- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.161
Bu akşam bir saat uğraştım yatır kaldır belim çatladı sanırım o kadar çok ağladı ki anlatamam sonuç memede uyudu. Hiç bitmeyen bir enerji patlaması yaşıyoruz bende okudum tracyyi en şuan onun kesinlikle kabul etmediği benim çocuğum da olmuyor modellerindenim sanırım ya ben beceremiyorum yada gerçekten olmuyor bizim çocukta. 9 saat uykuyla gün geçiyor nasıl büyüyecek bu çocuk uyumadan anlamıyorum
Selamlar
Armutluya geldik kızımla 1 geceliğine. Cepten zor yazmak ama gerekli gördüğüm 2 şeyi yazıcam.
Emelcim yoğurt veriyormusun? Eğer vermiyorsan mutlaka başla hemde düzenli. Bebişlerimizin sindirim sistemi eksik hala. Faydalı bakterileri yoğurt sayesinde tamamlanacak. Sindiremeden attığı bir çok gıdayı tek tek sindirmeye başlayacak.
Gribeyaz canım bardakla vermeyi denedinmi içecekleri. Benim kızım çok az su içiyordu kaşıkla verince. Üzülüyordum bende istemiyor diye. Meğer yöntemimizi beğenmemiş. Bardağı çok saldırınca bi kere daha denemiştim içememişti üst baş değişmiştik. 10 gün kadar üstüne tekrar denedim en iyi sonucu çay bardağından aldım. Son günlerde kahvaltıda 1 çay bardağına yakın su veya ıhlamur içiyor. Daha da versem içecekte ben midesini şişirmesin diye fazla vermiyorum.
Dişler raporlar hayırlı olsun. Öpüldünüz
bu arada kaka ile kilo arasında bağlantı olduğunu benim kızım çürüttü.. çok kilolu ve de günde en az 4 olmak kaydıyla bazen 5 kez kaka yapıyor.. yine de kilolu..
benimki uyudu evet resmi deEki Görüntüle 996610
Canım kızıma yoğurt yediremiyorum yemiyor asla ev yoğurdu yapıyorum ama yine yemiyor bir kere hazır yoğurt verdim bakalım yicek mi diye yedi bir kaşık. Ama ben vermedim bir daha katkılı diye. Nasıl yedireceğim bilmiyorum içine muz ezdim yemedi pekmez koydum yemedi Hipp bebe bisküvisi koydum yemedi. Başka nasıl deneyebilirim ?Selamlar
Armutluya geldik kızımla 1 geceliğine. Cepten zor yazmak ama gerekli gördüğüm 2 şeyi yazıcam.
Emelcim yoğurt veriyormusun? Eğer vermiyorsan mutlaka başla hemde düzenli. Bebişlerimizin sindirim sistemi eksik hala. Faydalı bakterileri yoğurt sayesinde tamamlanacak. Sindiremeden attığı bir çok gıdayı tek tek sindirmeye başlayacak.
Gribeyaz canım bardakla vermeyi denedinmi içecekleri. Benim kızım çok az su içiyordu kaşıkla verince. Üzülüyordum bende istemiyor diye. Meğer yöntemimizi beğenmemiş. Bardağı çok saldırınca bi kere daha denemiştim içememişti üst baş değişmiştik. 10 gün kadar üstüne tekrar denedim en iyi sonucu çay bardağından aldım. Son günlerde kahvaltıda 1 çay bardağına yakın su veya ıhlamur içiyor. Daha da versem içecekte ben midesini şişirmesin diye fazla vermiyorum.
Dişler raporlar hayırlı olsun. Öpüldünüz
Günaydın.Bu arada günaydın :)
bence onu az az ver.. yine senin tercihin tabi ki.. doktor bana sakın çok verme 1-2 halka yeterli içinde aşırı protein var vücudundan atamazsa böbreklerini yorar demişti.. birden vermektense istersen hergün az az ver.. yada patatesini çoğalt.. tabi seçim senin karışmak gibi olmasın :)
bu arada kaka ile kilo arasında bağlantı olduğunu benim kızım çürüttü.. çok kilolu ve de günde en az 4 olmak kaydıyla bazen 5 kez kaka yapıyor.. yine de kilolu..
Cuma günü 6. Ay kontrolümüz var. Aşı kısmı beni geriyor.
Sorusu olan var mı doktora sorayım?
Bildiğim kadarıyla Kayra da dönmüyor hala benim sıpa da öyle tembel
dönme dışında başka yapması gereken hareketler neler sorar mısın?
İnternette okuduklarımı yapsa çocuk süper zeka derim mesela bazı sitelerde
6 ayiçşn konuşmayabaşlar diyor dede baba gibi ama çok erken değil mi konuşma için onu sorar mısın?
Günaydın hanımlar
Sonunda kızım da hasta oldu. Ne güzel bu kışı hasta olmadan geçirdik diyordum ki dün ateşlendi. Burnu az az akıyordu sabah da kelebekli koyunlar gibi hırıl hırıl öksürük başladı. Öğleden sonra doktora gideceğiz.
