2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kafayı yiyeceğim ya siz nasıl bişeyler yediriyorsunuz benim cadı sürekli kaşığı tutmak istiyor yemiyor
ben mi abartıyorum sanırım alışmak lazım bu dökme saçmaya

Aynen canım kaşığı mümkünse tabağa daldırıp ağzına kendi götürecek yerken bazen kirpiklere bile bulaşıyo kaşıkla savaşıyoruz resmen
Bugün yoğurt kurumuş kirpiğinde

Canım bir an önce kendi başına uyutmayı öğret çok rahat edeceksin Tracy hogg yatır kaldır yöntemi tek geçerim
Benim kızda 8 kilo civarı artık taşınmıyolar haklısın
Kızım şu an kendi başına uykuya dalıp kesiksiz uyuyorsa bunu Tracy hogg un kitsbındaki bilgilere borçluyum
Yoksa ben de şu an ya kucağımda ya ayağımda ya da babasıyla battaniye de sallıyo olacaktık

valla tabağı çekmesin diye mama sandalyesine yapışan vakumlu tabak aldım kaşık için bir çözüm yok henüz bugün kaşla göz arasında baktım kaşık elinde hangi ara almış ben de anlamadım kızım bir kaç gündür her kaşığa açıyor ağzını şimdilik püskürtme yok istemediği zaman ağzını kitliyor sadece

canım ya sana birşey sormak istiyorum...
bizim gece uykusunda hiç problem yok çok şükür doğduğundan beri. ama gündüz kv ayakta sallamaya alıştırdı ve artık başka şekilde uyumuyor kitaba bakmaya fırsatım olmadı sana sorayım dedim, gündüz uygulayabileceğim bir yöntemden bahsediyor muydu?yada sence ne yapmalıyım? bu gündüz uykusu kabus oldu artık, çok ağır sallanmıyor ayakta

Bu akşam bir saat uğraştım yatır kaldır belim çatladı sanırım o kadar çok ağladı ki anlatamam sonuç memede uyudu. Hiç bitmeyen bir enerji patlaması yaşıyoruz bende okudum tracyyi en şuan onun kesinlikle kabul etmediği benim çocuğum da olmuyor modellerindenim sanırım ya ben beceremiyorum yada gerçekten olmuyor bizim çocukta. 9 saat uykuyla gün geçiyor nasıl büyüyecek bu çocuk uyumadan anlamıyorum

Selamlar
Armutluya geldik kızımla 1 geceliğine. Cepten zor yazmak ama gerekli gördüğüm 2 şeyi yazıcam.
Emelcim yoğurt veriyormusun? Eğer vermiyorsan mutlaka başla hemde düzenli. Bebişlerimizin sindirim sistemi eksik hala. Faydalı bakterileri yoğurt sayesinde tamamlanacak. Sindiremeden attığı bir çok gıdayı tek tek sindirmeye başlayacak.
Gribeyaz canım bardakla vermeyi denedinmi içecekleri. Benim kızım çok az su içiyordu kaşıkla verince. Üzülüyordum bende istemiyor diye. Meğer yöntemimizi beğenmemiş. Bardağı çok saldırınca bi kere daha denemiştim içememişti üst baş değişmiştik. 10 gün kadar üstüne tekrar denedim en iyi sonucu çay bardağından aldım. Son günlerde kahvaltıda 1 çay bardağına yakın su veya ıhlamur içiyor. Daha da versem içecekte ben midesini şişirmesin diye fazla vermiyorum.
Dişler raporlar hayırlı olsun. Öpüldünüz

Atahan'imiza bir daha koca kafali dersen agzina biber süreceğim annesi. Unutma akıllı ve Zeki insanların kafaları büyük olurmuş.

Wuwuwuwuuuu bu haftanın en güzel haberi Burka'cım. Hepimizin gözü Aydın çok sevindim gerçekten

Senelerce 1,5 saat sabah 1,5 saat akşam günde 3 saatimi yollarda geçirdim. Evlenince işime yakın bir yere taşındım. Şimdi Kayra ile ilgili acil birşey olsa taksi ile 10 dk da evdeyim. Anadolu yakasını çok severim ama şartlarınız uygunsa çocuk için işinize yakın yerde yasamanızı tavsiye ederim

Ya mama sandalyesinde nasi uyunur??? Bizimki daha cin gibi oluyo :)

Ne şeker olmuştur o hali resmini çekseydin canım
Beril daha hiç öyle kazaran uykuya dalmadı aman mazallah kızım olur da yanlışlıkla uykuya dalarım diye her an tetikte

Ahaaaha beklecim ya ben de çakmamışım nicki dalga geçmiş öyle bi şey olmamış yani şimdi jeton düştü benim

Dalga değil valla, beb isteyken uyumus. Kv sevicem diye uyutmuyor oğlumu, diyorum diyorum ama boş: ( çocukta kucaktan indiği an uyumus demek. Bu gece de sabaha kadar oyub istedi erkenden uyuyunca. Çocuğumun düzenini bozuyor resmen ya
Luboyfcum yatır kaldırla uyutuyorum ben pasami ama deliksiz uyumuyor. Onunbi sırrı var mı, uyanmasa gece ? Erkenden de kalkıyor. Tracy onun için o uyanmadan sen uyandir diyor ama daha denemedim, korktum: )

Doktorum ver dedi tabi o kadar ver demedi ama ben veriyorum yiyormu hergün değil ama bazı günler yiyor.Ben belki az kaka yapar diye veriyorum :)

bence onu az az ver.. yine senin tercihin tabi ki.. doktor bana sakın çok verme 1-2 halka yeterli içinde aşırı protein var vücudundan atamazsa böbreklerini yorar demişti.. birden vermektense istersen hergün az az ver.. yada patatesini çoğalt.. tabi seçim senin karışmak gibi olmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…