- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.141
kafayı yiyeceğim ya siz nasıl bişeyler yediriyorsunuz benim cadı sürekli kaşığı tutmak istiyor yemiyor
ben mi abartıyorum sanırım alışmak lazım bu dökme saçmaya
Çok pollyanna tarzı oldu bu ama denerim :) dün de mama sandalyesinde yoğurt yerken uyumus yavrum.
biz yarın doktora gidiyoruz ek gıdalara başlayacağız hayırlısı ile bakalım bizimkinin iştahı nasıl olacak, ya biz oğlumuzu kucakta uyutmaya alıştık, gece saat başı uyanıyor kucakta sallamayıncada uyumuyor, resmen kucak için uyanıyor,oldu 9 kilo kolum ağrıyo artık, bugünden itibaren kucaksız beşikte sallayarak uyutmaya çalıştım doğru dürüst uyumuyor, mahvetti bugün beni al işte yine uyanmış telsizden sesini duyuyorumtek ümidimiz ek gıdalar inşalah ek gıdalardan sonra güzel uyur , dişten mi huzursuzlanıyor dicem ama en ufak bir kabartı bile yok damakta ...
Ya mama sandalyesinde nasi uyunur??? Bizimki daha cin gibi oluyo :)
çok değil mi ya ? doktorun mu dedi muzu.. ben sadece 1 en fazla 2 halka veriyorum.. en çok protein onda çünkü..
benim ki de yapıyor onu alışıcaz canım.. tabağa tekme atıyor.. ağzındakini püskürtüyor.. kaşık gelirkernde ya öksrük numarası yapıyor sokmayayım diye yada kaşığı almaya çalışıyor.. yarın çift kaşık yedircembirini aldı mı diğerine geçerim :)
Canım bir an önce kendi başına uyutmayı öğret çok rahat edeceksin Tracy hogg yatır kaldır yöntemi tek geçerim
Benim kızda 8 kilo civarı artık taşınmıyolar haklısın
Kızım şu an kendi başına uykuya dalıp kesiksiz uyuyorsa bunu Tracy hogg un kitsbındaki bilgilere borçluyum
Yoksa ben de şu an ya kucağımda ya ayağımda ya da babasıyla battaniye de sallıyo olacaktık
Canım bir an önce kendi başına uyutmayı öğret çok rahat edeceksin Tracy hogg yatır kaldır yöntemi tek geçerim
Kızım şu an kendi başına uykuya dalıp kesiksiz uyuyorsa bunu Tracy hogg un kitsbındaki bilgilere borçluyum
Yoksa ben de şu an ya kucağımda ya ayağımda ya da babasıyla battaniye de sallıyo olacaktık
benimki biraz obur model çıktı :)) ek gıda, meme, mama ve hatta ilaç..çocuğa ne versen götürüyor :))
bizi sanırım 7. kafa ölçüsü için çağırdı, çünkü paşam hala koca kafalıgerçi bu ay büyümesi yavaşlamış
Ozanın mama raporunu aldı sabah babası, yarın sağlıkocağında reçeteye yazdırıp mama alıcaz. Onu hemen hbr veriyim dedim
Oh bir sorun daha çözüldü çok mutluyum, Allahkimseye çaresiz dert vermesin.
Benim eşimde hergün Kadıköyden Maslağa gidiyor
Önce marmaraya sonra metroya biniyor hiç traiğe girmeden gidiyor yaklaşık 1 saat sürüyor ama köorü trafiğinden iyidir
Sen de işe başlayınca bir dene bu yolu istersen
Yalovacim my honey i de unutma. Oda cok gerilerden gelip odevini gec yapanlardan
Way arkadaş taşa gel taşaaaa:)
Saat 5 de uyandım 6:30 a kadar geçmişi okudum. 6:30 da Kayra'yı emzirdim. 6:50 den beri yine geçmişi bitirmeye çalışıyorum ama ne mümkünnnnnn.
Ne şeker olmuştur o hali resmini çekseydin canım
Beril daha hiç öyle kazaran uykuya dalmadı aman mazallah kızım olur da yanlışlıkla uykuya dalarım diye her an tetikte
Ahaaaha beklecim ya ben de çakmamışım nicki dalga geçmiş öyle bi şey olmamış yani şimdi jeton düştü benim
Doktorum ver dedi tabi o kadar ver demedi ama ben veriyorum yiyormu hergün değil ama bazı günler yiyor.Ben belki az kaka yapar diye veriyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?