2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada kaka ile kilo arasında bağlantı olduğunu benim kızım çürüttü.. çok kilolu ve de günde en az 4 olmak kaydıyla bazen 5 kez kaka yapıyor.. yine de kilolu..

Canım gerçekten günde 9 saat mi uyuyor en son kan idrar tahlili ne zaman yapıldı bir sorun yoksa bebek için çok az 9 saat bana bile azgeliyor( dueskiden hamilelikten önce) birsorun olmadığı halde uyumuyorsa da birsorun vardır bir ballka doktoragötürdün mü?

Evet işte böyle gün içinde giremese de akşam hbr veriyor ve ben nerede neden girmedi bugün min acaba hasta mı acaba ...
Diye mrk etmiyorum çok saol .

Oy yavrum kıyamam ben sana maşallah.
Canım kızıma yoğurt yediremiyorum yemiyor asla ev yoğurdu yapıyorum ama yine yemiyor bir kere hazır yoğurt verdim bakalım yicek mi diye yedi bir kaşık. Ama ben vermedim bir daha katkılı diye. Nasıl yedireceğim bilmiyorum içine muz ezdim yemedi pekmez koydum yemedi Hipp bebe bisküvisi koydum yemedi. Başka nasıl deneyebilirim ?

Bu arada günaydın :)
Günaydın.

bu arada kaka ile kilo arasında bağlantı olduğunu benim kızım çürüttü.. çok kilolu ve de günde en az 4 olmak kaydıyla bazen 5 kez kaka yapıyor.. yine de kilolu..

Canım patates de veriyorum hergün muz dediğim gibi o kadar yemese de yarım muz kadar yiyordur.Yerli muz veriyorum. Senin kızının kaka kıvamı nasıl peki benim ki bildiğin ilk günlerde ki gibi sıvı kıvamlı.

Cuma günü 6. Ay kontrolümüz var. Aşı kısmı beni geriyor.

Sorusu olan var mı doktora sorayım?

Bildiğim kadarıyla Kayra da dönmüyor hala benim sıpa da öyle tembel
dönme dışında başka yapması gereken hareketler neler sorar mısın?
İnternette okuduklarımı yapsa çocuk süper zeka derim mesela bazı sitelerde
6 ayiçşn konuşmayabaşlar diyor dede baba gibi ama çok erken değil mi konuşma için onu sorar mısın?

Benim kızım diyor canım ama bilinçli mi onu bilmiyorum. Ben baba dediğimde oda baa baa baa diye bağırıyor birde ben benim güçlü kocaman babam ba ba ba ba babam diyorum kahkaha atıp gülüyor.Yani bilinçli mi söylüyor yoksa beni mi tekrar ediyor bilmiyorum.
Ama biz 7 aylık olduk.

Günaydın hanımlar
Sonunda kızım da hasta oldu. Ne güzel bu kışı hasta olmadan geçirdik diyordum ki dün ateşlendi. Burnu az az akıyordu sabah da kelebekli koyunlar gibi hırıl hırıl öksürük başladı. Öğleden sonra doktora gideceğiz.

Çok methedilen bakıcı ile anlaşmıştık sonra kadın vazgeçtim diye aradı. Çocukları istememiş bizle ilgilen demişler. Lise son sınıftalar. Bir de hani daha önce çocuk bakmamış iki çocuklu bi bayan vardı. Dün onunla görüştük, iyi birine benziyor. En küçüğü dördüncü sınıfa gidiyormuş. Çalışmak istiyorum dedi. Çocuk gelişimi kursuna başlayacakmış halk eğitimde. Süt izin saatlerimi ona göre ayarlayacağım. Idare edeceğiz. Bu akşam kesinleştireceğiz . Biz evlerine ziyarete gideceğiz. Hayırlısı olsun. Allahım pişman etmesin.

