2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aybike sen oğluşunda neden kusur arıyorsun kızıyorum bak. Hiçte kepçe değil sen kepçe kulak görmemişsin.

bi kere kepçe dedim gülmekten katıldı paşam :)))) ç ve ş li sesleri çok seviyor
şimdi de katılarak gülüyor o kelimeyi duyunca diye babası sürekli kepçe oğlum diye seviyor :) bide şaşkın dediğimizde çok tepki veriyor

Alıştırmayın çocuğu ilerde biri kepçe diyince bakacak. Yakışıklı deyin. çekici deyin alla alla ya

evet canım ya bende takılmıyorum nettekilere...zamanı gelince herşeyi yapacaklar zaten
sadece çok önemli olan tepkilere dikkat ediyorum her ay, hani yapamıyorlarsa araştırılması gerekenleri
mesela bu ay seslere artık tepki verebiliyor olmaları lazım, göz takibi yapabilmeli...bunlarda sorun varsa işitme, görme test edilmeli diyor doktorlar
işte sadece bu kilit konuları takip ediyorum okadar. yoksa dönmemiş emeklememiş önemli değil, hatta şu an rahat günlerimdeyim diyip tadını çıkartıyorum.şimdi koyduğum yerde duruyor, sonra çok koşucam peşinden

Önemli olanları yapsınlar yeter zaten canım :)

:)))) tamam bundan sonra "yakışıklı oğlum benim"
zaten ıvy teyzesi kıvanç tatlıtuğa benzeyecek dedi havaya girdim

Tabi bence Kıvanç ı geçecek annesi.

Hera, kızım olaydı da ben de yapsaydım cçok güzel olmuş, güzel kizina da çok yakismis :)

Aybike benim oğluma da kıvanç diyolar ama gör bak daha yakışıklı olacak bu paşalar: )

Geldik kızlar,
Ilaca gerek yok çok kötü olduğunu hissettiğinizde verin dedi. Bol bol emzir sen de portakal mandalina ye dedi. Biraz telaşlandım galiba doktor rahatlattı.

Kızlar günaydin. ..ilk disimiz cikti, ucu görünüyor sivri:)) dis bugdayi yapip arkadaşları davet etmek istiyorum ammaa kurabiyeleri yaptirayim dedim pastayi falan. Tanesine 2 lira dedi kadin. Pastaya 100 lira istedi. Hoooh dedim. O kadar para veremem kendim yapayim diyorum ama becerebilecek miyim bilemedim.

Ya bu arada oglum kabiz. Sizinkiler ohh ne güzel gunde uc dort kex yapıyor benimki neden boyle oldu? Halbuki tek yediği yogurt, elma, armut, havuc püresi falan. Ne yapmali kizlar yavrum ikinirken birkac kez kakasi kanli geldi

Nurumhiram,chenn,Alishia ve myhoney,kızlar alınmadınız di mi bana?geriden geliyorsunuz,ödevinizi yapmıyorsunuz diye takıldım diye.samimîyetinize binaen şaka yollu takıldım yalnızca.bir iki yerde de siz bahsedince alındınız diye düşündüm,eğer öyleyse maksadım asla bu değildi,özür dilerim.Burka,canım günün bombası senden geldi,rapor işine çok sevindim.Allah hiçkimseyi rapor alacak durumda bırakmasın.Hera'cım bantların ve kızın çok güzeller,ellerine sağlık.öpüyorum hepinizi.süt sağdım şimdi,sırada yemek ve tekrar iş.

lisede ortaya çıkan kalbimde ritim bozukluğu var, sebebi bulunamadı dolayısı ile çözümüde...ani hareketlerde yada heyecanlanınca çarpıntım geliyor bu ara paşamla oynarkende pek sık oluyor.hemen derin nefes alıp düzeltiyorum uzman oldum artık :))

az önce yine oyun oynarken olunca aklıma doğumum geldi, sizinle paylaşmak istedim
sezeryan olmasının sebeplerinden biri de buydu. doktoruma da tembihledim eğer çarpıntım gelirse "nefesini düzenle diye uyar beni"
paşamı tam çıkartıyor farkettim heyecandan başladı yine nabız uçmaya :) nasıl panik olmuşum, doktora "çarpıntım geldi, çabuk bağı kes ona bişey olmasın" diyorum. adamcağızda beni sakinleştirmeye çalışıyor "tamam artık geldi, kendisi nefes alabiliyor" diye

çünkü bi kere NST de olmuştu. orda gördüm benim kalp hızlanınca onunki deli gibi yükseliyordu...iyiki doktorumu dinlemişim normal doğum diye tutturmamışım. şimdi düşünüyorum o heyecanla dert açabilirmişim başımıza. çok şükür şimdi o anki paniğimi gülerek hatırlıyorum

kızlar nöbetten çıktım geldim.
yorgunum biraz geçmişe bakamıcam
inşallah siz ve bebişleriniz iyidir
bugün kızıma ilk defa ceviz verdim kahvaltısında
beğendi yedi (ceviz-labne-bıldırcın yumurtası sarısı)
birde yeni huy edindi dişleri kaşındığından mı bilmiyorum ama kaşıkla değil parmağımın ucundan alıyor mamayı
bu sabahta parmaklıyarak yedi hepsini kaşıkla almıyor diye bıraksam yemicek
şimdi biraz dinlencem gece gelebilirsem görüşürüz öptüm

Canım bende diş buğdayı yapacağım bizim dişimiz çok az göründü. Bende kendim yapmak istiyorum kurabiyelerden ama aynen senin gibi yapabilir miyim acaba diyorum. Sen yaparsan kendin banada haber verir misin kolay yada zor diye.

Bu arada oğluşuna zeytinyağı veriyor musun. Arada yoğurtuna bile karıştırıp verebilirsin.

Çok şükür sende Atahan da aramızdanız .:)

kafayı yiyeceğim ya siz nasıl bişeyler yediriyorsunuz benim cadı sürekli kaşığı tutmak istiyor yemiyor
ben mi abartıyorum sanırım alışmak lazım bu dökme saçmaya

acaba eline bir kaşık versen bide önünde birkaç oyuncak oyalansın.Şu var harektli bebekler genelde uzun süre masa durmaz seninki nasıl harektliise oylanacak birşey bulmalısın en sevdiği oyuncak yada yeni birşey görmediği birşey ilginisini eçksin.

Canım yavaş yavaş başlarsın ayva haşlayı verebilrisin o da kabıs yapıyor ama yuluaflı amma o barsakları çalıştırıyor benim bildiğim kadarıyla sen pirinçili mama dene yada kendin pirinç lapası yap biraz mu ekleyip tatlandırısın.Bide en baştan glutensiz un veya bisküvi kullansan daha iyi olur madem ishale eğilimli bebeğin.

Dün pirinç verdim canım içine 2 halka kadar muz koydum sabah kakamız yine güzeldi çok az katı kaka vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…