Çok methedilen bakıcı ile anlaşmıştık sonra kadın vazgeçtim diye aradı. Çocukları istememiş bizle ilgilen demişler. Lise son sınıftalar. Bir de hani daha önce çocuk bakmamış iki çocuklu bi bayan vardı. Dün onunla görüştük, iyi birine benziyor. En küçüğü dördüncü sınıfa gidiyormuş. Çalışmak istiyorum dedi. Çocuk gelişimi kursuna başlayacakmış halk eğitimde. Süt izin saatlerimi ona göre ayarlayacağım. Idare edeceğiz. Bu akşam kesinleştireceğiz . Biz evlerine ziyarete gideceğiz. Hayırlısı olsun. Allahım pişman etmesin.
Bildiğim kadarıyla Kayra da dönmüyor hala benim sıpa da öyle tembel
dönme dışında başka yapması gereken hareketler neler sorar mısın?
İnternette okuduklarımı yapsa çocuk süper zeka derim mesela bazı sitelerde
6 ayiçşn konuşmayabaşlar diyor dede baba gibi ama çok erken değil mi konuşma için onu sorar mısın?
evet benimde takıldığım neler yapması normal bu ay? nete bakarsan bizimkiler pek geriden gidiyor
benim koca totolu nihayet dün döndü iki kere, dönüncede çığlığı bastı çünkü koca göbeği ve kafası yapıştı yere :)))
paşam sadece anne diye ses çıkartıyor, o da ağlarken...ama anlamsız çok fazla ses çıkartıyor
bide mesela doktor a-e gibi sesleri çıkartır önce dedi, bizimki u ve o lu hecelere taktı
oturma konusunda da 6 ay 1 hafta oldu hala desteksiz oturamıyor, emeklemekten bahsetmiyorum bile
Saol canim. Valka kasinti deyip gecmemek lazımmış.
Chennnn sen bitirebildin mi odevini ben mümkün degil yetisemedim. Sozluye kalksak yandik.
He ys birde bize diyorlar ya okuyun diye cok cenesiniz arkadasim bitiremiyoruz oku oku. :26:
bide Furkan altını değiştirirken hiç uslu diil, kıpır kıpır sağa sola heryeri batırıyoruz bazen
sbh kahvaltılarda yumurta peynir veriyorum ama bi kaç saat sonra kusuyor az az
Oy yavrum kıyamam ben sana maşallah.
Canım kızıma yoğurt yediremiyorum yemiyor asla ev yoğurdu yapıyorum ama yine yemiyor bir kere hazır yoğurt verdim bakalım yicek mi diye yedi bir kaşık. Ama ben vermedim bir daha katkılı diye. Nasıl yedireceğim bilmiyorum içine muz ezdim yemedi pekmez koydum yemedi Hipp bebe bisküvisi koydum yemedi. Başka nasıl deneyebilirim ?
Günaydın.
Canım patates de veriyorum hergün muz dediğim gibi o kadar yemese de yarım muz kadar yiyordur.Yerli muz veriyorum. Senin kızının kaka kıvamı nasıl peki benim ki bildiğin ilk günlerde ki gibi sıvı kıvamlı.
oovv ne diyon geçen gün kakalı bezine sarıldı dönerken.. yıkamak zorunda kaldım.. göğsü sırf kakaydı kendi bile iğrendi
değişiyor. patates yediğinde çok katı yapıyor. zorlanıyor.. bende hergün patetes vermiyorum zaten.. 2 günde 1 tarhana çorbamız var bayıla bayıla yediğimiz.. bazende çok sulu yapıyor..
ben seri üretime geçtim galiba.. dikiş makinası alayım kendimeEki Görüntüle 996971
Atahan'imiza bir daha koca kafali dersen agzina biber süreceğim annesi. Unutma akıllı ve Zeki insanların kafaları büyük olurmuş.
"teyze çoook dertliyim, babamla ikisi koca kafalı diye hep dalga geçiyorlar benimlebide kepçe kulak diyorlar"
Atahan
Cuma günü 6. Ay kontrolümüz var. Aşı kısmı beni geriyor.
Sorusu olan var mı doktora sorayım?
bide Furkan altını değiştirirken hiç uslu diil, kıpır kıpır sağa sola heryeri batırıyoruz bazen
sbh kahvaltılarda yumurta peynir veriyorum ama bi kaç saat sonra kusuyor az az
oovv ne diyon geçen gün kakalı bezine sarıldı dönerken.. yıkamak zorunda kaldım.. göğsü sırf kakaydı kendi bile iğrendi
değişiyor. patates yediğinde çok katı yapıyor. zorlanıyor.. bende hergün patetes vermiyorum zaten.. 2 günde 1 tarhana çorbamız var bayıla bayıla yediğimiz.. bazende çok sulu yapıyor..
ben seri üretime geçtim galiba.. dikiş makinası alayım kendimeEki Görüntüle 996971
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?