Canım çok geçmiş olsun.
Bakıcınız da inşallah hayırlı olur.

evet benimde takıldığım neler yapması normal bu ay? nete bakarsan bizimkiler pek geriden gidiyor
benim koca totolu nihayet dün döndü iki kere, dönüncede çığlığı bastı çünkü koca göbeği ve kafası yapıştı yere :)))
paşam sadece anne diye ses çıkartıyor, o da ağlarken...ama anlamsız çok fazla ses çıkartıyor
bide mesela doktor a-e gibi sesleri çıkartır önce dedi, bizimki u ve o lu hecelere taktı
oturma konusunda da 6 ay 1 hafta oldu hala desteksiz oturamıyor, emeklemekten bahsetmiyorum bile

Hadi gözün aydın canım maşallah Atahan'a .

Artık sürekli döner inşallah. Benim kızım a-e leri de çıkarıyor canım u-o larıda ve dediğin gibi ağlarken annee diye ağlıyor ama ben anne dediğimde gülüp bakıyor yüzüme baba dediğime baa baa diyor. Doktora sormadım henüz gittiğimizde soracağım. Birde babam nerede dediğimde babasına annen nerede dediğimizde de bana bakıyor.

Ben netten bakmadım hiç ne yapması gerek diye. Çünkü zaten zamanı gelince o yapacak. Oraya bakıpda kendimi birde bu yüzden üzümem. Doktorumuz bana dedi ki her çocuk bir değil o yüzden onu yapmıyor bunu yapmıyor deme dedi. Zamanı gelince yapacak dedi. Doktor amcamızın odasının duvarında çizgi film karakterleri var ve kızım her gittiğimizde onlarla konuşuyor muayene olurken doktor da iyi diyor bu duruma. Gerçi biz 7 aylığız :) Ay ne çok yazdım.

Son düzenleme:

aynen cnm bn pes ettim, geçmiş geçmişte kalsın ben kaldıım yerden devam edicem

Helenas: çokk geçmiş olsun cnm inş.çabuk geçer ilaca gerek olmaz, bakıcınzda inş. hayırlı olur cnm

Aybike: cnm Furki de desteksiz çk kısa oturabiliyo bi 10 sn ancak sonra pat..emekleme desen bzde de yok sadece çenesini yere koyup destek almaya çalışıyo, bacaklara kıpırdıyo sonra yana yatıyo beceremeyince :)) annnii ba-ba- ba de- de de dio ama anlamsız yine..

bide Furkan altını değiştirirken hiç uslu diil, kıpır kıpır sağa sola heryeri batırıyoruz bazen
sbh kahvaltılarda yumurta peynir veriyorum ama bi kaç saat sonra kusuyor az az

Chencim benim kızda kahvaltı ettikten sonra çok az beni emiyor düşün ne peynir ne yumurta nede su ağzına almıyor ağlıyor emince susuyor :)

Bu arada 10 ziyaretçimiz var .

bide Furkan altını değiştirirken hiç uslu diil, kıpır kıpır sağa sola heryeri batırıyoruz bazen

oovv ne diyon geçen gün kakalı bezine sarıldı dönerken.. yıkamak zorunda kaldım.. göğsü sırf kakaydı kendi bile iğrendi

değişiyor. patates yediğinde çok katı yapıyor. zorlanıyor.. bende hergün patetes vermiyorum zaten.. 2 günde 1 tarhana çorbamız var bayıla bayıla yediğimiz.. bazende çok sulu yapıyor..

ben seri üretime geçtim galiba.. dikiş makinası alayım kendime

Çok güzeller bende yapacağım kızıma ama benim kız gündüz durmuyor ya gece de kocişle oturuyoruz puff.

Cuma günü 6. Ay kontrolümüz var. Aşı kısmı beni geriyor.

Sorusu olan var mı doktora sorayım?

hiç gerilme canım...4. ayda sıkıntı yaşamış mıydınız? hemşiremiz ozaman ne tepki pek farklı olmaz bu sefer demişti
bizde ateş falan olmadı ama çocuk 2 gündür bildiğin kuduruk, enerjiden yerinde duramıyor

ay evet ya alt değiştirmek kabus oldu artık..zaten altı açılınca coşuyor
geçen kakalı bezi değiştirirken yanına koydum, bi baktım kaşla göz arasında yakalamış bezi. suratına bulaştırmadan kurtardım :))

yerim senin güzelliğini :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…