sesini duyuyorum tek ümidimiz ek gıdalar inşalah ek gıdalardan sonra güzel uyur , dişten mi huzursuzlanıyor dicem ama en ufak bir kabartı bile yok damakta...

Hemen hemen ayni cadi agzinda tutuyor birde.

anladım canım hepsi yapıyor yani bu yaramazlıkları
sabır sabır ya sabır ozaman ahh ahh analarımız bizi ne zorlukla büyütmüş bez yıkamıyoruz soba üstünde çamaşır kurutma derdimiz yok ben sanırım şımarıklık yapıyorum kız iki huysuzluk yapsın yemesin sinirlerim bozuluyor

Ahh canim biz ayakta emiyoruz. Saka gibi ama oyle.

anladım canım sen o zman sık sık ver ona metabolizması hızla herhalde evet büyünce de kilo almaz o dert etmeycek ablam öyle ne yerse yesin hiç belli olmuyor güldüreyim bir kez bir kocmana tava patates bitircekti elinden almasaydım:)))ben kuş kadar yer kilo alırken o koca tepsiyi bitir bir gr almasın adil değil ya:))))
Peki kabıslık yapan şeyler yedirsen belki şu kaka sayısı azaltır benimki de son iki ay çok kaka yapıyor ve kilo alımı yarıya indi bu çok etkiliyor bence.Büyük oğlmda öyleydi çok yediresem de fayda etmezdi sadece çok bez kirletirdi.Senin kızın erken doğumuştu sanırm ondan dr doğuması gerekn güne göre aylarına gelişimine bakıyor doğrusu buymuş.o zman ek gıda için siizn daha erkenmiş.Sen başladın mı başladıysan dah açok pirinç.patates,kestane ve havuç ağırlıklı bir diyet yaparsın kızına.

Hmmm. Bizi mahrum birakiyorsun. Olsun. Bende bir ara acaba dedim ama sonrads Alkahin bildiğini kuldan saklamayim deyip koydum resimleri. Insalkah yuz yuze tanisiriz belki.

Iyi akşamlar kkızlar, herkesler iyidir umarım. Kv bugün oğlumu uyutmamis anlaşılan, saat 7.30da derin uykuya daldı. Şimdi gecenin bir yarısı uykusunu alarak uyanacak. Yarın misafirim var, mecburen yatamiyorum da işim var. Inşallah sizler güzel uyku çekersiniz, bebisler izin verir de :)

Valla canım meyve bir tek muz veriyorum. Günde neredeyse bir muzun %75 ini yediriyorum. Yinede maşallah kıvamlı kakası yani kabız değil. 7 aylık olduk aslında 6 aylık. 6 aylıkken doktorumuz başla dedi çoğunlukla anne sütü dedi bende başladım. Patates her çorbasına koyuyorum neredeyse kestane henüz vermedim alıp vereyim bakalım pirinçde vermedim. Birtek Hipp kaşık maması veriyorum yulaflı.

Saol canim. Valka kasinti deyip gecmemek lazımmış.
Chennnn sen bitirebildin mi odevini ben mümkün degil yetisemedim. Sozluye kalksak yandik.
He ys birde bize diyorlar ya okuyun diye cok cenesiniz arkadasim bitiremiyoruz oku oku. :26:

çok değil mi ya ? doktorun mu dedi muzu.. ben sadece 1 en fazla 2 halka veriyorum.. en çok protein onda çünkü..

Belki sabaha kadar uyur? Uyuyacagini dusun enerjini anlasin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…